Ja see video on maas. Aga nägin ja väga vägev tõotab tulla. Ma kujutan juba ette kus lvl 100 piloodid kes põmst mõnupulgaga sündinud hakkavad minusuguseid nuube odavalt nottima.
Küsingi kohalike lennuässade käest ehk on mingeid nippe. Mida seadistada ümber et lihtsam lennata oleks. Kas kasutate tihti free look-i ja ikka hiirega?
More planes, more fun, more epic
Tegelt mul lihtsalt nõrkus hävitajate vastu. Kunagi sai F/A 18 Hornetit mängitud, korralik simu oli, bugine aga see ei lugenud. Äge oli ikka. Tunnen puudust korralikust tänapäevase graafikaga simust mida BF3 loomulikult ei ole. Kusagil liikus ringi mingi eriprojekt kus oli A-10 lennuvõimeline ja üks ühele päris lennukiga, sh juhtimine koos käivitusprotseduuridega kus oli juba väga lihtne lennuk tuksi keerata. Rääkimata siis lendamisest. Maksis ka vist paraja kopika.
Killerwave, LOMAC on vist kõige lähedasem sellele, mida sa otsid. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Seadsin eesmärgiks järgmiseks pühapäevaks enamus assignmendid ära teha.
iga päev nipet näpet teen, eile tegin 3 tk ära jne. See nv väga ei jõua vist(õhtuti vähemalt mitte) aga järgmine nv teen öösiti ka kui koppa ette ei viska just. Kui keegi viitsib koos teha siis võib teha .
Assignments
31 / 65
Soetasin uued kõrvaklapid ja muidu on kõik ok, heli on hea aga niipea, kui skype kõne teen siis kaob BF heli täiesti ära.
Skype heli on siis ok aga BF on täiesti vait. Niipea kui kõne lõpetan on Bf heli jälle tagasi... Kuhu mul linnuke tegemata on vms?
Proovisin näppida erinevaid asju aga ei suutnud probleemi kõrvaldada, ehk oskab keegi aidata?
Mul paljudes suurte mappidega serverites kus ping u. 60-80 pole paljusid vastasmängijaid näha. Nagu maa alt tekivad minu kõrvale ja killivad mind ära. Sniperiga näen vaid paari mängijat kuigi 64 playerit mängus ja tean kus põhiaction toimub. Väikeste mappidega sellist asja pole.
Keegi teab milles jama?
vaata siis skype->heli seaded->kõlarid->"muuda kõlari seadeid automaatselt" proovi sealt linnuke maha võtta kui see on sees
Nu ei toimi... Omaarust kõik juba proovitud aga skype ja mänguheli korraga ei ole. Panin just mängu tööle, kõik toimib, valisin skype proovikõne ja läksin mängu.
Nii kui proovikõne algas kadus heli ja kohe kui proovikõne lõppes tuli heli tagasi ja heli ei jää vaiksemaks ega midagi vaid kaob täiesti nulli.
duxdery, Endal on sama jama ja pole lahendust leidnud... Eks see Skype süü ole. Peale tuhande muu Skype bugi veel see ka otsa ajab ikka närvi keema küll. Kuidas saab MS korraliku programmi täiesti tuksi keerata?
aht0 nu see lihtsalt teeb heli "ruumilisemaks". Proovisin seda on ja off, vahet pole.
Samas peaks tõesti softi ehk maha laskma, sest ilma selleta pole proovinud.
Siim159 jah ajab närvi küll... Samas eelmiste klappidega mul seda jama polnud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.