|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Mida arvad e-sigarist? |
| Aitab loobuda suitsetamisest, on tervislikum kui tava sigarett |
|
40% |
[ 52 ] |
| Aitab loobuda suitsetamisest, ei ole tervislikum kui tava sigaret |
|
7% |
[ 10 ] |
| Ei aita loobuda suitsetamisest, on tervislikum kui tava sigaret |
|
23% |
[ 30 ] |
| Ei aita loobuda suitsetamisest, ei ole tervislikum kui tava sigaret |
|
29% |
[ 38 ] |
|
| hääli kokku : 130 |
|
| autor |
|
Marduuhin
HV Guru

|
12.01.2013 18:13:16
|
|
|
Segudest veel nii palju, et viinamari ja Red Bull 5:1 suhtes on super. Tihe ja pehme. Õun ja mentool 19:1 on ka hea.
| InterFace kirjutas: |
| Hetkel nagu väga ei oskagi välja mõelda mis võiks veelparem olla |
Paagiga drip-süsteem, kus nupuvajutuse peale tilgutab otse atty peale.
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018 |
|
| Kommentaarid: 128 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
108 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
12.01.2013 18:15:08
|
|
|
kas pehme huulikuga t3 on olekas ?
vahepeal selline tunne, et huuled on ära hõõrutud
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
0 :: |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
12.01.2013 18:29:01
|
|
|
| Marduuhin kirjutas: |
Segudest veel nii palju, et viinamari ja Red Bull 5:1 suhtes on super. Tihe ja pehme. Õun ja mentool 19:1 on ka hea.
| Hetkel nagu väga ei oskagi välja mõelda mis võiks veelparem olla |
Paagiga drip-süsteem, kus nupuvajutuse peale tilgutab otse atty peale. |
Kas miskit siukest juba olemas ei ole? Mingid oddy'd ja kayfun'id ja muu selline tellimise peale tehtav kaup...
Sai oma dripping atot jälle moditud. 1,8 mm õhuauk on liiga suur, tegin 1mm uue augu ja kleepisin vana kinni. Nüüd jälle hea. Seni kuni iirimaalt uus tuleb, saab seda kasutada.
|
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
greendef
HV kasutaja

|
12.01.2013 19:32:36
|
|
|
| masmre kirjutas: |
Kas miskit siukest juba olemas ei ole? Mingid oddy'd ja kayfun'id ja muu selline tellimise peale tehtav kaup...
Sai oma dripping atot jälle moditud. 1,8 mm õhuauk on liiga suur, tegin 1mm uue augu ja kleepisin vana kinni. Nüüd jälle hea. Seni kuni iirimaalt uus tuleb, saab seda kasutada.  |
Ega sa mõnda genesis style tank atot pole proovinud? Äkki oskad mingit hinnangut anda, kas on mõtet hankida?
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
12.01.2013 19:35:26
|
|
|
T3 / MT3 keerake see silikoon "tihend" tagurpidi ja tossab veelparemini.
Kui ta õieti on siis surub liiga palju taht'de peale ja paksem vedelik ei pääse piisavalt liikuma.
|
|
| Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
12.01.2013 20:12:16
|
|
|
Üks õpetus soovitas üldse selle ühe tahi sealt ära võtta pintsettidega T3 puhul.
Ma pole veel modinud
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ZioALJ1r2qE#t=173s
edit: ja keerasingi ühe clearo sellega pekki... vedelik liiga vedel, tuli lupsti suhu
õnneks neid alumisi osasid mul spezzi käest 4tk saada
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
12.01.2013 20:36:06
|
|
|
| Super AMOLED kirjutas: |
edit: ja keerasingi ühe clearo sellega pekki... vedelik liiga vedel, tuli lupsti suhu  |
Ära väga pulli, nikotiin on üsnagi elukardetav asi säärastes kogustes.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
| Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
12.01.2013 21:11:53
|
|
|
| greendef kirjutas: |
Sai oma dripping atot jälle moditud. 1,8 mm õhuauk on liiga suur, tegin 1mm uue augu ja kleepisin vana kinni. Nüüd jälle hea. Seni kuni iirimaalt uus tuleb, saab seda kasutada.  |
Ega sa mõnda genesis style tank atot pole proovinud? Äkki oskad mingit hinnangut anda, kas on mõtet hankida? |
Selline on mul olemas ja kasutuses: http://www.papierosek.pl/en/mod-atomizer-classic/124-atomizer-vertigo-ii.html,
ostsin ka sealt samast. Vedelikku kulub rohkem ja maitset ja tossu on ka rohkem. Hästi töötava setupi tegemine muidugi on keerulisem. Vahest on kõik ok, aga wikkaus (niisutus) ei toimi, teinekord jälle tuleb esimese korraga hästi õnnestunud setup.
