Ligidalt on jube raske ikka ühe pauguga ära tappa kui ringi hüppab. Aga point on selles, et isegi kui ma jalge ette või selja taha vastu seina lasen siis peaks loogika (isegi mängu loogika) järgi one shot kill olema. RPG oli vanasti samamoodi. Ligidalt ei tapnud vaid pidi pikema maaga "hoogu koguma". Riiiight Granaadi raadius.. ok las ta sitt olla aga siis tahan endiselt "eel küpsetamist". Ma pole lihtsalt vahepeal üle poole aasta vist BFi mänginud ja endiselt pole miskit muutunud. _________________ Battlelog: Aivar1988
Ligidalt on jube raske ikka ühe pauguga ära tappa kui ringi hüppab. Aga point on selles, et isegi kui ma jalge ette või selja taha vastu seina lasen siis peaks loogika (isegi mängu loogika) järgi one shot kill olema. RPG oli vanasti samamoodi. Ligidalt ei tapnud vaid pidi pikema maaga "hoogu koguma". Riiiight Granaadi raadius.. ok las ta sitt olla aga siis tahan endiselt "eel küpsetamist". Ma pole lihtsalt vahepeal üle poole aasta vist BFi mänginud ja endiselt pole miskit muutunud.
ma olen vahelduva eduga terve aasta järjest lasknud ning võin öelda, et aastaga on palju asju tehtud ringi ja isiklikult pole ühtegi probleemi mängu endaga esinenud - täiesti tavaline võrgumäng mis aegajalt laagib, saad nurgataga surma jne
parm, kellel tangid, kellel dankid aivar1988, see nade ja rpg damm vähendati sihilikult et 24/7 metro hooradele kaikkaid kodaratesse loopida _________________ "Mõtle kriitiliselt"
Kui rohkem dammi vaja siis tuleb HC lihtsalt mängida.
Ise sain igatahes tänu granaatidele Rambo assigmenti tehtud _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Mingid vennad kasutasid selle rambo tegemiseks Metros MAV+Javelin kooslust, väga nilbe, aga väga efektiivne. Kujutage ette, klassikaline pudelikael ja pidev võitlus B juures külje pealt tuleva trepi juures. Kui sinna trepi allosa kohale hõljuma panna MAV kus teine meeskond on, siis vastane javeliniga teeb seal puhta töö, 10+ matsi korraga surnud. Javelini splash dam on võrreldes teistega väga suur.
Mingid vennad kasutasid selle rambo tegemiseks Metros MAV+Javelin kooslust, väga nilbe, aga väga efektiivne. Kujutage ette, klassikaline pudelikael ja pidev võitlus B juures külje pealt tuleva trepi juures. Kui sinna trepi allosa kohale hõljuma panna MAV kus teine meeskond on, siis vastane javeliniga teeb seal puhta töö, 10+ matsi korraga surnud. Javelini splash dam on võrreldes teistega väga suur.
MAV ei saa ju javeliniga lockida ? Mavi saab stingeriga lockida. Või kasutati veel SOFLAMi ka ? Või siis EOD bot või mis sa mõtlesid nüüd?
MAV ei saa ju javeliniga lockida ? Mavi saab stingeriga lockida. Või kasutati veel SOFLAMi ka ? Või siis EOD bot või mis sa mõtlesid nüüd?
Huvitav küsimus, kellelgi CO-OP üldse töötab? Mul mingi login, searching for other player ja siis Co-op game cancelled ._.
ma lülitan viiruse tõrjemaha ja müüri samuti siis mõnega ikka saab mängida.. aga sõbralistis olevaga pole veel saand mängida.
Proovisin seda, vahet ei omanud sama moodi Co-op game cancelled :I _________________ Ära tee teisele seda mis sa tahad et sulle tehtaks.... maitsed võivad ju erinenda.
Huvitav küsimus, kellelgi CO-OP üldse töötab? Mul mingi login, searching for other player ja siis Co-op game cancelled ._.
Loe teema esimest postitust.
Teemas siis Co-Op mitte üleüldine, ma ei saaks online üldse BF3e mängida kui mul ei oleks pordid fowarditud ja service-id välja lülitatud, enne nendega mässamist oli iga 15 mindi tagant disconnect
Aga ju peab ilma KH2002-ta hakkama saama, muidu specid olid päris head sellel relval _________________ Ära tee teisele seda mis sa tahad et sulle tehtaks.... maitsed võivad ju erinenda.
Loe teema esimest postitust.
Teemas siis Co-Op mitte üleüldine, ma ei saaks online üldse BF3e mängida kui mul ei oleks pordid fowarditud ja service-id välja lülitatud, enne nendega mässamist oli iga 15 mindi tagant disconnect
Aga ju peab ilma KH2002-ta hakkama saama, muidu specid olid päris head sellel relval
pm sama mis m16a4 aint reload on pikem ja näeb rõve välja
Saab ja kõik mis rääkisin oligi nii. Üks tont oli meie tiimis MAViga ja hõljus pudelikaelte kohal kus palju rahvast ja MaVi venna koostöö partner oli teises tiimis Javeliniga.
Oot, mida ta Javeliniga lockib? UAV´d? Vaenlase snaiper peab ise ka päris loll olema kui ta sellega oma meeste keskele läheb kus vaenlane saab hunnik kille
Aga ma arvan et see patchitakse ära, et javelin UAV´d ei võta näiteks või seda väikest robotit
ega jah kui ei ole peale metro mingit muud kaarti pelanud siis tuleb päris suure ehmatusena et javeliniga saab mav-i lokkida _________________ "Mõtle kriitiliselt"
aga mis selle 2:42 venna originaal video oli? See oli vist see, kus ta pani c4 camperi juurde ja siis parachutega maandudes lasi ta õhku, aga mis selle video nimi oli
aga mis selle 2:42 venna originaal video oli? See oli vist see, kus ta pani c4 camperi juurde ja siis parachutega maandudes lasi ta õhku, aga mis selle video nimi oli
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.