|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Mida arvad e-sigarist? |
| Aitab loobuda suitsetamisest, on tervislikum kui tava sigarett |
|
40% |
[ 52 ] |
| Aitab loobuda suitsetamisest, ei ole tervislikum kui tava sigaret |
|
7% |
[ 10 ] |
| Ei aita loobuda suitsetamisest, on tervislikum kui tava sigaret |
|
23% |
[ 30 ] |
| Ei aita loobuda suitsetamisest, ei ole tervislikum kui tava sigaret |
|
29% |
[ 38 ] |
|
| hääli kokku : 130 |
|
| autor |
|
ufo56
HV Guru

|
14.01.2013 12:57:12
|
|
|
| xxlmaster kirjutas: |
Mul tekkis selline küss, kas kkegi veel on tundnud mingit teravat maitset keelel pirinat pannes?
Popsutasime sõbraga nv-l ja lasime vähe jäägrit, ja no selline põletav maitse oli keelel.
| ufo56 kirjutas: |
18mg oli lahja, kuidas 12mg saab kange olla ?  |
Ja sina olid see vend kes rääkis, et suitsetas ennem 0.1mg suitsu? |
Jep olin. Tavalist ja seda ei anna võrrelda.
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
14.01.2013 12:58:28
|
|
|
| Mäletan ma õieti kui keegi siin rääkis, et vivi noval teeb head see kui coilil see lahtine taht ära võtta? |
Me rääkisime siin hiljuti seda T3 kohta kui VG vedelikku kasutada, miski video oli ka.
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
14.01.2013 13:03:17
|
|
|
| Mäletan ma õieti kui keegi siin rääkis, et vivi noval teeb head see kui coilil see lahtine taht ära võtta? |
Jep, mina rääkisin. Kui kärssama hakkab, siis olen selle eemaldanud, nii pääseb rohkem vedelikku sinna sisse. Selle kummist mütsi peab üsna kõvasti peale lükkama, muidu läheb liiga palju vedelikku sinna põletisse.
Teine asi mis aitab on nende wick'ide pesemine.
Minu originaal Vivi Nova'd jõudsid just kohale ja nüüd on 100% kindel et need kaks mis ma Eestist ostsin, ei olnud originaalid. Tellisin hunniku coile ka, nüüd peaks üsna pikaks ajaks jätkuma.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
14.01.2013 13:03:55
|
|
|
Tähendab , kui seal on ainult üks lahtine siis ära võta seda ära - vedelik ei jõua muidu normaalselt coilini.
Osadel on neid lihtsalt mitu tükki pandud (näiteks minu MT3'el on 2 tükki) ja kuna mu tõmmatavad vedelikud on kõvasti üle 50% VG siis võtsin selle suht kohe ära kuna oli näha, et päris ei kärssand aga eriti palju sealt tossu ei tulnud ning asi muutus kõvasti paremaks kui ühe ära võtsin ja ühe alles jätsin.
Teine asi on igasugused silikoon mütsid. Nii alumise kui ülemise coiliga clearodel. antud juhul siis T2 ja MT3 näiteks. Seda mütsi peab natuke mudima , et ta väga peale ei suruks (mõned lõikavad ühe väiksed augud sisse sinna kus taht on) kuna takistab siis ka vedeliku liikumist.
T3 / MT3 saab selle "mütsi" hoopis tagurpidi peale panna ja seega ta ei ulatugi tahini.
Mõni kurdab, et peale ühe eemaldamist ja/või mütsi liigutamist/ümberpööramist hakkavad lekkima ja lurisema - see ilmselt juhtub kui VG sisaldus on väga-väga väike. Mul pole veel juhtunud.
|
|
| Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
14.01.2013 13:08:46
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
| no lõpuks tädi luges ka seda seadus... |
Viitsid äkki välja tuua täpsed paragrahvid või vähemalt seaduse, kus see kirjas.
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018 |
|
| Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
2 :: |
108 |
|
| tagasi üles |
|
 |
greendef
HV kasutaja

