kogu see taust võib kõva olla, kuid krt mind küll ei kisu pelama
jubeüksluine - nagu pitsa ilma juustuta
totter taust tekitab põhitõrke
Koridorishooteri armastajale ei peagi selline mäng meeldima. Mängi mainguest sirgelt läbi ja ongi kõik. Valikuvõimalused ja avastamisrõõm jäta teistele. PS. ainult maitselage inimene sööb rohke juustuga pitsat.
kogu see taust võib kõva olla, kuid krt mind küll ei kisu pelama
jubeüksluine - nagu pitsa ilma juustuta
totter taust tekitab põhitõrke
Koridorishooteri armastajale ei peagi selline mäng meeldima. Mängi mainguest sirgelt läbi ja ongi kõik. Valikuvõimalused ja avastamisrõõm jäta teistele. PS. ainult maitselage inimene sööb rohke juustuga pitsat.
solvusid või
vaat kus õrnahingeine siin
aga panid veitsa võssa
ma olen just see avastaja ja lahtised maailmad meeldivad
hetkel on mul main quest poole peal ja ülejäänud prügi tehtud
ning mis rohkest juustust sa räägid _________________ ☠
Nonii... olen nüüd veidi rohkem mänginud. Kogu esimese saare tornid avastatud, asulad endale võidetud ning kanja põletatud.
Graaafika poole pealt enam niipalju ei virise. Vesi näeb mängus kehvavõitu välja. Muidu ok. Ühe modiga sai liigsäravast/valgest liivast ja pilvedest ka lahti. Paksu tsunglit on liiga vähe.
Gameplay on tüütu ausalt öeldes. Alguses oli tore küll tornide otsa ronida ja asulaid endale võita, kuid peale mingit kümnendat torni/asulat ma ei saa aru, miks siis need kohalikud aidata ei võiks ning kas tõesti pole saarest kaarti? Lootsin pigem midagi sellist STALKERi taolist, kus sain grupiga teist gruppi rünnata ning asustus oli ka hõredam, normaalsem. Need kaks + lühikesed sidequestid ongi sellised põhitegevused siis saarel... rohkelt igavaid tegevusi. Meenutab FC2'te minu arust. Ning ma ei saa attachmentide jaburusest aru... miks ma ei saa kasutada summutit, scope'i ja ex. mag'i koos?!
Tipphetkedeks seni on random kokkupõrked piraatidega ja saare saladuste avastamine. Need on alati huvitavad olnud.
Main quest on kahjuks cutscene ja jaburusi täis nagu näiteks see põleva maja stseen. Mulle isiklikult ei meeldi.
Üldiselt oleks võinud parema mängu teha... või ma olen liiga vana juba selliste mängude jaoks. Siinkohal tekib probleem, kes mida mängust tahab. Ma ei taha "mängida", ma tahan saada kvaliteetse elamuse osaliseks nagu vaataks väga pikka filmi, igasugune labasus ja liigne mängulisus rikub selle tunde. Raske seletada. Selle mänguga tekib tunne nagu oleks liivakastis ja hävitaks ükshaaval punaseid sipelgaid.
Kui peaks hindama, siis ehk veab 7/10 välja.
Täpsel selline möla sarnanes siin ühe teise sõjakangelasega, et kui tema sõjamängu mängib siis peab jääma tunne nagu läheks sõtta. Teatud vanuses tekib mingi kiiks?
Mis mõttes möla? Ma ei arva, et ma oleks ennast labaselt väljendanud või midagi põhjendamatult väitnud. Kui eesmärk on mängida, siis on FC3 suurepärane. Nagu suur liivakast. Ma arvan, et ma rikkusingi enda jaoks FC3 ära sellega, et hakkasin kõike kõrvalist tegema. Oleks pidanud ainult story'le keskenduma, ehk jätnuks siis parema mulje.
See ei jäta segast muljet. Ma avaldasin arvamust võttes kokku oma eelmisi väiteid gameplay, graafika ja story kohta. Ma ei pea täpsustama, kui ma juba vead olen välja toonud. Aga ma võin veits veel rääkida, mida arvan:
Noh, näiteks kohalike elanike olemasolu ei mängi minu jaoks mängus mitte mingisugust rolli. Nad võiks üldse mitte olla, mis muudaks mängu hõngu/tunde hoopis pingelisemaks("ma olen üksi üksikul saarel ,kus kõik mind tappa tahavad") või ma võiks saada neid kuidagi kasutada, luua mingi grupp mässulisi kellega piraatide vastu võidelda vmt. Aga ei, nad ainult sõidavad oma autodega ringi.
