Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Pätu
HV Guru

|
04.01.2013 18:48:50
|
|
|
Nojah Razer Tiamat 2.2 mikrofon suri lampi kätte ära. Kõikjal on Mic boost jms asjad põhjas. Teamspeakis ja skypes mikrofoni normaalse häälega rääkides ei kuule mitte midagi. Kaks päeva tagasi töötas. Enam mitte. Mikrofoni peab karjuma lausa, et midagigi aktiveeruks. Müstika See on see välja tõmmatav ja sisse lükatav mikrofon
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
05.01.2013 15:45:07
|
|
|
Keegi ei tahagi siis Aune T1-te proovima tulla Tahaks teisi klappe ka uudistada ja proovida
Infoks veel niipalju, et panin T-1`le kõlarid taha ja oibljääääd... oleks nagu uued kõlarid ja helisüsteemi ostnud Megahea heli!
e: Üritan kirjaldada natuke seda heli mida praegu kogen läbi kõlarite. Vot see on selline tunne nagu live kontsertil bass/kontrobass/tšello ja basstrumm koos mängivad ja terve rindkere eest taha kõmiseb ja võbiseb - vot sellist bassi enne seda amp/dac`i lihtsalt ei eksisteerinud enne kõlaritega. Praegu istuks nagu lava ees ja naudiks live kontsertit.
Üldiselt olen nüüd jõudnud arusaamani, et enne kui rääkida üldse mingite 320kbps MP3-de ja FLAC`ide jms. võrdlemisest ja kuuldavast vahest - unustage ära! - enne muretsege korralik DAC
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
05.01.2013 16:28:34
|
|
|
No ja kuidas siis on, nüüd teed pimetestis FLACil ja 320 kB/s mp3-l vahet? Kas seda Aunet keegi kusagil usaldusväärselt mõõtnud on? Oleks huvitav teada, mis see lamp seal teeb.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
05.01.2013 17:03:54
|
|
|
Ihv see on vale teema selleks ja ma ei viitsi sinuga mõttetusse vaidlusesse kukkuda. Minu jutu point oli see, et vahepeal käib siin siuhke sõda igasugu mp3 ja FLAC jne. teemal inimeste vahel, kes võrdlevad neid puhtalt PC väljundi puhul (suvakas odav helikaart/integreeritud helil) omamata aimugi milline meeletu heli vahe on normaalse DAC`ga! Ma ei ürita siin Aune T1`te haipida vaid räägin üldises võtmes. Ilma korraliku DAC`ta on heli s*tt kuubis!
|
|
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
kembadesig
HV veteran

|
05.01.2013 17:04:30
|
|
|
CoiL, Mis kõlaritest/võimu(dest) jutt käib?
_________________ Sounds?... |
|
Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
05.01.2013 17:21:37
|
|
|
Suht suvakatest 2.1 puitkastidega kõlaritest. Mingi UON HT-3010. Antud juhul pole see oluline MIS kõlarid vaid ma räägin sellest helist mis sealt välja tuleb võrreldes odavate/integreeritud helikaartidega. Ütlen ausalt, et ESI Juli@ helikaart ei teinud mul sama süsteemiga pooltki nii head heli! Eks oma osa ole sellel ka lambil. Helipilt on väga avar ja õhuline, väga detailne, kõik muusika elemendid/pillid selgesti eristatavad.
e: Btw, lähen täna sõbra juurde ka proovima ja temal väga korralik ja üsna kallis helisüsteem. Eks näis milline muutus seal tuleb kui T1 vahele lükata
Igatahes luban lahkelt oma kõrvaga kuulama testima tulla kes ei usu millest räägin
e: unustasin mainida, et need arvutikõlarid on ümber ehitatud, lisatud kesksagedus kõlarid.