|
14.01.2013 13:11:19
|
|
|
| Marduuhin kirjutas: |
| jeesus188 kirjutas: |
| no lõpuks tädi luges ka seda seadus... |
Viitsid äkki välja tuua täpsed paragrahvid või vähemalt seaduse, kus see kirjas. |
Äkki see abiks:
Spoiler 
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
14.01.2013 13:23:20
|
|
|
| Super AMOLED kirjutas: |
mul praegu 18mg segu ja ma ei olnud enne suitsetaja ka, täitsa norm  |
O-oh. Mis pani e-sigaretti suitsetama järsku siis?
99% on ikka neid kes tahavad tavasuitsust lahti saada.
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
14.01.2013 13:30:17
|
|
|
| InterFace kirjutas: |
mul praegu 18mg segu ja ma ei olnud enne suitsetaja ka, täitsa norm  |
O-oh. Mis pani e-sigaretti suitsetama järsku siis?
99% on ikka neid kes tahavad tavasuitsust lahti saada. |
Meeldivad igasugu vidinad ju, alati vaja järgi proovida...
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
14.01.2013 13:37:40
|
|
|
Järgmiseks tuleb wifiga c-Vic . nahistad vaikselt cracki sisse aga tundub ilmselt ahvatlev ?
Huvitav kas selle eesti posti kõne peale nüüd muutub ka midagi. Mina sain täna meili e-king'st , et okei teevad tagasikande (ilgelt aeglane on see vastamine neil - nädala jooksul 3x suutnud niiöelda vastata) ja ma ei viitsigi rohkem proovida hetkel kuna üle 2 kuu varu nagunii olemas.
spezzi käest varucoilid millalgi kätte saab siis ongi kõik tiptop - kui just mingi piss pähe ei löö , et nüüd on VAJA eVic osta.
vedelike on ju ka 5 liitriseid olemas samalt tootjalt. mingisugust piiri ju suurusel pole seega 5x5L VGP 18mg + 125x 10ml maitsekonsentraati ja ongi 25 liitrit valmisvedeliku olemas ning võib poe püsti panna.
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
strohher
HV veteran

|
14.01.2013 13:42:51
|
|
|
InterFace, no aga tee ära. Nö. õhtune kodumüük ukselt
_________________ Tunguusia tundraahv |
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hmekk
HV Guru

|
14.01.2013 13:42:54
|
|
|
Evic tundub eriti mõttetu,päris paljud kurdavad selle limitatsioonide üle - ise vaatan ja mõtlen, et smoktechi zmax osta - variable wattage/voltage ja ei piira niimodi nagu evic - saab lahedamalt "endapärase" settingu leida ja seda nautida
aga ei täitsa tore see e-sigarett. reede õhtust kuni tänaseni teinud ainult 3 suitsu
muidu läks ikka pakk-poolteist peävas. kalalkäies juba lihtsalt pakk - laup käisin ja pahvsisin ainult e-sigaretti ja ei olnud mingeid probleeme, isegi ära ei külmunud.
_________________ Fotoblogi / Flickr |
|
| Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
8 :: |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
greendef
HV kasutaja

|
14.01.2013 13:47:17
|
|
|
| hmekk kirjutas: |
| Evic tundub eriti mõttetu,päris paljud kurdavad selle limitatsioonide üle - ise vaatan ja mõtlen, et smoktechi zmax osta - variable wattage/voltage ja ei piira niimodi nagu evic - saab lahedamalt "endapärase" settingu leida ja seda nautida |
Sellisel juhul soovitan Vamo't, elektroonika peaks täpselt sama olema, mis zmax'il, hind enamus kohtades poole odavam ja ei pea menüüdes surfama, kõik toimingud tehtavad 1-2 nupulevajutusega.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
14.01.2013 13:48:25
|
|
|
| tsitaat: |
Evic tundub eriti mõttetu,päris paljud kurdavad selle limitatsioonide üle
|
ja nendeks on...?
Saab ju kõike näppida ja mingeid piiranguid ei ole. Pigem ei näe erilist mõtet nende ülemise otsa wattidel kuna jube kerge on coli põlema ajada.
Sõbrale aitan tellida selle http://www.peleon.pl/product.php?id_product=1660 päris bang for buck süsteem...
Mis vahe on VG ja VPG-l? Sain just tartust kätte oma noosi. Hetkel 450ml vedelike koos
viimati muutis xxlmaster 14.01.2013 13:49:41, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
greendef
HV kasutaja

