Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Sold OUT
no credit

|
15.01.2013 17:15:15
|
|
|
Kahju, et siin praegu ära mainisid... äkki nii mõnigi oleks täna veel selle banni saanud... nüüd ollakse ettevaatlikumad
Siiamaani olen alati mõtelnud, et kas olen tõesti nii halb mängija, et 30 minutiga pole geari koos või tõesti on teised niipalju paremad... ju siis ei tea ma kuskohast otsida ja jooksen tühja...
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
viimati muutis Sold OUT 15.01.2013 17:16:35, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
november116
Kreisi kasutaja

|
15.01.2013 17:15:38
|
|
|
Keegi ei tahaks HV serveris team-upida?
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
2 :: |
0 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tonsor
Kreisi kasutaja

|
15.01.2013 17:30:50
|
|
|
Super AMOLED kirjutas: |
Kahju, et siin praegu ära mainisid... äkki nii mõnigi oleks täna veel selle banni saanud... nüüd ollakse ettevaatlikumad
Siiamaani olen alati mõtelnud, et kas olen tõesti nii halb mängija, et 30 minutiga pole geari koos või tõesti on teised niipalju paremad... ju siis ei tea ma kuskohast otsida ja jooksen tühja... |
Geari ülikerge leida, lihtsalt iga kord peale surma M107 või DMR suhtelist ruttu on jah natuke kahtlane.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
NorthB
HV kasutaja
|
15.01.2013 17:47:00
|
|
|
http://www.twitch.tv/dayzgamer993/b/357244426
e:/kustutasin
alt tabimine videos võib olla sellega seotud
e2:/ panen siia kirja lingid mis mumblest läbi käivad
viimati muutis NorthB 16.01.2013 01:50:23, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocu
HV kasutaja
|
15.01.2013 17:52:09
|
|
|
NorthB kirjutas: |
parm kirjutas: |
Täna sai siis Rocu Battleye bani (täna tuli update). Põhjus oli gamehack #2 vm. Googeldades saab vastuseks DayzNavigatori ehk siis sisuliselt ESP. Tundub, et kahtlused vastasid tõele |
pole viga ostab uue 3eur vene key ja tuleb häkib edasi  |
No siis on inimesel ilmselgelt mingi vaimne puue Vähemalt paar päeva/nädalat peaks rahu olema, kuni DayzNavigator uuendatakse |
Järjekordselt mingi valesüüdistus. Ma arvan, et isegi kui ma mõnel heal päeval 1 tin cani liiga kaugele viskaksin saaksin ka item spawnimise ja aimboti eest bani. Kui oleks reaalselt mingi gamehack siis ma oleks ju global banned, too aga näitab et on lihtsalt admin ban ning teistesse serveritesse saan ma täitsa edukalt sisse.
Seda esiteks, teiseks alustasin mingi aeg tagasi live streamimist ning kavatsen sellega koguaeg pelada sest see jätab neti alles kogu video arhiivi mida ma teinud olen. Kui kellelgi on mingeid kahtlusi minu tegevuste suhtes või näiteks kuidas ma mingi fire fighti võitsin siis küsige minult, provaidin videomaterjali kõigile kes küsivad. Selleks pean ma muidugi aga väga palju uusi twitch jms kasutajaid tegema for obvious reasons niiet mängimise ajal minu streami otsida pole mõtet.
Kolmandaks suhtlen ma chesm6mmiga viimasel ajal päris tihti ning pmst reportin talle enamus oma sammud ja tegevused ette + ta ka aeg-ajalt jälgib laivis mida ma teen. Ma ei taju üldse millest need süüdistused? Olen ma reaalselt nii räigelt mänginud et lähen üksi terve serveri vastu ja kõik surevad isegi kui ma kirvega olen? Ma millegipärast arvan et kui ma oma nime ära muudaksin siis oleksin lihtsalt samasugune järjekordne keskmine mängija, kellest keegi välja ei teeks.
Geari kohta veel nii palju, et ma tõesti ei geari ennast nii kiiresti üles kui tundub. Jalutan oma paar tundi ikka nagu iga teinegi enne kui midagi korralikku saan. Viimastel aegadel on võibolla erand ja ka lähitulevikus, sest saime viimase paari päevaga lõpuks korraliku campi üles kus on hunnik relvu. Ning järjekordselt, ches on sellega juba kursis, ta teab mis on telgi sees ning kust ma enamus tavaari saanud olen. Samuti veel seda, et Streami ma lükkan selleks ajaks kinni kui me campi külastama lähme, et keegi video arhiividest camp asukohta teada ei saaks.
Jäi veel midagi ütlemata? Kui kellelgi on endiselt kahtlusi, olen iga kell nõus suhtlema skype/ts/mumble teel, lihtsalt küsige.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
NorthB
HV kasutaja
|
15.01.2013 17:58:41
|
|
|
rocu kirjutas: |
Täna sai siis Rocu Battleye bani (täna tuli update). Põhjus oli gamehack #2 vm. Googeldades saab vastuseks DayzNavigatori ehk siis sisuliselt ESP. Tundub, et kahtlused vastasid tõele |
pole viga ostab uue 3eur vene key ja tuleb häkib edasi  |
No siis on inimesel ilmselgelt mingi vaimne puue Vähemalt paar päeva/nädalat peaks rahu olema, kuni DayzNavigator uuendatakse |
Järjekordselt mingi valesüüdistus. Ma arvan, et isegi kui ma mõnel heal päeval 1 tin cani liiga kaugele viskaksin saaksin ka item spawnimise ja aimboti eest bani. Kui oleks reaalselt mingi gamehack siis ma oleks ju global banned, too aga näitab et on lihtsalt admin ban ning teistesse serveritesse saan ma täitsa edukalt sisse. |
Tegemist ei olnud süüdistusega, vaid vastus teguviisile kui inimene peaks hackima ja ostaks uue key ja tuleks servusse tagasi.
Ma olen täiega poolt, kui serveris on keegi kes oskab mängida ja on tõeline vastane, aga inimestel tekivad kahtlused ja praegult pani konkreetselt BattlEye otse kümnesse ja andis õige vastuse mida kõik kuulda tahtsid.
Ja mind väga häirib see shitstorm mis pihta hakkab global chatis, kus mingid naglad hakkavad konkreetselt süüdistama mingis admin banis ja lihtsalt mölisema, sõimama. Ütle oma vinninägudest m8-tele, et selline teguviis ei paranda midagi, vaid valab õli tulle.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocu
HV kasutaja
|
15.01.2013 18:05:28
|
|
|
Tegemist ei olnud süüdistusega, vaid vastus teguviisile kui inimene peaks hackima ja ostaks uue key ja tuleks servusse tagasi.
Ma olen täiega poolt, kui serveris on keegi kes oskab mängida ja on tõeline vastane, aga inimestel tekivad kahtlused ja praegult pani konkreetselt BattlEye otse kümnesse ja andis õige vastuse mida kõik kuulda tahtsid.
Ja mind väga häirib see shitstorm mis pihta hakkab global chatis, kus mingid naglad hakkavad konkreetselt süüdistama mingis admin banis ja lihtsalt mölisema, sõimama. |
Kui TeamSpeak overlayd ja streamimist häkiks pidada siis võibolla tõesti olen ma häkker. Vastasel juhul pole mul õrna aimu ka millest see ban tuli, vigaseid banne varemgi olnud (dohc?) ja need ka jätkuvad tulevikus. Järjekordselt mainin, et kui see oleks mingi reaalne hack olnud siis ma ju oleksin global banned? Shitstorm on põhjusega, sest ma mängin pidevalt mingi 2-5 inimesega koos ühes squadis, kes tunnevad mind ja teavad minu mängustiili läbi ja lõhki ning teavad et see ban on täiesti alusetu.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
jreinula
HV kasutaja
|
15.01.2013 18:08:15
|
|
|
Kusjuures teamspeak hoiatab esmase sättimise ajal, et overlay võib panna mõned kontrollivad organid arvama, et see on häkk vms.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
NorthB
HV kasutaja
|
15.01.2013 18:16:51
|
|
|
rocu kirjutas: |
Ja mind väga häirib see shitstorm mis pihta hakkab global chatis, kus mingid naglad hakkavad konkreetselt süüdistama mingis admin banis ja lihtsalt mölisema, sõimama. |
Kui TeamSpeak overlayd ja streamimist häkiks pidada siis võibolla tõesti olen ma häkker. Vastasel juhul pole mul õrna aimu ka millest see ban tuli, vigaseid banne varemgi olnud (dohc?) ja need ka jätkuvad tulevikus. Järjekordselt mainin, et kui see oleks mingi reaalne hack olnud siis ma ju oleksin global banned? Shitstorm on põhjusega, sest ma mängin pidevalt mingi 2-5 inimesega koos ühes squadis, kes tunnevad mind ja teavad minu mängustiili läbi ja lõhki ning teavad et see ban on täiesti alusetu. |
Oleksid võinud oma m8-tele selgitada ka siis kohe TS-is, et admin ei banninud, kui sa chesm6mmiga suhtlesid skype teel
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeanman
Kreisi kasutaja

|
15.01.2013 19:28:51
|
|
|
Ma ei oska HV serverisse logida
No ma lihtsalt ei leia kohta kuhu see serveri ID trükkida võis siis kust ma servereid otsida saaks.
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
15.01.2013 19:34:11
|
|
|
ROCU. sind hoitud HV serveris nagu S**A pilpapeal. Arvestades teistega kes on tekitanud kahtlusi ja ilma hoiatamata on bannitud. NT: william-i nimeline kes menutab kangesti sind.
Pealegi liiguvad jutud et sa FI serverites ka banitud. Sellepärast sa HV-ss eladki.
Nagu ma ma ütlend juba kõva häälega pole sa oodatud kodanik HV serveris... Paljud teisedki sellega nõus, Ainult chess on sinu eest väljas olnud. Aga saladus kate all võin öelda et tegelt tema väga seedi sellist käitumist.
Mine mängi seal kus on sinu tasemega mängiad. !
_________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid! |
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
6 :: |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja
|
15.01.2013 19:36:33
|
|
|
jeanman kirjutas: |
No ma lihtsalt ei leia kohta kuhu see serveri ID trükkida võis siis kust ma servereid otsida saaks. |
sinu kõige suurem sõber hetkel http://www.dayzcommander.com/
sealt otsingusse "hv.ee" ja leiad selle draamapesa üles
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeanman
Kreisi kasutaja

|
15.01.2013 19:46:27
|
|
|
No ma lihtsalt ei leia kohta kuhu see serveri ID trükkida võis siis kust ma servereid otsida saaks. |
sinu kõige suurem sõber hetkel http://www.dayzcommander.com/
sealt otsingusse "hv.ee" ja leiad selle draamapesa üles  |
Leidsin aga ikka ei oska joinida, serveri kiri on ka kahtlaselt hall ja kuskilt ei leia join nuppu.
|
|
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
jreinula
HV kasutaja
|
15.01.2013 19:48:32
|
|
|
Topeltklikk peaks ka aitama või ei?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocu
HV kasutaja
|
15.01.2013 19:57:37
|
|
|
dohc-48v12 kirjutas: |
ROCU. sind hoitud HV serveris nagu S**A pilpapeal. Arvestades teistega kes on tekitanud kahtlusi ja ilma hoiatamata on bannitud. NT: william-i nimeline kes menutab kangesti sind.
Pealegi liiguvad jutud et sa FI serverites ka banitud. Sellepärast sa HV-ss eladki.
Nagu ma ma ütlend juba kõva häälega pole sa oodatud kodanik HV serveris... Paljud teisedki sellega nõus, Ainult chess on sinu eest väljas olnud. Aga saladus kate all võin öelda et tegelt tema väga seedi sellist käitumist.
Mine mängi seal kus on sinu tasemega mängiad. ! |
Selleks on ka vastav põhjus, ma lihtsalt EI tegele mingi hackimisega. Teisi bannituid lihtsalt kotib see võibolla vähem ning ei viitsi enda eest seista või siis ongi kasutanud reaalselt hacki ja teavad et unbanimise võimalust pole. FI serverites banned? Ma ei tea ausalt mis servereid sa silmas pead. Kui ma ei eksi siis ma pole ühestki serverist banni saanud. Põhjus miks ma HV-s pelan on see, et enamus squadi kaaslased mängivad siin ja see on ainuke eestlaste server. Sinu puhul on ilmselgelt tegemist lihtsalt mingi isikliku vendettaga. Ma ei kujuta ettegi mida ma sulle teinud olen, aga mingit kainet seisukohta sinul küll selles olukorras ei ole. Ma olen võimalikult vastutulelik ning provaidin teile live streami ohverdades oma gameplayd selle nimel ning ikka mulle istutakse pähe. Ainuke edasine samm oleks see kui sa mul reaalselt füüsiliselt kõrval istuksid ja vaataksid kuidas ma mängin, kuid isegi siis suudaksid kindlasti midagi välja möelda.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
15.01.2013 20:10:19
|
|
|
Olen sind jälgin in game-is ja samal ajal ka admin paneeli kasutanud.
Ohh imet vend sa jooksed pea seljas aga mingi het enne seda väidad et spotid hästi.. kuidas see veel võimalik on et vaatad ainult ühte kohta ja jooksed... aga enne stary soborit kui linna enast näha pole hakka ninaette ka vaatama mõni minut hiljem võtada m107 vena starist maha
See oli üks paljudest näidetest mida kohand sinu puhul eriti.
Minul pole sinu vastu midagi... mine mängi seal kus on sinu tase.. ära tapa NN noobe, kes mängivad ausalt.
pealegi väitsid et mängid mingi rahvaga relselt ühes toas... kuis siis nad lõuga kukusid kui globali said !
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid! |
|
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeanman
Kreisi kasutaja

|
15.01.2013 20:13:53
|
|
|
Sisse logides korra näitab serveri pilti ja siis kohe visatakse main menu.Milles võib viga olla, äkki game Guid vale et välja lennutatakse
|
|
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocu
HV kasutaja
|
15.01.2013 20:27:51
|
|
|
Olen sind jälgin in game-is ja samal ajal ka admin paneeli kasutanud.
Ohh imet vend sa jooksed pea seljas aga mingi het enne seda väidad et spotid hästi.. kuidas see veel võimalik on et vaatad ainult ühte kohta ja jooksed... aga enne stary soborit kui linna enast näha pole hakka ninaette ka vaatama mõni minut hiljem võtada m107 vena starist maha
See oli üks paljudest näidetest mida kohand sinu puhul eriti.
Minul pole sinu vastu midagi... mine mängi seal kus on sinu tase.. ära tapa NN noobe, kes mängivad ausalt.
pealegi väitsid et mängid mingi rahvaga relselt ühes toas... kuis siis nad lõuga kukusid kui globali said ! |
Sealt tuleb mängu tiimitöö. Teamspeakis kogu aeg mingi spottimine käib ja alatihti antakse mulle parimad relvad ning selle tõttu olen ka peamine triggerman, keda kutsutakse, kui mõnda venda spotitakse. Mul ei ole mingi eesmärk tappa noobe, ma arvasin, et HV talub konkurentsi? Teie olete kogu aeg meie peamine sihtmärk olnud või ükskõik kes teiega Mumbles aega veedavad.
Ma ei mängi squadi kaaslastega reaalselt ühes toas, sa oled millestki valesti aru saanud. Kui ma bani sain siis tekkis arusaam, et keegi admin bannis, sest BattlEye ei banni ise niimodi ühest serverist ära, kui ta midagi detectib siis ta lajatab global ilma halastuseta. Sellest ka kogu 'shitstorm'.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
15.01.2013 20:45:08
|
|
|
seda vist ei nimetata spottimiseks kui vahid keset lagetat ühele poole ja ütleme ausalt seal kus jooksite on üks tihedama liiklusega piirkondi (lõuna ida stary soborisse)... Samas teadsin ka ümbritsevate inimeste asukohta ... jah toll hetkel ei olnud seal kedagi.. te lasete terve serveri jagu rahvast maha.. ilma et sa kordagi surma ei saa. ja kui surma saad siis ainult kas kukudes või bug-i jama sa ei ole tegelt nii hea kui väidad olema .. seda ka tõesta tänane ban. mille pani konkreetselt meie serveri BE nagu aru sain siis peale uuendamis... kahju et seeda logi ta ei saada edasi. kui just anders või chess seda ise ei tee.
|
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
15.01.2013 20:46:46
|
|
|
NorthB, eemalda oma ühest eelnevast postitusest see link, mis häkke pakub. selline tegevus on keelatud siin foorumis.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeanman
Kreisi kasutaja

|
15.01.2013 20:56:52
|
|
|
Kas on kuskil miskine log vai miskit kust saaks vaadata mis viga on, et mid välja visatakse servust
|
|
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arvutipäss
Kreisi kasutaja

|
15.01.2013 20:59:09
|
|
|
Kas on kuskil miskine log vai miskit kust saaks vaadata mis viga on, et mid välja visatakse servust |
Mis sul nimi on?
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocu
HV kasutaja
|
15.01.2013 21:02:03
|
|
|
seda vist ei nimetata spottimiseks kui vahid keset lagetat ühele poole ja ütleme ausalt seal kus jooksite on üks tihedama liiklusega piirkondi (lõuna ida stary soborisse)... Samas teadsin ka ümbritsevate inimeste asukohta ... jah toll hetkel ei olnud seal kedagi.. te lasete terve serveri jagu rahvast maha.. ilma et sa kordagi surma ei saa. ja kui surma saad siis ainult kas kukudes või bug-i jama sa ei ole tegelt nii hea kui väidad olema .. seda ka tõesta tänane ban. mille pani konkreetselt meie serveri BE nagu aru sain siis peale uuendamis... kahju et seeda logi ta ei saada edasi. kui just anders või chess seda ise ei tee. |
Mitte mina ei spottinud vaid tiimikaaslased ja mulle teatati ette. Igal ühel on oma 'lagendik' mida nad jälgivad ja kui keegi midagi näeb siis kantakse ette. Ning ma pole kunagi väitnud et ma olen hea. Anna mulle kogu konkreetne olukord, mida sa silmas pead, ja ma ütlen sulle täpselt, mis toimus. Praegu selline 'kusagil keegi midagi võibolla tegi' jutt ei vii kuhugi. Jälle vale arusaam, et ma kordagi ei sure või et me võtame paari inimesega terve serveri ette. Nagu eelnevalt mainisin, kui ma unbani saan saate edaspidi igale fire fightile täpse videotõestuse.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
november116
Kreisi kasutaja

|
15.01.2013 21:04:33
|
|
|
Te võiksite seda kuskil mujal arutleda.
Aga kas kuskil mingi tms ka on või midagi sarnast
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
2 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
DarkStyle
HV vaatleja
|
15.01.2013 21:34:57
|
|
|
Minu arust oleks olnud kõik viisakas ja normaalne kui sinu tiimikaaslased poleks kutsunud admineid igasugusteks imejateks.Minul endal on tegelt nüüd juba suht poogen.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|