Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  League of legends märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 110, 111, 112  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Minu meelest on LoLi kogukond...
Sõbralik. Viisakas. Andekas!
5%
 5%  [ 8 ]
Keskmine. Ei erine teistest kogukondadest.
37%
 37%  [ 56 ]
Mürgine.
57%
 57%  [ 85 ]
hääli kokku : 149

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 17.01.2013 08:08:54 vasta tsitaadiga

No vahe on sees, kas sa mängid nii, et eeldad, et su tiimikaaslased saavad lanedes hakkama, teavad oma builde ja rolle VS mängustiil, kus sa eeldad, et su tiim ei oska midagi ning jooksvalt muudad enda stiili ja ka buildi vbl, et seda arvesse võtta.

Kui lähed team'i mängu peale välja siis üldjuhul on muret vähem. Keskendud rohkem oma lanile, rollile ja buildile. Kui ikka Support, siis mängid kenasti supporti. Kui Ad Carry siis ikka täislaks AD Carry kes eeldab, et ülejäänud tiim teab kuidas käituda, et sind kohe esimene sekund hakklihaks teamfightis ei tehtaks.
Kui lähed Solo peale välja siis eeldad juba ette, et su tiimi kas ei koti või nad ei oska sind toetada ning sinu keskendumine peab olema rohkem jooksvalt mängustiili muutmine vastavalt olukorrale. Vbl oled sunnitud rohkem ringi roamima üksi - varakult towereid pushima, junglist kille koguma jms ning buildi muutma samuti.

Ehk siis team-worki on mitut sorti. Üks on siis rohkem vastastikune ja teine variant "solo" on siis pigem see, kus sa lihtsalt aksepteerid fakti, et sul on tiim olemas - aga otseselt nende peale lootma ei jää kui näed ära, et nende kehvad oskused tirivad vaid sinu ka auku.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Zanzhu
Kreisi kasutaja

sõnum 17.01.2013 12:01:44 vasta tsitaadiga

Milleks niipalju mõelda ja punnitada.

Väike saladus:

Spoiler Spoiler Spoiler

Shurelyas + Warmogs = all aboard the free elo train!
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 17.01.2013 12:23:55 vasta tsitaadiga

Kusjuures jah, praegu on uus meta rushida teise/kolmanda itemina Warmogs & it really works. icon_lol.gif
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 104
tagasi üles
Anar.
HV kasutaja

sõnum 17.01.2013 14:44:48 vasta tsitaadiga

Praegu sai üks pela läbi, vastaste Olaf 15 killi, Maw of maltorius, GA, Warmog, Atamas, Frozen Mallet ja Merc threads. Ma olin Ez BT, Triforce, Berserker greaves, LW, Ga ja blade of the ruined king, ca 400ad, olaf enam ära ei solonud, siis kui raibe low hp peal, cleansiga slow maha ja arcane shit eemale, Ruined king blade activate aitab eest ära ka joosta ja nii kiteda. Aga üldiselt üks parimad mänge mis mul siin 1400 elo peal onud, üli pingeline oli, mitu korda oli selline tunne et nüüd on jokk, võttis käed lausa värisema. Viimane teamfight suht fail, ainult skarner ja mina jäime ellu vastastel Full hp graves GA'ga, Olaf ja Rammus aga tänu mu proskillile saime jagu. icon_biggrin.gif Lõppskoor oli tiimidel mingi 47/42.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
cubedude
Kreisi kasutaja
cubedude

sõnum 17.01.2013 14:51:07 vasta tsitaadiga

Anar. kirjutas:
Praegu sai üks pela läbi, vastaste Olaf 15 killi, Maw of maltorius, GA, Warmog, Atamas, Frozen Mallet ja Merc threads. Ma olin Ez BT, Triforce, Berserker greaves, LW, Ga ja blade of the ruined king, ca 400ad, olaf enam ära ei solonud, siis kui raibe low hp peal, cleansiga slow maha ja arcane shit eemale, Ruined king blade activate aitab eest ära ka joosta ja nii kiteda. Aga üldiselt üks parimad mänge mis mul siin 1400 elo peal onud, üli pingeline oli, mitu korda oli selline tunne et nüüd on jokk, võttis käed lausa värisema. Viimane teamfight suht fail, ainult skarner ja mina jäime ellu vastastel Full hp graves GA'ga, Olaf ja Rammus aga tänu mu proskillile saime jagu. icon_biggrin.gif Lõppskoor oli tiimidel mingi 47/42.

