|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Mida arvad e-sigarist? |
| Aitab loobuda suitsetamisest, on tervislikum kui tava sigarett |
|
40% |
[ 52 ] |
| Aitab loobuda suitsetamisest, ei ole tervislikum kui tava sigaret |
|
7% |
[ 10 ] |
| Ei aita loobuda suitsetamisest, on tervislikum kui tava sigaret |
|
23% |
[ 30 ] |
| Ei aita loobuda suitsetamisest, ei ole tervislikum kui tava sigaret |
|
29% |
[ 38 ] |
|
| hääli kokku : 130 |
|
| autor |
|
masmre
Kreisi kasutaja

|
18.01.2013 13:07:54
|
|
|
| JazZ kirjutas: |
Vivi Nova'dest niipalju, et paistab et neid ei ole vaja mod'ida et kärsakast lahti saada. Ma olen wick'id korra vee alt läbi lasknud ja ära kuivatanud, peale seda toimivad igati normaalselt.
Edit: Ma just avastasin et originaal Vivi Nova coil'id ei sobi nendele vuhvel Vivi Nova'dele mis ma eestist ostsin. Originaal coil'id on lühemad, täpsemalt öeldes on alumine kummi rõngas õhem. Kui alumine + ots natuke välja tõmmata siis toimib. Iseasi kui kauaks, kui see sisse tagasi vajub siis ilmselt ei toimi enam. Lihtsalt infoks kui keegi coil'e tellida plaanib. |
Need mis eestis müüakse on vist V2.5. Vähemalt iirimaalt tulid juba 3.0 versioonikad ja nende coilid täiesti erinevad ju. kolmas versioon on pealt lahtine (tõmbad huuliku küljest ja traat näha) Vanemal versioonil on silikoon mütsi all metallist kaan toruga. Seal nagu suletud põlemiskambriga...
siin 3.0 versioon, lühike wick
Spoiler 
siin vanem versioon, sama mis ce5 oma.
Spoiler 
viimati muutis masmre 18.01.2013 13:14:49, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
1 :: |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
18.01.2013 13:15:46
|
|
|
| Spezz kirjutas: |
 |
Said kätte juba? Anna siis infi, kust oma kraami kätte saaks.
|
|
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
18.01.2013 13:42:58
|
|
|
| masmre kirjutas: |
| JazZ kirjutas: |
Vivi Nova'dest niipalju, et paistab et neid ei ole vaja mod'ida et kärsakast lahti saada. Ma olen wick'id korra vee alt läbi lasknud ja ära kuivatanud, peale seda toimivad igati normaalselt.
Edit: Ma just avastasin et originaal Vivi Nova coil'id ei sobi nendele vuhvel Vivi Nova'dele mis ma eestist ostsin. Originaal coil'id on lühemad, täpsemalt öeldes on alumine kummi rõngas õhem. Kui alumine + ots natuke välja tõmmata siis toimib. Iseasi kui kauaks, kui see sisse tagasi vajub siis ilmselt ei toimi enam. Lihtsalt infoks kui keegi coil'e tellida plaanib. |
Need mis eestis müüakse on vist V2.5. Vähemalt iirimaalt tulid juba 3.0 versioonikad ja nende coilid täiesti erinevad ju. kolmas versioon on pealt lahtine (tõmbad huuliku küljest ja traat näha) Vanemal versioonil on silikoon mütsi all metallist kaan toruga. Seal nagu suletud põlemiskambriga...
siin 3.0 versioon, lühike wick
Spoiler 
siin vanem versioon, sama mis ce5 oma.
Spoiler 
|
Need kaks mis mina eestist ostsin ei ole Vision'i tooted.
Vision'i V2.5 ja V3 coilid on ühesugused, mõlemad on pealt lahtised. Nii palju kui mina tuvastada suudan siis vahe on mahtuvuses ja põleti on V3'l natuke kõrgemal.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
18.01.2013 14:24:19
|
|
|
 |
Rõõm oli vist suur pool liitrit vedeliku ja igast nänni.
