Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Oobik
Kreisi kasutaja

|
29.01.2004 14:57:26
|
|
|
raits008 kirjutas: |
Mängude mängimine on ajaraiskamine.Samas kuidas kellelegi.Minujaoks on.Kui teed sporti on sellest kasu mida saab mõõta.Oled tugevam tervis korras mida iganes.Teatrer kino on ka kahtlased minujaoks.Vahest ikka saab käidud.Aga mängimine.Mis kasu sellest tõuseb et oskad hiirt kiiremini täpsemalt liigutada.
Ja mõne joaks tundub asi olema kaunis tõsine ma ka närvis pole.Panen siin omaette kajakat.Kuidas ikka mõnele läheb hinge see teema.
Digebeni:Jutt oli küll alguses ümargune aga tõin oma pointi välja.Ja asi puudutab väga paljugi teemat.Minu jutt algas sellest kui öeldi et source lastakse välja.Mina tõin välja mis sellega kaasneb.Ja ma ei tulnud midagi tõestama.Asi lihtsalt on nii.Pole midagi tõestada.Muide mis clanis sa mängisid rtcw.Weed või eq mingid olid veel aga enam ei mäleta nimesid.
Hentz:sa ytlesid midagi puberteedi kohta..kuid kas see siis pole midagi puberteediku 6eldud!?
raits008, mitte ei onaneeri arvuti ees oi kui kõva vend ma olen.
Ok laskusin korra sinu tasemele.Wont happen again. |
Teater ja kino ka kahtlased tegevused? Arusaadav, meelelahutus ja kunst jm selline saatanast
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
29.01.2004 14:58:33
|
|
|
Jah, niisama lahmimine on suhteliselt igav tegevus, aga kui asjale lisada põnevust juurde on mäng vägagi mõnus meelelahutus. Vahel lööb kohe südame rütmist välja
Muide kõik siin elus on mõttetu! isegi meie ekistents on ülim mõttetus! Milleks meid siia ilma vaja on!? Kõik on siin maailmas suhteline ja see, et mõni naudib mängimist - las olla! See on tema elu ja keegi teine ei saa seda tema eest elada ...
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
29.01.2004 15:01:14
|
|
|
mis kasu on mängimisest? nagu iga teise meelelahutusega peaks kaasnema ka mängimisega positiivsete emotsioonide laeng. peale tööd vm igapäeva rutiinset tegevust vajab inimene ka midagi muud. mõni mäng on nagu hea raamat või film. oleneb mida mängid. meelelahutusel pole mingit pistmist kasumiga, ma ise vähemalt arvan nii. ja ajaraiskamiseks asi kaugel kui see aitab inimesel puhata oma igapäevaelust. juba sajandeid tagasi oli vaja inimestel 'leiba ja vaatemängu', ka tänu nendele vajadustele on meil tänapäeval väga suur ja lai valik kuidas oma vaba aega veeta.
osadel inimestel on mängimine nagu sport ja ka minul on see kunagi olnud kui sai kingpin'i ja hiljem q3 threewave'i oma klanniga mängitud. klannisessioonid, trennid, matchid jms. kui keegi ytleb mulle et võrgus mängimine on tema jaoks sport siis ma ka saan sellest inimesest aru. ah et lihas ei kasva või kopsumaht suuremaks ei lähe ja sellega mis krdi sport see on? male on ka sport, kas pole?
vabandust et liiga offtopic'uks asi kisub, ma kacun vahepeal sellest teemast eemale hoida
_________________ /allkiri |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
raits008
HV vaatleja
|
29.01.2004 15:19:20
|
|
|
Le Inc kirjutas: |
Jah, niisama lahmimine on suhteliselt igav tegevus, aga kui asjale lisada põnevust juurde on mäng vägagi mõnus meelelahutus. Vahel lööb kohe südame rütmist välja
Muide kõik siin elus on mõttetu! isegi meie ekistents on ülim mõttetus! Milleks meid siia ilma vaja on!? Kõik on siin maailmas suhteline ja see, et mõni naudib mängimist - las olla! See on tema elu ja keegi teine ei saa seda tema eest elada ... |
Hästi öeldud.Lisaks veel et nii palju kui on maailmas inimesi on erinevaid arvamusi.Teema on jah offtopic juba.Tooks siis asja tagasi rohkem teemasse.Tahtsin küsida et kas oleks vaja ET-le taolist mod-i nagu on OSP.Või piisab etpro-st.Ma arvan et tuleb nii mõnigi mod Et-le.Äkki on kellelgi mõni hea idee mod-i jaoks.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
29.01.2004 15:48:14
|
|
|
Ma olen ikke vahel mõelnud kui keeruline mod'ide ehitamine ikka on? Esmalt puutusin kokku half-life
mod'idega (Action half-life on üks parimaid! Miks seda CS haibitakse nii palju!?) Kui midagi muuta, siis mina muudaks
mängu reaalsemaks ...
