Täna sai üle pika aja pelatud 4 seppa sattusid mu ette seljaga minu poole lasen salve tühjaks ja püstoli ka takka otsa aga oh sa üllatust ei ühtegi hit markerit
joinige JAH warrior gulf of oman serverisse praegu, millegipärast ükski relv ei tööta peale noa _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
läbi sai nüüd. poole roundi pealt oli selline asi, et sattusin ühe 2 sniperi peale. ühe knifesin ära, kui teine mind märkas ja hakkas G18'ga meetri kauguselt laskma. 3x reloadis aga "pihta" ei saanud.
mina proovisin xbowga samal ajal aga ka ei midagi. siis sain aru, et mingi surematuse bug jälle ainult et seekord kõigil korraga. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Artyr615, vb sul mingi hidden kaust, kuhu tõmbad selle m'ngu`?
Vaata originist installdirectory järgi ja mine vaata siis sinna, mis sul seal on.
Panin ise, et mängud lähevad automaatselt: X:\Downloads\Origin Games\
Mäng läheb ns ära või pärast arvuti sisse-välja lülitamist?
EDIT: btw, mul ka kahtlaselt läägine vahetevahest selle .90'ga suures servus, proovin .70.
Eiei arvuti töötas, tuimalt kadus ära. Proovisin sisse minna, lõi origini ette ning ütles, et pean uuesti installima. Enne seda mängisin ETS 2'te, siis arvutis oli mingi kahtlane pinin, panin m2ngu kinni ja see pinin kadus ära, peale seda enam bf3'e ei olnudki
Artyr615, vb sul mingi hidden kaust, kuhu tõmbad selle m'ngu`?
Vaata originist installdirectory järgi ja mine vaata siis sinna, mis sul seal on.
Panin ise, et mängud lähevad automaatselt: X:\Downloads\Origin Games\
Mäng läheb ns ära või pärast arvuti sisse-välja lülitamist?
EDIT: btw, mul ka kahtlaselt läägine vahetevahest selle .90'ga suures servus, proovin .70.
Eiei arvuti töötas, tuimalt kadus ära. Proovisin sisse minna, lõi origini ette ning ütles, et pean uuesti installima. Enne seda mängisin ETS 2'te, siis arvutis oli mingi kahtlane pinin, panin m2ngu kinni ja see pinin kadus ära, peale seda enam bf3'e ei olnudki
Kui tahad võin homme TSis natuke uurida su origini ja bf'i hingeelu, ehk leian miskit häirivat.
Suhelda võib mumbles, pärast seda võiks ka ehk pela teha
Caspar08, mis homme täna kohe või hiljem pela teha kõik kes viitsivad
Hetkel sai äftermätchi pela läbi, suht hästi läks arvestades enemy tiimi taset, aga muidu saatsin PMi ja mu battlefeedist leiab ka kõik andmed.
Koguneme HV serverisse ja UKF Battlefield 3 channelise.
IP 195.250.189.111 ja port 64738
EDIT: up up cmon
Oskab keegi öelda kas Aftermath on viimase updatega locked ja kui ma läbi origini ta ostan ja koodi redeemin, siis on mul mäng kohe olemas (Nagu B2K'ga oli) või pean ma ta alla tirima veel eraldi (nagu nt oli AK'ga)?
Raundi alguses kohe transport koptereid ahistada. Kas AA või javeliniga näiteks... või TV raketiga. Siis ikka on kopter tavaliselt rahvast paksult täis. Või kui väga nahaalne olla tahad, siis jetiga võid ka kamikazet teha... _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
vaatan seda videot, ja mõtlen, et kui halb peab ikka üks tiim olema, et absoluutselt ei vaadata ringi. Need C4 videod samamoodi. No mida pimedaid või silmaklappidega mängijaid. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
vaatan seda videot, ja mõtlen, et kui halb peab ikka üks tiim olema, et absoluutselt ei vaadata ringi. Need C4 videod samamoodi. No mida pimedaid või silmaklappidega mängijaid.
See video on ju nii ilmselgelt "parimatest parim" valik või lavastatud (tüüp läheb vaenlase meeskonna taha ja keegi ei märka?), et anna olla. Umbes sama, kui cuttida kokku mingi video sellest, kuidas kõige sitema püstoliga 1-hitid vaenlasi. Võtab lavastamiseks küll aega 1000h mängimist, aga kui piisavalt kaua lindistad või lased sõpradel serveris idiooti mängida, küll siis youtubes 2 minutit video jaoks materjali kokku saad.
Close Quarter või Aftermath ? Premium tuleks küll kindlasti kasuks, aga ma põhimõtte pärast ei soovi seda osta, sest mul on juba varasemalt B2K ja AK ostetud.
Close Quarter või Aftermath ? Premium tuleks küll kindlasti kasuks, aga ma põhimõtte pärast ei soovi seda osta, sest mul on juba varasemalt B2K ja AK ostetud.
