|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
19.01.2013 20:52:45
|
|
|
kes tahab, ma võin thomsoni vana ruuteri maha müüa. Ise panin "elionist-mitte-sõltuva" ruuteri vahele. Ootan huviga nende poolt kõne, kuidas mu ruuter "ei ole onlainis" ja ei vasta nende pingidele vms.
_________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/ |
|
| Kommentaarid: 364 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
19.01.2013 23:25:47
|
|
|
| -KRANTS- kirjutas: |
| kes tahab, ma võin thomsoni vana ruuteri maha müüa. Ise panin "elionist-mitte-sõltuva" ruuteri vahele. Ootan huviga nende poolt kõne, kuidas mu ruuter "ei ole onlainis" ja ei vasta nende pingidele vms. |
Senikaua kuni dsl/eth ühendus olemas ja su ruuteri mac paistab ning arpile vastab ei puutu sinu ühendus keegi, kui just riket pole.
Viisakusest võiksid tugi@elion.ee-le tagasisidet anda, millist mudelit kasutatakse. See annab võimaluse võimaliku kliendi poolse pöördumisel abi anda.
Muidu muidu müttad nagu mutt mullas ja klient ehk -KRANTS- pahane.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
20.01.2013 00:00:54
|
|
|
| Meie külas jagati seoses üleminekuga VOIP telefonidele mõned aastad tagasi, Thomson TG784 ruutereid ilma igasuguse siduvuslepinguta. Kas see tähendab, et meie ei saa soodushinnaga uut ruuterit?
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
20.01.2013 00:12:08
|
|
|
| harakas kirjutas: |
| Meie külas jagati seoses üleminekuga VOIP telefonidele mõned aastad tagasi, Thomson TG784 ruutereid ilma igasuguse siduvuslepinguta. Kas see tähendab, et meie ei saa soodushinnaga uut ruuterit? |
See toob seoses VDSL'iga meelde küsimuse - kas VDSLi kasutaja saab ka edaspidi kasutada telefoni teenust? Kui siis ilmselt saab see olla VOIP... või on ka võimalus säilitada telefon senisel viisil ning sagedusjaguritega lahutada tavaliinist VDSL?
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
20.01.2013 00:25:34
|
|
|
| Maldur, toode läheb eKoduks ning telefon VoIP'i.
|
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
20.01.2013 03:53:50
|
|
|
| Maldur kirjutas: |
| harakas kirjutas: |
| Meie külas jagati seoses üleminekuga VOIP telefonidele mõned aastad tagasi, Thomson TG784 ruutereid ilma igasuguse siduvuslepinguta. Kas see tähendab, et meie ei saa soodushinnaga uut ruuterit? |
See toob seoses VDSL'iga meelde küsimuse - kas VDSLi kasutaja saab ka edaspidi kasutada telefoni teenust? Kui siis ilmselt saab see olla VOIP... või on ka võimalus säilitada telefon senisel viisil ning sagedusjaguritega lahutada tavaliinist VDSL? |
Mark0 jättis ütlemata, et VDSL2+ tarbib enim sagedusi, mistõttu ei saa tavaliini pruukida, ilma suuremate häireteta. Samas olen ISDN ühendust VDSLiga näinud.
Kuid sinna jookseb rohkem paare kui üks.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
20.01.2013 08:12:08
|
|
|
| Pailaps kirjutas: |
| kes tahab, ma võin thomsoni vana ruuteri maha müüa. Ise panin "elionist-mitte-sõltuva" ruuteri vahele. Ootan huviga nende poolt kõne, kuidas mu ruuter "ei ole onlainis" ja ei vasta nende pingidele vms. |
Senikaua kuni dsl/eth ühendus olemas ja su ruuteri mac paistab ning arpile vastab ei puutu sinu ühendus keegi, kui just riket pole.
Viisakusest võiksid tugi@elion.ee-le tagasisidet anda, millist mudelit kasutatakse. See annab võimaluse võimaliku kliendi poolse pöördumisel abi anda.