|
14.01.2013 13:49:15
|
|
|
| VPG on PG ja VG segu, enamasti 50:50 suhtes.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
14.01.2013 13:51:00
|
|
|
Risustan teemat. Kellel on paypal ? E-king ei tee tavalist rahaülekannet kuna 24€ läheb juba pangateenuseks nende väitel. Sooviks ausat inimest kes mulle selle raha pärast pangakontole kannaks
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
greendef
HV kasutaja

|
14.01.2013 13:55:50
|
|
|
Kas sa maksid neile siis pangaülekandega?
Edit: kui krediitkaardiga läbi paypal'i, ilma kontot tegemata, peaksid nad ikkagi saama teha "partial refund", mis tuleb läbi paypal'i sulle kaardile tagasi.
viimati muutis greendef 14.01.2013 13:56:59, muudetud 1 kord |
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
14.01.2013 13:56:53
|
|
|
Jep. Alati igalepoole maksnud pangaülekandega.
Ei ole mul krediitkaarti ega paypali kunagi olnud. Steamis olen naise kaarti kasutanud mõnikord
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
14.01.2013 14:02:54
|
|
|
| InterFace, Mis kaarti kasutad ise muidu? "Uued" swedbanga kaardi töötavad nüüd kui krediitkaardid ja endal väga edukalt paypal-iga seotud.
|
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kass-Artur
HV vaatleja
|
14.01.2013 14:07:41
|
|
|
| Eelmine reede saadeti postist poola pakk tagasi nagu niuhti. Sees oli 2x100ml vedelikku kokku (12mg). Tundub, et enam ei taha asjad läbi tulla....
|
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
14.01.2013 14:08:23
|
|
|
Kuna ma sain 26 eelmine aasta siis helistati, et nüüd enam noortekaart mul ei tohi olla ja anti mingi uus. Päris ausalt - ma ei kujuta ette mis lisavõimalused seal peale kaardiga poes maksmise on kuna pole süvenenud.
Peal lihtsalt kirjas debit mastercard.
viimati muutis M8T0 14.01.2013 14:08:58, muudetud 2 korda |
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
14.01.2013 14:10:05
|
|
|
Tellige DHL'iga... mul oli nelja päevaga kohal nagu niuhti.
InterFace, kui taga seal allkirja koha juures on 3-kohaline cvv kood, siis saad selle kaardi paypali lisada ning kui paypaliga maksad, siis võtab raha su kontolt.
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hmekk
HV Guru