Et õhtul võib coilide järgi tulla või on sul mulle veel midagi huvitavat pähe määrida?
miks sul roosa mt3 on evic'i otsas?
|
|
| Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
18.01.2013 15:06:11
|
|
|
| InterFace kirjutas: |
 |
Rõõm oli vist suur pool liitrit vedeliku ja igast nänni.
Et õhtul võib coilide järgi tulla või on sul mulle veel midagi huvitavat pähe määrida?
miks sul roosa mt3 on evic'i otsas?  |
Miks mitte
Jah, õhtul võid järele tulla .. seekord oli nii suur tellimus, et endale nagu ei saanudki midagi ja pähemäärimiseks ka mitte
Ülejäänud:
Asun tööajal Ülemiste Citys, Lõõtsa 6
Õhtul TTÜ lähistel, Akadeemia tee 16
Tel. nr. profiilis.
|
|
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
18.01.2013 16:40:00
|
|
|
Noh maksin 28dets , vahepeal käis pakk eestis ära ja läks tagasi ning nüüd tänu sigaaeglasele reageerimiskiirusele seal e-king's seoses meilivahetustega sain just praegy paypali kontole 16.9€ tagasi (seega kaotasin ca 8eurot). kurat nüüd pean välja mõtlema kuidas raha kätte saada kuna mul ei ole visa kaarti. on alles idiootne süsteem.
EDIT. a omakorda paypal convertis selle kudiagi €15.45 EUR'ks ja lisaks 2€ läheb maha. no siis kaotasin 12€ tänu eesti tollile. fakje
viimati muutis M8T0 18.01.2013 16:41:16, muudetud 1 kord |
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
18.01.2013 16:40:21
|
|
|
Osta midagi selle raha eest
|
|
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
18.01.2013 16:41:24
|
|
|
jah toeta poola posti teenust.
|
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
18.01.2013 16:41:43
|
|
|
| Ma ei viitsi jantida. Parem lasen näiteks sul tellida või ostan Eestist.
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sixten
HV Guru
|
18.01.2013 16:43:18
|
|
|
| InterFace, saad kanda ka kellegi teise paypal kontole, kes näiteks tellib Poolast asju. Ei oleks seda pangakaardile kandmise tasu jne.
|
|
| Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
2 :: |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
18.01.2013 16:45:10
|
|
|
Kui ma siin küsisin nädal tagasi kellegi paypali kontot , et ma raha kätte saaks (tegin selle alles nüüd endale) siis keegi ei viitsind vastata
Seega jätsin selle võimaluse hetkel välja ja tegin selle kaardile kande juba ära.
Ideepoolest ei ole mul vähemalt 1-1.5kuud midagi vaja ka. 4 coili saan täna spezzzi käest ja vedelike on 2 kuu jaoks.
viimati muutis M8T0 18.01.2013 16:47:29, muudetud 1 kord |
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
18.01.2013 16:47:11
|
|
|
Enamusel vist on paypal olemas kes kasvõi kord ebayst või kuskilt mujalt tellinud
Kahjuks on see paypal aga selline must auk - näed ebays või mõnel hiina pasasaidil mingit "ägedat" vidinat või riideeset...vajutad buy now, sisestad parooli ja 2x "Confirm" ning oledki jälle vaesem...
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sixten
HV Guru
|
18.01.2013 16:47:48
|
|
|
Kui ma siin küsisin nädal tagasi kellegi paypali kontot , et ma raha kätte saaks (tegin selle alles nüüd endale) siis keegi ei viitsind vastata
Seega jätsin selle võimaluse hetkel välja ja tegin selle kaardile kande juba ära. |
Spezz maksis ka ilmselt Paypaliga, kui tellis sealt ?
Aga jah, enam ei ole midagi teha
|
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
18.01.2013 16:54:54
|
|
|
Seega jätsin selle võimaluse hetkel välja ja tegin selle kaardile kande juba ära.
Ideepoolest ei ole mul vähemalt 1-1.5kuud midagi vaja ka. 4 coili saan täna spezzzi käest ja vedelike on 2 kuu jaoks. |
Sitt lugu, aga nüüd on ju teada, kuidas saab vedelikku. Lase eraisikuna saata ja kombes. Bestshopi liqua vedelikel on ilusti pakendi peal kõik kirjas, seal pole küll kellelgi midagi kobiseda.
