Ja mis see sinu asi on, mida ma oma mängudega teen? _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Ei olegi, lihtsalt naljakas on _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Ho Ho - lükka sisse scientific methodi asemel korraks emotional method ja saad aru. Seda tunnet ei saa kirjeldada mida osade jaoks originaal mängu ost ning sellejärgne aastate pikkune omamine tähendab. Tegelt saab küll vist - väga hea ja mõnus tunne. Täpsemalt vist kirjeldada ei saa
Praegu pole negatiivset, mis silma jäänd. Kui midagi tuleb,eks siis mainin. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Endal kahjuks läks eile telekas katki, nii et ma muid mänge praegu proovida ei saagi peale Mario läbi ekraani
Ehk siis mitte kõiki mänge ei saa ainult puldi-ekraanil mängida.
Aga räägi sedagi kui pikalt too pult ühe laadimisega kestab? _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Ma ei tea seda aega täpselt ütelda...kestab minu jaoks paraja aja, kuidmue ei tekita see mingit probleemi. Juhe taha ja saab edasi mängida, minu jaoks pole see mingi probleem. Ning teleka asi ei lähe miinuse alla....ma ei saa x360de ja PS3edega ka mängida, kas siis need panen ka kohe miinuse alla? _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
minu jaoks kõlab see miinusena seetõttu, et Nintendo reklaamis seda välja kui featurit mis võiks alati töötada. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
HoHo - Negatiivselt miskit kommneteerida, ilma et ise oled seda proovinud ei ole ilus. MIne ja proovi ja siis kommenteeri. Lisaks teiste inimeste hobisid ei ole samamoodi ilus kommenteerida. Mis siin vahet on mida keegi kogub ja miks ta seda teeb, see on tema enda vaba tahe ja sinu tagumikku ei tohiks see absoluutselt kottida.
Mis puudutab puldi aku kestvust, siis keskelt läbi 4 tundi Mariot nautides. _________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker
Tegelt ei ole see 4 tundi suur probleem kui asi akuga. Kuna toote sihtgrupp ei tundu olevat core mängijad siis ülejäänute jaoks on 4 tundi maa ja ilm vist. Vähemalt enda seisukohast ei tahaks küll niigi kaua ühe jutiga pelada. Mäletan, et iTouch 3 pidas mängides aku ca 1,5 tundi vastu ja see oli küll liig lühike. Samas iPad 2 ga saan mingi 3-4 päeva ühe laadimisega mängida, ehk siis 2-3 tundi vist kestab üks seanss. iFõuni laen ka mingi korra päevas at least ja ei ole nagu probleem...
Ma ise olen siis WII U omanik oma 20 päeva juba ja ega ta kodus saab päris kõva vatti. Samas see aku kestvus disiplineerib päris tugevalt poissi, ta ei saa pikalt mängida vähemalt Mind siiamaani see akukestvus ei häiri väga, samas igati mugav riistapuu ka uudiste lugemiseks, veebis kolamiseks. Enne sai teleka ees pidevalt näpitud iphone või siis läpakat, nüüd WIIU gamepad. Browser igatahes sellel peajagu teistest konsoolidest üle, ainukene miinus et ei toeta flashi Peldikusse saan ka minna ja seal edasi mängida kui vaja
ToivoLep - Roccas oleks võin mõnelt müüjalt küsida pulti rpovoimiseks, nad oleksid andnud. Seda me ei saa välja panna kuna ma olen kindel, et mingil hetkel läheb kellelgi seda rohkem vaja kui meil või siis keegi tahab näha kui palju jõudu on vaja et see keskelt pooleks murda. Meie demo trummid roccas igatahes nii otsa said, et mingil vennal oli vaja proovida, kumb peale jääb kas meie trummid või siis tema põlv.