|
14.01.2013 14:11:01
|
|
|
Evic tundub eriti mõttetu,päris paljud kurdavad selle limitatsioonide üle
|
ja nendeks on...?
Saab ju kõike näppida ja mingeid piiranguid ei ole. Pigem ei näe erilist mõtet nende ülemise otsa wattidel kuna jube kerge on coli põlema ajada.
Sõbrale aitan tellida selle http://www.peleon.pl/product.php?id_product=1660 päris bang for buck süsteem...
Mis vahe on VG ja VPG-l? Sain just tartust kätte oma noosi. Hetkel 450ml vedelike koos  |
noh neid vaadates siis ongi selline "emgh" tunne ja ei kipu eriti ostma
http://www.youtube.com/watch?v=eSXLM7m31z0
http://www.youtube.com/watch?v=Gq0y5_SPki8
http://www.youtube.com/watch?v=jJiUeJvzG3c
nende põhjal ma juba lihtsalt ei taha selle peale raha raisata. Zmax näiteks oleks juba, lavatube oleks kah huvitav, kuid samamoodi cuttib ära ja ei lase päris nii mängida nagu tahaks.
_________________ Fotoblogi / Flickr
viimati muutis hmekk 14.01.2013 14:13:52, muudetud 1 kord |
|
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
14.01.2013 14:13:12
|
|
|
hmekk, siis pead garaazist akulaadija tooma ning miskise pote vahele panema ning otsad coili külge...
kaks multimeetrit watti ja volti mõõtma ning ampertangidega veel voolutugevust
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
14.01.2013 14:38:32
|
|
|
Vaatasin selle grimmgreeni ülevaadet ja no see on ju selgelt kallutatud/hate ülevaade Tüüp oli fustreeritud kuna asi läks standby modi liiga kiiresti, kuni keegi talle näitas mis moodi seda muuta kuna tegelane ei vaevu manuali lugema Nagu viimane comment
"i don't read manuals"
how do you intend to review a product without fully knowing its functions?
i liked your review it just seems to me that not reading the manual is pretty bush league. |
Ei hakkagi rääkima kuidas ta väitis et manual liiga "paks" on. Aga mida teab tegelane kes ei loe manuale multi language user manualist
Kuidas saab sellist "ülevaadet" üldse tõsiselt võtta? Ma ei saagi nagu aru mis pärast kurdetakse eVic-u üle just tema kellade-vilede pärast samas kui teistel need puuduvad. On ta nüüd see tõttu "meh"?
Ja no see, et ei saa üle 5V powwat juurde keerata on piirang? Bitch please, ma suudan kõik oma coilid alla 5V ilma vaevata kärssama ajada ja näe küll, et see piirang oleks.
Paluks järgmine kord põhjendatud väiteid tuua, mitte "minul seda vaja ei ole ja see on eriti mõttetu vidin".
|
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
14.01.2013 14:41:58
|
|
|
Seda 5 voldi juttu olen ECF foorumis ka tihti näinud ning aru ma sellest ei saa. Võibolla tõesti on iga 100 vaperi kohta 1 selline kellele meeldib kärssand maitse suus ja laseb hommikust õhtuni a'la 14W peal aga see pole ju SEE mida ülejäänud 99 tahavad. Nagu näha siis 6.0W-8.5W on selline vahemik mis kõigile kõige meelepärasem on (vastavalt ka siis vedelikule) ning 5V on enam kui küll. Kõige tavalisem 2.8ohm coil on 5V'ga juba 8.9W ning 2.4 annab juba 10+ . Võibolla vinguvad need kes ise coile keeravad ja mingil põhjusel 3-4oomiseid teevad
Eks "maitseid" ole erinevaid aga minuarust on küll üks parimaid asju mis hetkel saadaval on. See on juba teine jutt (kuskil oli review - ei leia hetkel) kus näidati , et provari saab valitud-voldi/watti-päriselt-välja-andmisega paremini hakkama. Ehk siis evic ei olnud 5V juures päris täpselt 5 vaid kõikus üles/alla rohkem kui provari näiteks.
Kes tahab mingit täis-mehaanilist siis tuleb midagi muud valida aga see ei tähenda, et eVic kohta "pask" öelda saaks.
Täpselt paras sellisele "tehnikainimesele" kellele meeldib firmware upgradeda ja igasugu setinguid displeil näppida ning arvutiga ühendades vaadata kui palju ta siis täna suitsetas Muidugi pole see õige riistapuu 46 aastasele pereemale kes üritab sigaretti maha jätta ja see pole ju ka sihtgrupp.
Hetkel oma paksu 1300mah akut ja MT3 vaadates/käes hoides ja muidugi tõmmates ei arva küll , et midagi hirmsasti teistmoodi oleks tarvis või üldse mäekõrguselt paremat olemas oleks. Ma ei tea päris täpselt mis volte see aku välja annab aga minimaalselt 6W on niivõinaa 1.8se coiliga ning täiesti piisav.
Muidugi kuna ma ei ole kunagi isegi mitte proovida saanud a'la 7-8W peal mingi korraliku suure paagiga DCT'd või mis iganes head sinna külge kruvitakse siis ma võibolla ei teagi "mis on hea". Aga niikaua on eVic on lihtsalt selline loll tehnikavidin mida tahaks just sellesama tehnika pärast lihtsalt niisama
viimati muutis M8T0 14.01.2013 14:48:21, muudetud 2 korda |
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hmekk
HV Guru