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
29.01.2004 15:50:10
|
|
|
... kas järgnev lause pole mitte lahmimine:
Quake mootor on saast mida on võimeline ka 10 aastane häkkima. |
... kas mänge tehakse häkkeritele või tehakse neid hoopis mängureile mängimiseks ? Kas Sulle ei tundu, et Quake III mootor on juba piisavalt vana, et on ütlematult kohatu seda nõndaviisi arvustada ? Kui Quake III mootor on jama, miks siis on selle baasil niimitu populaarset mängu loodud ?
Ma saan veel aru pubekatest, kes petmise teel oma ego upitada püüavad, kuid üldse ei saa aru 25 aastasest täiskasvanust, kes sellega veel ka avalikus foorumis kekkab Seleta mulle see ära, mis paneb Sind nii tegema, ma täiesti siiralt ei mõista ?!
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanelp
HV kasutaja
|
29.01.2004 15:59:08
|
|
|
kuhu kurat te selle teemaga nüüd j6udnud olete? 2kki pysix ikka topicus ja j2tax igayhele endale ocustada, mida krt ta oma vaba ajaga teeb!
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
hentz
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 423 loe/lisa |
   |
9 :: |
4 :: |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
raits008
HV vaatleja
|
29.01.2004 16:29:44
|
|
|
Digebeni:Ammu oleks aeg uus mootor kirjutada.Ikka veel lastakse selle vana rondi otsas.Miks kasutatakse on selge.Id software mängud on kõik doomi derivaadid.Sellepärast eriti ei kaalutagi mõtet uut mootorit kokku klopsida kui vana saab poole vaevaga ära kasutada.Ja ma ei saa aru miks sa üritad ikka seda teemat edasi arendada.Ja mis sinu perset torgib mida ma teen.Mind see ei kotiks kui palja persega mööda tänavat jooksed.Naljakas on vaadata kuidas mängusõltlastel läheb veri keema kui keegi xiitimisest räägib.Äkki rahuned maha
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
raits008
HV vaatleja
|
29.01.2004 16:35:13
|
|
|
hentz kui asi huvitab ja viitsid tuhnida netis siis pole eriti raske.Kusjuures ega opengl pole ainult häkkimiseks võib ka väga kenasid asju sellega valmis nikerdada.Kui huvi on siis vaata linki.
http://nehe.gamedev.net/
Rohkem ma enam Häkkimise kohapealt sõna ei võtta.rahu ka siitpoolt
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
29.01.2004 16:44:29
|
|
|
Digebeni:Ammu oleks aeg uus mootor kirjutada.Ikka veel lastakse selle vana rondi otsas.Miks kasutatakse on selge.Id software mängud on kõik doomi derivaadid.Sellepärast eriti ei kaalutagi mõtet uut mootorit kokku klopsida kui vana saab poole vaevaga ära kasutada.Ja ma ei saa aru miks sa üritad ikka seda teemat edasi arendada.Ja mis sinu perset torgib mida ma teen.Mind see ei kotiks kui palja persega mööda tänavat jooksed.Naljakas on vaadata kuidas mängusõltlastel läheb veri keema kui keegi xiitimisest räägib.Äkki rahuned maha |
... millega ID sinuaarvates siis praegu DooMIII näol tegeleb ?
... Mängufoorumi moderaatorina, oleks lausa imelik, kui see jutt siin mind ei puudutaks !
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
29.01.2004 16:44:50
|
|
|
-------------------------------------ATTENZIOOON-------------------------------
Mina installisin täna ESIMEST korda endale ET peale ja ei õnnestunud kuidagi mängida. Panin uue patchi peale. LEidis mustmiljon serverit mis enamasti olid inimesi täis. NEed vähesed, kus mõni vaba koht oli, sinna ei saanud liituda.. Pika proovimise peale yhte sain aga seal oli ainuke optsioon jälgida teiste mängu.. Suht igav mingi 20 minutilise jamamise peale...
Nüüdseks lugesin käesoleva teema esimesed 4 lehte läbi, ja sealt ei saanud mitte midagi kasulikku ega huvitavat teada.
