Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Xperia Go märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 20, 21, 22  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Mustpanter
HV kasutaja
Mustpanter

sõnum 03.01.2013 15:16:06 vasta tsitaadiga

silicoid kirjutas:
Eile hommikul märkasin, et ilmateatevidin lakanud mõlemal GO-l toimimast. Keegi teab, milles viga?
Edit: Googeldades leidsin vaid vihje, et server maas. Ilmselt nii ongi...

See paljudel nii,samuti Solal
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
silver010
HV veteran
silver010

sõnum 04.01.2013 20:03:13 vasta tsitaadiga

Marduuhin, või keegi teine, kes on proovinud, kas on õnnestunud tööle saada Android Injector - http://www.harmonyhollow.net/android_injector.shtml

Teen kõik nii nagu peab, USB silumine sees ja massmälu väljas, Device Manageri all näen mingit Sony ADB driverit, aga ei õnnestu siiski saata faile.

Tekkis huvi Eclipse-ga androidile koodi loomiseks, kuid ka seal oleks seesama koht probleemiks ilmselt, ehk teate, mis draiverit peab kasutama või mis veel tegema.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 05.01.2013 11:06:14 vasta tsitaadiga

Injectorit pole proovinud, aga Andoid SDK pakis oleva adb programmiga õnnestus .apk faile telefoni paigaldada.
silver010
HV veteran
silver010

sõnum 13.01.2013 20:37:10 vasta tsitaadiga

Kas on teada ka mingisugune mitte-ametlik unlock meetod, mingi turvaaugu kaudu näiteks, et ei peaks Sony serveriga tegemist tegema?
tagasi üles
ik2
Kreisi kasutaja

sõnum 13.01.2013 22:20:55 vasta tsitaadiga

ega ei ole küll
kaupz
HV Guru
kaupz

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.01.2013 01:06:03 vasta tsitaadiga

hugo kirjutas:
Mul oli enne Neo ,lasin uudishimust selle 4.0 peale ja telefon muutus aegalseks,eriti kontaktide ja telef.nr osa. Minu jaoks polnud sellel 4.0 miskit, sisuliselt ei muutunud midagi. Hetkel kasutan vanat versiooni ja telefon kiire ja rahul.

kas tehase tarkvara saab vahetada 2.3.7 ->4.0 ja uuesti tagasi ->2.3.7 ?

2.3.7 häirivad, aga vaevalt neid 4.0 muuta saab:
ühe vajutusega helistamise puudumine Kontaktides.
mustriga turvaluku kasutamisel ei saa keelata tavalist lukustuse ekraani.
rakenduste vaates ei saa teha katalooge, et üleliigseid eest ära tõsta (jah, sortida saab)
desktop lehti on 5tk, vähemaks muuta ei saa ?

silver010
HV veteran
silver010

sõnum 18.01.2013 20:28:46 vasta tsitaadiga

kaupz kirjutas:

rakenduste vaates ei saa teha katalooge, et üleliigseid eest ära tõsta (jah, sortida saab)
desktop lehti on 5tk, vähemaks muuta ei saa ?

Neid ei saa ICS-is ka muuta, järgmise Jelly Beaniga tulevas uuenduses peaks saama.
https://www.xda-developers.com/android/xperia-launcher-ported-to-all-android-devices-running-ics-or-higher/

Seda saad juba praegu ka installida, aga teeb aeglasemaks telefoni, ja siiski suurt juurde ei anna, sellist launcherit nagu CyanogenMod'il on, see Holo Launcher, ei tule ilmselt kunagi ametliku kanali kaudu, vaid custom romiga.

EDIT: leidsin tegelikult veel uuema isegi: http://www.xperiablog.net/2012/12/23/new-sony-xperia-home-launcher-version-5-1-s-0-0-leaks/

Proovin peale panna, ehk aitab. Seal kommentaarides kirjas, et sellel võimalik foldereid teha.