|
14.01.2013 14:42:06
|
|
|
Vaatasin selle grimmgreeni ülevaadet ja no see on ju selgelt kallutatud/hate ülevaade Tüüp oli fustreeritud kuna asi läks standby modi liiga kiiresti, kuni keegi talle näitas mis moodi seda muuta kuna tegelane ei vaevu manuali lugema Ei hakkagi rääkima kuidas ta väitis et manual liiga "paks" on. Aga mida teab tegelane kes ei loe manuale multi language user manualist
Kuidas saab sellist "ülevaadet" üldse tõsiselt võtta? Ma ei saagi nagu aru mis pärast kurdetakse eVic-u üle just tema kellade-vilede pärast samas kui teistel need puuduvad. On ta nüüd see tõttu "meh"?
Ja no see, et ei saa üle 5V powwat juurde keerata on piirang? Bitch please, ma suudan kõik oma coilid alla 5V ilma vaevata kärssama ajada ja näe küll, et see piirang oleks.
Paluks järgmine kord põhjendatud väiteid tuua, mitte "minul seda vaja ei ole ja see on eriti mõttetu vidin". |
No see eimene on nii nagu on, korjasin kiirelt suvalised kolm ülevaadet - vaata siis teised ära. Ja need on piisavalt põhjendatud väited, pigem ootaks selelst uut versiooni kus on võimalik nii valida nagu tahad, mitte, et ei hakkaks ise piirama. teisalt see hõbedane välimus ka ei meeldi absull (see on jah juba maitse asi ja palun hakka nüüd seda nina alla hõõruma nagu see oleks mõttetu väide).
|
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
14.01.2013 14:48:59
|
|
|
pigem ootaks selelst uut versiooni kus on võimalik nii valida nagu tahad
|
No see sama GrimmGreen enda ülevaate all juba on komminud, et 1.1 on juba palju parem. Arvan, et enamus ülevaated ongi selle 1.0 fw tehtud ja sellest ka see kehva maik. Vaata 1.2beta videoid ja näed, et tegu juba hoopis teise loomaga.
Värv on jah, igaühe enda asi (endale meeldiks mingi matt black vms) aga ega see ka nüüd mingi diil breaker pole. Ise ostan peleonist nagunii väiksema patarei tube veel ja see saab olema must.
|
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
14.01.2013 14:54:11
|
|
|
| Kass-Artur kirjutas: |
| Eelmine reede saadeti postist poola pakk tagasi nagu niuhti. Sees oli 2x100ml vedelikku kokku (12mg). Tundub, et enam ei taha asjad läbi tulla.... |
aga väike pisiasi oli ehk puudu- eraisikult eraisikule.
ok, eks vaata, mis nad vastavad, loodan, et kuu aega ei pea ootama
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
14.01.2013 14:56:15
|
|
|
Seda teksti siin lugedes on vist lihtsam tavasuitsu edasi teha ja voldid-watid entusiastidele jätta..
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hmekk
HV Guru

|
14.01.2013 14:59:22
|
|
|
uuemaid fw kidietakse küll aga on ikkagi veel nii ja naa. samas seda siegeli vmaxi (sama mis zmax va parem ekraan ja parem ühendus kiidetakse enivei rohkem ja hiinast tellides saab 30€ kätte). proovida ju võib. Paljud isegi eelistavad seda siegeli asja provarile - eks siis näis selle rahaeest võib ikka proovida (kübekene kallim ainult kui ego twist
E: 10 inimest svaja kokku saada ja siis saab alles tellida
_________________ Fotoblogi / Flickr
viimati muutis hmekk 14.01.2013 15:01:16, muudetud 1 kord |
|
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
14.01.2013 15:01:03
|
|
|
| Leinö kirjutas: |
Seda teksti siin lugedes on vist lihtsam tavasuitsu edasi teha ja voldid-watid entusiastidele jätta..  |
Päris algajana siin esimest korda seda teemat lugedes arvasin seda sama. Kui asja juba kätte saad, tekib sellest nagu hobi juba. Endal sai täna nädal viimasest suitsust ja ei tõmba analoogi poole üldse.
Nüüd sain siis VGd ka lõpuks lisada ja tossab kui põrguline. Naljakas on see veel, et algul kartsin VGga segamist kuna tehniliselt see peaks ju maitset ka lahjendama aga 1:1le seguga tunnen hoopis rohkem maitset ja nüüd ei "kraabi" kurku ka nii jubedalt
|
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
14.01.2013 15:08:36
|
|
|
Seda teksti siin lugedes on vist lihtsam tavasuitsu edasi teha ja voldid-watid entusiastidele jätta..  |
Võta tavaline ego aku ja üks 1.8 oomise coiliga clearomizer ning sa ei pea mingite voltide ega wattide pärast muretsema. selline komplekt on juba väga hea tegelikult. küll sa pärast (suht kiiresti) ka ülejäänu peale mõtlema siis hakkad
Nüüd sain siis VGd ka lõpuks lisada ja tossab kui põrguline. Naljakas on see veel, et algul kartsin VGga segamist kuna tehniliselt see peaks ju maitset ka lahjendama aga 1:1le seguga tunnen hoopis rohkem maitset ja nüüd ei "kraabi" kurku ka nii jubedalt  |
Sama siin. Mul on ka põhimõtteliselt 1:1 (ja kuna tegelt vg on igas vedelikus sees siis on üle 50% ikkagi parajalt) segud ja nii on maitse isegi parem . hea pehme aga samas parajalt kange ikkagi - põhiline, et saab kauem ja sügavamalt tõmmata mis toob rohkem maitset ja tossu . tavalist 70/30 18mg vedeliku ma eriti üle 2-3 sekundi ei suutnud tõmmata ja siis juba ka rõvedalt kraapis.
võibolla oleneb ka stiilist kuidas tõmmatakse kuna mõned tõmbavad suhu esialgu - mina lasen otse kopsu niikaua kuni täis on.
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
fallout3
Kreisi kasutaja
|
14.01.2013 15:09:09
|
|
|
| InterFace kirjutas: |
Võta tavaline ego aku ja üks 1.8 oomise coiliga clearomizer ning sa ei pea mingite voltide ega wattide pärast muretsema. selline komplekt on juba väga hea tegelikult. |
Ma võin seda kinnitada. Kaks ego akut ja laadija, ning sinna otsa clearomizer, ja rohkem polegi vaja.
|
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
14.01.2013 15:25:38
|
|
|
Ego aku, clearomizer?
Leian lingid kuskilt nende 31x50 postituse seast?
|
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pisijeesus
HV vaatleja

