Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Enemy Territory märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 236, 237, 238  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Raibert
HV kasutaja

sõnum 26.01.2004 19:58:02 vasta tsitaadiga

inca kirjutas:
Raibert: /cg_autoaction 0 ei tee demosid vastavalt 7 siis teeb jnejne.

Thanx
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
hentz
HV Guru
hentz

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.01.2004 21:14:16 vasta tsitaadiga

mobster, ma kahtlen kas me teame seda icon_rolleyes.gif icon_lol.gif
tagasi üles
inca
HV Guru
inca

sõnum 27.01.2004 11:41:37 vasta tsitaadiga

Kus sa mobsterit nägid icon_eek.gif ja mida me teame?
Eks me midagi ikka teame icon_wink.gif

hentz
HV Guru
hentz

sõnum 27.01.2004 14:13:06 vasta tsitaadiga

krt ma lugesin teema esimest lehekylge :S icon_razz.gif icon_lol.gif
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 28.01.2004 21:22:55 vasta tsitaadiga

Activision arvas et on õige aeg Enemy Territory lähtekood rahvale anda
kel huvi, see tirib ja uurib ja häkkib jne icon_smile.gif

raits008
HV vaatleja

sõnum 29.01.2004 09:55:47 vasta tsitaadiga

Ammu juba pooleks häkkitud see mootor.Aimboti kirjutada on lapsemäng.Viimane punkbuster muidugi tegi asja keerulisemaks kuna scännitakse kas opengl on samas folderis kus game.exe ja pannakse pealekauba md5 checksum ka opengl exportidele.Aga Väikeste ASM trambolinidega saab ikka asja käima.Nüüd kasutatakse injectimist programmi mäluspacei.Ehk siis loader tüüpiliselt asmis kirjutatud.see injectib siis dll kus on aimbot ja muu kraam sees.See lähtekood tähendab küll seda et tulevad veel täpsemad ja kiiremad aimbotid kuna engine functionidega saab väga räige boti kirjutada,millel on lagi kompensatsion ja pretigtion.Ma ei viitsi enam üldse online mängida kuna ise olles cheaterite poolel nägin mida saab,võib ja on tehtud.Enamus niinimetatud 1337 vendadest kasutab @ least wallhack või mingit sorti centerviewd.Kusjuures minu hack töötas enamvähem aasta ilma muutmata.Nüüd alles tuli ümber kirjutada ja loader teha.Btw mulle meeldib mängu mängida nagu mina tahan ,mitte nagu punkbuster tahab.Kahju et te ei kujuta ette kui palju tegelt mängijatest kasutab häkke.Kui panna wallhack peale ja specata vähe siis igas serveris on vähemalt 3-4 kellel sihik on vastaste peal isegi läbi seina.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Oobik
Kreisi kasutaja

sõnum 29.01.2004 10:19:08 vasta tsitaadiga

raits008 kirjutas:
Ammu juba pooleks häkkitud see mootor.Aimboti kirjutada on lapsemäng.Viimane punkbuster muidugi tegi asja keerulisemaks kuna scännitakse kas opengl on samas folderis kus game.exe ja pannakse pealekauba md5 checksum ka opengl exportidele.Ag...

Ja siis sa pead käima serverites, kus tsiitereid kannatatakse, seal kus ma käin, tavaliselt seda ei tehta, ja varem või hiljem tunneb tsiiteri alati ära. Ning kui sulle meeldib mängida, nagu sina mitte bunkerbuster tahab, äkki siis istuksud serverites, kuhu pole PB-d peale pandud, mitte ei roniks sinna, kus seda kasutatakse (ja teatud põhjusega) - vabanda väljandust, aga sina oled mudelnäide teiste mängulõbu rikkujast.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
raits008
HV vaatleja

sõnum 29.01.2004 11:18:55 vasta tsitaadiga

Ma ei tegele ammu enam intensiivselt mängimisega.Ja see,et sinule asi ei meeldi ei koti mind mitte üks raas.Ma lasin peaaegu aasta oma häkkiga mitte keegi pole kunagi isegi mitte süüdistanud.Wolfi mootor hea sellepärast et ei näita headshote.Muidu oleks kohe vahele jäänud.Like 32 killi ja 50 headshoti.Mul pole aega lihtsalt päevade viisi istuda serverites ja niinimetatud skilli lihvida.Ma lasin ka ilma häkita kõvasti üle keskmise.Clanbases olime 10ndad.Oleks ka edasi tõusnud aga läksime inactivseks.Kuna polnud aega enam.Enam ma ei lase üldse.Pole aega.Aga oli tore vaadata kuidas sinusugused winesid kui muudkui kuul pähe jooksis.Ma ei sa ainult sellest aru kuidas saab mingi mäng olla nii tähtis,et seda ihu ja hingega kaitsta.Samas kui vanad lasevad pävade viisi et skilli paremaks saada.Kirjutan mina 2-3 tunniga koodi ja olen ikka üle.Kes nüüd loll on.