Heameelega hoiaks paljusid asju väljas, nii et neid saaks proovida ja ka demo mänge vaadata, aga kuna meil on selliseid inimesi: võõrast vara nõrkemiseni. See ralli tool koos rooliga saab ka parajat vatti, mõned ikka väänavad teist nagu tahavad. _________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker
Siiani ka miinuseid pole,vast ainult gamepadi kestvus kuni 4 tundi,aga ega jutti rohkem ei mängigi ja pole probleemi juhe taha vista,varsti tuleb ju pro kontroller ka müüki,mille kohe soetan,mina igatahes toksin magamistoas call of dutyt gamepadiga black opsi magamistoas pikali onlines igati mugav,sest teine saab elutoas seni ps 3me või x-kasti taga mängida.Kui nüüd võrrelda ps 3me pilti wii u-ga,siis igatahes wii u pilt on ilusam,pilt on ikka siledam tektsuur ilus terav,värvid ka ilusamad,vähemalt minu Samsa 55 3D teku taga,sest ps 3mel on see pilt ikka udusem ja tekstuur karvasem,vähemalt nende mängudega mis mul ka ps 3me ja wii u-l on _________________
Issand, siin on nii põnevad jutud, et peab ise ka ostma. Õnneks on 3dsi peale mario bros 2 ostetud mis vähemalt peaks teoorias tarbimiskirge rahuldama.
Siiani ka miinuseid pole,vast ainult gamepadi kestvus kuni 4 tundi,aga ega jutti rohkem ei mängigi ja pole probleemi juhe taha vista,varsti tuleb ju pro kontroller ka müüki,mille kohe soetan,mina igatahes toksin magamistoas call of dutyt gamepadiga black opsi magamistoas pikali onlines igati mugav,sest teine saab elutoas seni ps 3me või x-kasti taga mängida.Kui nüüd võrrelda ps 3me pilti wii u-ga,siis igatahes wii u pilt on ilusam,pilt on ikka siledam tektsuur ilus terav,värvid ka ilusamad,vähemalt minu Samsa 55 3D teku taga,sest ps 3mel on see pilt ikka udusem ja tekstuur karvasem,vähemalt nende mängudega mis mul ka ps 3me ja wii u-l on
kui mingid vead esinema hakkavad,küll siis valetan Seni küll miskit halba pole öelda 10 päeva jooksul seda kasutades.Zombi U-d on öösel mõnus toksida,midagi nii head polegi mänginud vist,tõeline ellujäämismäng _________________
kui mingid vead esinema hakkavad,küll siis valetan Seni küll miskit halba pole öelda 10 päeva jooksul seda kasutades.Zombi U-d on öösel mõnus toksida,midagi nii head polegi mänginud vist,tõeline ellujäämismäng
Mulle zombie u ei meeldinud. Pole kunagi horrorid ja survivalid meeldinud. Mäng iseenesest hästi üles ehitatud ja väga hästi mängitav.
Niiet siis Wii U on asjalik? ... Muidu oli plaanis poisijõmmile jõuludeks 3DS XL kinkida, a no veits juurde panna saaks selle juba. Ja seda kõike vaid Super Mario pärast _________________
Minule konsool meeldib, olen oma ostuga rahul. Eriti meeldib just pult, kus saab mänge mängida otse ekraanilt, nagu tahvelarvuti. Netiga ainult on praegu jama, ei taha ühenduda netti, isegi mitte manuaalselt tehes. Peab midagi ruuteris sättima, et ühendaks, ise kahjuks ei jaga seda teemat.
Vaatasin vahepeal mis mänge veel seda Off TV play funktsiooni toetab, tundub et päris paljud:
New Super Mario Bros. U
Tekken Tag Tournament 2
Dragon Quest X
Assassins Creed III
Darksiders II
Mass Effect 3
Epic Mickey 2
Call of Duty: Black Ops 2
Warriors Orochi 3 Hyper
Scribblenauts Unlimited
Batman Arkham City: Armored Edition
Ninja Gaiden 3: Razors Edge
Rabbids Land
Skylanders Giants
Sonic & All-Stars Racing Transformed
Wii Fit U
Madden 13
FIFA 13
Rayman Legends
Toki Tori 2
Nano Assault Neo
Trine 2 Director’s Cut
Puddle
Built in system apps _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Sain ka nüüd neti taha oma WiiUle, mees miskit uuris siin ja tundub et staatilise IPga ühendus asi ära. Praegu rebib update. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
kas keegi eshopist ka midagi ostnud on,ise olen inglismaa alla reganud,proovisin mastercardiga,aga kuidagi ei saa,viskab veateate kuigi mujalt netist olen asju ostnud.Wiiu punkte pole ka veel eestist saada _________________
Tee teine kasutaja FIN alla ... ja osta asju läbi selle kasutaja. Mänge saavad kasutada aga mõlemad ... _________________ the Apple doop - parima hinnaga 🍏 Eestis!
veloo 🚲 söidame stiilselt!