(Just täna sain paki iirimaalt kätte kus muu kama hulgas oli ka 2 10ml pudelikest)
Tubaka maitseline Tob.Red Box http://www.thebestshop.eu/shop/e-liquid/176-tbs-premium-eliquid.html pole küll suurem asi.
Liqua cherry on pandav
|
|
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sixten
HV Guru
|
18.01.2013 17:12:54
|
|
|
masmre, ma tellisin Cherry-t Tinydeal-st 110 ml, loodan et tuleb kohale ja on ka hea
|
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
18.01.2013 17:28:08
|
|
|
| nuppel: võtan su asjad koju kaasa või tuled esmaspäeval ülemistesse?
|
|
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
18.01.2013 18:53:06
|
|
|
muide sellel 18mg VPG'l on kirjas "blalblabla contains nicotine and heavy metals"
etetet mis raskeid metalle ta siis sisaldab mida me nüüd sisse hingame?
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
strohher
HV veteran

|
18.01.2013 18:58:36
|
|
|
Ei jõudnud ära oodata seda hiina kaupa ja ostin kasutaja spezz käest T3 komplekti ja vedelikud. Tõesti, see asendab tavasuitsu. Soovitan kõigile suitsetajate. Vabalt asenab tavalist sigaretti.
Aitäh Spezz,
_________________ Tunguusia tundraahv |
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
18.01.2013 19:03:55
|
|
|
jälle üks aktsiisimaksja vähem suht probleemivaba komplekt kah tegelikult ja "algajale" eriti hea kuna ei pea kohe maadlema hakkama igasuguste hädadega. ma ca nädal kasutanud ja ainukene pisike miinus on see, et mõnikord hakkab kergelt lurisema - siis peab clearo otsast ära keerama ning altpoolt "üles" ehk huuliku poole puhuma kuni enam ei lurise ja paberrätiga huuliku seest ära kuivatama ning pidu võib jälle alata.
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
18.01.2013 19:35:33
|
|
|
Ma olen tähele pannud, et T3 kipub lurisema siis kui ta on külma saanud. Peale 200m jalutamist kümnekraadises külmas, suits käes - lurin on garanteeritud.
Krt, VG ja VPG varud on otsa saamas. Peab inawerast liitrise kanistri vist ära tellima.
Samuti 5x100ml 36mg vedelikud ja maitseid
strohher, palun, palun
Vaata, et siis üle ei pinguta - 18mg vedelik on päris kange. Kui rohkem tossu tahad siis võta pirita müüjalt VG vedelikku ja pane nikotiinivedelikuga umbes pooleks
viimati muutis Spezz 18.01.2013 19:50:47, muudetud 1 kord |
|
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
18.01.2013 19:43:12
|
|
|
| strohher kirjutas: |
Ei jõudnud ära oodata seda hiina kaupa ja ostin kasutaja spezz käest T3 komplekti ja vedelikud. Tõesti, see asendab tavasuitsu. Soovitan kõigile suitsetajate. Vabalt asenab tavalist sigaretti.
Aitäh Spezz, |
Teretulemast klubisse
|
|
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
fallout3
Kreisi kasutaja
|
18.01.2013 20:42:11
|
|
|
muide sellel 18mg VPG'l on kirjas "blalblabla contains nicotine and heavy metals"
etetet mis raskeid metalle ta siis sisaldab mida me nüüd sisse hingame? |
Minu pudelil on kirjas "tested for the content of nicotine and heavy metals". Seda nii 18mg VPGl kui ka 0mg VGl. Ilmselt on nikotiinisisalduse määramine vajalik sildil oleva sisalduse kinnitamiseks ja raskemetallide määramine vajalik selleks, et olla kindel ohutuses. VPG puhul on ju 100% ulatuses kõik sisaldused ka külje peal kirjas.
|
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
18.01.2013 21:43:12
|
|
|
rääkige pesemisest ja hooldusest T3 puhul... mul on mingi tilk vedelikku sees seisnud nüüd 4 päeva ja seda eriti tõmmata ei taha... pistan clearo ja selle coiliga osa viina sisse ligunema või on mingid nipid?