Muidu muidu müttad nagu mutt mullas ja klient ehk -KRANTS- pahane. |
Tõenäoliselt pole Elionil siin enam mingit abi anda, kuna ruuter on lisaks ka ühe siinse foorumlase oma konfitud ja seega, kui mingi rike on, siis Elionil pole muud midagi teha, kui omalt poolt restarti, oma seadmetele.
|
   |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
20.01.2013 09:46:46
|
|
|
Muidu muidu müttad nagu mutt mullas ja klient ehk -KRANTS- pahane. |
Tõenäoliselt pole Elionil siin enam mingit abi anda, kuna ruuter on lisaks ka ühe siinse foorumlase oma konfitud ja seega, kui mingi rike on, siis Elionil pole muud midagi teha, kui omalt poolt restarti, oma seadmetele. |
Eksid! Võib esineda ka kliendipoolne seadmerike. Tee igaksjuhuks seadme sätetest varundus. Antud foorumlane ei pruugi koguaeg kättesaadav olla.
Ma lihtsalt ennetan nuttu ja hala, sestap vingun veidi.
Olen taolist stsenaariumi liialt palju pealt näinud.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
20.01.2013 10:00:37
|
|
|
Nii kui ruuter sai seadistatud, sai kohe ka backup tehtud. Sama foorumlane ütles ise, et tema ei viitsi "järelteenindusega" tegeleda. Seda muret ei ole.
|
   |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
20.01.2013 22:05:14
|
|
|
Isa, elupõline tainas nagu ikka, ei kirjutanud oma hot.ee parooli kuhugi üles. Nüüd nende elioni häiretega hakkas outlook parooli küsima, ja ta mökerdas sinna midagi ja nüüd pole parooli enam kuskil meeles. Turvaküsimuste vastuseid ta teab, aga ükski ei klapi sinna panduga (kurat teab mis ligi 10a tagasi sinna pandud sai muidugi).
Kas kuidagi on võimalik tõestada konto omanikustaatust ja uus parool saada, peale selle "unustasin parooli" asja? Isa on geniaalsus muidugi ise ja kõik firmamailid jooksevad sinna - aastaid üritasin juurutada alguses gmaili ja siis oma domeeni maili, aga eiii HOT.ee on ju nii hea ja töötab koguaeg ja probleeme pole.
Ühesõnaga, ta helistas infoliini ja sealt tuli vastus vist, et ei saa. Aga meil siin elioni mehi on - nende arvamus asja kohta?
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
| Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
20.01.2013 22:09:21
|
|
|
ID kaardiga polnud konto seotud?
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
20.01.2013 22:20:35
|
|
|
painkillah, süstem restore oli maha keeratud?
Süsteemist koopiat ei ole?
Ehk on varem outlooki kontosid kuskile varundatud?
Ei?
|
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
20.01.2013 22:33:24
|
|
|
vanem .iaf fail on, aga kahjuks http://www.motobit.com/util/iaf-password-recovery.asp olev junn (mida ma olen korduvalt varem kasutanud, edukalt kusjuures), ei suutnud midagi peale "account name" välja võluda.
Id-kaardiga polnud ka konto seotud jah. Ei jõua koguaeg isal ka turjal istuda, küll sai koguaeg räägitud, korduvalt ja korduvalt, et kirjuta üles ja lõpeta see hoti kasutamine, aga kus sa sellega.
Mõtlesin, et äkki Elionis saab ju näha, et koguaeg on ühe IP-aadressi pealt sisse logitud, nüüd tulevad päringud samalt IP-lt (vale parooli sisestamine jne). Võimalik kindlasti tuvastamine ma arvan, aga kes viitsib, tahab ja kas üldse firmapoliitika seda lubab... Isa muidu elioni klient küll (nett), aga mail on tavaline hot.ee
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
20.01.2013 22:53:38
|
|
|
painkillah, kas neil mingit parooli taastamise võimalust läbi alternatiivse meiliaadressi pole võimalik? Või ei olegi seda?
hotiga pole ma muidugi kursis, pole kunagi kasutanud. Samas ei saa teda süüdistada ka, sest ka sinu domeeni meili võib hiljem vaja mingitel kolmandatel asjaoludel tarvis muuta vms. Hot on hea, mail on ka hea, kui see on juba olemas. Ei saa eriti aru neist inimestest, kes kukuvad maha tegema, kui sa ei tee nii, nagu nemad on teinud, siis oled sa paha, loll ning vanamoeline jne.
|
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
20.01.2013 23:03:27
|
|
|
Jah oledki. Mis kuradi pärast peaks seda õnnetut hotti kasutama ?
