Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas. |
12-10a |
|
40% |
[ 24 ] |
10-8a |
|
18% |
[ 11 ] |
8-6a |
|
11% |
[ 7 ] |
6-4a |
|
8% |
[ 5 ] |
4-2a |
|
5% |
[ 3 ] |
Vähem kui 2a |
|
16% |
[ 10 ] |
|
hääli kokku : 60 |
|
autor |
|
yerba
HV Guru

|
02.02.2013 15:44:35
|
|
|
Antikrist kirjutas: |
yerba kirjutas: |
Pisut OT aga kõige jaburam indiviid keda oma väikse WoT karjääri jooksul kohanud olen on üks Hummeliga lahingusse sattunud vennike kellel oli sellel masinal ca 5k lahingut mille jooksul ei olndu ta teadlik, et arty sihik on olemas ja tegi kõike otsesihtimisega... |
Ma ei tahaks väga temaga lahinguväljal kohtuda - kui ta suutis hummeliga 5 000 lahingut TD modes teha, mida ta siis veel artyna suudaks  |
Ta oli selle hummeliga umbes sama kasulik kui tissid kalal... |
Siis tuleb kiita tema püsivust, pidevalt peksupoiss olles rõõmutult 5000 lahingut välja vedada
|
|
Kommentaarid: 1192 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
884 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
02.02.2013 23:29:20
|
|
|
Pisut OT aga kõige jaburam indiviid keda oma väikse WoT karjääri jooksul kohanud olen on üks Hummeliga lahingusse sattunud vennike kellel oli sellel masinal ca 5k lahingut mille jooksul ei olndu ta teadlik, et arty sihik on olemas ja tegi kõike otsesihtimisega... |
hummel ongi ju otsesihtimise masin, oli seda ka 2 maailmasõjas reaalselt. mängisin ise temaga samuti nagu tankiga. nurgatagant lasin eesliinil otselaskudega.
väga võimekas arty ja väga kiirelt liigub.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
antikondor
Kreisi kasutaja

|
03.02.2013 07:54:08
|
|
|
Sa ise ka aru saad, et see on sama jabur kui mängida kergetanki rasketanki taktikaga?
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru

|
03.02.2013 09:47:27
|
|
|
No, kui meeldib ? Nah ma pean seal põõsas kükkama, kui lähen otse peale. Lõbus ju.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
antikondor
Kreisi kasutaja

|
03.02.2013 10:09:41
|
|
|
Igaühe enda asi kui ebapädev ta virtuaalselt lahinguväljal on, peakin oma naiivsest optimismist ükskord üle saama ja mitte ootama randomis mängijatelt rohkem arukust kui keskmiselt juurviljalt. Sel mängijal või täiesti vabalt fun olla kui ta kasutult surma sai, aga ülejäänud tiimi jaoks oli ta waste of a slot, haruldase tasavägise mängu puhul võib selline asi olla otsustav ning kui sellest tulenevalt tuleb kaotus siis kannatab minu fun factor. Kuid pole minu asi kedagi keelata, senikaua kui püsib devide reeglites siis tehku mis tahab, kuid idiootsuste eest pole mõtet heakskiitu loota ka nii keskpäraselt tankistilt kui mina.
vipu kirjutas: |
hummel ongi ju otsesihtimise masin, oli seda ka 2 maailmasõjas reaalselt. |
Üsna liikuvsuurtükk oli, oled sa kindel, et sa lahingtehnikat segamini ei ajahetkel?
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
MorRAW
Ei ole Guru

|
|
Kommentaarid: 372 loe/lisa |
   |
2 :: |
314 |
|
tagasi üles |
|
 |
riio
HV kasutaja

|
03.02.2013 17:14:29
|
|
|
Kas oskab keegi öelda kas need Hiina Heavyd on head alates 7-10 tier. Või pole mõtet nühkida, hoopis keskmisi teha.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
PixeRated
HV vaatleja
|
03.02.2013 17:21:40
|
|
|
riio kirjutas: |
Kas oskab keegi öelda kas need Hiina Heavyd on head alates 7-10 tier. Või pole mõtet nühkida, hoopis keskmisi teha. |
Puhtalt nö. paberi peal oleva info järgi vaadata siis suht mõttetu seda heavy liini ajada, T10 med on praktiliselt sama soomusega mis T10 Heavy aga püss ja liikumine on eelmainitud medil juba märgatavalt paremast klassist.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
phobic
HV kasutaja

