üle 500-600spm kiidukuked - mine mängi nt nädalake midagi muud peale metro (bazaar, seine - kõik väiksed koridortüüpi üksteiseotsas hooramise kaardid) siis näed kuidas spm kolinal alla läheb nagu pealetõmmatud vesi _________________ "Mõtle kriitiliselt"
Ise mänginud suht 50-50 suuri ja väikeseid mappe, SPM 630 midagi. No-liferiks end küll ei pea, pole nii palju aega lihtsalt . Üldiselt Metroos on hetkeline SPM 1000 kanti
Kui nüüd kontrollisin nädalavanust battle reporti Gulf of Oman'is, siis oli SPM 533.
noaserverid on päris huvitav vaheldus, kuigi bf-i noasüsteem lonkab kolme jalga (noahoop mõõda läheb, siis vend jääb lihtsalt noaga mingiks ajaks passima.. dafuq)
see ajab närvi küll aga nii ongi mõeldud, et ei saaks mitu korda sekundis vehkida noaga.
kehvem on minuarust see, et kui oled mitme venna taga ja võtad ühel tagi siis teise juurde minnes võtab niisama noa välja. peab mingi 5s ootama _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Emil, Loe natukene teemat ehk tagasi paar lehte seal igal pool kirjas mis kes ja kus veel saaks.
Ei sa kõike kandiku peal kätte anda asju. _________________ Motomehed täidavad kõhtu suu lahti sõites
üle 500-600spm kiidukuked - mine mängi nt nädalake midagi muud peale metro (bazaar, seine - kõik väiksed koridortüüpi üksteiseotsas hooramise kaardid) siis näed kuidas spm kolinal alla läheb nagu pealetõmmatud vesi
Pole see asi nüüd nii hull midagi...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Pole siis ime alati nendel suure k/d ratioga vendadel midagi sellist top 3's. Aga jah, ei virise, oma viga, et ei kasuta OP relvi.
Endal see skoor tulnud ilma Metro(paar roundi, kui sõbrad kutsunud) / m16a3 / m416'ta(paar service star tuleb nondega kokku vist ära. Neid nii palju kasutanud, et mingeid assignmente kätte saada põhiliselt).
m16a3 12. kohal
m416 34. kohal - varsti muutub, sest teen vist assignmente veel veitsa edasi
Kõige lahedamad need spm 1700 rank 145 vennad, kes 24/7 metro'd täristanud ja m16a3'ga mingi 20k+ kille ja peale meediku polegi kuskil service stare
Pole siis ime alati nendel suure k/d ratioga vendadel midagi sellist top 3's. Aga jah, ei virise, oma viga, et ei kasuta OP relvi.
Endal see skoor tulnud ilma Metro(paar roundi, kui sõbrad kutsunud) / m16a3 / m416'ta(paar service star tuleb nondega kokku vist ära. Neid nii palju kasutanud, et mingeid assignmente kätte saada põhiliselt).
m16a3 12. kohal
Kõige lahedamad need spm 1700 rank 145 vennad, kes 24/7 metro'd täristanud ja m16a3'ga mingi 20k+ kille ja peale meediku polegi kuskil service stare
Igaüks leiab oma. Paljudele ei meeldi masinad, mulle ka väga ei meeldi, sest minu jaoks on igav kuskil tankis/lennukis/kopteris passida. Ja kui ma ei viitsi kuskil künka peal passida miks ma peaks siis recon olema? Ja miks lastakse meedikut nii palju? sest tema kasutegur on kõrge. Ma lasin eile kargh islandit meedikuna, suhteliselt nigel tiim ja 0 team balance. Ma võtsin meedikuna 1 lipu ära ja kaitsesin seda üksi terve mängu ja see oli ainuke lipp mis meie tiimil pm terve mängu jooksul oli. Nii, et anyday valiksin ma medkiti teiste asemel
m16a3 12. kohal
Tactical Hop, Strategic Skip, Operational Doodle... Mingi kodanik lihtsalt high sense hiirega kargas ringi - Neid BF3 videosid tuleb ikka igast uksest ja aknast sisse... suht oksele ajab juba.
See BF3 trickshot video oli küll väga hea sai ikka korralikult naerda.
Suht kohe jõudis kohale see "sarkasm" . Suht pooled COD videod ongi enamvähem trickshotid, suht norm kuidas seal videos vend võlus igast asjast tricki välja ja pani trickile nimed juurde
See BF3 trickshot video oli küll väga hea sai ikka korralikult naerda.
Suht kohe jõudis kohale see "sarkasm" . Suht pooled COD videod ongi enamvähem trickshotid, suht norm kuidas seal videos vend võlus igast asjast tricki välja ja pani trickile nimed juurde
Parim trikk "TEAMWORK", seal oli veel kulda... mingi... "skillz that kill" ja "100% accuracy "
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.