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
20.01.2013 23:08:48
|
|
|
| ufo56, mida sa 10 aastat tagasi kasutasid?
|
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
20.01.2013 23:33:33
|
|
|
| painkillah kirjutas: |
Isa, elupõline tainas nagu ikka, ei kirjutanud oma hot.ee parooli kuhugi üles. Nüüd nende elioni häiretega hakkas outlook parooli küsima, ja ta mökerdas sinna midagi ja nüüd pole parooli enam kuskil meeles. Turvaküsimuste vastuseid ta teab, aga ükski ei klapi sinna panduga (kurat teab mis ligi 10a tagasi sinna pandud sai muidugi).
Kas kuidagi on võimalik tõestada konto omanikustaatust ja uus parool saada, peale selle "unustasin parooli" asja? Isa on geniaalsus muidugi ise ja kõik firmamailid jooksevad sinna - aastaid üritasin juurutada alguses gmaili ja siis oma domeeni maili, aga eiii HOT.ee on ju nii hea ja töötab koguaeg ja probleeme pole.
Ühesõnaga, ta helistas infoliini ja sealt tuli vastus vist, et ei saa. Aga meil siin elioni mehi on - nende arvamus asja kohta? |
Peale unustasid parooli ja outlook password recovery suurt pole teha tõesti. Id-kaardiga seotud ei ole? Kui mitte, siis on tõesti omanikustaatuse kohta hapu seis, kuna pole konto ja isiku vahelist sidusust.
Paroolid on samuti one-way krüpteerimisega turvatud. Seega parooli taastamine peale "Unustasid salasõna" on võimatu.
Ainus asi, mis mulle pähe tuli ja mida ise antud olukorras teeksin.
Pakuksin kliendile äri e-posti. Kui nõus, siis loon uue postkasti äri e-posti serverisse. Teeksin @hot.ee peale forwarderi, et uued sissetulevad e-kirjad kukuksid automaatselt uude serverisse.
Kolmas samm oleks importida kasutaja kaust edasi teise serverisse.
See samm võib osutuda võimatuks, kuna hot.ee cyrus imap server hoiab kasutajate meilikaste tsentraliseeritud serveris.
Kui andmebaas kuskilt otsast katki on meilide taastamine ilmvõimatu.
ctl_mboxlist -d käsuga saaks eksportida, kuid kuna kasutajaid on tuhandeid, siis on see paras käsitöö.
Ma usun, et su isa meilid on .pst outlooki failis alles. Lihtsam oleks eksportida see mujale ja tekitada uus postkast. Pärast võib uue serveriga sünkroniseerida.
Hot.ee on tasuta teenus ja kahjuks ei ole su isal miskit nõutada.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
20.01.2013 23:38:19
|
|
|
Miski admin saab ju parooli resettida kui tahtmist oleks
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru

|
20.01.2013 23:40:44
|
|
|
| Super AMOLED kirjutas: |
| Miski admin saab ju parooli resettida kui tahtmist oleks |
Täpselt. Vanasti kui koolis käisin sai sai küll nutulauluga nii mail.ee ja hot.ee administraatoritelt uut parooli küsida. Siiski ma kardan, et tänapäeval on asi vähe keerulisem.
|
|
| Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
21.01.2013 00:17:03
|
|
|
Ühesõnaga, ta helistas infoliini ja sealt tuli vastus vist, et ei saa. Aga meil siin elioni mehi on - nende arvamus asja kohta? |
On küll Elion taastanud neid "unustatud" Hot-ee värke. Enda tutvusringkonnas viimati oli see mingid aastad tagasi.
