Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Minu meelest on LoLi kogukond... |
Sõbralik. Viisakas. Andekas! |
|
5% |
[ 8 ] |
Keskmine. Ei erine teistest kogukondadest. |
|
37% |
[ 56 ] |
Mürgine. |
|
57% |
[ 85 ] |
|
hääli kokku : 149 |
|
autor |
|
Archangel
HV veteran

|
17.01.2013 08:08:54
|
|
|
No vahe on sees, kas sa mängid nii, et eeldad, et su tiimikaaslased saavad lanedes hakkama, teavad oma builde ja rolle VS mängustiil, kus sa eeldad, et su tiim ei oska midagi ning jooksvalt muudad enda stiili ja ka buildi vbl, et seda arvesse võtta.
Kui lähed team'i mängu peale välja siis üldjuhul on muret vähem. Keskendud rohkem oma lanile, rollile ja buildile. Kui ikka Support, siis mängid kenasti supporti. Kui Ad Carry siis ikka täislaks AD Carry kes eeldab, et ülejäänud tiim teab kuidas käituda, et sind kohe esimene sekund hakklihaks teamfightis ei tehtaks.
Kui lähed Solo peale välja siis eeldad juba ette, et su tiimi kas ei koti või nad ei oska sind toetada ning sinu keskendumine peab olema rohkem jooksvalt mängustiili muutmine vastavalt olukorrale. Vbl oled sunnitud rohkem ringi roamima üksi - varakult towereid pushima, junglist kille koguma jms ning buildi muutma samuti.
Ehk siis team-worki on mitut sorti. Üks on siis rohkem vastastikune ja teine variant "solo" on siis pigem see, kus sa lihtsalt aksepteerid fakti, et sul on tiim olemas - aga otseselt nende peale lootma ei jää kui näed ära, et nende kehvad oskused tirivad vaid sinu ka auku.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zanzhu
Kreisi kasutaja
|
17.01.2013 12:01:44
|
|
|
Milleks niipalju mõelda ja punnitada.
Väike saladus:
Spoiler 
Shurelyas + Warmogs = all aboard the free elo train!
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
17.01.2013 12:23:55
|
|
|
Kusjuures jah, praegu on uus meta rushida teise/kolmanda itemina Warmogs & it really works.
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anar.
HV kasutaja
|
17.01.2013 14:44:48
|
|
|
Praegu sai üks pela läbi, vastaste Olaf 15 killi, Maw of maltorius, GA, Warmog, Atamas, Frozen Mallet ja Merc threads. Ma olin Ez BT, Triforce, Berserker greaves, LW, Ga ja blade of the ruined king, ca 400ad, olaf enam ära ei solonud, siis kui raibe low hp peal, cleansiga slow maha ja arcane shit eemale, Ruined king blade activate aitab eest ära ka joosta ja nii kiteda. Aga üldiselt üks parimad mänge mis mul siin 1400 elo peal onud, üli pingeline oli, mitu korda oli selline tunne et nüüd on jokk, võttis käed lausa värisema. Viimane teamfight suht fail, ainult skarner ja mina jäime ellu vastastel Full hp graves GA'ga, Olaf ja Rammus aga tänu mu proskillile saime jagu. Lõppskoor oli tiimidel mingi 47/42.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
cubedude
Kreisi kasutaja

