Kellelgi ORB OF FUSING-uid on? Leidsin omale chest armori kuue socketiga oleks nüüd vaja ära linkida _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ma ikka ei saa maksta ei otse ei paypaliga....peale npnk anti mingi rott deebekas ja tellisin sellele netimaksevõimelise juurde, aga tolle puhul ütleb üldse, et kontrolli infot (paypalis)...
Hansal miskit erispets koodi polnud mida pidi kusagile sisestama kui üritad netis krediitkaarti kasutada?
HDTanel kirjutas:
Kellelgi ORB OF FUSING-uid on? Leidsin omale chest armori kuue socketiga oleks nüüd vaja ära linkida
Suht mõttetu üritus. Fusinguga 6 socketit kokku ajada oleks mõtet ainult siis, kui tegu juba deauldis üiheade statidega gearijupiga mida rerollima ei hakka. Kui tegu miski suvalise juustuga kulutad tõenäoliselt kõigi kuuge soketi linkimiseks kümneid orbe (keskmiselt ~30 kui taskurätimatemaatikaga väga võssa ei pannud), rääkimata normaalsete socketi värvide saamisest. Parem farmi edasi ning oota juba kohe lingitud ja normaalsete värvidega dropi. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Kellelgi ORB OF FUSING-uid on? Leidsin omale chest armori kuue socketiga oleks nüüd vaja ära linkida
Ei soovita sul ise küll linkima hakata, selle võimalus on umbes üks tuhandest, et sul joppab nii, enne paned kogu oma currency magama...
Üks link kah sulle HDTanel: https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/41713
tsitaat:
But what we can see is that you have roughly a 1/50 equal random chance of when using a fusing on a 6 socket item to have all sockets linked, 2/50 to have 5L, and 2/50 to have 4L, so we have a 5/50 chance of getting nice linkings if it is random from legal possibilities.
Anyhoe endal on sitaks hea loot luck olnud täna, sitaks häid Gem-e saanud ja raha tuleb ludinal Sain isegi endale Chain-i mis on hetkel väärt kuni 6 GCP
Tuli endal mõte teha energy shield witch, point siis asjal ajada shield nii kõrgeks kui võimalik ja võtta see chaos immunity node, hp siis muidugi 1 aga geari valik peaks über lihtsaks muutuma, energy shield ja int vajalik ja kõik muu saab dpssi panna või hoopis item findi, igaljuhul vaikselt hakkab leveldama, eks näis siis kuidas reaalselt asi töötab
1hp ringi joosta on küll jüra. shildi vist ei saa nupu vajutusega üles ka. Lähed nurka passima kuni see jälle taastub? Mingi hunnik minionidega vb isegi toimiks.
Kui palju neid chaos vaenlasi üldse olema hakkab, et kohe immunitid vaja? _________________ zero
1hp ringi joosta on küll jüra. shildi vist ei saa nupu vajutusega üles ka. Lähed nurka passima kuni see jälle taastub? Mingi hunnik minionidega vb isegi toimiks.
Kui palju neid chaos vaenlasi üldse olema hakkab, et kohe immunitid vaja?
CI buildis tuleb võtta ka hulk seda toetavaid asju, mis nt life leechi ja life regenni ES pihta applyvad jne, samuti saab taastumisaja väiksemaks ajada (ES cooldown recovery passive'id). ES potioneid ei ole, tõsi. Ma ise HCs CIga ei riskiks, aga see on siiski ka pärast nerfe suht populaarne asi. Chaos vaenlasi on kõrgematel levelitel omajagu, aga peamine oht on pigem selles, et nad kipuvad rahvast oneshottima - eriti kuna chaos resisti on raskem kõrgeks ajada kui elementaleid.
kas elemental resist toimib üldse shildil?
kas see pain attunement ka toimib kui oled 1 hp-ga?
Zealoths oath-iga saaks vist potionitega shildi taastada? _________________ zero
1) kas elemental resist toimib üldse shildil?
2) kas see pain attunement ka toimib kui oled 1 hp-ga?
3) Zealoths oath-iga saaks vist potionitega shildi taastada?
1) jah
2) ei
3) ei
Paar huvitavat mõtet veel CI kohta - kuivõrd status ailmentide (freeze, shock, chill) kestus sõltub sisse saadud dämmi ja max HP suhtest, siis CI kasutajad saavad rohkem aega veeta külmunult, šokeeritult jne. Teine huvitav nüanss on see, et Blood Magicu või Caustic flaskide kasutamine tapab CI tegelase hoobilt.
Kuulge see Elemental Damage tõstab ju spellide damagid ka ju või ainult seda, mis relval sisse on ehitatud?
Siis need Critical Strike Chance, kas need mõjuvad ka spellidele? Sest on ka ju sellised millel on otse nimes kirjas, et for spells. _________________ zero
Muuseas veel üks tore fakt. Minecrafti autor Markus Persson aka. Notch on PoE Diamond Supporter ning on seega ka üks nendest kel oli võimalus mängu ise Unique item disainida. Siin see on, minu arvates päris andekas.
jess, just surin oma 28'ga hardcores. Läheb siis uuele ringile.
Mul HC Shadow R.I.D. just paar tundi tagasi. Ma ei ole päriselt kindel, kui kaua ma viitsin praeguste serveriprobleemide (ja fakti, et ma ise koba olen ) taustal HC-d mängida, aga hetkel sai ka ikka uus miki tehtud.
Enda ettevaatamatus, nagu ikka. Chamber of sins 3 - lendasin liiga agaralt ühte sin lordi tapma ja sain tema poolt taas ellu äratatud maagide käest põske. Oleks pidanud ranged skillidega kaugemalt nillima ja/või rohkem resiste omama.
Ning jah - ka mulle tundub, et ranged/caster on selles mängus üldiselt meleest lihtsam, eriti HCs.
Muidugi on korralikku varustust vaja, et see build hästi töötaks. Kuigi CI'd on nüüdseks nerfitud (+50% ES võeti ära), on see build väikeste muudatustega ikkagi väga tugev.
Sain täna HC's enda LvL 30 Witch-iga surma Ei osanud oodata,et act 2 boss nii julma dammi peale lööb Aga ega vist pole kõige parem mõte alustada HC peal kui pole mingit varemat kogemust mängust.Aga kõvasti põnevam,kui surma ei tohi saada. _________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist.
LightsabeR, päris nii ei ole - pole ju diamond flaske mis on VÄGA palju muutnud asju. Ei tasu väita, et see on "väike muutus". _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Tegin just HC Vaali Cruelis ära, väga kole polnudki kui piisavalt resistancet ja elu on. Kusjuures natuke enne bossi tuli mingi sepp meie partysse, kes natukese aja pärast kohe minekut tegi. Tuli välja et tõpranahk oli bossi täpselt sinna sissepääsu peale vedanud ja üritas nii player killi kirja saada vist
Olge crueli a3s mega ettevaatlik...sarnist edasi on ikka väga ulme. Mul on min res 51 vist ja elemendid peksavad nii sisse, et nuta ja naera...elusid on 1350, aga ikkagi yles-alla trall _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Sinners chamber , ja Connuctiviti curse , niitis siis maha venna HC-s , suht masendav . Aga mis seal ikka tuleb uuesti siis alustada , vähemalt gear juba parem kui ennem , seekord siis ajame resistid kõik buildile peale.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.