|
03.02.2013 17:38:31
|
|
|
MorroW kirjutas: |
Hea veel, et siin avalikult ei tunnista arty kasutamist scoudina. Küll ja küll neid nähtud, kes oma artyiga tuimalt vastaste baasi keskele "scoutima" lähevad.  |
Samas väga tihti näinud kuidas Himmelsdorfis Hummel mööda linna laamendab nagu mõni heavy ja väga edukalt.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
03.02.2013 19:11:54
|
|
|
phobic, Himmelsdorfis polegi suurtükiga palju teha, seega parem on teiste tankide tagant nähtamatuna proovida keegi ära nillida.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Olver
HV kasutaja

|
03.02.2013 21:00:04
|
|
|
Kas mäng maas jälle või? Sisse ei saa, kuna väidab mitte serveriga ühendust saavat.
Kusjuures selle artyga on naljakas, et alguses mängisin ise ka otsesihtimisega ja kirusin mängutegijaid, kes on artyga sihtimise nii raskeks teinud. Prantuse omadega jõudsin t4ni välja, ennem kui vajaliku nupu ülesse leidsin. Sihtisin tunde järgi ja parim tulemus oli 3 killi. Üks oli isegi M3Lee T2 artyga. Pärast vend tükk aega kirus ja vandus prantuse keeles.
_________________ Stirlitz silitas oma uut arvutikotti, mille Müller oli talle kinkinud. See oli pastor Schlagi nahast. |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
MorRAW
Ei ole Guru