|
17.01.2013 14:51:07
|
|
|
Anar. kirjutas: |
Praegu sai üks pela läbi, vastaste Olaf 15 killi, Maw of maltorius, GA, Warmog, Atamas, Frozen Mallet ja Merc threads. Ma olin Ez BT, Triforce, Berserker greaves, LW, Ga ja blade of the ruined king, ca 400ad, olaf enam ära ei solonud, siis kui raibe low hp peal, cleansiga slow maha ja arcane shit eemale, Ruined king blade activate aitab eest ära ka joosta ja nii kiteda. Aga üldiselt üks parimad mänge mis mul siin 1400 elo peal onud, üli pingeline oli, mitu korda oli selline tunne et nüüd on jokk, võttis käed lausa värisema. Viimane teamfight suht fail, ainult skarner ja mina jäime ellu vastastel Full hp graves GA'ga, Olaf ja Rammus aga tänu mu proskillile saime jagu. Lõppskoor oli tiimidel mingi 47/42. |
Need mängud on head kus on üli tasavägine ja ise oled just see carry. iga teamfight käed värisevad kuna kumb võidab võib matchi võita. Endalgi nii päris paar mängu nii ez kui lb, tryndamere ja mõne muu champiga juhtunud.
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
Confector
HV kasutaja
|
17.01.2013 17:45:12
|
|
|
t-force kirjutas: |
Spoiler 
The_Boss kirjutas: |
Confector kirjutas: |
Confector kirjutas: |
Vahet pole, kas öelda, et elohelli ei eksisteeri üldse või siis seda, et elohell on igal pool. Neid flamereid ja ragereid on nii 1000 kui ka 2000 elo peal.
Solo Q on puhtalt solo mäng. Mängi oma ette, tee kõike, mida pead õigeks ja mine selle peale välja, et suudad mängu ära carryda. Kui sa oled 1400 elo peal ja mängid 2000 tasemel, siis on suht ilmselge, et sa suudad teame põhimõtteliselt üksi carryda.
Greederid on samuti igal pool. See on inimkonnal suht levinud probleem, et kui on valikus 10x30 või 1x300, siis ilmselgelt on see 1x300 parem variant. |
Wtf? See solo carrimine ja suur ego ongi see mis mängud päris tihti kaotab |
Selle mängutüübi nimi on asja pärast solo. Sa ei lähe solo rankedisse, et saada häid meeskonnakaaslasi, kes sind kõrgemale carryks, sa lähed sinna sellepärast, et arendada enda oskust. Kui sa oleks mingi taseme jaoks liialt hea, siis sa pürgid kõrgemale, kus ka vastased on suurema kogemuspagasiga - nende vastu mängimine saab olema raskem ning jälle on midagi uut, mida juurde õpid.
Ja olukorrad, kus näiteks 2 kaaslast jäävad kuskil vahele ja surevad ning blamevad/flamevad sind, et sa appi ei tulnud, siis ära tee sellest välja, sest miks teha 2st surmast 3.
Kui sa tahad antud mänguviisi egoismiks kutsuda, siis palun väga. Võimalik, et asi tundub nii, võimalik, et asi isegi on nii. Sa mängid enda jaoks, mitte mõne 12 aastase närvihaige heaks. |
Sa võid rääkida mida iganes aga pmst kui sa ei suvatse elementaarset teamworki teha ja lendad muudkui üksi sisse koguaeg siis sa ei küll väga kõrgele ei liigu enda eloga. Vastased samasugused siis on muidugi võimalus aga enamasti ikka tuleb kuskilt elost mõistus ka pähe ja siis sa oled screwed. |
Pole ju mõeldud selle all solos kuhugi sisse lendamist ja tiimitöö mitte tegemist. |
No selle venna öeldud "Solo Q on puhtalt solo mäng" tekitas küll siukse tunde, et seda ta just mõtleski. Kui sa teamworki teed siis see pole ju puhas solo mäng. |
No nii palju võiksid ikka loogikaga ära tabada.
See on nüüd küll väga ilmselge, et meeskonnamängus sa 1vs5 ennast ära ei carry. See on enesest mõistetavalt puhas lollus.
Teamfightid on ikka teamfightid, 5vs5. Ja kui on olukordi, kus keegi tabatakse üksi, siis sa lihtsalt ei torma talle 2vs5 appi, et vastased 1 killi asemel 2 saavad. Ilmselgelt tuleb sealt rage ja blame - seda tuleb lihtsalt osata ignoreerida. Pead teadma, et lõppude lõpuks oled sa ise ainuke, kelle peale võid kindel olla. Sealt ka see solo mõiste.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
21.01.2013 13:01:20
|
|
|
IEM Katovice B grupi mängud.
http://esl.tv/video/0d0f7daa97bb4565/
SK vs FanaticRC (mäng ostsustas grupist viimase edasipääseja)
Mäng algab videos kuskil 1h35 peal. Need kes tahavad mängu alguse vahele jätta võivad video mängu 39-nda minuti peale kerida (2h24 min videos). Kuskil sealt hakkavad otsustavad sündmused pihta.
Kui kellelgi on plaanis kunagi Hollywodis mõne esport mängu põhjal põnevus film teha siis võiks käsikiri umbes selle mängu sarnane olla.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Zanzhu
Kreisi kasutaja
|
21.01.2013 13:21:04
|
|
|
GG (ex M5) totaalselt stompis mõlemad Azubu tiimid ära Sama leveli mängud nagu IEM Kiev-is, totaalne agressioon ja curbstomp.
Muidu kes tahab VOD-e eri turniiridelt spoilerivabalt kaeda siis: http://www.reddit.com/r/LoLeventVoDs
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
21.01.2013 18:30:13
|
|
|
Azubu proovis ühe mängu Gambiti vastu kasutada sama taktikat, mis samal päeval Fnaticu vastu kasutasid. Gambit näris selle kohe alguses lahti ja sealt ka üks kaotus.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
cubedude
Kreisi kasutaja

