Anyways, DayZ tundub päris huvitav, aga pole raatsind osta, ootan stand-alone versiooni ära. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Huvitav jah... kui ma jälle ükskord mängima satun, siis on ilmselt Taviana viimased päevad _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
lol... Kuusalu Konsum rikastas mind... peaaegu õigete ubadega
lasid beanception võimaluse käest:
Jamal kirjutas:
omgitspins kirjutas:
truehead
Beanception
Peaaegu makaroniga ka üks pilt. Muide Kuusalu Konsumis sel nädalal alles panin tähele õiget uba. Vaata täpsemalt ringi. Kindlasti on ka olemas Selveris, Maximas ja Säästukas. Osad purgid juhtuvad küll olema pisut teise disaniniga, nimelt see "BAKED" osa võib olla väiksemas kirjas.
challenge, et kes saab võimalikult palju dayz asju ühele pildile kokku? _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Mul mitu korda olnud selline asi, et vahest ei lase mängu, ütleb, et cd-key in use. Oskab keegi kommenteerida? Seda juhtub küll harva, kuid siiski see häirib - nt. praegu ka üritan ja üritan, kuid mängu ei saa, ühegisse servusse ei saa. Olen teinud restarte ja ei aita need ka.
allavett, eks m6mmikiisu ütleb kus ta oli ta oleks võind proovida läbi seina ka maha lasta Ma arvan, et isegi DMR laseks sellest seinast läbi. Helikaga oleks võind gunneriks minna, kui firestationi katusel maandusid ja teise helika alla lasta
allavett, eks m6mmikiisu ütleb kus ta oli ta oleks võind proovida läbi seina ka maha lasta Ma arvan, et isegi DMR laseks sellest seinast läbi. Helikaga oleks võind gunneriks minna, kui firestationi katusel maandusid ja teise helika alla lasta
Suht seal mäe peal kivide tagant piilusin. Viimased lasud tegin suht lageda pealt juba Kaugus oli ka üle 800m vist ja kui õieti mäletan siis palja silmaga sind ei näinudk. Ainult scope.
Cracker, sul ikka pea lõikab. Mul areng ikka nii seisma jäänud või hoopis taandunud, et ise selliste asjade peale ei tulegi. Kui helikat rottima hakkasin, siis korra mõtlesin, et tõmbaks neile hoopis tule peale. Aga muidu minema lennata oli ka tore
Firestation muidugi vedas mind alt. Lootsin sealt mingi kobedama relva leida, aga no ei. Makaroniga laskmine oli muidugi ka puhas lollus. Teagi, kas kaheraudsega oleks olnud parem võimalus pihta lasta m6mmikiisu, mis ma oskan öelda, tubli töö! Ise olin loll, et jäin sind otsima. Oleks pidanud juba katusel olles aru saama, et parem oleks jalga lasta. Vähemalt sai Holy mõrv tasutud
allavett, ega eriti vist vahet poles olnud. Kortermajast oleks saanud ta ilmselt küll kaheraudsega maha, kui käsi täpne on. Seisis seal päris kaua ühe koha peal või siis oleks võimalus olnud, et tema saab sinu sealt maha
allavett, ega eriti vist vahet poles olnud. Kortermajast oleks saanud ta ilmselt küll kaheraudsega maha, kui käsi täpne on. Seisis seal päris kaua ühe koha peal või siis oleks võimalus olnud, et tema saab sinu sealt maha
Läks nagu läks. See tegelane on mul veel isegi elus. Roomasin poole kildi kaugusel olevasse haiglasse ja sain jalad alla.
lol, ärge kasutage mumblet siis kui juttu ei kannata... ma mõnikord ajaviiteks olen mumbles sees juba jutu pärast _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.