Need mängud on head kus on üli tasavägine ja ise oled just see carry. iga teamfight käed värisevad kuna kumb võidab võib matchi võita. Endalgi nii päris paar mängu nii ez kui lb, tryndamere ja mõne muu champiga juhtunud.
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 87
tagasi üles
Confector
HV kasutaja

sõnum 17.01.2013 17:45:12 vasta tsitaadiga

t-force kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler
No selle venna öeldud "Solo Q on puhtalt solo mäng" tekitas küll siukse tunde, et seda ta just mõtleski. Kui sa teamworki teed siis see pole ju puhas solo mäng.

No nii palju võiksid ikka loogikaga ära tabada. icon_wink.gif
See on nüüd küll väga ilmselge, et meeskonnamängus sa 1vs5 ennast ära ei carry. See on enesest mõistetavalt puhas lollus.
Teamfightid on ikka teamfightid, 5vs5. Ja kui on olukordi, kus keegi tabatakse üksi, siis sa lihtsalt ei torma talle 2vs5 appi, et vastased 1 killi asemel 2 saavad. Ilmselgelt tuleb sealt rage ja blame - seda tuleb lihtsalt osata ignoreerida. Pead teadma, et lõppude lõpuks oled sa ise ainuke, kelle peale võid kindel olla. Sealt ka see solo mõiste.
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 21.01.2013 13:01:20 vasta tsitaadiga

IEM Katovice B grupi mängud.
http://esl.tv/video/0d0f7daa97bb4565/
SK vs FanaticRC (mäng ostsustas grupist viimase edasipääseja)
Mäng algab videos kuskil 1h35 peal. Need kes tahavad mängu alguse vahele jätta võivad video mängu 39-nda minuti peale kerida (2h24 min videos). Kuskil sealt hakkavad otsustavad sündmused pihta.

Kui kellelgi on plaanis kunagi Hollywodis mõne esport mängu põhjal põnevus film teha siis võiks käsikiri umbes selle mängu sarnane olla.
tagasi üles
Zanzhu
Kreisi kasutaja

sõnum 21.01.2013 13:21:04 vasta tsitaadiga

GG (ex M5) totaalselt stompis mõlemad Azubu tiimid ära icon_biggrin.gif Sama leveli mängud nagu IEM Kiev-is, totaalne agressioon ja curbstomp.

Muidu kes tahab VOD-e eri turniiridelt spoilerivabalt kaeda siis: http://www.reddit.com/r/LoLeventVoDs
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 21.01.2013 18:30:13 vasta tsitaadiga

Azubu proovis ühe mängu Gambiti vastu kasutada sama taktikat, mis samal päeval Fnaticu vastu kasutasid. Gambit näris selle kohe alguses lahti ja sealt ka üks kaotus.
cubedude
Kreisi kasutaja
cubedude

sõnum 22.01.2013 02:03:10 vasta tsitaadiga

Nonii, mõtlesin et teen täna ka natuke Ranki EuEastis esimest korda S3 ajal. Täitsa metsas mis masendus on peal nüüd -.-.. Tehtud sai 5 mängu ja kõik järjest kaotused..

siin on mu skoor 4-st mängust:

*Pange tähele ka seda et kui mängu hakatakse kaotama siis lõpus tuleb rohkem surmasid, muidu ei kaotaks ju..

No lihtsalt ei suuda ära carryda üksi. Vahepeal proovisin amumu junglit aga no ei tee üksi midagi kui ülejäänud ei mõika.. Peale neid mänge tegin ühe Ezrealiga veel kus skoor oli 13:4 ja ikkagi kaotus... Ei oskagi enam midagi teha -.-
tagasi üles
Feisss
HV vaatleja

sõnum 22.01.2013 02:36:36 vasta tsitaadiga

Naljatilgad on jah rankedis koos.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
AllanK20
HV Guru
AllanK20

sõnum 22.01.2013 09:34:30 vasta tsitaadiga

Kui elo langeb kusagile sinna 600-1200 vahele, siis sealt ilma korraliku kandva mid, jungleta enam välja ei saa.