Muide proovisin ka doom 3 häkkida ja väga edukalt.Wallhacki sain ilma suurema jamata tööle.See näitab veelkord kui nõrk on opengl mootorid.Ma pole küll directxi häkkinud.Kuid pidi raskem olema nagu ma kuulnud olen.Need ajad on möödas kus kõvad harjutajad olid parimad mängijad.Tänapäeval on võitjad need kes koodi taovad paremini.

Ok i rest my case.Laske nüüd hala valla kuidas ma teie mängulõbu rikkun.Dont care.Minu point oli et see mootor on juba täielikult ära häkkitud.Ja see mulje on petlik et serveris keegi ei häkki.Alati on serverites mõned kes häkkivad lihtsalt tuleb osata vaadata.
tagasi üles
Oobik
Kreisi kasutaja

sõnum 29.01.2004 11:22:53 vasta tsitaadiga

Siis olen mina vast üks nendest, kes om mänguoskusi on lihvinud, aga eks igaühel oma menaliteet, kes mängib lõbupärast, kes selleks, et vaadata, kuidas "n00bid whinevad" ja siis end kõvema mehena tunda.
tagasi üles
raits008
HV vaatleja

sõnum 29.01.2004 11:36:01 vasta tsitaadiga

Ma ei pea mingis mängus omama et siis ennast kõva mehena tunda.Need ajad on ammu möödas.Ja mida loeb see kui sa mängus hästi lased.Kas sind rahuldab see kui sinu virtuaalsed sõbrad ütlevad et oi kui kõva laskja sa oled.In real life pole sul abi sellest sittagi kui sa mingis mängus kibe käsi oled.Minuarust enemy territorys on mitte u where promoted with one rank.Aga hoopis u gained 1 inch to ur dick lenght.Midagi sellist.Arvutimängud on puberteetidele,kes pole elus veel midagi saavutanud aga tahavad ennast vajaliku ja respekteerituna tunda.ma häkkisin mängu puhtast huvist kuidas asi töötab.Mitte mõttega et oi kuidas ma nüüd oman.Katsetama ma käisin muidugi serverites kuna tollel ajal polnud veel wolfbote.Kõik häkkerid pole mängulõbu rikkujad vaid asjast huvitatud inimesed kuidas üks või teine graafikamootor on kirjutatud.
tagasi üles
Oobik
Kreisi kasutaja

sõnum 29.01.2004 11:39:30 vasta tsitaadiga

raits008 kirjutas:
Ma ei pea mingis mängus omama et siis ennast kõva mehena tunda.Need ajad on ammu möödas.Ja mida loeb see kui sa mängus hästi lased.Kas sind rahuldab see kui sinu virtuaalsed sõbrad ütlevad et oi kui kõva laskja sa oled.In real life pole sul abi sellest sittagi kui sa mingis mängus kibe käsi oled.Minuarust enemy territorys on mitte u where promoted with one rank.Aga hoopis u gained 1 inch to ur dick lenght.Midagi sellist.Arvutimängud on puberteetidele,kes pole elus veel midagi saavutanud aga tahavad ennast vajaliku ja respekteerituna tunda.ma häkkisin mängu puhtast huvist kuidas asi töötab.Mitte mõttega et oi kuidas ma nüüd oman.Katsetama ma käisin muidugi serverites kuna tollel ajal polnud veel wolfbote.Kõik häkkerid pole mängulõbu rikkujad vaid asjast huvitatud inimesed kuidas üks või teine graafikamootor on kirjutatud.

No see on juba teine jutt, su eelmisete kommanteeride ideega võrreldes icon_rolleyes.gif
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 29.01.2004 11:49:41 vasta tsitaadiga

raits008 kirjutas:
Arvutimängud on puberteetidele,kes pole elus veel midagi saavutanud aga tahavad ennast vajaliku ja respekteerituna tunda.

heh, väga tugev statement peaks mainima icon_lol.gif

raits008
HV vaatleja

sõnum 29.01.2004 11:53:42 vasta tsitaadiga

Ok vaatasin siis vähe seda source koodi.Kangesti sarnane q3 mootoriga.Kohe leidsin ka huvitavaid asju mida saaks näppida.