EDIT2: Proovitud ja töötab väga hästi, ei tee telefoni aeglasemaks nagu teised alternatiivsed launcherid, ta lihtsalt uuendab ametliku launcheri uuemaks, lisandus 7 koduekraani võimalus ja menüüs kaustade tegemine.
tagasi üles
ik2
Kreisi kasutaja

sõnum 20.01.2013 21:07:15 vasta tsitaadiga

kuidagi vaikne on kuuldavus kui keegi sisse helistab ja räägib,ometi ometi
on vajukas viimase peale keeratud
kas keegi on sellise asjaga kokku puutunud või on ainult minu trlfonil sellina jama

Go Kane!
HV Guru
Go Kane!

sõnum 20.01.2013 21:08:42 vasta tsitaadiga

ik2 kirjutas:
kuidagi vaikne on kuuldavus kui keegi sisse helistab ja räägib,ometi ometi
on vajukas viimase peale keeratud
kas keegi on sellise asjaga kokku puutunud või on ainult minu trlfonil sellina jama

On siis telefon just vett saanud?

artur-
HV veteran
artur-

sõnum 20.01.2013 21:09:40 vasta tsitaadiga

ik2, ainult osadega kes räägivadki vaikselt. Mõndadega on nii, et peab maha kruttima sest karjuvad telefoni vms.
Kas selles on mingi loogika, et kui laadida seinast siis aku peab kauem vastu kui USBga arvutist laadida?
Tundub ebaloogiline veits aga selline fiiling on küll.
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 69
tagasi üles
ik2
Kreisi kasutaja

sõnum 20.01.2013 21:53:52 vasta tsitaadiga

artur- kirjutas:
ik2, ainult osadega kes räägivadki vaikselt. Mõndadega on nii, et peab maha kruttima sest karjuvad telefoni vms.
Kas selles on mingi loogika, et kui laadida seinast siis aku peab kauem vastu kui USBga arvutist laadida?

kõigiga on nii vahet pole ikka vaikne,sai proovitud teise samasuguse telef sellel nii vali et lööb korva lukku
peab vist garantiise viima end oma

viimati muutis ik2 21.01.2013 19:11:29, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
artur-
HV veteran
artur-

sõnum 20.01.2013 23:41:18 vasta tsitaadiga

Kui kõigiga vaikne on siis ei oska arvata midagi.
Laadimisajal on tõesti mitmekordne vahe aga kui lõpuks ikkagi 100% täis saab ei tohiks tühjenemisel vahet olla?!
tagasi üles
silver010
HV veteran
silver010

sõnum 21.01.2013 01:17:25 vasta tsitaadiga

ik2 kirjutas:
artur- kirjutas:

kõigiga on nii vahet pole ikka vaikne,sai proovitud teise samasuguse telef sellel nii vali et lööb korva lukku

eks seinast tule 220v aga arvuti ainult 5v.võib olla sellest selline vahe icon_smile.gif

Pole praegu adapterit käepärast, kuid minuteada sealt 220 kohe kindlalt ei tule. Midagi 7-9-12 moodi ehk
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 21.01.2013 10:13:03 vasta tsitaadiga

ik2, paras nali, kui arvad, et seinast telefoni 220V tuleb icon_biggrin.gif Milleks siis üldse adapter, kui võiks otse juhtme telefoni toppida icon_razz.gif Adapteril on mingi mõte ka eks, ja seal peal on kirjas palju telefon sealt saab

viimati muutis lightbluefox 21.01.2013 12:39:34, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 21.01.2013 12:16:13 vasta tsitaadiga

silver010 kirjutas:
ik2 kirjutas:
artur- kirjutas:

eks seinast tule 220v aga arvuti ainult 5v.võib olla sellest selline vahe icon_smile.gif

Pole praegu adapterit käepärast, kuid minuteada sealt 220 kohe kindlalt ei tule. Midagi 7-9-12 moodi ehk
Samamoodi tuleb 5V.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
emty
HV Guru
emty

sõnum 21.01.2013 12:23:38 vasta tsitaadiga

arvuti usb port annab 0,5a, "seinast" saab 2+a, selles on vahe...mul yks samsung keeldus n2iteks arvutist yldse laadimast, hoidis ainult niipalju laadimas, et aku tyhjemaks ei l2inud...
tagasi üles
panakas
HV vaatleja

sõnum 21.01.2013 16:39:20 vasta tsitaadiga

Mina olen kasutanud Go'd alates eelmisest suvest. Telefon pole tolmu ekraani alla kogunud, ehk siis ta tõesti ongi tolmukindel. Olen telefoniga ujumas käinud, seda kraani all pesnud, paduvihmas helistanud jne. ning töötab siiamaani, ehk siis ta ongi tõesti ka veekindel (kui kõik luugid on ikka korralikult kinni). Alguses oli leviprobleeme (Elisa) ja GPS ei leidnud mitte kuidagi fiksi üles, kuid see lahenes juulis-augustis tulnud GB uuendusega. Vahepeal läksin Tele2'te ning nende võrgus pole mingeid leviprobleeme olnud, v.a. see, et sõnumiga tulnud MMS seaded olid vigased ning neid pidi käsitsi parandama.

