noo kurat, sain just olulise võiduvärava 90ndal minutil ja mäng kooles kordusel ära
justkui kõik toimib, aga kordusest enam välja minna ei saa - adebayor lamab ka surnuna väravanurgas
julm, eile ei suutnud kuidagi hakkama saada, täna tottenhamiga mängides oli lausa lust, mehed söötsid kiirelt, kiired pöörded, ja litrid väravasse olid esmaklassilised
eile läks vist ea handicap lolliks _________________ ☠
Nii sai küll lubatud, et enam ma seda mängu ei puutu kuid ikka tekkis huvi Sain siis oma esimese kollase ja punase kaardi ära ja lisaks veel kaotuse
Peab varuma aega ja minema õpetusse ja need läbi tegema. Mis sest, et midagi teha eriti ei osanud kuid põnevaid momente oli mängus sees küllaga _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Nii sai küll lubatud, et enam ma seda mängu ei puutu kuid ikka tekkis huvi Sain siis oma esimese kollase ja punase kaardi ära ja lisaks veel kaotuse
Peab varuma aega ja minema õpetusse ja need läbi tegema. Mis sest, et midagi teha eriti ei osanud kuid põnevaid momente oli mängus sees küllaga
tee skill gamesid läbi, siis on pärast ehk pisut lihtsam
aga kehtib ikka reegel, et 1 kuldpakk päevas tasub ikka ära
sain puyoli, vana enam sittagi ei maksa, kuid saan oma pakiraha vähemalt tagasi
kuigi teda mul enne ei olnud ka
avastasin, et olen vahepeal mingi pakiga Bannan'i oma ridadesse saanud
Peab varuma aega ja minema õpetusse ja need läbi tegema. Mis sest, et midagi teha eriti ei osanud kuid põnevaid momente oli mängus sees küllaga
tee skill gamesid läbi, siis on pärast ehk pisut lihtsam
aga kehtib ikka reegel, et 1 kuldpakk päevas tasub ikka ära
sain puyoli, vana enam sittagi ei maksa, kuid saan oma pakiraha vähemalt tagasi
kuigi teda mul enne ei olnud ka
avastasin, et olen vahepeal mingi pakiga Bannan'i oma ridadesse saanud
Ega ongi imelik, kui möödub päev, kus serveritega pole probleemi. Web Appi sain sisse, aga miskeid Special Jumbosid ma küll seal ei näe, mis peaks juba saadaval olema.
See pilt, mis http://www.origin.com/ie/status avaneb on muidugi eriti irooniline:
Ega ongi imelik, kui möödub päev, kus serveritega pole probleemi. Web Appi sain sisse, aga miskeid Special Jumbosid ma küll seal ei näe, mis peaks juba saadaval olema.
See pilt, mis http://www.origin.com/ie/status avaneb on muidugi eriti irooniline:
Happy Hour is GO! 6pm-7pm UK time. Premium Gold Jumbo packs, no 2x chance. MOTM Gervinho & new TOTW IFs available!
Praegu peaks siis kestma kuni kella üheksani.
krt kell kohe 9 ja papp on otsas
tra tradepiles if lampard ja pedro pluss pinutäis form kaarte
2x 15k pakki sain osta, sain nahatäie lepinguid ja prahti ning siis ferguson, xabi alonso, kaka, rami, wilshere ja tiote 4-1-2-1-2 kaart - pool saan vähemalt tagasi ning wilshere'i mul varem ei olnudki - ehk saan arsenali nüüd juba kokku _________________ ☠
viimati muutis libe 23.01.2013 22:16:47, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.