Aga selleks ära suhtle infoliiniga, vaid suhelda tuleb konkreetselt ikkagi Hot.ee meeskonnaga. Nii, et uuri värki.
|
|
| Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
21.01.2013 00:25:38
|
|
|
| Super AMOLED kirjutas: |
| Miski admin saab ju parooli resettida kui tahtmist oleks |
Põhiküsimus jääb. Kuidas tuvastada, et kasutaja x andmed on ikka tema omad. Kohtuasja Elion vaevalt soovib. Seega lihtsam on EI saa.
tahanteada pläma ei tasu tõsiselt võtta.
hot.ee meeskonda isiklikult tundes ütlevad sama mida minagi.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDvurle
HV pensionär

|
21.01.2013 00:28:16
|
|
|
| LiivaneLord kirjutas: |
| siinus kirjutas: |
| jeesus188 kirjutas: |
| Crossroad kirjutas: |
| 10m oli kaabli pikkuseks... |
mis siis max ütles, 5m? |
max võttis siin viimati sõna 16.01.2013 09:59:50
meetritest vist ei rääkinud |
Jälgi teemat, viidati tehnikule. |
Standard lubab 150m. Korralikult otsastatud ja varjestatud kaabli puhul ei ole probleemiks pikkus. |
Standard lubab siiski kokku 100m (90m link ja 2x5m patchkaablid).
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
21.01.2013 00:49:13
|
|
|
| tsitaat: |
Ma usun, et su isa meilid on .pst outlooki failis alles. Lihtsam oleks eksportida see mujale ja tekitada uus postkast. Pärast võib uue serveriga sünkroniseerida.
|
Mailid on alles jah, aga alles pole neid kirju mis laekusid Elioni häirete algusest siiani (hulka firmadevahelisi andmeid, arveid jne).
Lisaks on suur kadu see, et vaja käia kõik kontaktid üle ja neid teavitada, et nüüd uus e-mail... mida ma tahtsin ammu temaga teha, aga jäärapäisus on jäärapäisus...
Ja ega siin nõuda polegi midagi, suht pe*ses seis on . Tuleb hakata lihtsalt nüüd tagajärgi kuidagi likvideerima.
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
21.01.2013 03:59:48
|
|
|
| LiivaneLord kirjutas: |
| ufo56, mida sa 10 aastat tagasi kasutasid? |
kuuma-maili
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
21.01.2013 09:02:59
|
|
|
| Isa, elupõline tainas nagu ikka, ei kirjutanud oma hot.ee parooli kuhugi üles. Nüüd nende elioni häiretega hakkas outlook parooli küsima, ja ta mökerdas sinna midagi ja nüüd pole parooli enam kuskil meeles. Turvaküsimuste vastuseid ta teab, aga ükski ei klapi sinna panduga (kurat teab mis ligi 10a tagasi sinna pandud sai muidugi). |
Kas turvaküsimuste vastused on case-sensitive? Kui jah, siis on ehk suur- ja väiketähe vahetuse probleem?
_________________ M: Intel i5 4590 protsessorid
M: HP Elitedesk 800 G3 SFF
M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W |
|
| Kommentaarid: 751 loe/lisa |
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
21.01.2013 09:11:57
|
|
|
Eks tal nüüd ülesandeks ongi tasapisi proovida... Kolme proovimise peale on ka meeldetuletus lukus 24ks tunniks muidugi, nii, et paras ajaveetmise viis saab olema.
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Elar
HV kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
21.01.2013 10:20:54
|
|
|
Mnjah, vana fail on pärit Outlook Expressist ja uus programm on Windows Live Mail. Nii, et ikkagi lõhkine küna.