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
18.01.2013 21:51:27
|
|
|
 |
Said kätte juba? Anna siis infi, kust oma kraami kätte saaks. |
Ai jaa, tavapärane unpacked pilt ka
Super AMOLED, ma seni lihtsalt kraanist tuleva kuuma vee all hoidnud pisut. Peale seda uus vedelik sisse ja 4-5 mahvi pärast on uue vedeliku maitse täiesti korras juba.
|
|
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
18.01.2013 22:02:56
|
|
|
| Super AMOLED kirjutas: |
| rääkige pesemisest ja hooldusest T3 puhul... mul on mingi tilk vedelikku sees seisnud nüüd 4 päeva ja seda eriti tõmmata ei taha... pistan clearo ja selle coiliga osa viina sisse ligunema või on mingid nipid? |
sooja veel all loputad ära, teed sheikimist ja jätad kuivama, koili mudid nats näppude vahel.
pole pestnud clerot 5 päeva, järjest täidan, ma tahan teada, kaua see kestab
maitse ei ole muutunud (või ma ei saa aru)
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
18.01.2013 22:08:52
|
|
|
Käisin oma kraamil järel, hakkame testima:
Parlament (PG -Dekangi toodang) on oma nime vääriline, hea maitse, piisav tossu kogus. Mulle meeldib, selline pehme tubaka maitse, järelmekk ka olemas...mõnna
http://www.peleon.pl/product.php?id_product=746
Cherry (PG - Boge toodang) Nisukene odava morsi maitse on, nagu keemiat oleks palju. Kõigehullem polegi, järelmaitse on parem, kui esmane. King e-sigari kirsile jääb kõvasti alla. Võib tõmmata, aga esimeseks valikuks ei paneks. Peab seisma jätma lahtiselt ja siis proovima, äkki läheb pehmemaks...
http://www.peleon.pl/product.php?id_product=1920
Double mint/D-Mint (PG - Joyetech'i toodang) Tõeline pärl, hea meeldivalt pehme piparmünt, nagu taevas maapeal ...mmm...mõnna, seda julgen soovitada. Kindlasti esmane valik. http://www.peleon.pl/product.php?id_product=1387
Chocolate (VG - Peleon'i toodang koostöös Dekangiga) Täitsa normaalne maitse, ei ole küll eriti tugev ja kurgulaks puudub täiesti, aga see on sellest et ta puhas VG. Tossab hullult muidugi. Isiklikult võtan seda edaspidigi mindiga segamiseks. http://www.peleon.pl/product.php?id_product=1760
Kokkuvõttes hea ost ja peab jälle suure vaeva nägijat kiitma. Homme proovin T3 ja katsun pilti ka teha.
|
|
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
18.01.2013 22:15:42
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
| rääkige pesemisest ja hooldusest T3 puhul... mul on mingi tilk vedelikku sees seisnud nüüd 4 päeva ja seda eriti tõmmata ei taha... pistan clearo ja selle coiliga osa viina sisse ligunema või on mingid nipid? |
sooja veel all loputad ära, teed sheikimist ja jätad kuivama, koili mudid nats näppude vahel.
maitse ei ole muutunud (või ma ei saa aru) |
krt ma võtsin tahi välja coili vahelt... ei saa enam tagasi seda
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
18.01.2013 22:17:47
|
|
|
Peaks vist mõned vedelikud ka tellima, mis ma tühja e-suitsuga teen.
Mis see 18g/ml ja 24mg/ml vahe on?
Ja PG oli see nikotiiniga?
Palju võis korraga tellida?
Ma tõesti ei viitsi neid sadu postitusi läbi lapata, kui teema valdajatel on se juba pähe kulunud
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
18.01.2013 22:24:42
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
maitse ei ole muutunud (või ma ei saa aru) |
krt ma võtsin tahi välja coili vahelt... ei saa enam tagasi seda  |
Võta järgmine "T3 heater base". Praegust ehk õnnestub paremini parandada, kui taht ära kuivab
| Leinö kirjutas: |
|
Tellida võid 5 erinevat nimetust, max. pudeli suurus 108ml.
mg näitab nikotiinisisaldust milliliitri kohta.
18mg on üsna kange, soovitan lahjendada või tagasihoidlikult suitsetada.