CG_DamageFeedback
==============
*/
void CG_DamageFeedback( int yawByte, int pitchByte, int damage ) {
float left, front, up;
float kick;
int health;
float scale;
vec3_t dir;
vec3_t angles;
float dist;
float yaw, pitch;
int slot;
viewDamage_t *vd;

// show the attacking player's head and name in corner
cg.attackerTime = cg.time;

// the lower on health you are, the greater the view kick will be
health = cg.snap->ps.stats[STAT_HEALTH];
if ( health < 40 ) {
scale = 1;
} else {
scale = 40.0 / health;
}
kick = damage * scale;

if (kick < 5)
kick = 5;
if (kick > 10)
kick = 10;

siit saaks maha keerata selle,et kui pihta saad siis ei pillu sihikut ülesse.Nagu siis antirecoil või midagi sarnast.
tagasi üles
hentz
HV Guru
hentz

sõnum 29.01.2004 12:40:35 vasta tsitaadiga

raits008, mida sa veel teha ei oska?! , isiklikult arvan et m6tekam on m2ngida ilma cheatidetta ja arendada ennast...mitte teistele sitta keerata ja m2ngl6bu rikkuda... icon_confused.gif
tagasi üles
raits008
HV vaatleja

sõnum 29.01.2004 12:48:21 vasta tsitaadiga

Tee sina mida tahad.Mina teen seda mida mina heaks arvan.Kas sulle on mingi mäng nii tähtis siis et lähed närvi kui keegi sind omab ja pillud klaveri vastu seina kui surma saad.Mõttetu jahuda mingi mängu pärast.Ma juba rääkisin ma ei käi ammu enam serverites kui tuleb isu nikerdada lähen oma serverisse panen paar boti jooksma ja katsetan.

Ah ja see arendamise osa.Räägi mis kasu sul sellest tõuseb päris elus.Mis sa sellest saad.Mina eesmärk on koodi kirjutamist õppida ja püüda aru saada kuidas asjad tehtud on.Sinu point on eyecandy ja meelelahutus,mis on puhas ajaraiskamine.Mina üritan tundma õppida opengeli ja c++ mitte ei onaneeri arvuti ees oi kui kõva vend ma olen.
tagasi üles
Le Inc
HV Guru
Le Inc

sõnum 29.01.2004 13:05:42 vasta tsitaadiga

Wolfi mängude seeria ei meeldi mulle sellepärast, et vastasmängia "maha niitmiseks" peab nö. tühjendama terve
pideme. Samas ringi kareldes ja hüpates sihiku täpsus kahaneb märkimisväärselt vähe. Sellevõrra tuleks ülistada BF1942 ja
COD'i , kus sellega näiteks arvestatud on. Samas omas žanris on mäng igati kohane ... sellisel juhul jääb taktika mingil määral tahaplaanile - loeb hea hiire ja klaviatuuri kasutamise oskus. Ilmselt selle mängu puhul pole see ka nii oluline. Tõelist sõja mekki ikkagi asjal küljes pole 8)

PS! Keegi teab kas COD ka on juba hoolega häkkima hakatud?
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 29.01.2004 13:29:53 vasta tsitaadiga

raits008 kirjutas:
Sinu point on eyecandy ja meelelahutus,mis on puhas ajaraiskamine.Mina üritan tundma õppida opengeli ja c++ mitte ei onaneeri arvuti ees oi kui kõva vend ma olen.

järjekordne yldistamine jälle, nagu see eelmine kus ytlesid et puberteetidele on mängud mõeldud.
anna andeks kuid nii seda asja ka võtta ei saa. kui sa ise arvad et meelelahutus on ajaraiskamine icon_eek.gif siis on raske selle koha pealt midagi öelda. annab ainult õlgu kehitada et kuidas selline arusaam võib mõnel inimesel üldse olla. et siis kino, kontserdid, teatrid, hobi korras sport ja palju muud on ka ajaraiskamine? et palju parem nelja seina vahel koodi toksida, siis aeg ei lähe raisku?

see puberteetide jutt... mina ei tea, eelnevalt mainisid clanbase, järelikult olid klannimängija, kas teie klannis olid pubekad kõik? ma ise võrgus ka ei mängi oma klanniga juba mõnda aega, kahjuks või õnneks pole aega piisavalt selleks, kuid nii meie klannis kui ka paljudes teistes on keskmine vanus olnud 21-25(meie klanni alla 18a ei lastudki kedagi sisse, rääkimata 38+ klannist kus on kõik yle 38:)). minu arvates puberteedieast välja kasvanud mehed/naised. samuti sõprade seas ka inimesi kes mänge ka valmistavad ja kes on teinud selliseid hitte mis on ymber maailma populaarseks saanud. ja need on inimesed kel on naine ja lapsed ja kes on varsti jõudmas keskeakriisini icon_wink.gif, kuid ka nemad mängivad aktiivselt mänge ja mitte professionaalsest huvist vaid lõbu/meelelahutuse eesmargiga.