Praegu olen jälle rohkem silica tahi süsteemide peal. Vahepeal jälle meeldis see meshiga mängimine rohkem. Eks see ole selline isetegemisrõõm ja nokitsemine. Igapäeva kaasaskantavaks süsteemiks selline asi ei sobi. (üleni metallist)
Siin on venelaste Kayfun:
http://shop.svoemesto.ru/index.php?productID=926 Selline võiks omal kunagi olla küll. Peab ainult mingi 6000 rubla koguma
Või selline näiteks, see oleks juba super vast: http://shop.svoemesto.ru/index.php?productID=790
|
|
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
12.01.2013 21:40:32
|
|
|
| Ho Ho kirjutas: |
edit: ja keerasingi ühe clearo sellega pekki... vedelik liiga vedel, tuli lupsti suhu  |
Ära väga pulli, nikotiin on üsnagi elukardetav asi säärastes kogustes. |
Millistes kogustes?
|
|
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
12.01.2013 21:46:33
|
|
|
Nikotiin nagu kõrgepinge juba...
Spoiler 
Ega sealt siis lurinal 3ml korraga suhu tule... mul oli tilk clearo põhjas ja sellest sai enne juba aimu, et coil üleujutatud ning toru umbes.
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
12.01.2013 21:57:34
|
|
|
edit: ja keerasingi ühe clearo sellega pekki... vedelik liiga vedel, tuli lupsti suhu
õnneks neid alumisi osasid mul spezzi käest 4tk saada  |
Mismoodi pekki? Tõmba see toru otsast ära ja pane siis see ilusti tagasi mis sa ära võtsid. Mingeid pinsette pole vaja.
ma just "lammutasin lahti" ja võtsin ka ühe ära huvipärast. praegu tossab veelrohkem igatahes (ülemine silikoonmüts ka tagurpidi) ning ei leki
juu mul siis tõesti niipalju VG'd sees.
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
12.01.2013 21:58:24
|
|
|
õnneks neid alumisi osasid mul spezzi käest 4tk saada  |
Mismoodi pekki? Tõmba see toru otsast ära ja pane siis see ilusti tagasi mis sa ära võtsid. Mingeid pinsette pole vaja.
ma just "lammutasin lahti" ja võtsin ka ühe ära huvipärast. praegu tossab veelrohkem igatahes
juu mul siis tõesti niipalju VG'd sees. |
no ma võtsin juba ligunenud tahi sealt ära... isegi tervet ei võtnud vaid vist veerand... viskasin kohe minema, sest see oleks haisema jäänud
proovin VG'd rohkem panna. praegu pesin puhtaks.
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
12.01.2013 22:09:51
|
|
|
Alati kui ma coile pesnud olen siis võtan lahtised ära ja pesen eraldi näppude vahel ning kuivatan vetsupaberiga kuivaks (suht kiiresti on täiesti kuiv).
Praegu tegin ka mõlemaga nii ja panin lihtsalt ühe tagasi.
Aga VG'd on mul ikkagi vaja. Spezz , sul on raudselt piisavalt , et ca 10-15ml loovutada väikse kasumiga
Peaks vist kliendikaardi taotluse sulle andma.
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
12.01.2013 22:25:03
|
|
|
On ikka. Kui väga kiire pole? siis esmaspäeval leian tööl tühja pudeli ka, kuhu see kallata
|
|
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
12.01.2013 22:28:27
|
|
|
Ei nii kiire ei ole. Natukene oleks vaja lahjemaks lihtsalt saada + natukene varuks ka kui peaks mingi 10'se mis-iganes-muu-maitse võtma kuna tahaks huvipärast midagi magusat vist ka proovida. Siiamaani ainult õun , ry4 , red bull , red energy5 , mentool , tavaline tubaka maitse ja need on kõik nagu täpselt teine äärmus magusast.