SEEGA - keegi võiks anda lühiõpetuse kus kuidas ja mida teha et seda mängida saaks! JA selle infi võiks teema algataja kohe oma esimesse posti lidsada et otsijatel oleks kohe kõik vajalik olemas ja ei peaks täiesti mõttetuid ja ajuvabu muid postitusi lugema.
Ilgelt tahaks mängida aga asi on nii sitalt yles ehitatud et peale 30 minsast jamamist on vähemalt paariks tunniks sellest kopp ees.
------------------------------attenziooni lõpp------------------------------------
viimati muutis Jägermeister 29.01.2004 16:46:59, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oobik
Kreisi kasutaja

|
29.01.2004 16:46:15
|
|
|
mängus sees olles saad liituda tõmmates ete limbo menüü (L-täht vist) ja kõige targem oleks ehk vaadata sul oma konfist klahvid ja mis nad teevad ja siis proovida mängud klahve
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
29.01.2004 16:57:40
|
|
|
Jägermeister, mitte küll paha pärast, aga kui sulle öeldakse, et pane saapad jalga, siis Sinu eeldatavas vanuses peaksid Sa sellega mõtlemata toime tulema, kuid tegelikult saad Sa saapad jalga, aga paelte kinni sidumine käib üle jõu
Pääsed vaid servereisse, mis pole täis - paar tühja kohta ei pruugi tähendada, et Sina neid kasutada saad, kuna tihti on need reserveeritud klanni tarvis või serveri omanikule endale. Samuti peab enamike serverite tarvis olema sisse lülitatud Punkbuster, et Sind ligi lubataks. ET jaguneb kaheks, etmain ja etpro, millest viimane on siis ET modifitseeritud versiioon, mille kohta saab teavet siit:
http://bani.anime.net/etpro/
... mängus toime tulemine ei tohiks nüüd küll probleem olla, kui vähegi mõnda sarnast mängu varem proovinud oled ...
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
raits008
HV vaatleja
|
29.01.2004 17:04:15
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
Digebeni:Ammu oleks aeg uus mootor kirjutada.Ikka veel lastakse selle vana rondi otsas.Miks kasutatakse on selge.Id software mängud on kõik doomi derivaadid.Sellepärast eriti ei kaalutagi mõtet uut mootorit kokku klopsida kui vana saab poole vaevaga ära kasutada.Ja ma ei saa aru miks sa üritad ikka seda teemat edasi arendada.Ja mis sinu perset torgib mida ma teen.Mind see ei kotiks kui palja persega mööda tänavat jooksed.Naljakas on vaadata kuidas mängusõltlastel läheb veri keema kui keegi xiitimisest räägib.Äkki rahuned maha |
... millega ID sinuaarvates siis praegu DooMIII näol tegeleb ?
... Mängufoorumi moderaatorina, oleks lausa imelik, kui see jutt siin mind ei puudutaks ! |
Aga mitu mängu quake 3 ja doom 3 vahel on tehtud ühe ja sama mootori peale.Väga paljusid.Sellepärast ongi see mootor populaarne ,et uut ja paremat pole veel.Muidugi loodame et doom 3 mootor tuleb hea.Kuigi tuleb tõdeda et vanema arvutustehnika omajatel tulevad rasked ajad.Muidugi cod on juba päris hästi tehtud just selle poolest et on arvesse võetud buge mootoris.Näiteks enam ei kasutata Gl_depth_test ainult seintel vaid ka meeste mudelites.Mida see teeb on üldjoontes see et kui (*orig_glDisable) (GL_DEPTH_TEST) siis on mudelid läbi seinte näha.
Aga codis on seljuhul ka mudelid läbinähtavad.Niiet ühtgi vastast pole näha aga muudkui sured.
Üldiselt liigub ikkagi asi paremuse poole kuna mängutootjad võtavad õppust ja proovivad selliseid vigasid vältida mis laseks mootorit kurjasti kasutada.