mis puudutab chiitimist, on olemas selline sõna nagu sportmanship. igal pool spordis dopingute ja sarnaste ainete tarbimine keelatud. mängudes on seda raskem teostada. ja ausalt öeldes minul on poogen kas mu vastane on chiiter või mitte. seda enam laiem naeratus tuleb mu näole kui ma ta maha niidan icon_wink.gif

DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 29.01.2004 13:42:35 vasta tsitaadiga

raits008, kas käid igal pool niimoodi trollimas ja laiamas ? Võid endale kõrvataha panna, et siin foorumis sellist suhtumist ei sallita ja olen valmis seda ka praktiliselt tõestama, kui samamoodi jätkad !
inca
HV Guru
inca

sõnum 29.01.2004 13:46:52 vasta tsitaadiga

Jah
Sina ei pea mitte siin kolkafoorumis sellest r22kima, vaid kuskil tootjate foorumites sellistest asjadest r22kima(kui sa juba nagu yldse oled vaevaks v6tnud r22kida). Ja noh mentaliteet on igayhe enda teha, kui arunatukest on. Ei hakka siinkohal seda kommenteerima.
COD-ist niipalju, et see on suht jubeda communityga ja cheat on mainstreamis. Kuid evenbalance teatas just et ka COD-ile tehakse pB, mis on raha peale ET-d m2ngida tahtvatele klannidele muidugi halb uudis. COD m2rksa populaarsem m2ng ja pB tegemine annab j2lle yhe eelise mix seda just eelistada t2htsamatel ja suurema auhinnafondiga LAN-idel.
Ja LeInc: See on teamplayl p6hinev m2ng, see et sa lasta ei oska pole m2ngu viga.

Ohjah blablabla : /

hentz
HV Guru
hentz

sõnum 29.01.2004 13:54:40 vasta tsitaadiga

raits008, ma v2hemalt teen midagi muud ka kui istun 24h tundi j2rjest arvuti taga ja kirjutan mingit koodi vms. ... oled k6va vend kui tead arvutitest nii palju...kuid on muid asju ka peale koodikirjutamise ju...ja siia foorumisse ei tasu t6esti eriti laiama tulla...

sa ytlesid midagi puberteedi kohta..kuid kas see siis pole midagi puberteediku 6eldud!?
raits008, mitte ei onaneeri arvuti ees oi kui kõva vend ma olen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------- icon_confused.gif

tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 29.01.2004 14:03:51 vasta tsitaadiga

inca, asjaliku ja konstruktiivse jutu vastu ei saa kellelgi midagi olla, rääkigu siis millest iganes, kui see teemat puudutab. Antud juhul ajab raits008 aga lihtsalt mingit ümarat juttu, mida võib ajada iga teine, kes asjasse vähegi pühendunud ! Sääraseid ülbeid jutupaunikuid varemgi kohatud ja reeglina ei suuda nad ennast milleski tõestada ...
raits008
HV vaatleja

sõnum 29.01.2004 14:14:36 vasta tsitaadiga

Seda ma arvasin et asi kujuneb flamewariks me agains world.koodi toksimisest niipalju et ma ei istu päevad läbi toas ja toksin koodi.Kaugel sellest.Sport sõbrad and so on.Mutabor sa ise kipud üldistama.Umbes et kes koodi kirjutavad on prillidega nohikud kellel puudub igasugune elu.Alati valgub jutt lajali.Mis oli minu point.Tahtsin viidata sellele,et quake 3 mootor on ammu nii põhjalikult läbi häkkitud et siga ka ei söö.Iga natuke asjast huvitatud inimene võib teha mänguga mida iganes.Iseasi kas on häkkeri motiiviks kedagi närvi ajada ja mängurõõmu rikkuda.Aga jah ma olen 25 ja pole enam aega mängida.Arvutimängud muidugi on tore ajaviide.Kuidas ja miks ma häkkima hakkasin on pikk jutt ei viitsi rääkida.eelnevates postides on enamvähem ära seletatud.Asi huvitas ja nii edasi.Võtan siis oma juttu kokku et kõik saaks aru ja et ei tekiks mõtetut flamewari.