Ise sai kõige lihtsamini punkte teenitud CQ (kaardil ziba tower). Eriti lihtne veel hardcore serveritega ja kui kasutatd neid väikeseid automaate (mp5) vms... ei mäleta enam relva tüüpi
Ma vaatan, et Aftermathil on see eriti mage, et ainult üks uus relv on ja see on ka mingi crossbow . Samas mapid tunduvad ägedad jällegi... aga mul on rohkem vist ikkagist relvi vaja, et B2Ks omada .
CQ on kõige sümpaatsem pakk neist, + selle eelneva miini videopeale, et see meedik kes pärast tuli sai päris paar revaivi sealt _________________ Mida hiljem saabub kiirabi, seda täpsem on diagnoos.
Ma vaatan, et Aftermathil on see eriti mage, et ainult üks uus relv on ja see on ka mingi crossbow . Samas mapid tunduvad ägedad jällegi... aga mul on rohkem vist ikkagist relvi vaja, et B2Ks omada .
Vähemalt täiesti uut sorti relv. Muidu kõik need L96'd ja USAS'ed on mingid teise relva koopiad, mida mingi 5-10% võimsamaks tehtud.
CQ toweris Spasiga kull hea katki joosta inimesi, ning ka tavalises TDM canalsis. _________________ Mida hiljem saabub kiirabi, seda täpsem on diagnoos.
Mnjah, selle video põhjal oleks võinud need miinid panemata jätta ja nt M60 bi-pod'i pääle panna ja uhama hakata .. kille oleks ilmselt sama palju või rohkemgi saanud.
Müstika kuidas saavad nad nii lambad olla ja veel 5x järjest.
Mnjah, selle video põhjal oleks võinud need miinid panemata jätta ja nt M60 bi-pod'i pääle panna ja uhama hakata .. kille oleks ilmselt sama palju või rohkemgi saanud.
Müstika kuidas saavad nad nii lambad olla ja veel 5x järjest.
Ma olen tavaliselt niimoodi seisvat tanki puruks lasknud, jooksen juurde viskan hunnik miine ja siis viskan granaadi või lasen RPG-ga neid miine
Le Inc, erinevad tegelased, erinevad serverid/mängud, polnud see 1 mäng, video lihtsalt kokku monteeritud.
Siis ehk tõesti, ei vaadanud mängijate nimekirja nii teraselt.
Samas on ullikesi ikka väega palju, vahel ikka trehvab. Metros, punkti A juures saab snaipri ja teleporteerimise aparaadiga päris kenasti hullata. Võtad mingi käredama tapariista ja muudkui täristad. 3-4 killi ikka kukub ära (selja tagant, trepist üles). Kõige pullim on see et võid asja ajada kordades järjest, sest tavaliselt keegi jääb ikka alles ja ülejäänud teleporteeruvad tagasi. Läheks mõni trepi peale vastugi aga ei - püssitoru aknast välja ja muudkui kõmmutavad. A lahe on vahel ka niiviisi trollida.
Le Inc, erinevad tegelased, erinevad serverid/mängud, polnud see 1 mäng, video lihtsalt kokku monteeritud.
Siis ehk tõesti, ei vaadanud mängijate nimekirja nii teraselt.
Samas on ullikesi ikka väega palju, vahel ikka trehvab. Metros, punkti A juures saab snaipri ja teleporteerimise aparaadiga päris kenasti hullata. Võtad mingi käredama tapariista ja muudkui täristad. 3-4 killi ikka kukub ära (selja tagant, trepist üles). Kõige pullim on see et võid asja ajada kordades järjest, sest tavaliselt keegi jääb ikka alles ja ülejäänud teleporteeruvad tagasi. Läheks mõni trepi peale vastugi aga ei - püssitoru aknast välja ja muudkui kõmmutavad. A lahe on vahel ka niiviisi trollida.
Johhaidii.. tegin formati ja lasin BF uuesti peale. Nüüd jälle see windowsi theme kamm, et aerolt basicu peale. On seda üldse tarvis? Praegu panin, et jah muuda aga peale mängu jätabki basicu peale.
See oli vist lahendus?
Go find bf3.exe
right click, properties
comaptability tab
check the disable desktop composition box _________________ Battlelog: Aivar1988
FFB, vinge video Peaks ka kunagi mikri jälle tagasi panema. Ma vahest üritan ka squadiga kaasas joosta aga lambi rahvaga suht võimatu mingit teamitööd teha. Pealekauba ei suuda ma kunagi paigal püsida ja torman alati lipu poole _________________ Battlelog: Aivar1988
hunt74 on mu vana klassivend ja siiani hea tuttav.
Ja koostöö oli
Ma ise pelan selle kaadriga mingi 2-4jandat päeva hoian suhtkoht alati frapsi sees kui teamwork käib, kuid midagi taolist on raske kaadrile saada, selleks kulus siis 300giga frapsi ehksiis 4 h
Siin sai smaw onlyt tiimide vahel teha ,mis lõppes m320 smoke onlyga, sai ka piix kui palju nalja
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.