Proovisin soloqueuet, 5 mängu järjest kaotus - kuna tiimis olid feederid (enda statsid jäid positiivseks ja ka turreteid sai 2-3 iga kord ära surutud).

Eile tegin 4 duo mängu - 3 võitu 1 kaotus (kaotus tuli ka seetõttu et pidi koguaeg kaitsma nõrgemaid lane'sid - ja mängisime bot lanes APC ja suppordiga icon_smile.gif - MF oli üsnagi butthurt kui level 1 triple killi ära tegin)

AC7
HV kasutaja
AC7

sõnum 22.01.2013 12:50:01 vasta tsitaadiga

Mhmh, vaata mis siis toimuma hakkab kui jõuad 1300-1500. See on elohell(mitte, et sinna kinni jääks, vaid lihtsalt kari debiilikuid peaaegu iga mäng)
tagasi üles
Daedroth
HV kasutaja
Daedroth

sõnum 23.01.2013 03:15:38 vasta tsitaadiga

Täna õnnestus mul mingi imega Draveniga Tryndamere maha tappa, kui ta just ulti peale oli pannud icon_lol.gif
Ei tea, kuidas see juhtus, aga ma tegin päris palju dmg talle kiire aja jooksul, kuid ta seda ultiefekti oli näha. Ja tal oli cooldown ka peale läinud...
Mingi erakordne bug vast, aga eks ma olin ka mõnusalt fed ka.. - tapsin kõik 3 laksuga maha, kui sword of the divine peale panin icon_razz.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 8
tagasi üles
cubedude
Kreisi kasutaja
cubedude

sõnum 23.01.2013 03:39:48 vasta tsitaadiga

Daedroth kirjutas:
Täna õnnestus mul mingi imega Draveniga Tryndamere maha tappa, kui ta just ulti peale oli pannud icon_lol.gif
Ei tea, kuidas see juhtus, aga ma tegin päris palju dmg talle kiire aja jooksul, kuid ta seda ultiefekti oli näha. Ja tal oli cooldown ka peale läinud...
Mingi erakordne bug vast, aga eks ma olin ka mõnusalt fed ka.. - tapsin kõik 3 laksuga maha, kui sword of the divine peale panin icon_razz.gif

Mul on sama asi juhtunud kuid ma olin see Tryndamere -.- Bug on kindlalt olemas
tagasi üles
sander989
Kreisi kasutaja
sander989

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.01.2013 15:08:47 vasta tsitaadiga

Solo q viimased 2 päeva ikka tõsine pask olnud. Elo on mingi 300 kukkund. Tiim on ikka nii lambad, et üksi ära carryda ei ole isegi mitte võimalik.
Mängin kas midi või jungle. Jungle xin shao, targetin ära vastaste adc ja lendan peale, meie adc ja support jooksevad minema lihtsalt. Ja nii oli korduvalt üks mäng, top'ga samamoodi. Siis küsisin, et mida v*ttu te teete,siis hakati vabandama, et lag jne. Ja nüüd viimane mäng olin Katarina mid, laning phasest lahkusin 2/0/0 Riveni vastu ja turret maas. Siis oh üllatust meie bot ja top turretid mõlemad läind, MF fed. Ja isegi vastaste turreteid polnud kordagi attackitud.

iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 23.01.2013 15:11:11 vasta tsitaadiga

sander989, lel. Mis elolt kuhu langesid?
Kuid viimasel ajal on tõesti lambaid rohkem. Tüübid lähevad afk kuna keegi unustas SS kutsuda. Pingmisest ei piisa. icon_lol.gif
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 104
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 23.01.2013 15:52:07 vasta tsitaadiga

sander989 kirjutas:
Solo q viimased 2 päeva ikka tõsine piix olnud. Elo on mingi 300 kukkund. Tiim on ikka nii lambad, et üksi ära carryda ei ole isegi mitte võimalik.
Mängin kas midi või jungle. Jungle xin shao, targetin ära vastaste adc ja lendan peale, meie adc ja support jooksevad minema lihtsalt. Ja nii oli korduvalt üks mäng, top'ga samamoodi. Siis küsisin, et mida v*ttu te teete,siis hakati vabandama, et lag jne. Ja nüüd viimane mäng olin Katarina mid, laning phasest lahkusin 2/0/0 Riveni vastu ja turret maas. Siis oh üllatust meie bot ja top turretid mõlemad läind, MF fed. Ja isegi vastaste turreteid polnud kordagi attackitud.