10-15ml tühje pudeleid on mul muidugi mingi 4-5 tükki sahtlis vedelemas igaksjuhuks
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kass-Artur
HV vaatleja
|
12.01.2013 23:18:22
E-sigarettidele vajalikud asjad ka seal olemas |
|
|
www.e-vedelik.ee
Võib-olla leiate ka sealt endale midagi sobilikku!
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
12.01.2013 23:31:22
|
|
|
Nonäed, kes siin 0mg VG'd otsisidki
|
|
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
12.01.2013 23:51:21
Re: E-sigarettidele vajalikud asjad ka seal olemas |
|
|
| Kass-Artur kirjutas: |
www.e-vedelik.ee
Võib-olla leiate ka sealt endale midagi sobilikku! |
Kui keegi sealt miskit ligi võtab, andke teada, kuidas on , kus asub, kui kiirelt saite ja kuidas pakitud jne. Nagu tavaliselt. Siis panen lingi esilehele ka.
Baas vedelikud ja muu Inavera on muidugi teada juba, aga pakkimine ja saatmine ja see muu värk ootab kommenteerimist.
|
|
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
13.01.2013 02:11:32
|
|
|
Saatsin meili , et kus linnas ja kas homme saab
Magagaskar Vanilly peaks vist magusapoolsem olema?
Eks ma annan siin teada.
EDIT: ja juba vastati. homme siis piritale "shoppama"
EDIT2: ühtegi nikotiiniga valmis vedeliku seal ei ole hetkel. VG, PG ja VPG saab 0 või 12mg küll jah ning soovi korral maitse-konsentraate.
Hinnanäited: 100ml 0mg VG 5€ , 100ml 12mg VG / PG 10€ , maitsekonsentraat 2x10ml 10€ , VPG (ehk 50:50) 100ml 18mg on 12€
masmre - sa oled ilmselt kõige pädevam vastama. kui ma võtan 100ml 18mg VPG siis palju sinna a'la õunakonsentraati vaja on , et saaks "tavalise" 18mg vedeliku mida müüakse?
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
13.01.2013 03:05:55
|
|
|
Saatsin mailile sama küsimuse muide neile.. et palju seda maitset oleks normaalne 10ml sisse kallata. Seni ootan vastust veel
InterFace, kui õunamaitseline on 0mg siis sa ei saa kuidagi kokku 18mg vedelikku
|
|
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
13.01.2013 03:10:18
|
|
|
Ma usun et 10ml pudel maitset läheb ära 100ml peale
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
13.01.2013 03:10:39
|
|
|
| 18mg polegi eesmärk. ma ju kõik 18mg vedelikud vähemalt pooleks (või rohkemgi) seganud 0mg VG'ga.
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
greendef
HV kasutaja

|
13.01.2013 03:34:54
|
|
|
| ufo56 kirjutas: |
| Ma usun et 10ml pudel maitset läheb ära 100ml peale |
Enamus maitsete tootjaid soovitavad 1-3% maitset baasvedelikule lisada, iseasi kui õige see jutt on, ma ise veel pole DIY vedelikega tegelenud.
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
13.01.2013 08:27:43
|
|
|
| greendef kirjutas: |
| ufo56 kirjutas: |
| Ma usun et 10ml pudel maitset läheb ära 100ml peale |
Enamus maitsete tootjaid soovitavad 1-3% maitset baasvedelikule lisada, iseasi kui õige see jutt on, ma ise veel pole DIY vedelikega tegelenud. |
Sillamäe lehel oli vanasti spikker ka kusagil. Aga jah, mingi 2 - 4% soovitatakse. Tuleb arvestada, et 1ml on umbes 20 tilka. Siis arvutadki edasi ise. Tegelikult pead ennem väiksema kogusega proovima, muidu keerad kogu 'partii' nässu, kui nihu läheb. Ise olen teinud küll ja kohvi oli normaalne täitsa, ananass tundus kuidagi imelik, virgiinia tubakas on ka ok.
100ml peale paneks ma kõigepealt 2ml, siis ootaks nats ja prooviks. Kui vähe on, siis 1ml haaval juurde, aga mitte rohkem, kui 4ml. Kui siis ka maitset vähe, siis veel 1ml jne. Vedelikel on selline omadus, et lahtiselt seistes tuleb maitse paremini välja pärast. Niiet pead vaatama, kui su kraam seisab mingi aeg, siis hiljem võib ta palju vängem olla juba.
