see 11% on komandöri skill /10, mentor ei puutu asjasse.
Vent annab meeste SKILLILE 5% juurde aga skill ei mõjuta samaväärselt mängus olulisi numbreid (view range, laadimiskiirus, sihtimiskiirus jne). See 5% lisaskilli annab juurde reaalselt ca 2%.
Arvestatakse, 100% meestest n. 100% + vent = 105 ja 100%+ relvavennad = 105, kokku 110.
Nii ta peaks olema jah. Aga mingil moel ( ma pole isegi süvenema hakanud tänu filosoofiale "on nagu on" ) on:
Gunner IS-7 (100 + 5 + 11 + 5) = 121%.
Proovin aru saada, et 100 on tänu sellele et laskur ongi 100% peal mees. 5% tuleb BIA skillist, 5% tuleb ventikast. Kust see 11% veel siis otsa tekib?
Equipment on - rammer, EGLD, vents. Peale ventikate ei tohiks ükski muu asi laskurit aidata.
Laskuri skillid on - BIA, deadeye, repairs.
Et huvitav oleks teada, mis selle +11% juurde annab.
Komandör annab 10% oma skillist teistele meestele juurde, ülespoole ümardusega.
Komandör 100 + 5 + 5 = 110
110 / 10 = 11
Kui nüüd mingi šokolaad vms tarvik veel peale panna, siis on 115 lausa, kümnendik sellest 11,5, ümardusega 12.
Kas vaate kaugust arvutatakse samamoodi? et kui mehel on 100% oskus (view range +10%) ja coated optics peal (+10% view range) kas siis võetakse masina tavaline vaatekaugus ja lisatakse sinna 20% või lisatakse seda nii et kõigepealt üks ja siis teine
näited
1) view range 400m + 20% = 480m
2) view range 400m + 10% + 10% = 484m
Üldiselt mulle type ei meeldi aga seekord oli täitsa ok:
Victory!
Battle: Airfield 27. jaanuar 2013. a. 12:48:15
Vehicle: Type 59
Experience received: 5 943 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 93 528
Battle Achievements: Top Gun, Reaper, Mastery Badge: "1st Class"
ma rõhun hetkel oma briti heavy meestel just seda vaatekaugust. Kõiksugu lisaskillide ja ventikatega on meeste oskus 121(v.a. komandor obv) ja komandöril tiksub 3 oskus luurajat ja laadijal hoopis radisti lisaskill (radisti masinas eraldi pole) olukorrataju. Mõlemad lisavad vaatekaugust. Kaetud optikat pole veel, ostan siis kui soodukas tuleb.
Kui see briti liini muudatus tuleb siis vaatab kas britikas on jätkuvalt support suunitlusega, siis kulub see vaatekaugus marjaks ära.
üle 500m vaate kaugus minna ei saa, ehk siis pmst kui tanki vaatekaugus on 400 ja komandöril ning radistil skill max peal ja coated optics siis on max kindlasti saavutatud ja natuke ülegi, läheb ilmselt raisku
Üldiselt mulle type ei meeldi aga seekord oli täitsa ok:
Victory!
Battle: Airfield 27. jaanuar 2013. a. 12:48:15
Vehicle: Type 59
Experience received: 5 943 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 93 528
Battle Achievements: Top Gun, Reaper, Mastery Badge: "1st Class"
üle 500m vaate kaugus minna ei saa, ehk siis pmst kui tanki vaatekaugus on 400 ja komandöril ning radistil skill max peal ja coated optics siis on max kindlasti saavutatud ja natuke ülegi, läheb ilmselt raisku
kindel? ma ei loe kusagilt välja et ei saa minna kaugemale kui 500 meetrit
äkki linki või midagi
tegelt on see lausa 445m meetrit:
http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics#Maximum_Spotting_Range
Aga on kasulik küll, kui sul on see üle 445m, sest igal tankil on oma camo väärtus ja kui su spotting range on üle 445m, siis sisuliselt hakkad vastase tanki camo väärtust vähendama.
Spot range ja View range on vähe erinevad asjad, ise tõesti ei saa avastada vastaseid kaugemalt kui 445m kuid tiimikaaslaste avastatud vastaseid on küll võimalik näha ligi 500m peale.
Spot range ja View range on vähe erinevad asjad, ise tõesti ei saa avastada vastaseid kaugemalt kui 445m kuid tiimikaaslaste avastatud vastaseid on küll võimalik näha ligi 500m peale.