|
22.01.2013 02:03:10
|
|
|
Nonii, mõtlesin et teen täna ka natuke Ranki EuEastis esimest korda S3 ajal. Täitsa metsas mis masendus on peal nüüd -.-.. Tehtud sai 5 mängu ja kõik järjest kaotused..
siin on mu skoor 4-st mängust:
*Pange tähele ka seda et kui mängu hakatakse kaotama siis lõpus tuleb rohkem surmasid, muidu ei kaotaks ju..
No lihtsalt ei suuda ära carryda üksi. Vahepeal proovisin amumu junglit aga no ei tee üksi midagi kui ülejäänud ei mõika.. Peale neid mänge tegin ühe Ezrealiga veel kus skoor oli 13:4 ja ikkagi kaotus... Ei oskagi enam midagi teha -.-
|
|
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
Feisss
HV vaatleja
|
22.01.2013 02:36:36
|
|
|
Naljatilgad on jah rankedis koos.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
AllanK20
HV Guru

|
22.01.2013 09:34:30
|
|
|
Kui elo langeb kusagile sinna 600-1200 vahele, siis sealt ilma korraliku kandva mid, jungleta enam välja ei saa.
Proovisin soloqueuet, 5 mängu järjest kaotus - kuna tiimis olid feederid (enda statsid jäid positiivseks ja ka turreteid sai 2-3 iga kord ära surutud).
Eile tegin 4 duo mängu - 3 võitu 1 kaotus (kaotus tuli ka seetõttu et pidi koguaeg kaitsma nõrgemaid lane'sid - ja mängisime bot lanes APC ja suppordiga - MF oli üsnagi butthurt kui level 1 triple killi ära tegin)
_________________ joodan ja mõõdan |
|
Kommentaarid: 133 loe/lisa |
   |
2 :: |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
AC7
HV kasutaja

|
22.01.2013 12:50:01
|
|
|
Mhmh, vaata mis siis toimuma hakkab kui jõuad 1300-1500. See on elohell(mitte, et sinna kinni jääks, vaid lihtsalt kari debiilikuid peaaegu iga mäng)
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Daedroth
HV kasutaja

|
23.01.2013 03:15:38
|
|
|
Täna õnnestus mul mingi imega Draveniga Tryndamere maha tappa, kui ta just ulti peale oli pannud
Ei tea, kuidas see juhtus, aga ma tegin päris palju dmg talle kiire aja jooksul, kuid ta seda ultiefekti oli näha. Ja tal oli cooldown ka peale läinud...
Mingi erakordne bug vast, aga eks ma olin ka mõnusalt fed ka.. - tapsin kõik 3 laksuga maha, kui sword of the divine peale panin
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
cubedude
Kreisi kasutaja

|
23.01.2013 03:39:48
|
|
|
Daedroth kirjutas: |
Täna õnnestus mul mingi imega Draveniga Tryndamere maha tappa, kui ta just ulti peale oli pannud
Ei tea, kuidas see juhtus, aga ma tegin päris palju dmg talle kiire aja jooksul, kuid ta seda ultiefekti oli näha. Ja tal oli cooldown ka peale läinud...
Mingi erakordne bug vast, aga eks ma olin ka mõnusalt fed ka.. - tapsin kõik 3 laksuga maha, kui sword of the divine peale panin  |
Mul on sama asi juhtunud kuid ma olin see Tryndamere -.- Bug on kindlalt olemas
|
|
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
sander989
Kreisi kasutaja