Kanguse kohapealt (nikotiini sisaldus) pead arvestama, et maisestaja on 0mg, siis tuleb sul kokku mitte 18mg/ml vaid veits lahjem kraam.
|
|
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.01.2013 11:19:26
|
|
|
| tsitaat: |
100ml 12mg VG / PG 10€
|
esimene mittenormaalne eestlane, kes myyb normaalse hinnaga?
kuidagi liiga odav hind.
kas siis baasvedelik on tõesti nii odav vs valmis vedelikuga?
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
13.01.2013 11:55:16
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
100ml 12mg VG / PG 10€
|
kuidagi liiga odav hind.
kas siis baasvedelik on tõesti nii odav vs valmis vedelikuga? |
Tegelikult pole see ju odav, Tartus maksab sama asi 9€. Mida kangem on, seda kallim. Meil vähemalt siin eestis.
|
|
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
fallout3
Kreisi kasutaja
|
13.01.2013 13:23:33
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
100ml 12mg VG / PG 10€
|
kuidagi liiga odav hind.
kas siis baasvedelik on tõesti nii odav vs valmis vedelikuga? |
Tegelikult pole see ju odav, Tartus maksab sama asi 9€. Mida kangem on, seda kallim. Meil vähemalt siin eestis. |
No 100 ml puhul ei ole sellel 1€ enam ju erilist vahet, sisuliselt on ju tegu kuu aja varuga?
|
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
13.01.2013 13:28:42
|
|
|
See pole ju "valmis-suitsetamiseks-vedelik" seega ei saa seda niiotseselt võtta kuu aja varuna.
Pigem on see lahjendamiseks või kokkusegamiseks.
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
13.01.2013 13:52:30
|
|
|
| Kas kellelgi on kogemusi imelikult keemia maitsega vedelikega? Ma ei oska seda maitset kirjeldada, aga nagu tõmbaks lõhnaõli või alkoholi. Vedelik on kuidagi vedel ka võrreldes sellega mida ma siiani näinud olen. Lugesin välismaa foorumist, et tegu võib olla alkoholi baasil maitseainega või alkoholiga lahjendatud vedelikuga. Soovitati lahtiselt hoida mingi aja ja loksutada. Eks ma proovin, sest praegusel kujul need tõmmata ei kannata. Ma esialgu ei hakkaks avalikustama millega täpselt tegu, aga see on eestist ostetud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
13.01.2013 14:00:28
|
|
|
Keegi sai tagasisidet sealt e-vedelik.ee poolt? Kas täna ka neilt midagi saaks. Võtan kohe spezzi käest oma kraami ja kuskilt peaks 0mg kraami sebima
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
13.01.2013 14:07:59
|
|
|
| JazZ kirjutas: |
| Kas kellelgi on kogemusi imelikult keemia maitsega vedelikega? Ma ei oska seda maitset kirjeldada, aga nagu tõmbaks lõhnaõli või alkoholi. Vedelik on kuidagi vedel ka võrreldes sellega mida ma siiani näinud olen. Lugesin välismaa foorumist, et tegu võib olla alkoholi baasil maitseainega või alkoholiga lahjendatud vedelikuga. Soovitati lahtiselt hoida mingi aja ja loksutada. Eks ma proovin, sest praegusel kujul need tõmmata ei kannata. Ma esialgu ei hakkaks avalikustama millega täpselt tegu, aga see on eestist ostetud. |
Mulle on sattunud hangseni toodangut sellist, hullu kõrvalmaitsega... Või oli hoopis dekangi oma, ei mäletagi enam.
Lahtiselt seismine aitab üldiselt kõikide vedelike puhul. Soome gurud hoiavad oma kraami 2 nädalat lahtiselt. Pidavat aitama, ise pole proovinud, ei oska kommenteerida. Kui ikka paremaks ei lähe, siis vetsupotist alla...
Avalikusta ikka, sest muidu satub keegi teine ka sama sita otsa.
|
|
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
13.01.2013 14:34:12
|
|
|
| Keegi sai tagasisidet sealt e-vedelik.ee poolt? Kas täna ka neilt midagi saaks. Võtan kohe spezzi käest oma kraami ja kuskilt peaks 0mg kraami sebima |
Öösel sai räägitud , ütles, et helistaksin talle kui sinnapoole (pirita kant) liigun ja võib kuskil a'la selveri juures kokku saada. ma veel ei viitsi liigutada ennast lihtsalt.