Olen näinud ka üle ~650m eemal olnud vastast, kes oli tiimikaaslase poolt spotitud... 580m kanti on igapäevane ja sealt on lastud ka.
Tapmisvõimaluse kaugusel ei ole piiri, sest mürsk jätkab teekonda ka pärast vaatekaugusest väljumist. Lase või 1400 meetri pealt maha, kui õnneks läheb.
kurat Morrow, nüüd ei jäägi erick enam vait, kuidas capp ikka nii hea on... aga no mängust endast, appi minnes oleksite ilmselt siiski võitnud (arvestades vastase lemming traini) ja oleksid teeninud hea 400 expi rohkem, aga no vähemalt said korraliku effi sellest battleist, tubli oled!
eric vot sellep2rast ma ei saagi sinugusugstest aru, sa oleks v6inud vabalt neid k6icki backfckida ja oleks mby keegi omadest veel ellugi j22nud(need kes pms seal suurema madina mahapidasid). oleks sundinud neid kahel nn rindel v6itlma, mitte m6nda yksikut kes tuleb restetimma proovima, et igaljuhul n6rk esitus, seda enam et olite kolmekesi platoonis. _________________ life is a bitch with 12inch strapon
Jajah, kui sa nüüd reaalselt vaatad seda seisu kusagil seal 30 punkti capi juures kus neil on puha heavy'd püsti seal ja terve meie flank on kukkunud siis sa vast enam võiduga mängima ei lähe.
oleks pidanud KOHE minema, mitte 30 punkti peal vms, seda enam et te olite mediumid, oleks sanud seljast nussida niiet v2he pole.
ma saan su filosoofiast aru küll et pms v6iduni yle laipade kasv6i endaomad, et sitta kah kui kellelgi abi vaja siis oli oma syy et surma sai jne, kuid v6iks nagu aidata oma meeskonda natuke rohkem mby ? _________________ life is a bitch with 12inch strapon
Mida seal aidata on enam? Sa pole vist piisavalt mänginud et aru saada millal mingi flank murtakse? Kui ükskord läbimurre tuleb siis see et ma sõidan 25 sekundit selles suunas ja jõuan õigeks ajaks et näha kuidas meie viimased heavy'd maha võetakse ei aita kuidagi tiimil võita ju...
no sa said ju aint 30 punni rohkem kui morrow ju
see ei ole küll vahe millega keksida, imho
ja pealegi on see caernarvon selline tank millega hiilata on väga keeruline
viimati muutis kr6ll 27.01.2013 21:39:17, muudetud 1 kord
Ma soovitan vaadata seda, et tema tegi pea 700 punkti rohkem dämmi ja sai ikkagi vähem expi kui mina, kusjuures ma olin kõigest üks kolmest cappijast (mitte ei cappinud üksi). Kogu see vaidlus siin on jooksnud ümber selle, et mida rohkem dämmi teed (vs cap) seda rohkem expi saad... aga ei saa ju?
KaarelK kirjutas:
okok jumalatega enams6na ei v6ta, kui sa isegi niimodi mediumiga m2ngid siis heavy demosid 2ra parem siia panegi v6i veelv2hem lighttankide omasid.
PS: su ajataju sucks arse
Tead, heavy'd on mul veidi halvemad küll:
Win rate:
Medium 56.61%
Heavy 56.24%
Aga eks sa võid siit vaadata, kui halvasti ma veel heavy'dega mängin:
Ma soovitan vaadata seda, et tema tegi pea 700 punkti rohkem dämmi ja sai ikkagi vähem expi kui mina, kusjuures ma olin kõigest üks kolmest cappijast (mitte ei cappinud üksi). Kogu see vaidlus siin on jooksnud ümber selle, et mida rohkem dämmi teed (vs cap) seda rohkem expi saad... aga ei saa ju?
KaarelK kirjutas:
okok jumalatega enams6na ei v6ta, kui sa isegi niimodi mediumiga m2ngid siis heavy demosid 2ra parem siia panegi v6i veelv2hem lighttankide omasid.
PS: su ajataju sucks arse
Tead, heavy'd on mul veidi halvemad küll:
Win rate:
Medium 56.61%
Heavy 56.24%
Aga eks sa võid siit vaadata, kui halvasti ma veel heavy'dega mängin:
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.