delef, mis siin mäletada, jõulude eel sai steamist vist 5£ eest soetatud kõik gta-d väljaarvatud gta:london, ning suht palju mängitud sai kohe Ja vaid esimest osa:D
hah... ma ostsin selle 1997 aasta lõpus 679 krooni eest, kaasas oli soundtrack kõikide lugudega mis mängus kõlavad "raadiost" miski käsiraamat kõikide sõidukite ja relvade kohta, suur linnade kaart ja poster ... sellisest kohast nagu "PC Kaubamaja" ... on vist vähe, kes seda poodi mäletavad... pankrotistus vist 10a tagasi. _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
delef, mis siin mäletada, jõulude eel sai steamist vist 5£ eest soetatud kõik gta-d väljaarvatud gta:london, ning suht palju mängitud sai kohe Ja vaid esimest osa:D
hah... ma ostsin selle 1997 aasta lõpus 679 krooni eest, kaasas oli soundtrack kõikide lugudega mis mängus kõlavad "raadiost" miski käsiraamat kõikide sõidukite ja relvade kohta, suur linnade kaart ja poster ... sellisest kohast nagu "PC Kaubamaja" ... on vist vähe, kes seda poodi mäletavad... pankrotistus vist 10a tagasi.
Kui ennist lubatud aega oleksid nad täitnud (kevad), siis vb sügisel juba oleks PC versiooni näinud... Nüüd lükkub veelgi hilisemale.
Ja eks see sügise algus ei ole ka just kõige parem aeg (kool jm, millega kaasneb vähem vaba aega).
Ma ei näe mõtet praegu GTA V PC-le eeltellida, eriti kui tegu on vaid CD-keyga ja PC ilmumiskuupäevagi pole teada (CD-keyd saab iga kell, karpide tellimisega võib probleeme tekkida, kui suur nõudlus ja ilmumis kuupäevast ei võida kinni pidada ehk ei panda õigel ajal posti ning hilineb). Samuti ma olen kindel, et tuleb ka poole soodsamaid koode müüki.
kui tuleb nii hea kui võib arvata siis on aeg arvutusmasinat ka uuendada ühe video näol, on keegi pc peal gta IV mänginud, näiteks xbox360 controlleriga ? GTA V võiks päris tore olla arvutipeal aga ise samas puldiga diivanil suure ekraani ees istudes
kui tuleb nii hea kui võib arvata siis on aeg arvutusmasinat ka uuendada ühe video näol, on keegi pc peal gta IV mänginud, näiteks xbox360 controlleriga ? GTA V võiks päris tore olla arvutipeal aga ise samas puldiga diivanil suure ekraani ees istudes
miks klaveri ja hiirega ei tohi diivanil olles mängida? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Diivani peal, puldiga, suure teleka ees... mõistlikum oleks juba konsool osta ju.
miks klaveri ja hiirega ei tohi diivanil olles mängida?
Miks sa kohe seda järeldad, et ei võiks? Keegi polegi seda öelnud. Samas klaveri+hiirega diivanil ei ole sugugi mõnus ega meeldiv vast mängida kui puldiga, millega saaksid probleemivabalt mängida ka kas või diivalin lebades.
Mihkel., Mis pärast nüüd puldiga mängimseks oleks parem eelistada siis juba konsooli PC-le? PC-l visuaalse (graafilise) poole pealt saab mitmeid kordi parema elamuse ju kui mingi konsooliga.
No mina ei tea, milleks leiutada. PC'l mängimise võlu ongi klaviatuuri ja hiire kasutamise võimalus. Minu jaoks isiklikult puldiga GTA mängimine on tüütu.
GTA-de puhul küll see nüüd eriti suurt rolli ei mängi. Igasugu FPS-des aga küll. GTA sarnase mängu puhul ongi minu arust mugav diivanil lebotada ning mille muuga niiviisi ikka mängu korralikult mängida saab, kui puldiga.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.