Aku vastupidavus on kogu aeg keskmiselt 2 päeva kandis olnud (veits kõnesid, veits rohkem brausimist ja natuke ka angry birdse vms.), aga peale hiljutist ICS uuendust on see tegelikult paremaks läinud, samasuguse kasutamisega sai u. pool päeva juurde.
Kohe peale uuendamist oli loomulikult ka minu telefon aeglane ja akut läks nagu leiba, sest "Opsüsteem Android" ampsas sellest stabiilselt ligi 50%. Paar päeva kannatasin seda välja kuni tegin tehaseseadete taastamise, mis aitas opsüsteemi voolutarbe kontrolli alla saada. Enne resettimist tegin PC Companioniga telefoni sisust täieliku backupi, niiet pärast pidin vaid rakendused uuesti installima, kõik muu tuli restorega tagasi. Ma kõiki uusi funktsioone pole veel kasutanud, aga netis on kiidetud "Laiendatud ooterezhiimi" märgatavat positiivset mõju akukasutuse pikendamisele, niiet ilmselt ka 2,5 päeva pole veel minu telefoni ülemine piir.

ICS uuendusega tulnud meeldivad asjad on uus kalendrirakendus, uus pildialbum ja võimalus teadeteriba otse lukustuskuval alla tõmmata. Viimati kasutatud rakenduste kuvamine on nüüd samasugune kui tahvelarvutites, mis on ka tore. Albumisse on tekkinud ka mingi fototöötluse võimalus, kuid kuna ma ise kasutan selle asemel Snapspeedi, siis sellest rohkem kirjutada ei oska.
Mulle aga ei meeldi see, et kaamera käivitumine on märgatavalt aeglasem ning pildikvaliteet on halvem kui GB'ga oli. Kohati ei tee vahet, kas foto tehti Go või 100 a. vana SE K750i'ga.
Kui GPSi kasutada, siis see müstiline Learning client 2.1, mis tekkis ICS'iga, õgib ka minu telefoni akut, kuid vähemasti GPS'i positsioneerimine töötab palju kiiremini kui GB'ga. Sony lubas enivei Learning clienti järgmisest ICS uuendusest välja jätta ilma, et see GPS'i funtsionaalsust rikuks.

Üldiselt olen telefoniga väga rahul ning ka ICS peale upgreidimist ei kahetse.
tagasi üles
silver010
HV veteran
silver010

sõnum 22.01.2013 00:39:10 vasta tsitaadiga

Marduuhin, küsin kuna sul kogemust Flashtool-iga ja kiire Google otsing vastust ei andnud. Kas Flashtool-iga saab unlockimata ja rootimata 6.1.1.B.1.54 backupida ning peale installida 6.1.1.B.1.1.0? (Downgrade)
Tahan teha seda selleks, et sellel versioonil on olemas rootimise võimalus ilma unlockimiseta, mis omakorda annab võimaluse installida:

[ROM][CWM][ICS]CWM Recovery 6.0.1.2 for Locked Bootloader[v1.0][29/11/2012]

[ROM][CM9]FireDroid 1.3 for LockedBootloader[04/01/2013]
[ROM][All Bootloader][B.1.54]Xperiance Lite v1.0 [27/12]
[ROM][26/11][ALL BLs]Infinity™Rom For Xperia Go {v2 Released}
[ROM][Xperia Go][ALL][16/12][ICS] TheBrainsROM [03]
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 22.01.2013 01:01:41 vasta tsitaadiga

Flashtool toimib ideaalselt, aga kui ma väga mööda ei pane, siis eeldab, et bootloader'i muutmise õigused olemas (unlockitud). Rootida pole vaja. Lihtne testida: flashtool peale, telefon debug režiimis arvutile järgi ja kui flashtool ütleb, et kõik korras, siis peaks toimima, aga kahtlen.
Endal oli telefoni bootloader juba selleks ajaks muutmisõigustega kui Flashtoolini jõudsin.

Root many Android ei tööta 6.1.1.B.1.54 tarkvaraga; 6.1.1.B.1.10 pidavat toimima foorumi järgi. Kui kuidagi 6.1.1.B.1.10 kerneli peale suudad panna ilma ülejäänut tarkvara välja vahetamata ja unlocki ning rootimiseta, siis peaks selle tööriistaga rootitud ka saama.

