Hea jah, lähed pellerisse, esimene asi, kuule emaplaati ei taha osta?
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Hea jah, lähed pellerisse, esimene asi, kuule emaplaati ei taha osta?
Aga noh, seletasin ära, et ma s1055 vastu huvi ei tunne. Siis tahtis oma crucial M4 SSD'd millegi vastu vahetada.
Sai ta kellegagi kaubale ka? _________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
Kes see tubli vend seal tantsu saalis laua alla end jõi (kukutas)?
Vähe sellest, käia lauast lauda ja igast topsist juua on ka tegevus.
Või lauda istuda ja teha sellist nägu, et kakelda tahad?
...
ok, see Tapper on nagu ta on, aga eelnevalt oli pikalt räägitud, et teeks sellise viisakama juubeli peo. Mingi aeg hakkas asi SR.ORGiat meenutama.
Tapperi peldik on ka nagu on, peldik, aga mingi paberirullide loopimine on jällegi väga tegevus...
nagu siin keegi eelnevalt üritas mainida, loevad ja käivad siin paljud, kes kunagi kedagi näinud ei ole ja ei tee vahet teie omavahelisel trollimisel ja tõsisel jutul... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
Tänud Tanelile ja tema kenale naisele peo korraldamise eest. Väga tore ja lõbus oli.
Pileti võtsid ikka järelmaksule ma loodan...
Ma kuulsin, kuidas ta letiääres 2,5€ õlut püüdis järelmaksu peale sebida
Tõsiselt vä?
Ma oleks andnud kui nii kuival
See tuletab meelde, sa jäid siinusele viinashoti raha võlgu.
Anna arve nr kui nii oli
siinus kirjutas:
jeesus, kuskohast sa nii kurja naise leidsid?
kurja?
sa ajad mingi vale naisega teda sassi
ennem olen mina pingviin kui tema kuri on
viska ps arvega _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
viimati muutis jeesus188 27.01.2013 18:30:49, muudetud 1 kord
Ah jah, positsiivset oli ka ikka, ansambel oli hea, ehtsaid pille ikka hea kuulata. Süüa juua oli rohkem, kui 5.- keegi tahta võis. Julgelt oleks võinud panna mingi HV toetuse kasti kuskile...
Ja muidugi Tapperi vendadel võis lõbus olla, need poleks elu sees uskunud, et niipalju siidrit läheb (vaadates meeste naiste suhet)
Aga õnneks sai talongi eest ilusti pudelis siidri vaadika asemel, neiu leti taga oli väga lahke.
Suured tänud siis veel Tanelile kogu selle vaeva eest. _________________ sometimes i hug myself for no reason.
Tuleb meelde, et tegime küll viinad jah
Sa olid nii kange mees, kes muud ei joo _________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
korralik üritus oli ja tänud tanelile ja ta kaasale,aga jah terve õhtu üritati emaplaati ärida ,kas kas tanel ka pildid ülesse paneb?ja millal _________________ Aitan arvuti koostamisel ja ka ülesse seadmisel ! Vastavalt inimese vajadusele ja kasutus eesmärgile. GSM 54633233
Tuleb meelde, et tegime küll viinad jah
Sa olid nii kange mees, kes muud ei joo
mul siiani õlle flaier alles _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Seoses wc-ga tekkis hoopis küsimus, kes seal sellist läbu tekitas? Kas kodus ka samamoodi lagastate?
Ja tõesti, kui te peate, siis ärge tehke seda seal, kus inimesed kogunevad (suitsunurk). Kuigi ma suitsetajate hulka enam ei kuulu, oli seda ikkagi kole kuulata... _________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
Kole kohutav peavalu, aga igati tore üritus, teen ka siis ühe suure ja sügava kummarduse herr Taneli ees
edit: lisaks veel nõustun herr Krantsiga, et nalja võib teha aga jah, lihtsalt lagastada ?? ei meeldi selline asi. _________________ Kogun protsessoreid
Seoses wc-ga tekkis hoopis küsimus, kes seal sellist läbu tekitas? Kas kodus ka samamoodi lagastate?
Ja tõesti, kui te peate, siis ärge tehke seda seal, kus inimesed kogunevad (suitsunurk). Kuigi ma suitsetajate hulka enam ei kuulu, oli seda ikkagi kole kuulata...
emaplaati äris m2ger hoogsalt seal _________________ Aitan arvuti koostamisel ja ka ülesse seadmisel ! Vastavalt inimese vajadusele ja kasutus eesmärgile. GSM 54633233
ah suva, koos te olite ja kui teid nõmmele toimetasime, siis "tänutäheks" püüdsite ka mulle seda müüa _________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
ah suva, koos te olite ja kui teid nõmmele toimetasime, siis "tänutäheks" püüdsite ka mulle seda müüa
:Daga igaljuhul tänu veelkord,et meid ära viskasid _________________ Aitan arvuti koostamisel ja ka ülesse seadmisel ! Vastavalt inimese vajadusele ja kasutus eesmärgile. GSM 54633233
Ainuke kellele seda emmet vist ei pakutud oli APELSIN _________________ This message was sent from space using stargate
ah suva, koos te olite ja kui teid nõmmele toimetasime, siis "tänutäheks" püüdsite ka mulle seda müüa
Tuhat tänu jah, vastava sisuline kommentaar abi eest tuleb ka kohe profiili 2 eurot oli minupoolt vähe selle sõidu eest, aga kuna ei raatsinud paberit anda ja münte rohkem polnud, siis äkki saab andeks _________________ Kogun protsessoreid
Tuhat tänu jah, vastava sisuline kommentaar abi eest tuleb ka kohe profiili 2 eurot oli minupoolt vähe selle sõidu eest, aga kuna ei raatsinud paberit anda ja münte rohkem polnud, siis äkki saab andeks
,mul polnud ühtegi münti oleks muidu visandu ka,aga kommentaar tuleb selle eest ikka! _________________ Aitan arvuti koostamisel ja ka ülesse seadmisel ! Vastavalt inimese vajadusele ja kasutus eesmärgile. GSM 54633233
Tänud muretsemast kullakesed, aga mina ärkasin omas kodus, ning öösel võõras autos peeretamise asemel sai edasi mindud järgmisesse õlletamiskohta Eks Tartu-rahva seltskond ise räägib enda koosseisust, ning gaasikambrist, kui seda vajalikuks peab.
Kel tervisega probleeme, siis katkisele peale mõjub üllatavalt hästi üks mõnus kalapüük - jahe, ning värske õhk teevad imesi. Soovitan proovida
mingid pildid ka siit...
_________________ Number profiili! Keskmine EKRE valija toetab Eesti alkotootjaid ja Soome riiki maksudega, meie riiki ka laevapiletite kaudu.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.