|
14.01.2013 15:28:26
|
|
|
Aga pange siis kõigile algajatele mingi komplekt valmis, mida tasub tellida. Ma usun, et ilmselt paljud on suure huviga seda teemat kiiganud, aga pole julenud midagi sekka öelda selle tehnikajutu pärast. Neid eGo akusid on ju ka tohutult erinevaid variante? Need poola lehed võtavad silme eest eriti kirjuks Kas need clearod on universaalsed, st kõiksugused erinevad clearod sobivad selle ego aku otsa?
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
14.01.2013 15:30:04
|
|
|
| Praegu uurin toda höyrypää käsikirja, eks näis, kui kuskil mingine pood läheduses on, siis hyppan läbi.
|
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
14.01.2013 15:31:02
|
|
|
| Pisijeesus kirjutas: |
Aga pange siis kõigile algajatele mingi komplekt valmis, mida tasub tellida. Ma usun, et ilmselt paljud on suure huviga seda teemat kiiganud, aga pole julenud midagi sekka öelda selle tehnikajutu pärast. Neid eGo akusid on ju ka tohutult erinevaid variante? Need poola lehed võtavad silme eest eriti kirjuks Kas need clearod on universaalsed, st kõiksugused erinevad clearod sobivad selle ego aku otsa? |
See http://www.peleon.pl/product.php?id_product=1927 oli siin VIST HV popim komplekt?
Kes tahaks midagi ägedamat siis ise julgeks sellele vihjata http://www.peleon.pl/product.php?id_product=1660
PS Keegi teab kas peleon seda ÕIGET vivi novat ka müüb?
|
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
14.01.2013 15:34:45
|
|
|
Pisijeesus - asi on keermes aku otsas. Nimelt siis 2 põhiasja on "ego keere" ja "510 keere". suuremosa clearodest omavad mõlemat aga näiteks minu Kanger MT3 on ainult EGO. suht kõigil ego akudel on mõlemad keermed olemas.
suuresosas on need akud kõik samad (erinev tootja, müüa , logo peal , vms) , lihtsalt erineva mahtuvusega (650mah , 750mah , 900mah , 1000 , 1100 ,1300) ja siinkohal jätame siis välja igasugused twistid ja muul viisil muudetava voldiga ego akud (osadel saab alt keerata ja teistel saab power nuppu mitu korda vajutades volti muuta) kuna osad väga "hiinakad" ei ole 3.3v peale reguleeritud nagu niiöelda peaks vaid alustavad kõrgemalt ja siis tühjenedes kukuvad. aga siinkohal läheb jutt jälle tehniliseks nii et lasta jääda
clearomizer tuleks võtta selline millel saad sa sisu vahetada (ehk coili) kuna muidu pead sa igakord uue kogu clearo ostma (ehk koos välise paagiga) ja see oleks 2-3x suurem rahakulu. eriti veel eesti poodides (näiteks mustika keskuse digiportis polegi vahetatava coiliga variante) on pahatihti müügil need ühes tükis asjad.
clearot valides aga on oht väga ämbrisse astuda. näiteks kuu aega olin ma ülirahul oma kanger T2'ga aga igakord vedeliku lisades/vahetades olid kõik kohad seda täis ja sõrmed lägased ning lekkis ta kuskilt vahelt ka niisama. nüüd kanger mt3'ga on kõik ime-kuiv , lihtne ja hea .
viimati muutis M8T0 14.01.2013 15:36:32, muudetud 1 kord |
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
14.01.2013 15:37:50
|
|
|
Jah, vedelik juurde ja kõik. Aga ot see on CE komplekt - siin oli ju T3 komplekt see minuarust kõige levinum (ja kõvasti parem kui se ce!)