|
|
Kommentaarid: 372 loe/lisa |
   |
314 |
|
tagasi üles |
|
 |
Launger
Kreisi kasutaja
|
04.02.2013 07:50:04
|
|
|
riio kirjutas: |
Kas oskab keegi öelda kas need Hiina Heavyd on head alates 7-10 tier. Või pole mõtet nühkida, hoopis keskmisi teha. |
ei ole mõtet, isegi nõrgemad kui britid
nagu eespool mainitud siis armorit pole üldse ja läbivalt samad relvad mis mediumitel
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
|
   |
884 |
|
tagasi üles |
|
 |
Feroci0us
HV vaatleja
|
05.02.2013 21:14:03
|
|
|
Tervist...Olen HV foorumis uus ega tea täpseid reegleid aga tahan küsida
kuhu teemasse postitada, kui on soovi WoT kasutaja müüki panna?
Ette tänades.
|
|
tagasi üles |
|
 |
aluke
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
RKsilver
HV Guru
|
06.02.2013 01:20:01
|
|
|
Kui küsida tohib .. kas midagi on rankingu osas muudetud .. vahepeal sai muid asju tehtud ca 4-5 päeva .. mängin täna uuesti .. no vastased täiesti teisest puust... win rate kukub kolinal ..
ja seda ei räägi ainult mina vaid ka tuttavad ..
Muidugi *tier*-idest ei maksa rääkidagi..
Selline tunne, et jäta või mänguga hüvasti ..
|
|
Kommentaarid: 172 loe/lisa |
   |
3 :: |
140 |
|
tagasi üles |
|
 |
PixeRated
HV vaatleja
|
06.02.2013 03:29:31
|
|
|
RKsilver
Täiesti juhuslik on see matchmaking, mitte mingit "rankingut" ega loogikat sellest otsida ei maksa peale Tieride piirangute.
Ausalt öeldes ma siiamaani ei saa aru miks neil mingit adekvaatset "skill" based matchmakingut ei ole, minupärast kasutagu kasvõi siin teemas nii laialdaselt arutatud "effeciency" ratingut, vähe stabiilsemaks muutuks mängud ikka. Aga ju nad vist tahavad et igal tankistil oleks vahest endast nõrgematega kokku sattudes võimalus neist üle sõita selle asemel et "god forbid" random lahingud huvitavaks ja tasavägiseks muuta.
Samas võib ka julgelt arvestada sellega et järjekorras peaks istuma väga tihti selle asemel et 0 - 20 sekundi jooksul lahingusse saada peale nupu vajutamist kui kasvõi see eff rating arvesse võtta MM'ile, see aga omakorda võtaks mängu tempot maha ja inimesed et avastakski nii kiiresti et oo, ma ei saagi enam selle või tolle tankiga adekvaatselt plussi jääda või et kui palju ma pean mängima et toda tanki lahti saada, ergo. motivatsiooni premiumi ostmiseks.
Jah, viimane osa sellest võibolla natuke "vandenõuteooria" moodi aga ega ma pole kunagi eriti sallinud pay to win mentaliteediga mänge ja seda ta on, ainuüksi fakt et siin mängus on nö. kuldmoon näitab seda ja tuleb arvesse võtta et krediitide eest saab teda suht vähe aega alles soetada. Pealegi need kes ainult kulda paugutavad (ja neid on nii mõnigi) peavad ikkagi endale mõne Tier 7-8 premium tanki kõrvale võtma et tasa teenida kreeditide kadu.
Kisus vähe Rant'iks ära vist
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
06.02.2013 08:07:49
|
|
|
PixeRated, supply evente oodates
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
06.02.2013 10:15:25
|
|
|
Ma ei v2si end kordamast, aga kui poleks seda pay to win mentaliteeti, siis v2ga t6en2oliselt MTY S6jam2ngimine ei viitsiks seda m2ngu heategevusprojektina teha ega ylal pidada.
Nii et pay to win vihkajad, tehke oma ajast ja tahtest yks samav22rne m2ng, siis saate seda m2ngida ja ei pea sellel pay to win teemal kogu aeg ohkima.
2ra tyytab juba virisemine, et hea asja eest makstes saab keegi eeliseid ning see on halb-halb.
PixeRated kirjutas: |
RKsilver
Täiesti juhuslik on see matchmaking, mitte mingit "rankingut" ega loogikat sellest otsida ei maksa peale Tieride piirangute.
Ausalt öeldes ma siiamaani ei saa aru miks neil mingit adekvaatset "skill" based matchmakingut ei ole, minupärast kasutagu kasvõi siin teemas nii laialdaselt arutatud "effeciency" ratingut, vähe stabiilsemaks muutuks mängud ikka. Aga ju nad vist tahavad et igal tankistil oleks vahest endast nõrgematega kokku sattudes võimalus neist üle sõita selle asemel et "god forbid" random lahingud huvitavaks ja tasavägiseks muuta.
Samas võib ka julgelt arvestada sellega et järjekorras peaks istuma väga tihti selle asemel et 0 - 20 sekundi jooksul lahingusse saada peale nupu vajutamist kui kasvõi see eff rating arvesse võtta MM'ile, see aga omakorda võtaks mängu tempot maha ja inimesed et avastakski nii kiiresti et oo, ma ei saagi enam selle või tolle tankiga adekvaatselt plussi jääda või et kui palju ma pean mängima et toda tanki lahti saada, ergo. motivatsiooni premiumi ostmiseks.
Jah, viimane osa sellest võibolla natuke "vandenõuteooria" moodi aga ega ma pole kunagi eriti sallinud pay to win mentaliteediga mänge ja seda ta on, ainuüksi fakt et siin mängus on nö. kuldmoon näitab seda ja tuleb arvesse võtta et krediitide eest saab teda suht vähe aega alles soetada. Pealegi need kes ainult kulda paugutavad (ja neid on nii mõnigi) peavad ikkagi endale mõne Tier 7-8 premium tanki kõrvale võtma et tasa teenida kreeditide kadu.
Kisus vähe Rant'iks ära vist  |
|
|
   |
884 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
06.02.2013 14:03:01
|
|
|
yerba, TF2 pole pay to win aga ka free to play. Vahe on ju olemas, kas müüa kosmeetilist träna või kuldmoona. Pole mõtet ju ohkida kui ei tee vahet pay to winil ja kosmeetilistel jubinatel...
_________________ Avatar by Flacko |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
06.02.2013 15:17:03
|
|
|
Misasi on TF2?
_________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
|
|
   |
884 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
PixeRated
HV vaatleja
|
06.02.2013 15:56:53
|
|
|
yerba kirjutas: |
Ma ei v2si end kordamast, aga kui poleks seda pay to win mentaliteeti, siis v2ga t6en2oliselt MTY S6jam2ngimine ei viitsiks seda m2ngu heategevusprojektina teha ega ylal pidada.
Nii et pay to win vihkajad, tehke oma ajast ja tahtest yks samav22rne m2ng, siis saate seda m2ngida ja ei pea sellel pay to win teemal kogu aeg ohkima.
2ra tyytab juba virisemine, et hea asja eest makstes saab keegi eeliseid ning see on halb-halb.
|
Valdav enamus populaarseid free to play mange siiski ei kasuta nii otseselt sellist süsteemi kus see kes maksab konkreetse eelise saab. XP boostid ja kosmeetilised asjad on need millega üldjuhul kokku aetakse jeeni. Mis sa arvad et kui nad kullamoona mängust eemaldaksid siis sureks mäng välja või?
Ega ma ei väida et premium konto ja premium tankid pay to win on, ainult moon jääb mulle ette.
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|