artur-
HV veteran
artur-

sõnum 23.01.2013 15:50:39 vasta tsitaadiga

Kas amper siis laadjas ainult kiirendab laadimist? Ehk akule haiget ei tee? Vaevalt.
Endal on seinalaadjal kirjas 5V ja 500mA. Googel näitab et neid on igasuguseis sonyle.
Samas mul vedeleb 1 iPadi seinalaadija kus on kirjas output 5,2V ja 2,4A. mis saab kui sellega laen icon_biggrin.gif
tagasi üles
silver010
HV veteran
silver010

sõnum 23.01.2013 17:03:14 vasta tsitaadiga

artur- kirjutas:
Kas amper siis laadjas ainult kiirendab laadimist? Ehk akule haiget ei tee? Vaevalt.
Endal on seinalaadjal kirjas 5V ja 500mA. Googel näitab et neid on igasuguseis sonyle.
Samas mul vedeleb 1 iPadi seinalaadija kus on kirjas output 5,2V ja 2,4A. mis saab kui sellega laen icon_biggrin.gif

Üldiselt igalpool soovitatakse kasutada laadijat, mis on sama või vähemalt sama või väiksema markeeringuga kui see, mis tuli tootega kaasa. Safebet nö
tagasi üles
mazdagirl
HV kasutaja

sõnum 27.01.2013 14:18:40 vasta tsitaadiga

Minu telefon on nüüdseks ema kasutuses , kuna suutsin vahepeal uue (HTC Desire X) soetada. Käis ta mul ka kolmandat korda garantiis ja oli seal pea kuu aega ja tulemuseks vahetati terve telefoni sisu ära aga ekraan toimib ikka kui rääkida ja mustaks läheb aga ema saab hetkel hakkama icon_smile.gif aa ja ka laadija oli garantiis kuna lakkas telefoni laadimast , sain tutika asemele. Vot selline saaga minu omaga icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 17
tagasi üles
silver010
HV veteran
silver010

sõnum 27.01.2013 14:57:00 vasta tsitaadiga

Endal pole ühtki probleemi, kas proovisid endast olenevalt kõik teha. Nt factory reset, hard reset, uusim firmware.
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 27.01.2013 16:42:04 vasta tsitaadiga

artur- kirjutas:

Tegelikult pole päris korrektne öelda telefoni (tahvelarvuti vms) "laadija" - laadija on tegelikult telefoni sees ja see mida sa laadijaks kutsud, on vaid adapter.

Adapter (pingeallikas) määrab pinge, tarbija määrab voolu.

Adapteril on kirjas maksimaalne voolutugevus, mida see suudab väljastada, aga vaid tarbija on see mis määrab, kui palju seda ära kasutatakse. Kui tarbija tahab tarbida rohkem voolu, siis koormab see adapteri üle, mitte adapter ei koorma tarbijat üle. Adapter koormab tarbija üle vaid siis kui adapteri väljastatav pinge on kõrgem lubatust. (või lased AC pinge DC pinget tarbivasse seadmesse)

Ehk kui adapterit ostad või mõnd seadet selle külge ühendada soovid, siis tuleb vaadata, et pinge tarbijal ja adapteril oleks võrdne ja sama tüüpi - alalispinge (DC) või vahelduvpinge (AC) - neid ei tohi segi ajada ning et adapteril kirjas olev maksimaalne voolutugevus oleks suurem kui tarbijal kirjas olev tarbitav voolutugevus.

Telefon teeb USB pordil ja suuremat voolu võimaldaval adapteril vahet sellega, et adapteril on USB data juhtmed lühistatud. Kui telefon (vm seade) "näeb", et USB data on lühises, siis lülitub ta maksimaalset voolu tarbivale režiimile - ja kui sinu adapter nii palju tegelikult välja anda ei suuda, siis adapter kärssab (ja võib protsessi käigus seadmesse lasta lubatust kõrgemat või vahelduvpinget ja seadme ka endaga "kaasa võtta")

silver010 kirjutas:

Üldiselt igalpool soovitatakse kasutada laadijat, mis on sama või vähemalt sama või väiksema markeeringuga kui see, mis tuli tootega kaasa.

Seal "igalpool" on siis küll väga puudulike teadmistega rahvas. Võiks küsida sealt kus mõni Ohmi või Kirchhoffi seadustest kuulnud on. Muidugi need on peaagu 200 aastat vanad füüsikaseadused - kes neid enam viitsib endale selgeks teha, isegi kui seda tänapäeval juba ka igapäevases elus vaja on.

tsitaat:
Safebet nö
The unsafe kind of safebet? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
tsaar
HV vaatleja

sõnum 19.02.2013 17:04:15 vasta tsitaadiga

Kas tänaseks päevaks on android 4. juba niipalju parem, et võib ilma kõhklusteta 2.3.7 pealt sellele üle minna?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Xperia Go mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 20, 21, 22  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.