EDIT: näe see on kõige õigem asi http://www.peleon.pl/product.php?id_product=1958
pildipeal on küll CE5 aga all kirjas, et saad ikkagi T3'ed kaasa mis on kordades paremad.
viimati muutis M8T0 14.01.2013 15:39:27, muudetud 1 kord |
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
14.01.2013 15:39:16
|
|
|
seda mis meeldib... PG on maitse, VG on toss mõlemas on nikotiino
see on selle teema popim komplekt
http://www.peleon.pl/product.php?id_product=1958
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
14.01.2013 15:41:34
|
|
|
Just. Ja niipalju veel , et mõned varu-coilid võiks ka igaksjuhuks võtta , et ei tekiks olukorda kus see üks ja ainus suri ära ja nüüd pead tellima hakkama.
Eks siis mõned need http://www.peleon.pl/product.php?id_product=1940 võiks ka võtta ja kindlasti 1.8 oomised!!!!
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
14.01.2013 15:41:46
|
|
|
Ja kui tellid, siis DHL variandiga... postipakid rändavad viimasel ajal poola tagasi
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
14.01.2013 15:41:50
|
|
|
| Algajatele võiks veel ära mainida, et vahet ei ole kui "bling" seed vidin ei oleks mille te endale ostate, kehva clearoga on tulemus ikka sitt. Endal suht hädine vivi nova 2.8ml (mõni tõmme tuleb ikka nii, et paneb pumba rinnus käima ja samas teine tõmme saad kärsakat) ja tahaks midagi paremat.
|
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
14.01.2013 15:42:21
|
|
|
Super AMOLED, samasugused ju?
Mis maitsed levinumad on ja millest tasub eemale hoida?
|
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
14.01.2013 15:45:29
|
|
|
Ma just kirjutasin , et pilt on sama aga minu link on "õige" ehk see kus kirjas T3 mitte CE5.
Muide. Need kellel see on võiks ära mõõta selle 1100se aku kogupikkuse - hirmsasti tahaks teada
Ei tähenda, et CE5 väga halb oleks (naine vahepeal kasutab , andsin niiöelda talle ühe aku+ce5) aga võrreldes T3'ga on ikkagi vägavägaväga palju kehvem ning mahutab vähem.
võrdlus:
vasakul 1300mah paks aku + kanger MT3 , siis 650mah aku + kanger t2 ja siis 650mah aku + ce5+
viimati muutis M8T0 14.01.2013 15:48:41, muudetud 1 kord |
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
14.01.2013 15:46:43
|
|
|
| Leinö, igaks juhuks võid ka esimesed vedelikud eestist võtta (siis kindel vähemalt et seadeldis jõuab ilma probleemideta kohale) http://www.majdan.biz/prepared-liquids Need siis Eesti odavaimad hinnad.
|
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
greendef
HV kasutaja

|
14.01.2013 15:52:19
|
|
|
| Ja kui tellid, siis DHL variandiga... postipakid rändavad viimasel ajal poola tagasi |
Küll DHL'ist ka varsti midagi tagasi läheb, mul ju UPS kulleriga Eestisse jõudnud pakk läks tagasi.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
14.01.2013 15:55:28
|
|
|
| No pigem on see king e-cigar üldises blacklistis - muud ei midagi. liiga äraarvatav nimi kah.
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hmekk
HV Guru

|
14.01.2013 15:56:11
|
|
|
No kui sa sealt ainult tellid coile vai patakaid siis ma tahaks näha seda põhjust miks tagasi saadetakse.
|
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|