PG on vedelam ja kriibib kurku, VG on paksem ja mahedam ja annab palju tossu.
Saatjaga pead enne tellimist läbi rääkima, et ta saadaks eraisikuna ja kingitusi kaasa ei paneks.
|
|
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
18.01.2013 22:27:20
|
|
|
Ma tõesti ei viitsi neid sadu postitusi läbi lapata, kui teema valdajatel on se juba pähe kulunud |
18 on lahjem kui 24. PG on rohkem maitset, vähem tossu. VG on rohkem tossu, vähem maitset. Nicotiiniga on neid mõlemaid. 18mg/ml näitab nico sisaldust.
Siin pilt eVic lühikese akuga ja 1300mAh kõrval, keskel lavatube.Otsas kõigil vivi-nova'd
Spoiler 
Kas pesete oma T3'med enne kasutamist ära ka? Või kohe sorts sisse ja kasutusse?
|
|
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
18.01.2013 22:29:10
|
|
|
Ma tõesti ei viitsi neid sadu postitusi läbi lapata, kui teema valdajatel on se juba pähe kulunud |
18 on lahjem kui 24. PG on rohkem maitset, vähem tossu. VG on rohkem tossu, vähem maitset. Nicotiiniga on neid mõlemaid. 18mg/ml näitab nico sisaldust.
Siin pilt eVic lühikese akuga ja 1300mAh kõrval, keskel lavatube.Otsas kõigil vivi-nova'd
Spoiler 
Kas pesete oma T3'med enne kasutamist ära ka? Või kohe sorts sisse ja kasutusse? |
Ma pesen reeglina siis kui täiesti uue maitse sisse kallan. Sama maitse lisamisel ei näe suurt mõtet.
Aga korduseks Jeesus188 vestlus MTA'ga, tänud vaeva nägemast:
Vastus:
Kuna nikotiinisisaldusega e- sigareti täitevedelikku loetakse ravimiks saame rakendada eraisikult eraisikule ravimite saatmise lubatud koguseid järgnevalt:
Ravimid peavad olema tootja originaalpakendis, mis ei tohi olla avatud. Eraisikul on eraisikule lubatud saata 5 avamata jaemüügiravimi pakendit (kokku 5 erinevat originaali, kui tooteid on mitu).
Jaemüügipakendi suurused on:
tahketel ravimvormidel kuni 100 ühikut
pulbritel lahuse valmistamiseks 500g
homöopaatilistel graanulitel 50g
infusioonilahustel ja suukaudsetel lahustel 500 ml
süstitavatel ravimvormidel 10 ampulli või viaali
välispidistel ravimitel 200 ml või 200g
droogidel 100g
inhaleeritavatel ravimpreparaatidel kuni 120 annust
ravimplaastritel 10 ühikut.
Kuna täitevedelikku ei saa võtta suukaudse lahusena, loetakse seda inhalatsioonivedelikuks ja selle lubatud jaemüügipakendi suurus on 120 annust.
Kui e-sigareti kapsli maht on 0,9 ml, siis lubatud jaemüügipakendi suurus (120 annust) on 108 ml.Teil tuleb arvestada, et tegemist on ravimiga, mis on Teie isiklikuks kasutamiseks vastavalt kasutusjuhendile. Kui
eraisikult eraisikule hakatakse saatma nimetatud kaupu tihedamini kui ravimi kasutamise juhend ette näeb, ei saa uut saadetist lugeda isiklikuks kasutamiseks ja kaupa maale ei lubata.
Mul oleks veel paar väikest täpsustavat küsimust nende vedelike kohta.
Nagu ma aru sain, siis põhimõtteliselt võib eraisik eraisikule (minule) saata 5x100ml nikotiinivedelikku?
Segaseks jäi mulle doosi suurus. Mul kulub umbes 3-4 ml vedelikku päevas alternatiivina suitsetamisele.
120-st annusest(108ml) jätkub mulle 30 päevaks. Kas see tähendab siis seda, et mulle võidakse eraisiku poolt saata nikotiinivedelikku iga 5 kuu tagant, arvestades sellega, et saadetaks 5x100ml korraga ?
