Ott Tänak järgmine aasta Qatar Junior M-Sport teamis. 9 etappi koos Novikovi ja Neuvilliga
Sellise lause on rallifoorumis maha pannud üks kasutaja, kes reeglina ei ole eksinud oma allikatega. Eks saab näha, kas järjekordne kõmujutt või mitte. Peab ametlikud kinnitused ära ootama.
9 etappi pole kahjuks täisprogramm, samas on võimalik ülejärgmiseks aastaks leping kindlustada.
ytleks, et järgmine hooaeg on on võtmehooaeg.
kas kõik või mitte midagi _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
See ongi testimine, minnakse viimase piirini _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Soome mehhaanikuks, kui sõita ei saa.
Pm siis on karjääriga ka finito
Ootame, loodame _________________ This message was sent from space using stargate
Korjusel ka suht hapu, nii et järgmisel aastal tuleb välismaalastele kaasa elada. Muidugi WRC-d ilma eestlaseta ei jälgi üldse. _________________ PSN: weaselEST
Kellel natukenegi mõistust peas see teb Oti viimasest Hispaania WRC etapi järgsest interviuust omad järeldused........ kellel oidu pole siis aidata ei oska.
Eesti meedia pole veel haisu ninna saanud aga välismaa (poola ) meedias on asi ametlikult välja öeldud, et järgmisel hooajal Tänak ja Kubica ERC sarjas Ma loodan, et nad jama ei aja nüüd.
vähemalt ei pea soome mehaanikuks minema _________________ This message was sent from space using stargate
aga uudis oli õige _________________ This message was sent from space using stargate
viimati muutis jeesus188 11.01.2013 20:31:02, muudetud 1 kord
hirvonen alustas monte carlo rallit nii, aga tema õnneks oli see vaid testikatse
tegemist pole isegi mitte testikatsega vaid testipäevaga ja siis on ikka väga suur vahe
ok ok, ära nüüd väga vihaseks saa _________________ This message was sent from space using stargate
..... ja muidugi Oti seis on ikka päris ptsis. Ma ei uskunud, et asjad nii räbalad on!
Enam-vähem võib vist selle "talendi" maha kanda ja uut ootama jääda.
edit: väidetavalt on ka minu pilt sellest postituses fake ja hoopis see on see "õige"
tra, saa sa nüüd aru
kimi, ma ka ei mõista, kui ikka siuke legend oled siis ja vaid üks tiitel on puudu siis võiks ju üritada vähemalt. Samas nohh... eks elu armastus on suurem kui kunagi varem riskid on ikka päris korralikud kui esikohal sõita. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
1 S. LOEB M
2. T. NEUVILLE +1:20.4
3. B. BOUFFIER +1:36.8
4. E. NOVIKOV +1:37.6
5. S. OGIER M +2:22.1
6. D. SORDO T +3:20.7
7. M. OSTBERG +3:21.6
8. M. HIRVONEN +3:49.4
1 S. LOEB M
2. T. NEUVILLE +1:20.4
3. B. BOUFFIER +1:36.8
4. E. NOVIKOV +1:37.6
5. S. OGIER M +2:22.1
6. D. SORDO T +3:20.7
7. M. OSTBERG +3:21.6
8. M. HIRVONEN +3:49.4
Mina neid aegu hetkel 100% tõesena ei võtaks: Stage times are not 100% correct, mistake is on side of timekeepers.
teiste õnnetuste üle pole hea rõõmustada aga Novikov katkestas teelt väljasõidu tõttu Paar kolm sellist etappi veel ja äkki saab Ott ka mõne väljasõidu WRC-s teha
Linki _________________ This message was sent from space using stargate
Võiks fännidele ikka headmeelt teha ja tulla ajalukku ilusa numbriga Usun, et võib teha isegi nii _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Võiks fännidele ikka headmeelt teha ja tulla ajalukku ilusa numbriga Usun, et võib teha isegi nii
asi on viitsimises ja ta perekonnas.
10-ndas tiitlis ei kahtle keegi. kui sõidab, võib selle kohe täna talle kaela panna _________________ This message was sent from space using stargate
Pandi paika.
Hakkame nüüd uut meest otsima _________________ This message was sent from space using stargate
Njh, läks liiga uljaks kätte. Oleks vähe rahulikumalt võtnud, mis sellest. Mingi 1 koht katust kuid vähemalt oleks enam-vähem tulemuse saanud sõitudel ning ka auto ühs tükis tagasi toonud. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.