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Elar
HV kasutaja
|
21.01.2013 10:29:46
|
|
|
| Mnjah, vana fail on pärit Outlook Expressist ja uus programm on Windows Live Mail. Nii, et ikkagi lõhkine küna. |
Ühesõnaga, vana töötavat windowsi ei ole? Siis parooli kätte ei saa muidugi.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
21.01.2013 10:33:59
|
|
|
Mul on kunagine backup vanast arvutist, nendest kaustadest leidsin ma .iaf failid, millest olen ma vanasti ühe veebipõhise jumpstükiga välja lugenud kasutajanimesid ja paroole. Seekord aga ei kuva sealt .iaf failist parooli kuidagi välja.
Ja kui ma ei eksi, siis kui isa proovis panna parooli ja kasutajanime Windows Live Maili, kui elioni teenus maas oli - siis programm ju salvestab vist selle viimati sisestatud kasutajanime ja parooli ? Mitte ei jäta seda, mis viimase eduka serveriühendusega töös oli?
Windows restoret võib täitsa proovida huvi pärast muidugi...
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
21.01.2013 11:56:58
|
|
|
Kui poskast on 100MB, siis peaks saama vabalt ID-ga sisse. Sest Id kaartdiga oled selle autentinud
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bitCON
Aeg Maha 2n
|
21.01.2013 12:29:50
|
|
|
| pole ise kodus kui netti tullakse panema - kuidas selle volituse võiks teha ja kuhu saata
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
woozy
HV Guru

|
21.01.2013 13:29:46
|
|
|
Mis eiloniga juhtus?
Vanemate kodus on internet "kodutöö" ehk peaks mingi 1mb kiirus olema.. Aga hetkel on
Kulunud aeg - 0.664 sekundit
Saadetud andmed - 1048576 baiti
12633576.7 bit/sec
12337.5 Kbit/sec
12 Mbit/sec
1542.2 KB/sec
|
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
120 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
21.01.2013 13:33:09
|
|
|
Mul oli ka 2003-2006 arve peal ADSL 1mbit, tegelikkuses 2mbit
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
   |
5 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
21.01.2013 14:25:29
|
|
|
| Nitrub kirjutas: |
| pole ise kodus kui netti tullakse panema - kuidas selle volituse võiks teha ja kuhu saata |
Tavaline vabas vormis volitus peaks piisama, selle jätad kodus oleva inimese kätte.
|
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ITivusser
HV vaatleja
|
22.01.2013 13:34:00
|
|
|
Kopp ees vaikselt sellest Elionist...
Net juba nädalaid jamanud.. Kirjuta helista sinna lubatakse tehakse
lõpp tulemus, et ikka sama jama.
Maksta 20 euri nn kodu paketi eest, kuid saada hoopis minig 0.5-5mbs, millel ebajumalikud latentsid jne ajab vihale.
''Probleemne piirkond'' no plz tulgu mõni normaalne teenuse pakkuja ka siia Pärnusse minu kodu tänavale.
On nagu kellelgi taolisi probleeme olnud? Muudkui öeldakse, et nad on teadlikud probleemist piirkonnas jne, aga millegipärast ei saa midagi tehtud sellega.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
22.01.2013 17:38:39
|
|
|
| ITivusser kirjutas: |
Kopp ees vaikselt sellest Elionist...
Net juba nädalaid jamanud.. Kirjuta helista sinna lubatakse tehakse
lõpp tulemus, et ikka sama jama.
Maksta 20 euri nn kodu paketi eest, kuid saada hoopis minig 0.5-5mbs, millel ebajumalikud latentsid jne ajab vihale.
''Probleemne piirkond'' no plz tulgu mõni normaalne teenuse pakkuja ka siia Pärnusse minu kodu tänavale.
On nagu kellelgi taolisi probleeme olnud? Muudkui öeldakse, et nad on teadlikud probleemist piirkonnas jne, aga millegipärast ei saa midagi tehtud sellega. |
ASUMi võrkude probleem peaks möödanik olema. Kas selgitust pakuti, miks antud koht probleemne piirkond?
Soovitan oma ühendus sellisel juhul ajutiselt sulgeda , teavitades rikkehaldurit, et ei soovi antud aja eest maksta. Ajutiselt sebi üle õhu variant.