Nüüd mõtlengi , et kas võtta lihtsalt 0mg 100ml VG või näiteks see 18mg 100ml VGP (50:50 segu) ja üks maitsekonsentraat. ideepoolest 100ml'le 5ml seda sisse lükata siis ongi valmis vedelik ju
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
13.01.2013 14:38:49
|
|
|
Norm. Ma lähengi just pirita selverisse
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
13.01.2013 14:41:43
|
|
|
| Keegi sai tagasisidet sealt e-vedelik.ee poolt? Kas täna ka neilt midagi saaks. Võtan kohe spezzi käest oma kraami ja kuskilt peaks 0mg kraami sebima |
Öösel sai räägitud , ütles, et helistaksin talle kui sinnapoole (pirita kant) liigun ja võib kuskil a'la selveri juures kokku saada. ma veel ei viitsi liigutada ennast lihtsalt.
Nüüd mõtlengi , et kas võtta lihtsalt 0mg 100ml VG või näiteks see 18mg 100ml VGP (50:50 segu) ja üks maitsekonsentraat. ideepoolest 100ml'le 5ml seda sisse lükata siis ongi valmis vedelik ju  |
Ikka VGP segu.
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
13.01.2013 14:43:17
|
|
|
| ? No aga valmisvedelik ongi ju segu PG ja VG + maitse.
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
13.01.2013 14:46:08
|
|
|
Mis siin arusaamatut ?
Võtagi see ja pane maitse juurde ning asi tahe
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
13.01.2013 14:49:40
|
|
|
| Ei ma arvasin , et sa tahtsid midagi vastupidist väita ja tekkiski segadus.
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
13.01.2013 14:59:33
|
|
|
Pirita kandist tuleb siis hinnaks 0,22€/ml 18mg vedelikul. Boonuseks veel see, et saad endale sobiva tugevusega maitse kokku keerata
Peleonist 0,16€/ml aga risk tolliga jagelema hakata. Peab vist ka vedelikke eestist soetama hakkama
|
|
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
13.01.2013 15:04:19
|
|
|
Kui suitsetades oli mure siis kui alla poole paki alles oli ja läksin poodi uut ostma siis praegu on mure kui a'la 15-20ml alles on mis samas piisaks 5-6 päevaks
Lähen käin pirital ära (keegi võiks laagris ka müüma hakata kurat 25+25km sõitu ühest otsast teise ) . Siis on 160ml valmis asja sahtlis ja üks 100ne niisama VG kah olemas varuks.
umbes 2 kuud mureta siis - no niipalju , et mt3'le varucoile kah vaja igaksjuhuks.
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
13.01.2013 15:09:31
|
|
|
Kui suitsetades oli mure siis kui alla poole paki alles oli ja läksin poodi uut ostma siis praegu on mure kui a'la 15-20ml alles on mis samas piisaks 5-6 päevaks
Lähen käin pirital ära (keegi võiks laagris ka müüma hakata kurat 25+25km sõitu ühest otsast teise ) . Siis on 160ml valmis asja sahtlis ja üks 100ne niisama VG kah olemas varuks.
umbes 2 kuud mureta siis - no niipalju , et mt3'le varucoile kah vaja igaksjuhuks. |
Kui seda vedelikku igas poes/putkas müüdaks siis ei oleks 20ml varu kriitiliselt pisike
|
|
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
13.01.2013 15:19:39
|
|
|
Oot keegi on juba proovinud ka seda pirita vedelikku?
Kui see kõlbab, siis prooviks ka ehk ära miskit ise teha.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
13.01.2013 16:01:27
|
|
|
ma just 5minutit tagasi sain kokku ja ostsin 100ml vg 0mg ja 100ml vpg 18mg ning 10ml óunakonsentraati. kokku 22eur+kütus.
pudelit täpselt samad mis sillamäe poes ja seega juba proovitud asi. spezz sai ühe "sillamäe óuna" minukäest kord varem ja kiitis. mulle hakkas ka meeldima kui vg'd juurde panin.
kohe praegu autos ei viitsi keemialaborit teha ja piip on nagunii hetkel täis.
