Kuidas seda päris oma äri alustada kõige parem oleks? Hetkel on raha kogunenud miskised 240k+ Plaanis on niikaua sõita, kuni 2 autot saab osta ja ühe juhi palgata.
Või on mingi eelistatum variant? Et palgata tüüp autoga sõitma ja ise neid nö juhutöid teha? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
softis, Mina tegin üldiselt nii, et soetasin juhutöödest teenitud raha eest omale veoki ja hakkasin lõpuks tegema pikemaid ning tasuvamaid otsasid sellega. Hiljem kui oli koos väike sull, ostsin garaasi, palkasin esmalt ühe töölise ning ostsin talle ka odavama veoki kuid samal ajal jätkasin ise pikkade ja tasuvate otsade tegemist (suht tüütu) kuna esmalt hakkavad need palgatud juhid väga vähe sisse tooma, vahel isegi miinust. Praeguseks on mul 2 töölist, mõlemad on end leveldanud 3.3 peale ja toovad sisse juba 4000€ ja pealegi. Need nö juhutööd on siis head kui sa tahad enda veokit säästa. (pole remondi ja küttega seonduvaid kulutusi) Ise olen jõudnud level 30 peale ja kontojääk ikka veel kõigest 180 000€ ja tõuseb tasapisi. Cheat engini kasutanud pole kuna mängumõte kaoks - meeldib siiski rapsida ja vaeva näha. _________________ Õud. Olen vist rahvavainlas. Ei ole mul iPotti, iPätti, iFööni egä iMäkki. Pole esiki “tavaperäst” nutitelehvuuni.
Mul on see mod, et 500 punkti annab ise ära parkimine. See mängu poolt pakutud 45 (vist) oli ikka eriti armetu. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Keegi Eesti Raadiotega streami ka teinud on?
Kui on, siis saatke fail palun PM! _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Kui on, siis saatke fail palun PM!
On olemas, võin siia ka panna, kes soovib siis saab lisada
// EDIT
1. Mine “C:\Users\[KASUTAJA]\Documents\Euro Truck Simulator 2\” ja otsi sealt fail nimega “live_streams.sii”, ava see notepadiga.
3. Muuda stream_data read järgmiseks:
Kui on, siis saatke fail palun PM!
On olemas, võin siia ka panna, kes soovib siis saab lisada
// EDIT
1. Mine “C:\Users\[KASUTAJA]\Documents\Euro Truck Simulator 2\” ja otsi sealt fail nimega “live_streams.sii”, ava see notepadiga.
3. Muuda stream_data read järgmiseks:
Raadio3 ka saab tööle kuidagi seal? Ei taha mul mängida see, kui aadressi lisan.
Kas ma olen ainus, kel raadiost play vajutades (netiraadiod siis) mäng mõneks hetkeks freezib? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
hahah, läksin Inglismaale, ning kohe trahv
"vastassuunas" sõitmise pärast _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Aga kui ees oleks ahelavarii olnud ja sa lased seal 70ga?
ühes kohas oligi, läksin riskile välja
enne seda, kui video salvestama panin, oli rekka aeglaselt ees tuterdamas, tollest sain pidurid blokkis napilt mööda _________________ ☠
Mulle meeldib ka Magnum seal, hea juhitavus ja suur esiklaas, mitte nagu see praegune DAF mul, esiklaas on vist kilidele mõeldud. _________________ ( -_・) ︻デ═一 ▸
peab ka volvorisu scanni vastu vahetama, ei istu see pill kohe mitte
Proovi Mani. V8 mootoriga lippab päris hästi.
See mäng on suht kinky vahel. Scaniadel (vähemalt osadel) pole püsikiirusehoidjat, Ivecod võtavad pääris edukalt kütust _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
softis, huvitav, ma algusest peale ainult Scania'ga sõitnud ja pole kunagi sellist asja märganud. Püsikiirusehoidja on alati toiminud, ükskõik mis mootoriga.
Sain täna huvitava trahvi, ''heading usage offence'' samal ajal kui sõitsin kolmerealisel kiirteel keskmisel real, et sooritada möödasõitu (pilti ei jõudnud kahjuks teha). Millega tegu võis olla ei osanud guugel ka öelda, mõtteid kellelgi ?
Lihtsalt väike enb ja töötlus. _________________ Õud. Olen vist rahvavainlas. Ei ole mul iPotti, iPätti, iFööni egä iMäkki. Pole esiki “tavaperäst” nutitelehvuuni.
Sain täna huvitava trahvi, ''heading usage offence'' samal ajal kui sõitsin kolmerealisel kiirteel keskmisel real, et sooritada möödasõitu (pilti ei jõudnud kahjuks teha). Millega tegu võis olla ei osanud guugel ka öelda, mõtteid kellelgi ?
Mitte "heading," vaid "headlight." Ei kasutanud täistulesid ilmselt kas vihmas või poolpimedas. Selles osas on see mäng veits gei, et kohati ei saa aru, mille eest trahvi saab. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
softis, vot-vot,kus juures võis olla jah see. Paar päeva ennem seda just meenutasin, et kuskil sain trahve tulede mitte kasutamise eest ja, et millal see laks uuesti tuleb. Firma sai jälle natukene täiendust(praeguseks on ta muidugi sama punane nagu Scania oli):
Kui tahad siis mu scannile võid ju teha. Teemat kohe ei teagi vali ise. Kuigi kui võimalik võiks olla rohelist ja must värvi kindlasti. Teisi värve ka.
viimati muutis lauriklade 28.01.2013 17:17:32, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.