Mis sodi see on? Väärt pole see mitte kui miskit. Naervad tüdrukud voodite kõrval, pardon me, poisid - see nüüd küll mingit positiivset alanooti ei jäta.
Oleks siis vähemalt korralik ja klišeelik video, nagu see:
Mis sodi see on? Väärt pole see mitte kui miskit. Naervad tüdrukud voodite kõrval, pardon me, poisid - see nüüd küll mingit positiivset alanooti ei jäta.
Oleks siis vähemalt korralik ja klišeelik video, nagu see:
Ära mine kikki härra Mait, see ei peagi midagi väärt olema, klipid mis on talletunud kettal ja näitab kuidas suhtuvad rms-id seerudesse ja vastupidi, pmst pohhuilt. Tundub, et sinu positsioon on ka seal KV ridades, et minu antud video tekitas sinus emotsioone ja näitad kui sirgelt peab Eesti mees olema.
Varsti saab õnneks pool aega läbi. Jube ajaraiskamine ikka, kopp on hellalt ees juba sellest huinjaast. _________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off !
Vedelaks on ikka eesti mehed läinud. Kui vanasti oleks sama pask kaader olnud, oleks vene nõukogude armees esimese poole aastaga 'rahuaja kadu' ülisuureks paisunud...
Õieti on öeldud, et vanasti olid laevad puust ja mehed rauast. Nüüd on mehed puust ja laevad rauast.
Üleval öeldu ei kehti muidugi kõigi kohta.
Ise ka ajateenistusega rahul, kaaslased on enamjaolt suurepärased ja huvitavaid tegevusi ikka leidub. V.a kaitselaager, päevad läbi kaevikus külmetamine polnud meeldiv
Kaader räägib sama millegipärast Sbk mingil ajal oli pea pool kompaniid ambulantsis või mingite slangiitreziimidega ! _________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off !
Need valges vennad käisid oma tervituste/vastamistega pinda tuleb väike paus ka sisse jätta, mitte kohe vastu kisada, rikkus veidi üldist tervitamise/vastamise rütmi
aga ei käinud nii pinda, kui need, kes kuradima viiesekundilised pausid jätsid igalepoole, that was weird
No üldiselt nüüd siis tead, tuleb teinekord kiiremini öelda, et rütm sassi ei läheks
Nii tardid vennad olid need 5 sekundiliste pausidega urud, nagu mingi ajuhälve oleks ja enne peab mõtlema, et mida ütlevad
ahjaa, kupi omad lasid 2x peaproovi ajal KSP'l maha/ümber kukkuda, see oli siis väljakult väljas tänava peal, meil nalja kui palju _________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off !
No üldiselt nüüd siis tead, tuleb teinekord kiiremini öelda, et rütm sassi ei läheks :D
Sõdurid pidavat harjunud olema sellega, et kui käsk tuleb, siis vaja kohe kiirelt reageerida. Kadettidel tuleb kõigepealt väike hingetõmbepaus analüüsiks ja planeerimiseks. _________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018
Nope. Küll aga põhjustab patriotism küllaga ühiskonnaprobleeme mida muidu ei eksisteeriks. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Eelmine kord siinsamas teemas sellest juttu tuli tekkis siia loetud tundidega mitme lehekülje jagu teksti.
Keda teema huvitab kaevab selle väja või reaalselt mõtleb teema enda jaoks läbi ning ei baseeri seda mitte tavadele ning dogmadele vaid reaalsusele ja ratsionaalsusele. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Eelmine kord siinsamas teemas sellest juttu tuli tekkis siia loetud tundidega mitme lehekülje jagu teksti.
Keda teema huvitab kaevab selle väja või reaalselt mõtleb teema enda jaoks läbi ning ei baseeri seda mitte tavadele ning dogmadele vaid reaalsusele ja ratsionaalsusele.
demagoogia supernäidis - mitte rääkida sõnagi ise kuidas sa seda näed (täiesti võimalik, et sa ei omagi selles valdkonnas mingit mõtet ega teadmist) vaid pilduda kahte võlusõna ja oodata kuni teised sellest kinni haaravad.
Ho Ho, sain ma nüüd õieti aru, et sinu meelest ma olen allasurutud mõtlemisega patrioot, kellele millegipärast käib pinda, kui kutsutakse kõnepidajaid rähnideks ja kaitseväge KKK-ks (eeldan, et tegu pole Korduma Kippuvate Küsimustega)?