Veel küsiks seda, et vedelikke on 0-36mg nikotiini sisaldusega. Kas on ka piiritletud, kui kange segu võib näiteks 100ml olla?
Ja viimane mure on mul selline, et kas postiga tegelevad tolliametnikud on kursis nende kogustega, mis on eelnevas kirjas mainitud?
Kui on, siis on see väga tore uudis. Aga kui ei ole, siis te võiks neile selle info edastada ja veel ära märkida, et piirangu alla lähevad justnimelt nikotiiniga vedelikud, 0-sisaldusega PG ja VG on vabalt
saadetavad.
Ja vastus sellele
Tere,
Seadusega ei ole piiritletud nikotiinisisalduse kangus, seega kui vedelik sisaldab nikotiini, loetakse seda ravimiks.
Samas juhime tähelepanu, et tellitavate e-sigarettide padrunite kui ka nikotiinivedeliku märgistustel peavad olema järgmised andmed: toote nimetus, koostisainete loetelu, seeria/partii number; „kõlblik kuni“
tähtaeg ning tootja nimi ja kontaktandmed. Märgistus peab olema ka kapslilt mitte-eemaldatav (permanentne). Juhul, kui eelpool nimetatud info puudub või kapslite märgistus on kergesti eemaldatav, siis võib tekkida
kahtlus padruni nikotiini sisalduse osas ning postipakki võidakse mitte kätte toimetada.
Doosi suurusest olete õigesti aru saanud.
Postisaadetisi kontrollivad ametnikud on seadustega kursis ja jälgivad ka seda , et selliste saadetiste saamine ei muutuks liiga tihedaks,sest sellisel juhul ei ole tegemist isiklikuks kasutamiseks saadetava
ravimiga.
Lugupidamisega
Tiina Kivi
Maksu-ja Tolliameti Tolliinfo
Infotelefon 8800814
e-post: tolliinfo@emta.ee
|
|
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
18.01.2013 22:32:40
|
|
|
| Kasutuses olevaid ma ka eriti ei torgi, vivid on suht töökindlad ja 2 nädalat kannatab ilma pesuta lõdvalt.
|
|
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
18.01.2013 22:35:46
|
|
|
Väike eVic on ilus
Lasin omale ka Spezz'il tellida selle lühikese toru, tänud talle tellimise eest!
Kui aku ka kohale jõuab, siis saab proovida kaua kestab selle väikese akuga...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
18.01.2013 22:37:17
|
|
|
njah... proovisin nüüd paralleelselt VG ja PG vedelikku... no ma ei tea kas mulle on VG pudelisse PG'd pandud või vastupidi aga tossu teevad mõlemad samamoodi... mitte üleliia...keskmiselt... 1.8 ohmise coiliga T3
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
18.01.2013 22:42:00
|
|
|
| njah... proovisin nüüd paralleelselt VG ja PG vedelikku... no ma ei tea kas mulle on VG pudelisse PG'd pandud või vastupidi aga tossu teevad mõlemad samamoodi... mitte üleliia...keskmiselt... 1.8 ohmise coiliga T3 |
Mu meelest päris puhast PG'd ei saagi, maitseained ja ilmselt tilk VG'd ka hulgas ikka, kirjutagu nad mis tahavad etiketile.
|
|
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
18.01.2013 22:44:28
|
|
|
Ahjaa, midagi siiski on pakkuda..ma isegi ei kujuta ette, kellele see sobida võiks:
http://www.peleon.pl/product.php?id_product=1611
Kaks ICR 18350 peaks sisse käima, MT3 clearo on liiga suur, CE5 ilmselt mahub külge.
Uue omaniku saab vidin 5€ vastu
|
|
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
strohher
HV veteran

|
18.01.2013 22:51:22
|
|
|
Juba mitu tundi ilma tavalise sigaretita, see krdi T3 komplekt on super 18mg minu kui vana suitseja kohta on täitsa normaalne.
Kus me ennem olime?
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
18.01.2013 22:57:07
|
|
|
krt ma võtsin tahi välja coili vahelt... ei saa enam tagasi seda  |
Täitsa traadi vahelt kohe või selle sama mis peal lahtisena on? See metalltoruke käib ju otsast ära ja siis saad ilusti tagasi panna.