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
13.01.2013 16:24:12
|
|
|
istusin lõpuks maha ja vaatasin oma "varustuse" üle
vedelikest on
"cigar 11mg" (peleon pani kingiks vist kaasa, vist PG, sest tundub vedelam)
"cherry 11mg" sama mis eelmine, olen kasutanud vg'ga segades.
Cherry 24mg PG
Apple 24mg PG
Apple 18mg VG x2
Tobacco 11mg VG
Mint 18mg VG
2x kanger T3 clearot ja 6 coili 1.5 ja 1.8ohm
https://www.dropbox.com/s/na1wpykkx0q2k11/2013-01-13%2015.13.41.jpg
nüüd tahaks mingit maitseelamust oskab keegi soovitada mida nendest kokku keerata? peenkeemia komplekti mul pole, seega umbkaudsed kogused käravad kah
Ühe õunavedeliku olen nõus puuduse käes vaevlejale müüma. 3.20+smartpost vms
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
13.01.2013 16:28:35
|
|
|
| Mint+tobacco pooleks peaks suht ok olema. Pane algatuseks kumbagi 0,5ml või isegi veel vähem puhtasse clearosse ja loksuta seni kuni on korralikult segunenud(kui ei maitse siis on kogus nii tilluke, et pole väga kahju vajadusel ära kallata).
|
|
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
13.01.2013 16:29:44
|
|
|
Kas paljas VG paksuks ei jää?
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
13.01.2013 16:31:39
|
|
|
Kas paljas VG paksuks ei jää?
|
Ise kasutan ainult 100% VG vedelikke ja pole probleemi tekkinud.
|
|
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
13.01.2013 16:50:34
|
|
|
Nii, hakkab looma... loodan, et 1.5 oomise coiliga see peleoni 1100mah 3.4V aku mul ei plahvata mingi hetk
Midagi eVic laadset ilmselt võtma lisaks
Hetkel siis kulunud ~90 eur kama peale
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.01.2013 16:52:57
|
|
|
Nii, hakkab looma... loodan, et 1.5 oomise coiliga see peleoni 1100mah 3.4V aku mul ei plahvata mingi hetk
Hetkel siis kulunud ~90 eur kama peale |
seda nimetatakse sõltuvuseks juba
aga ega ma ka sellest prii pole
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
13.01.2013 17:01:26
|
|
|
nikotiin ikka laksib hästi... eriti kui ma pole mingi 5 aastat suitsetaja olnud
see on see igasugune vidinate sõltuvus ja huvi, peab ikka kõik ära proovima alati
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
13.01.2013 17:23:20
|
|
|
| Spezz kirjutas: |
| Mint+tobacco pooleks peaks suht ok olema. Pane algatuseks kumbagi 0,5ml või isegi veel vähem puhtasse clearosse ja loksuta seni kuni on korralikult segunenud(kui ei maitse siis on kogus nii tilluke, et pole väga kahju vajadusel ära kallata). |
1.5kuud tagasi alustades esimesena ostsin ühe mint ja ühe tavalise tubaka. eraldi oli üks liiga imal ja teine liiga terav. koos aga oli väga hea
Hetkel siis kulunud ~90 eur kama peale |
kui see pole siuke hiinakas mis ei ole reguleeritud 3.2-3.3v peale vaid alustab 4'st ja langeb siis on sul watte pea 9 ja ampreid ikka liiga palju selle aku jaoks. ei plahvata kindlalt aga eluiga lüheneb tunduvalt (ja ka aku kestvus väiksem). kui ta on sul enamvähem-õige aku siis 7w ja 2.2amprit. tõmme ja toss peaks olema väga hea ning amprid on veits üle "piiri" kuid ei midagi hullu.
kui ma poolast raha tagasi saan siis on mul läinud 1.5 kuuga 240€ aga kõik akud on tavalised , seega midagi kallist polegi ostnud.
vedelike on muidugi nüüd 2 kuu varuga ning erinvevaid clearosi 3 + lisacoile. no kui 12€ eest üks 100ml VPG osta siis sellejaoks on 5ml konsentraati kah veel olemas , et kasutatav vedelik teha seega +1 kuu juurde.
sama ajaga suitsudelt "säästnud" 145€. no kuu aja pärast peaks nullis olema kui vahepeal midagi lolli ei tee
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|