Siis... asustus on minu arust liiga tihe. Tehku parem mõni suur asula, mitte mingi 50 väikest "külakest".
Ma ei saa aru, kus on tihe tsungel. Meil Eestis on metsas ka tihedam.
Nii, teine punkt. Ma tahan, et main storyst jääks sügav mulje, mis pole rikutud tobedustega. Mis need tobedused on? Tobeduseks pean esiteks peale surutud cutscene. Minu meelt mööda võiks kõik mängud olla nagu Half-Life 2, kus puuduvad cutsceneid(okei, vahel harva isegi oli). Teiseks see põleva maja stseeni realistlikkus. Mind kallatakse bensiiniga üle ja minu arust sai see tüdruk ka kokku. Miks annab korraga põrand järgi? Miks ma kukun umbes 3 korrust alla ja siis jooksen üles nagu pole hullu midagi, kõik kondid terved? Miks ma ei põle(benaga koos)? Miks tüdruk ei põle(benaga koos ja ruumi põrand oli bena täis)?
No ja siis see kihutamine autoga oli ka jaburus. Ma ei hakka seda seletama.
Mul oli koguaeg "what the fuck?!" nägu ees, kui seda osa mängust mängisin. See pole normaalne. _________________
See ei jäta segast muljet. Ma avaldasin arvamust võttes kokku oma eelmisi väiteid gameplay, graafika ja story kohta. Ma ei pea täpsustama, kui ma juba vead olen välja toonud. Aga ma võin veits veel rääkida, mida arvan:
Noh, näiteks kohalike elanike olemasolu ei mängi minu jaoks mängus mitte mingisugust rolli. Nad võiks üldse mitte olla, mis muudaks mängu hõngu/tunde hoopis pingelisemaks("ma olen üksi üksikul saarel ,kus kõik mind tappa tahavad") või ma võiks saada neid kuidagi kasutada, luua mingi grupp mässulisi kellega piraatide vastu võidelda vmt. Aga ei, nad ainult sõidavad oma autodega ringi.
Siis... asustus on minu arust liiga tihe. Tehku parem mõni suur asula, mitte mingi 50 väikest "külakest".
Ma ei saa aru, kus on tihe tsungel. Meil Eestis on metsas ka tihedam.
Nii, teine punkt. Ma tahan, et main storyst jääks sügav mulje, mis pole rikutud tobedustega. Mis need tobedused on? Tobeduseks pean esiteks peale surutud cutscene. Minu meelt mööda võiks kõik mängud olla nagu Half-Life 2, kus puuduvad cutsceneid(okei, vahel harva isegi oli). Teiseks see põleva maja stseeni realistlikkus. Mind kallatakse bensiiniga üle ja minu arust sai see tüdruk ka kokku. Miks annab korraga põrand järgi? Miks ma kukun umbes 3 korrust alla ja siis jooksen üles nagu pole hullu midagi, kõik kondid terved? Miks ma ei põle(benaga koos)? Miks tüdruk ei põle(benaga koos ja ruumi põrand oli bena täis)?
No ja siis see kihutamine autoga oli ka jaburus. Ma ei hakka seda seletama.
Mul oli koguaeg "what the <b>piix</b>?!" nägu ees, kui seda osa mängust mängisin. See pole normaalne.
Kui reaalsust tahad, osta lennupilet kusagile üksikule saarele, anna kohalikule maffiabossile või hõimupealikule lõuga (ära unusta tüdrukut kaasa võtmast. PS. sõbrad lisavad vürtsi), jäta tüdruk (+sõbrad) neile ja jookse dzunglisse. Seejärel hakka külaelanikelt AKd lunima ja mine päästa sõbrad tagasi. Ma garanteerin, et elamusi saab hulganisti- auto asemel on ponid, bensiin reaalselt PÕLEB, maohammustus tapab jne.