|
23.01.2013 15:08:47
|
|
|
Solo q viimased 2 päeva ikka tõsine pask olnud. Elo on mingi 300 kukkund. Tiim on ikka nii lambad, et üksi ära carryda ei ole isegi mitte võimalik.
Mängin kas midi või jungle. Jungle xin shao, targetin ära vastaste adc ja lendan peale, meie adc ja support jooksevad minema lihtsalt. Ja nii oli korduvalt üks mäng, top'ga samamoodi. Siis küsisin, et mida v*ttu te teete,siis hakati vabandama, et lag jne. Ja nüüd viimane mäng olin Katarina mid, laning phasest lahkusin 2/0/0 Riveni vastu ja turret maas. Siis oh üllatust meie bot ja top turretid mõlemad läind, MF fed. Ja isegi vastaste turreteid polnud kordagi attackitud.
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
23.01.2013 15:11:11
|
|
|
sander989, lel. Mis elolt kuhu langesid?
Kuid viimasel ajal on tõesti lambaid rohkem. Tüübid lähevad afk kuna keegi unustas SS kutsuda. Pingmisest ei piisa.
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
3 :: |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
23.01.2013 15:52:07
|
|
|
sander989 kirjutas: |
Solo q viimased 2 päeva ikka tõsine piix olnud. Elo on mingi 300 kukkund. Tiim on ikka nii lambad, et üksi ära carryda ei ole isegi mitte võimalik.
Mängin kas midi või jungle. Jungle xin shao, targetin ära vastaste adc ja lendan peale, meie adc ja support jooksevad minema lihtsalt. Ja nii oli korduvalt üks mäng, top'ga samamoodi. Siis küsisin, et mida v*ttu te teete,siis hakati vabandama, et lag jne. Ja nüüd viimane mäng olin Katarina mid, laning phasest lahkusin 2/0/0 Riveni vastu ja turret maas. Siis oh üllatust meie bot ja top turretid mõlemad läind, MF fed. Ja isegi vastaste turreteid polnud kordagi attackitud. |
Katarina peaks palju roamima. S.t alusta iseenda vigadest.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
23.01.2013 16:09:31
|
|
|
Solo q viimased 2 päeva ikka tõsine piix olnud. Elo on mingi 300 kukkund. Tiim on ikka nii lambad, et üksi ära carryda ei ole isegi mitte võimalik.
Mängin kas midi või jungle. Jungle xin shao, targetin ära vastaste adc ja lendan peale, meie adc ja support jooksevad minema lihtsalt. Ja nii oli korduvalt üks mäng, top'ga samamoodi. Siis küsisin, et mida v*ttu te teete,siis hakati vabandama, et lag jne. Ja nüüd viimane mäng olin Katarina mid, laning phasest lahkusin 2/0/0 Riveni vastu ja turret maas. Siis oh üllatust meie bot ja top turretid mõlemad läind, MF fed. Ja isegi vastaste turreteid polnud kordagi attackitud. |
Katarina peaks palju roamima. S.t alusta iseenda vigadest. |
You mean admit one's own mistakes? Nonsense! Everyone else sucks that's all.
Aga ei jah, vahest paneb tiimi töö küll pead kratsima, aga sellist mängu pole ka veel olnud, kus ise vähemalt peotäie vigu poleks teinud hiljem analüüsides.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anar.
HV kasutaja
|
23.01.2013 17:15:07
|
|
|
Üsna nüri on see, et iga võidu eest saan alati 5+ ratingut vähem kui kaotuse eest. Praegu siin oma vana lemmiku, Ireliaga 11 mängust 8 võitnud, üsna ulme endgame, tavaliselt lihtsalt passiivselt farming kuni esimesed core itemid käes. Siis kui top turret kukub, siis lähen aitan tiimi. Aga noh, vahest on selleks ajaks tiimi skoorid juba mingi 5/30, siis väga ei pressi, sest kõik nii alla andnud juba.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
AC7
HV kasutaja

|
23.01.2013 19:57:29
|
|
|
Elo muutus oleneb sellest, mis tiimide keskmine elo on vist. Kui sa kaotad tiimile, kelle keskmine elo on madalam kui sinu tiimil, kaotad rohkem elo kui kaotaksid tiimile, kelle keskmine elo on kõrgem kui sinu tiimil. Sama kehtib ka võitude puhul.
Sinu puhul peaks siis loogika järgi olema see, et sa nii kaotad kui võidad tiime, kelle keskmine elo on väiksem kui sinu tiimi oma.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
sander989
Kreisi kasutaja

|
23.01.2013 20:04:14
|
|
|
Katarina peaks palju roamima. S.t alusta iseenda vigadest. |
Ei no mingil määral roamisin aga see oli raskendatud vähekene kuna polnud tiimi poolt SS'e ega midagi ja siis jungler ütles veel , et "gtfo im ganking"
Ei muidugi endal on ka vigu aga no päris no nii lammas ka pole nagu viimasel ajal need tüübid siin ette juhtund on. Et kui jungler gankin siis ma lendan ka peale mitte ei jookse eemale.
A no üks mäng oli täna eriti pull. Nidalee oli mid ja Xin läks redi võtma ja siis Nida pani chati: "No I'll take red", Xin võttis ära ja siis Nida pani vastu "Ok gg,I'm afk now or start feeding"
|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anar.
HV kasutaja
|
24.01.2013 00:21:21
|
|
|
Mul oli ka tna üks selline vähe lõbusam pela. Ei viitsinud mingit traditsioonilist supporti pelada, siis mängisin Ap sion supporti, suht hea potentsiaal low elo mängudes. Aga oh seda ulgumist Lobby'is juba lubati 9x reporti ja muid asju ära väänata, aga vastased surrenderisid mingi 25 mini peal.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
24.01.2013 00:51:53
|
|
|
Anar. kirjutas: |
Mul oli ka tna üks selline vähe lõbusam pela. Ei viitsinud mingit traditsioonilist supporti pelada, siis mängisin Ap sion supporti, suht hea potentsiaal low elo mängudes. Aga oh seda ulgumist Lobby'is juba lubati 9x reporti ja muid asju ära väänata, aga vastased surrenderisid mingi 25 mini peal. |
mhh... meil just oli mäng, kus oli AP sion support, vastased surrisid ~28 minutil. Aga ühtegi sõna reportimise kohta ei märkanud... Mis su kasutajanimi on?
|
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |