Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
15.01.2013 11:19:00
Kaspersky Lab paljastas laiaulatusliku küberspionaaži |
|
|
Vene turvatarkvaratootja Kaspersky Lab paljastas laiaulatusliku küberspionaaži, mis oli suunatud eelkõige saatkondade ja ministeeriumite vastu, kirjutab tänane Helsingin Sanomat. Interneti kaudu korraldatud nuhkimine ulatus kümnetesse riikidesse, kuid mitte Eestisse, Rootsi ega ka Norrasse, ka jäid eemale Suurbritannia, Poola ja Rumeenia.
Loe edasi Postimehest.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Helbeke
HV kasutaja

|
15.01.2013 14:27:02
|
|
|
Millegipärast on mulle Kaspersky Labi väljaütlemised väga ebausaldavad tundunud. Ilmselt on tegu mu isikliku paranoiaga FSB ja sellega seotud ettevõtjate suhtes.
_________________ i like my sugar with coffe and cream |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
15.01.2013 14:33:42
|
|
|
Helbeke kirjutas: |
Millegipärast on mulle Kaspersky Labi väljaütlemised väga ebausaldavad tundunud. Ilmselt on tegu mu isikliku paranoiaga FSB ja sellega seotud ettevõtjate suhtes. |
x2
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
15.01.2013 14:48:55
|
|
|
Millegipärast on mulle Kaspersky Labi väljaütlemised väga ebausaldavad tundunud. Ilmselt on tegu mu isikliku paranoiaga FSB ja sellega seotud ettevõtjate suhtes. |
huvitav et kümneid riike rünnati ja kuulati pealt, aga lähiriigid ja ka UK jäi pealt kuulamata
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
15.01.2013 15:00:42
|
|
|
SurfData kirjutas: |
huvitav et kümneid riike rünnati ja kuulati pealt, aga lähiriigid ja ka UK jäi pealt kuulamata  |
Seal neil käpp sees ja omad mehed pukis. Või siis konkureerivad kräkkerid turul.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
15.01.2013 15:53:11
|
|
|
SurfData kirjutas: |
huvitav et kümneid riike rünnati ja kuulati pealt, aga lähiriigid ja ka UK jäi pealt kuulamata  |
No lähiriigid ja UK valitsus ei kasuta kaspersky softi
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
meybo
Kreisi kasutaja

|
16.01.2013 11:31:27
|
|
|
Nõustun täielikult, odavamaiguline enesepromomine. Ega väga ei kipu usaldama küll firma juttu, kelle tooted on märkimisväärne saast.
_________________ www.meybo.ee |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|