Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Keeks86
HV vaatleja
|
28.01.2004 23:05:52
DIgika parandus |
|
|
Nimetl asi siis selline,et paluksin siin abi inimsetelt,kes teavad kohti kus on usaldusväärne oma digikat parandada...
asi siis selles,et sõber suutis mul canon a60-nel objektiivi kõveraks väänata ning praeguses olukorras ma seda tagasi ei tahaks saada...
ja kui keegi teab kohti kus parandatakse selliseid asju siis võiks siia lisada ka orienteeruva hinna...+-100 krooni...
aitähh...
|
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
28.01.2004 23:14:17
|
|
|
Overall - üldjuhul objektiive ei parandata, Eestis üritavad. Hind mingi paar tonni võib ära tulla.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Keeks86
HV vaatleja
|
29.01.2004 00:10:18
|
|
|
eino minupärast pangu kasvõi uus objektiiv...kui seda kusagilt võtta oleks...
ja hind...nagu mainisin oli kaamera sõbra käes...niiet tema asi raha köhida...
|
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
29.01.2004 00:12:16
|
|
|
uus objektiiv on veel kallim ilmselt.
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Keeks86
HV vaatleja
|
29.01.2004 08:08:09
|
|
|
kindel???arvestades aparaadi enda väärtust ei usu ma eriti.....kuigi jah...mida tean mina digikatest
|
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
29.01.2004 11:01:26
|
|
|
Muidugi ei ole kindel, aga nii nad räägivad. Eks igal konkreetsel juhul on ju erinev kaasus. Küsi otse parandajalt. Aga kindlasti on olemas ka nö "mustalt" tegevaid remondimehi, aga nende puhul ei saa muidugi lõpptulemuses kunagi kindel olla.
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
sosssepp
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
0 :: |
2 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|