Alati on võimalusi, mitte kodus nukralt passida, kui korda tehakse.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti112
HV Guru

|
23.01.2013 15:09:01
|
|
|
Sain ka nädalavahetusel selle Elioni VDSLi pakkumise kirja, esmaspäeva õhtul sai esinduses paketi- ja ruuterivahetus ära tehtud ja täna tehti jaamast ümberlülitus ära.
Speedtesti tulemused üle WIFI enne ja pärast.
Võib täitsa rahule jääda.
|
|
| Kommentaarid: 131 loe/lisa |
   |
114 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RPG16
HV Guru

|
23.01.2013 15:50:01
|
|
|
| Kas ma olen ainuke, kellel pea ühtegi välismaa saiti korralikult ära ei lae, Eesti omad töötavad korralikult.
|
|
| Kommentaarid: 203 loe/lisa |
   |
3 :: |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
23.01.2013 15:58:51
|
|
|
| Mul töötab küll hetkel korralikult.
|
|
| Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
| tagasi üles |
|
 |
UnknowFunk
Kreisi kasutaja

|
23.01.2013 19:48:08
|
|
|
Lasin elionil avada endal pordi, töötas mõned päevad ilusti, kuid nüüd järsku jamama hakanud.
_________________ Mida hiljem saabub kiirabi, seda täpsem on diagnoos. |
|
   |
84 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
23.01.2013 19:54:44
|
|
|
| UnknowFunk kirjutas: |
Lasin elionil avada endal pordi, töötas mõned päevad ilusti, kuid nüüd järsku jamama hakanud.
 |
Elionist saab tellida avatud portidega internetiühenduse, mitte üksikut avatud porti.
Elionist saab tellida tasulisena ruuteris pordisuunamist ühele arvutile/seadmele.
Selleks, et suunamine ja ka pordi test töötaks, peab vastav teenus pordil ka töötama.
Proovi see viimane üle vaadata.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
UnknowFunk
Kreisi kasutaja

|
23.01.2013 20:16:41
|
|
|
No, saatsin siis kirja Elioni, et sooviks 1 porti lahti saada, öeldi, siis et avatud, et reedeks peaks lahti olema, reede õhtul siis kontrollisin, port oli ilusti avatud ja sain kasutada seda, nüüd kinni järsku läinud.
|
   |
84 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
23.01.2013 20:29:02
|
|
|
| UnknowFunk, kas äkki on arvuti IP muutunud?
|
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
23.01.2013 20:30:42
|
|
|
| No, saatsin siis kirja Elioni, et sooviks 1 porti lahti saada, öeldi, siis et avatud, et reedeks peaks lahti olema, reede õhtul siis kontrollisin, port oli ilusti avatud ja sain kasutada seda, nüüd kinni järsku läinud. |
Aga telli iseteeninduses parem portide avamine. Ei lähe midagi maksma.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
| Kommentaarid: 360 loe/lisa |
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
23.01.2013 20:36:15
|
|
|
| The_Boss kirjutas: |
Aga telli iseteeninduses parem portide avamine. Ei lähe midagi maksma. |
Kliente ja Elioni pakette on erinevaid, osad kliendid eelistavad lasta Elionil teha pordisuunamisi, osade teenuste puhul pole kliendil üldse kontrolli seadme üle.
|
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
UnknowFunk
Kreisi kasutaja

|
23.01.2013 20:43:56
|
|
|
| Mark0 kirjutas: |
| UnknowFunk, kas äkki on arvuti IP muutunud? |
Minu teada naljalt IP elionil ei muutu, ning enda teada ikka sama ip peaks olema!
|
   |
84 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
23.01.2013 20:48:12
|
|
|
| Mark0 kirjutas: |
| UnknowFunk, kas äkki on arvuti IP muutunud? |
Minu teada naljalt IP elionil ei muutu, ning enda teada ikka sama ip peaks olema! |
Sisevõrgu IP'd peeti silmas.
|
|
| Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
| tagasi üles |