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
18.01.2013 23:06:12
|
|
|
traadi vahelt ikka... no kui hakkan tagasi panema, siis see läheb laiali... viskasin nurka ja võtsin uue coili
ei viitsi nende 1.5 oomistega enam jamada... nüüd on 1.8 jälle...
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
18.01.2013 23:07:25
|
|
|
Laiskadele T3 omanikele soovitan rohkem kui kaks clearot hankida. Võrreldes akude hinnaga pole see ka eriline väljaminek, aga vähemalt ei pea neid nii tihti nühkima ja kuivatama. Samuti ideaalne variant degusteerimiseksd, kui just drip-süsteemi ei kasuta.
Kümme uue maitsega vedelikke + kümme clearot kuue VV akuga = tore õhtupoolik. Paar õlut ja seltskond ka kõrvale muidugi.
| krt ma võtsin tahi välja coili vahelt... ei saa enam tagasi seda |
Ots märjaks, mudi näppude vahel teravaks ja lükka sisse. Nõel abiks. http://imgur.com/a/hY1No
| Kus me enne olime? |
"Between the far away past history of the world, and that which lies near to us; in the time when the wisdom of the ancient times was dead and had passed away, and our own days of light had not yet come, there lay a great black gulf in human history, a gulf of ignorance, of superstition, of cruelty, and of wickedness. That time we call the dark or Middle Ages. Few records remain to us of that dreadful period in our world's history, and we only know of it through broken and disjointed fragments that have been handed down to us through the generations."
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018 |
|
| Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
108 |
|
| tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
18.01.2013 23:12:58
|
|
|
strohher, kas vahetad nüüd avatari ka ära? Oleks juba aeg...
|
|
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
strohher
HV veteran

|
19.01.2013 00:18:24
|
|
|
masmre, ei viitsi veel. Olen öllene ja kimun siin e-sigaretti. Homme saan kaineks ja esmaspäeval panen uu avatari.
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
19.01.2013 01:02:37
|
|
|
Õllesena tundub mul vedelik alati iseenesest aina lahjemaks minev ja siis hommikul ärgates esimene mahv on siuke tunne nagu tõmbaks 50mg'st
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
19.01.2013 01:15:45
|
|
|
Õllesena tundub mul vedelik alati iseenesest aina lahjemaks minev ja siis hommikul ärgates esimene mahv on siuke tunne nagu tõmbaks 50mg'st  |
kipub olema jah, et joogisegu teen alati kangemana
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
strohher
HV veteran

|
19.01.2013 13:47:10
|
|
|
Hommikul naine vingus öösel koju tulles, et toiduraha panin hakkama. Samas olen suutnud siiani tavalisest sigaretist loobuda. Müüa 1,5 pakki tumesinist Nexti
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
19.01.2013 13:52:42
|
|
|
Tegin inventuuri ja pesin klearosid ning teisi otsi. Päris hea varu on juba kogunenud.
Hommikul naine vingus öösel koju tulles, et toiduraha panin hakkama. Samas olen suutnud siiani tavalisest sigaretist loobuda. Müüa 1,5 pakki tumesinist Nexti  |
Sa tee talle näidis arvutus, et kui palju sa säästad pärast...
|
|
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
strohher
HV veteran

|
19.01.2013 13:57:54
|
|
|
Mul on 3 lisacoili ja 1 clero tagavaraks tänu Spezzile. Peab proovima millaski PG vedelikku. Spezz andis VG-d, see küll 18mg ja täitsa rahuldav. Rõdule kisub aunult.
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
19.01.2013 14:00:02
|
|
|
Krt selle viimase tellimuse klaaspudeld on ikka shitad
Systal sisse ei mahu, nõela viskasin juba ammu ära, auk on suur ja kallutada ka ei anna.
Pannud siis mingi krd pipeti kaasa
See mandarini vedelik ikka pole väga hea, tõmmata võib, aga lahja kuidagi.
Samas punane õun on väga ok
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
strohher
HV veteran

|
19.01.2013 14:02:31
|
|
|
Miks aku vilkuma jääb, kui tõmmata 6-8 sekundit järjest? Paar sekki tirida, siis ei vilgu.
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|