Ja kes tahtis teada kuidas ET käima saab.Siis põhiline oleks installi mäng tõmba kõige uuem patch mängule ja Pane peale ETpro kõik need filed on netis saadaval.
see on patch http://www.rtcwfiles.com/file.info?ID=18627
ja et pro http://bani.anime.net/etpro/>> paljudel serveritel on see peal
üldiselt mänguga seotud filed saab siit http://www.rtcwfiles.com/
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
hentz
HV Guru

|
29.01.2004 17:10:10
|
|
|
sa pead mappe ka t6mbma j2germeister....pane m2ng k2ima ja vajuta konsooli nuppu ehk "~" ja kirjuta sinna /connect sardiin.kalatehas.net v6i täpsustage alphastrike aadressi...seal on default mapid...ja kui oled m2ngu sisse saand siis vajuta "L" ja vali tiim ja relv...ning OK. ja saadgi m2ngida... "T" - saad k6igiga r22kida "Y" enda teamiga "U" fireteam
_________________ www.whykaren.com - üle 120 miljoni kasutatud varuosa! Vaata järgi!
PALJU GAMING ASJU 0.10 SENDISTEL OKSJONITEL: https://www.osta.ee/index.php?fuseaction=listing.seller&q[seller]=topeltsidur |
|
Kommentaarid: 423 loe/lisa |
   |
9 :: |
4 :: |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
29.01.2004 17:51:28
|
|
|
hentz, thanks, vähemalt nüüd sai juba natuke midagi teha... a siiski paar kysimust: kas kuskil on mängu õpetus ka olemas? et mis relvad on jne... praegu mingi kaootiline tapmine kusjuures pooled vist oma meeskonnast... jne jne.. yhesõnaga sitaks imelik asi ons ee ET... mingi manual vms oleks abiks. krt tavaline RTCW on selle kõrval ikka päris lihtne ka ükskõik kui hullu raskustasemega.. ok ma teen nyt natuke unreali et närve rahustada..
ja kas mingit algajate serverit ei ole olemas? või siis mingit favorites server optsiooni nagu unreal tournamentis.. ?
|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
raits008
HV vaatleja
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
29.01.2004 18:03:50
|
|
|
raits008, yess. thank you. Vat seda mul just vaja oligi, just selline info võikski olla teema esimes postis ja ka muud lingid ja õpetused ja näpunäited.!
|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
hqkk
HV vaatleja
|
29.01.2004 19:35:20
|
|
|
ET manuaal asub et/docs/help/manual/default.htm
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
cbr
HV Guru

|
29.01.2004 19:59:33
|
|
|
Mulle käis alguses(käib praegugi) see närvidele et polnud selgelt eristada kas mees on oma või mitte. SOF2-s oli kenasti omadel väike pealuu pea kohal. Kohe oli kaugelt näha, et vot oma, seda ei tk. Aga ET-s 800x600 resoga ei tee väga kaugelt vahetki, kas on oma või võõras mees ja siis lased, vaadates et võõras, kuigi tegelt oli enda mees
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raibert
HV kasutaja
|
29.01.2004 20:44:20
|
|
|
Le Inc kirjutas: |
........kui rääkida laskmise oskusest, siis ma olen täiesti kindel, et sa ei saaks ka 10 meetri pealt uksele pihta kui sa kargad ringi
ja lased täisvalanguga automaatrelvast (nt. AK47). Olen proovinud maast lasta ja üksikute laskudega ning inimese suurusele
märklauale üle 100 m on juba põrgulikult raske pihta saada! |
OT, kuid täiesti rahulikult saab pihta 10 m pealt uksele, kasvõi karates, isegi 20m pealt täiesti rahulikult ja ka 100m pealt saab inimese kujult üksiklasuga ilusti pihta. Olen ise proovinud, kõik sõltub harjutamisest, nagu ET s .
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
hqkk
HV vaatleja
|
29.01.2004 20:51:26
|
|
|
Cobra[EST] kirjutas: |
Mulle käis alguses(käib praegugi) see närvidele et polnud selgelt eristada kas mees on oma või mitte. SOF2-s oli kenasti omadel väike pealuu pea kohal. Kohe oli kaugelt näha, et vot oma, seda ei tk. Aga ET-s 800x600 resoga ei tee väga kaugelt vahetki, kas on oma või võõras mees ja siis lased, vaadates et võõras, kuigi tegelt oli enda mees  |
loll kysimus: äkki oled märganud, et oma meest sihtides ilmub lehe keskele tema nimi ja health bar? vaenlasega nii juba ei juhtu. ja kui covert ops on, siis tema nimi vilgub või seda ei ole yldse
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
29.01.2004 21:01:08
|
|
|
Mhmh, njah eks näide oli natuke ekstreemne küll, sest kui ma hästi mäletan, oli AK47 väga väike tagasilöök ning
sihiku saad kiiresti stabiliseerida, aga jah karates ja valanguga lastes noo ma ennustan et 50 m (pole proovinud krt) läheb
ehk 30 kuulist ehk 2-3 pihta!? Samas päriselus oleksid sa juba ammu surnud, sest iga sõdur teab et ringi kareldes püssi ei lasta Every bullet counts
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|