Samas, ise surud iga päev teisi alla, kui nemad ei nõustu sinu wikipedia-arvamusega?
Miks ei või kõnepidajat kutsuda nii nagu endale meeldib? Mis teeb inimese mikri taga huumorist puutumatuks?
Miks ei või valgetes riietes valgete mütsidega inimesi kutsuda KKK liikmeteks? Sinu jaoks on see karneval
Huumorinäärme puudulikkus ei ole mingis seoses patriootlikusega _________________ Allverelaev sukeldub määramata ajaks...
Üldiselt õpib lugema edaspidi, pole kaitseväge "KKK" kutsunud, vaid meie üksust kes oli ainuke valges. _________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off !
radist87, ma küll ei tea, mis kuradi huumorisoon peab olema, et naerda sellise asja peale?
Miq, ma saan aru, et sa oled veel kaitseväes. Piisab sinust 1 koht kõrgemal oleval kaitseväelasel sinu kommentaari lugeda ja sa oled ise rähn ajateenistuse lõpuni.
Sa eksid praegu määrustiku vastu.
miq1988 kirjutas:
Ma olin KKK ehk siis valges ja kusti õlal, kui see rähn seal kõnet pidas siis ma mõtlesin, et ta ei lõpetagi, kusti surus õlga ja suht valus oli agaa muidu oli saibiiz.
radist87 kirjutas:
Lihtsalt täpsustuse huvides: Kes rähn seal mikri taga siis toksis?
miq1988 kirjutas:
imo oli kaitsevähe juhataja Riho Terras.
Üldiselt miq1988 võiks taaskord ajalugu lugeda, eriti KKK kohapealt.
Tõsine isamaalane nagu sa oled, saada kaebus, et mingi till kuskil foorumis rikkus mingit X kv määrustikku. _________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off !
ma ei tea, meil oli ajateenistuses 3 eri ülemat, kõigil olid omad "hüüdnimed"
Mõnel lausa mitu, üks ropum, kui teine
Sõjaajal on lihtne halvast ülemast lahti saada. Lihtsalt metsas olles "annad au" ja küll mõni vaenlase snaiper ikka kuskilt asjale pihta saab
Leinö, ei ole võimalik kontrollida teiste inimeste arvamust. _________________ Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum M: E36 varuosad
mTim, ma tean, kuid minu jaoks see oli kohatu võrdlus Terras=rähn ja KV rühm=KKK vahel ja inimene, kes selliseid asju võrdleb, on minu arvates kõvasti pea peale kukkunud.
Miq, ma saan aru, et sa oled veel kaitseväes. Piisab sinust 1 koht kõrgemal oleval kaitseväelasel sinu kommentaari lugeda ja sa oled ise rähn ajateenistuse lõpuni.
Sa eksid praegu määrustiku vastu.
vipu, kui sa võtad seda ähvardusena, siis lase käia.
Tuletan lihtsalt meelde, et siin foorumis on 53,5k kasutajat ja see on avalik foorum.
mina ei võta midagi, lihtsalt su avaldus kummastas koledalt. inimene arvas midagi ja ütles ja siis peab teda kohe karistama, mida see muudab?
igal inimesel on oma arvamus ja big deal, kasvagem suureks. vabas mikrofonis ehk paarsada erinevat isikut võtab sõna.
Kõik praegused ajateenijad, kes on kunagi kasutanud sõnapaari Tanki-Ants: Värisege , sest ülejäänud ajateenistuse veedate rohelises BTR-is (need mida teenindab Ragn-Sels) _________________ Allverelaev sukeldub määramata ajaks...
Vahipatis olid ka head hyydnimed meil osadele ylematele pandud: nirk, tundlamees, käpp, nina, targutaja, toriseja jne... Ikka elame. ei hakka mainimagi mis nimesid reameestele sai antud. Ei olnud mingeid solvumisi ega tylisid selle pärast. Minu "ergutuskõned" ja ylesanded nii ryhmale kui jagudele panid alati poistel suu muigele ja silma särama. Teised jaoylemad polnud erilise fantaasiaga ja alati ettearvatavad: x ringi ymber kasarmu jooksu või kapirally _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
oot nüüd on kõikidel pattidel digi?
veel aasta tagasi analooglaigu taktikad olid sisuliselt kollased _________________ assumption is the mother of all fuck ups
,,think before you print and save a ROOT::TTree''
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.