Endal On WiiU Rayman Legendsi pärast ja Rabbids Landi. Kuigi Rayman lükati 2013 aastasse....
Rayman Origins oli mu lemmik mäng eelmine aasta, just selle artstyle pärast ja 2D spritede. Sellepärast ongi mul Rayman Legends must buy.
--
don_mikk kirjutas:
Kas saab kuskil elektroonika poes konsooli proovida ka?
Rocca Al Mare Euronicsis on WiiU demo olemas
--
Täna oma WiiU järgi :3
Käisin Roccas eelmine nädal ja WiiU-d küll mängida ei saanud. Küll oli aga ostmiseks olemas. Ma Euronicsisse ei vaadanud aga käisin seal mängupoes. _________________ https://veebmik.ee - Wordpress veebiarendus
Kes Rocca poes käinud pole ja seega pointi ei jaga, see vaadaku interaktiivset kaarti. Progame asub ülejärgmises boksis, mitte kõrvalasuvas kauplusehoones, kuigi võiks seda arvata.
http://www.roccaalmare.ee/keskuse-plaan/
Valige sealt 2. korrus ja tehnika.. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Ei saa aru kes mida siin öelda tahab. Käisingi seal Progame-sis, kuna seal ju saab kinecti ja wiid proovida, siis mõtsin, et äkki ka wiiu-d. Aga Euronicsisse ei olnud viitsimist vaadata, kuna polnud aega. _________________ https://veebmik.ee - Wordpress veebiarendus
Ei saa aru kes mida siin öelda tahab. Käisingi seal Progame-sis, kuna seal ju saab kinecti ja wiid proovida, siis mõtsin, et äkki ka wiiu-d. Aga Euronicsisse ei olnud viitsimist vaadata, kuna polnud aega.
Euronicsisse astusin ja seal täitsa olemas. Nintendolandi saab provida. _________________ https://veebmik.ee - Wordpress veebiarendus
Samuti on võimalik Ameerikas uus bundle osta , kus on Wii u prem edition, nintendo land, zombie u, procontroller ja mingi eshop bonus vms. 390 dollarit kui ma ei eksi.
WiiU peale on tulnud mõnus app - Rayman Challenge app, kus saab proovida, kaugele saad teistest. Üks on Livin Dead maailm ja teine on, kus tuleb saada 150 lumi. Samuti on demost tulnud levelid nüüd ajalimiidivabad ja neid saab üha uuesti ja uuesti mängida. Fail on miskine 860mb suur.
Saab seda niikaua mängida, kui õige Rayman Legends välja tuleb, mis on august 30! _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Wind Waker HD helps Wii U sales surge 685 percent
11 Oct, 2013
The release of Legend of Zelda: Wind Waker HD has seen Wii U sales jump a whopping 685% during its launch week.
In a statement send to MCV, Nintendo's James Honeywell said, "We have long believed that software sells hardware and it’s great to see that reaffirmed this week with an uplift of Wii U hardware sales to coincide with the launch of The Legend of Zelda: The Wind Waker HD."
We aren't sure how this percentage equates to figures within the UK, however we expect that Nintendo is smiling.
Kas Wii U ühendub kineskoopteleriga? Kas ühendamiseks sobib Wii kaabel ? _________________ DSi- must, DSiXL- bordoo, 3DS- punane, 3DSXL- roosa, New 3DSXL- Hyrule Edition, New 2DSXL Dragon Quest Metal Slime Edition, Wii- punane, Wii U- Zelda, Switch- hall, PS Vita 1000- must, PS Vita 2000- Dragon Quest Metal Slime Edition, PS4 slim- must, XBOX ONE S
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.