Quake mootor on saast mida on võimeline ka 10 aastane häkkima.Punkbuster on lapsekingades.Kuigi neil on innovatiivset lähenemist ja asi läheb paremuse poole.Kuigi ma ei saa siiani aru kuidas nad said lubada pea 1,5 aastat opengl32.dll olemasolu mängu folderis.Need ajad kus kasutati 3dfx glide wrapereid on ammu möödas.See et source välja lasti on väga hea.Tõenäoliselt hakkab nüüd tekkima mängust mod-e nagu banimod või shrub või osp.Siiani oli ainult et pro.Source võimaldab ka üksiküritajatel midagi valmis kribada.Bad news on muidugi see,et nüüd on oodata väga täpseid aimbote kuna engine functionid annavad suure vabaduse mida openglis pole.Ja ehk lõpetaks selle flamewari ära teie point on et xiitimine is bad i respect that.Kui tahate xiitereid sõimata minge kuskile nende foorumisse.See pole selline koht siin.
tagasi üles
Le Inc
HV Guru
Le Inc

sõnum 29.01.2004 14:15:21 vasta tsitaadiga

Ehk tõesti klanni mängudes toimub midagi "taktika" sarnast ... nii palju kui ma mänginud olen ET käib ikka tühi
lahmimine icon_eek.gif (muidugi ka teistes mängudes). Siiski võiks ET olla natuke reaalsem, oleks põnevam. Sellisel juhul poleks
ka nii suurt tähtsust hiire liigutamises ja klaveri näppimisel. Ehk kogu mängu potentsiaal ei seisneks ainult näppude osavuses...
Kui rääkida laskmise oskusest, siis ma olen täiesti kindel, et sa ei saaks ka 10 meetri pealt uksele pihta kui sa kargad ringi
ja lased täisvalanguga automaatrelvast (nt. AK47). Olen proovinud maast lasta ja üksikute laskudega ning inimese suurusele
märklauale üle 100 m on juba põrgulikult raske pihta saada!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 29.01.2004 14:28:12 vasta tsitaadiga

raits008 kirjutas:
Seda ma arvasin et asi kujuneb flamewariks me agains world.koodi toksimisest niipalju et ma ei istu päevad läbi toas ja toksin koodi.Kaugel sellest.Sport sõbrad and so on.Mutabor sa ise kipud üldistama.Umbes et kes koodi kirjutavad on prillidega nohikud kellel puudub igasugune elu.Alati valgub jutt lajali.Mis oli minu point.....

flamewariks asi kaugel icon_wink.gif vähemalt mind paneb see arutelu muigama mitte ei aja närvi icon_smile.gif
sa vist ei viitsinud minu posti läbi lugeda lõpuni. mina ei väitnud et koodi toksijad istuvad 4 seina vahel ja muud ei tee. kui oled tähele pannud siis ma mainisin sõpru kelle tööks on mängude valmistamine, ka koodi toksimine ja kes mängivad mänge meelelahutuse eesmärgiks.
mina tuginesin sinu kahele väitele - et mängimine on pubekatele ja et meelelahutus on ajaraiskamine.
beer_yum.gif

raits008
HV vaatleja

sõnum 29.01.2004 14:42:41 vasta tsitaadiga

Mängude mängimine on ajaraiskamine.Samas kuidas kellelegi.Minujaoks on.Kui teed sporti on sellest kasu mida saab mõõta.Oled tugevam tervis korras mida iganes.Teatrer kino on ka kahtlased minujaoks.Vahest ikka saab käidud.Aga mängimine.Mis kasu sellest tõuseb et oskad hiirt kiiremini täpsemalt liigutada.icon_smile.gif
Ja mõne joaks tundub asi olema kaunis tõsine ma ka närvis pole.Panen siin omaette kajakat.Kuidas ikka mõnele läheb hinge see teema.
Digebeni:Jutt oli küll alguses ümargune aga tõin oma pointi välja.Ja asi puudutab väga paljugi teemat.Minu jutt algas sellest kui öeldi et source lastakse välja.Mina tõin välja mis sellega kaasneb.Ja ma ei tulnud midagi tõestama.Asi lihtsalt on nii.Pole midagi tõestada.Muide mis clanis sa mängisid rtcw.Weed või eq mingid olid veel aga enam ei mäleta nimesid.

Hentz:sa ytlesid midagi puberteedi kohta..kuid kas see siis pole midagi puberteediku 6eldud!?
raits008, mitte ei onaneeri arvuti ees oi kui kõva vend ma olen.
Ok laskusin korra sinu tasemele.Wont happen again.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Enemy Territory mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 236, 237, 238  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.