Kui veab, siis saad ehk sõbrad elusalt tagasi ja jääd ise ka ellu. Kui VÄGA veab, siis saad ehk isegi mingile avastamata hõimule tite teha (youknow, "warrior" jne...)
EDIT:
Kui värvilisi konni mitte lakkuda, siis peaks ka cutscenedest pääsema, edu!
Igaüks võib oma arvamust ju avaldada.... Mulle ka see mäng näiteks ei meeldinud... suht jura ja sarnanes FC2-le.....siuke lääg ja jõnksamine oli ka et jube....DX9 all peaks see minu vanal rondil ju küll jooksma.FC2 oli DX10 ? kui oli siis jooksis küll puhtalt ja mingit erilist silmatorkavat erinevust ma küll ei näe nende kahe mängu vahel...
Minu arvates on Assasins Creedi seeria Ubisoftil paremini välja kukkunud kui see jura...
Gap, sry aga sinu raud selle mängu jaoks on juba vanaraud. Ja see arusaam, et DX9 peal peaks jooksma ei ole päris õige selle mängu puhul. Ise proovisin kõik variandid läbi ja mingit suurt perfi muutust küll ei näinud peale selle, et DX11 nägi vähe kobedam välja.
labidas, ma üldiselt saan aru, mida sa silmas pead.
Tegelikult on nii, et see mäng pidigi just selline olema. Kerge klišee ja värki.
Kas sa oskad mingi mängu näiteks tuua, mis sulle meelejärgi on? Lihtsalt võrdluseks, ei kavatse trollima hakata. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
labidas, Sa ajad vb küljelt-küljele liikumist stimuleeriva efekti segamini jõnksutamisega? Mis mõttes vahid maad(seisad paigal?) ja ikka jõnksutab? vSync ikka maas?
labidas, Sa ajad vb küljelt-küljele liikumist stimuleeriva efekti segamini jõnksutamisega? Mis mõttes vahid maad(seisad paigal?) ja ikka jõnksutab? vSync ikka maas?
ei aja midagi. Ei pea ka maha vaatama. Lihtsalt liigun näiteks otse suunas, fps on stabiilne, kuid korraga tekib selline väike hüpe nagu mäng oleks hetkeks peatunud ja siis kaadri vahele jätnud ja jätkanud. Fps ei muutu.
softis Kui nüüd mõtlema hakkan, siis ei tulegi meelde ühtegi open-world action mängu peale Crysis. Kuid mängud, mis mulle on seni istunud: Half-Life 2, Fallout 3(üldiselt istus, kuid oli ka kohti, kus silm kinni pigistada), Freelancer(kui keegi mäletab), Crysis 1, Dishonored, STALKER (kõik osad), Singularity, Dead Space 1, Silent Hill... ja veel kindlasti. Kuid pean ütlema, et ükski mäng pole olnud minu jaoks täiuslik, ma leian alati vigu, mis häirivad. Nagu haigus
"miks ma ei saa kasutada summutit, scope'i ja ex. mag'i koos?!"
rastaman kirjutas:
panin paar modi kokku, parandab gameplayd ja unlockib DLC(ubisofti enda foorumis õpetus olemas, pole nende jaoks vist probleem). failid tuleb panna data_win32 kausta
http://www.upload.ee/files/2913775/FC3.rar.html
Spoiler
*Better sights mod http://forums.ubi.com/showthread.php/734149-Better-sights-mod
*All recipes unlocked at start
*All weapons unlocked but you have to pay for them
*Attachments mod with more attachment slots opened up
*ULC weapons (R700 Predator and Tribal Knife) unlocked. R700 Predator is $2200 and the Tribal Knife is $800 (default being $0 if you had the ULC)
*Objective and skill point reminders set to 900 seconds (default for objective reminder had been 90 seconds...)
Keegi teab kuidas jookseks Far Cry 3 paremini? Resolutsioon on juba 680x480(ma tean et 480x320 oleks parem aga see rõvedalt väike) windowed mode peal, Post FX disabled, kõige madalamad setingud.
Mis sa mängid seda kartuli peal või? Ausalt öeldes ma ei tea kas sul on üldse mõtet proovida, sest olematu graafika ja resolutsiooniga jääb ikka väga suur osa mängust saamata ju.
Mis kartuliga ikka, Intel HD videoga läptop on , praegu jookseb ca 20fps keskmiselt.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.