Katarina peaks palju roamima. S.t alusta iseenda vigadest.

Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 23.01.2013 16:09:31 vasta tsitaadiga

The_Boss kirjutas:
sander989 kirjutas:
Solo q viimased 2 päeva ikka tõsine piix olnud. Elo on mingi 300 kukkund. Tiim on ikka nii lambad, et üksi ära carryda ei ole isegi mitte võimalik.

You mean admit one's own mistakes? Nonsense! Everyone else sucks that's all. icon_rolleyes.gif

Aga ei jah, vahest paneb tiimi töö küll pead kratsima, aga sellist mängu pole ka veel olnud, kus ise vähemalt peotäie vigu poleks teinud hiljem analüüsides. icon_wink.gif
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Anar.
HV kasutaja

sõnum 23.01.2013 17:15:07 vasta tsitaadiga

Üsna nüri on see, et iga võidu eest saan alati 5+ ratingut vähem kui kaotuse eest. Praegu siin oma vana lemmiku, Ireliaga 11 mängust 8 võitnud, üsna ulme endgame, tavaliselt lihtsalt passiivselt farming kuni esimesed core itemid käes. Siis kui top turret kukub, siis lähen aitan tiimi. Aga noh, vahest on selleks ajaks tiimi skoorid juba mingi 5/30, siis väga ei pressi, sest kõik nii alla andnud juba.
tagasi üles
AC7
HV kasutaja
AC7

sõnum 23.01.2013 19:57:29 vasta tsitaadiga

Elo muutus oleneb sellest, mis tiimide keskmine elo on vist. Kui sa kaotad tiimile, kelle keskmine elo on madalam kui sinu tiimil, kaotad rohkem elo kui kaotaksid tiimile, kelle keskmine elo on kõrgem kui sinu tiimil. Sama kehtib ka võitude puhul.

Sinu puhul peaks siis loogika järgi olema see, et sa nii kaotad kui võidad tiime, kelle keskmine elo on väiksem kui sinu tiimi oma.
tagasi üles
sander989
Kreisi kasutaja
sander989

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.01.2013 20:04:14 vasta tsitaadiga

The_Boss kirjutas:
sander989 kirjutas:

Ei no mingil määral roamisin aga see oli raskendatud vähekene kuna polnud tiimi poolt SS'e ega midagi ja siis jungler ütles veel , et "gtfo im ganking" icon_biggrin.gif
Ei muidugi endal on ka vigu aga no päris no nii lammas ka pole nagu viimasel ajal need tüübid siin ette juhtund on. Et kui jungler gankin siis ma lendan ka peale mitte ei jookse eemale.

A no üks mäng oli täna eriti pull. Nidalee oli mid ja Xin läks redi võtma ja siis Nida pani chati: "No I'll take red", Xin võttis ära ja siis Nida pani vastu "Ok gg,I'm afk now or start feeding"
Kommentaarid: 78 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 66
tagasi üles
Anar.
HV kasutaja

sõnum 24.01.2013 00:21:21 vasta tsitaadiga

Mul oli ka tna üks selline vähe lõbusam pela. Ei viitsinud mingit traditsioonilist supporti pelada, siis mängisin Ap sion supporti, suht hea potentsiaal low elo mängudes. Aga oh seda ulgumist Lobby'is juba lubati 9x reporti ja muid asju ära väänata, aga vastased surrenderisid mingi 25 mini peal.
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 24.01.2013 00:51:53 vasta tsitaadiga

Anar. kirjutas:
Mul oli ka tna üks selline vähe lõbusam pela. Ei viitsinud mingit traditsioonilist supporti pelada, siis mängisin Ap sion supporti, suht hea potentsiaal low elo mängudes. Aga oh seda ulgumist Lobby'is juba lubati 9x reporti ja muid asju ära väänata, aga vastased surrenderisid mingi 25 mini peal.

mhh... meil just oli mäng, kus oli AP sion support, vastased surrisid ~28 minutil. Aga ühtegi sõna reportimise kohta ei märkanud... Mis su kasutajanimi on?

Anar.
HV kasutaja

sõnum 24.01.2013 00:55:28 vasta tsitaadiga

EUNE - Jumms
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  League of legends mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 110, 111, 112  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.