|
|
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
06.01.2013 12:03:28
|
|
|
CoiL kirjutas: |
Ihv see on vale teema selleks ja ma ei viitsi sinuga mõttetusse vaidlusesse kukkuda. Minu jutu point oli see, et vahepeal käib siin siuhke sõda igasugu mp3 ja FLAC jne. teemal inimeste vahel, kes võrdlevad neid puhtalt PC väljundi puhul (suvakas odav helikaart/integreeritud helil) omamata aimugi milline meeletu heli vahe on normaalse DAC`ga! Ma ei ürita siin Aune T1`te haipida vaid räägin üldises võtmes. Ilma korraliku DAC`ta on heli s*tt kuubis! |
Ega mina ka ei viitsi vaielda, kuid ma küsisin küsimuse, millele on võimalik vastata ei või jah.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
06.01.2013 15:57:25
|
|
|
Ei ole teinud veel pimetesti ja ei viitsi ka ilmselt. Minu jutu pointile sa ikka pihta vist ei saanud.
Igatahes sain nüüd korralikuma tehnikaga ka seda aunet proovitud. PC Audiotrak Prodigy HD2 Advance DE (Analog out) > Denon PMA-860 (source direct) > Wharfdale diamond 9.2 kõlarid VS. PC (digital USB out) > Aune T1 > Denon PMA-860 > Wharfdale diamond 9.2 kõlarid - vahet on väga raske märgata kuid minu kõrvale pisike vahe siiski on. Aunega on helipilt imekübeke vast avaram kuid vahe on tõesti imepisike. Ühesõnaga kui ei ole mingi eriline audiofiili kõrv, siis kõlaritega kuulates pole sellise süsteemiga väga vahet.
Kõrvaklapi heli (denon dac vs. audiotrak dac vs. aune dac) pole veel jõudnud omavahel võrrelda. Võibolla hiljem saab ära proovitud.
e: hahaa, ma jobu ei vaadanudki enne, et sellel denonil pole digital inputi olemas. See võrdlus jääb vist ära
|
|
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
grimes
HV vaatleja
|
07.01.2013 11:07:42
|
|
|
Tervist
Oleks siis Samuti vaja väikest soovitust teiepoolt kõrvaklappide osas.. Niinimetatud NööpKõrvaklappide osas
Sai siin teemas paras ports lehti läbi kammitud, kuid nüüd ,et kindlamat otsust teha küsiks üle
Eelistaks mõnusat bassi muidugi heli ka oluline ... Hetkel kasutan noname 15€ omasid. Mis kõrvas ei püsi ja kõrva saamine, et heli normaalne oleks ka ilge tegemine..
1. Kas Sennheiser CX 300II Precision - Oleks piisavalt mõistlik selle hinnajuures ? Kui õieti aru sain siis mudel juba oma 2a vana.
http://www.noortehnik.ee/grupid/action/show_product/product_id/1365/
2. Jays a-Jays ONE - Teine vajrant siis.. Juhtmeosa natuke vast tundub harjumatu. Samas ei liikle kuulamise ajal väga
http://soundshop.ee/index.php?id=1586&toode=Jays%20a-Jays%20ONE+
Või on midagi veel paremat ligilähedase hinnajuures eestist kättesaadav ?
Kui see nüüd oluline peaks olema, siis muusika edastaja Iphone.
Suured tänud kindlasti ette ära teile, kes selles valdkonnas natuke asja jagab
_________________ www.motoclub.pri.ee Autohuviliste fooum  |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
07.01.2013 11:28:24
|
|
|
grimes, küsid "nööpide" kohta, kuid näited kõrvasisesed
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
07.01.2013 11:30:35
|
|
|
Mismõttes juhtmeosa harjumatu? Just on hea, ei lähe nii kergesti pusasse. See juhe on väga mõnusalt pehme ja kerge.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
ReneM
HV vaatleja
|
07.01.2013 14:11:21
|
|
|
grimes kirjutas: |
Tervist
Oleks siis Samuti vaja väikest soovitust teiepoolt kõrvaklappide osas.. Niinimetatud NööpKõrvaklappide osas
Sai siin teemas paras ports lehti läbi kammitud, kuid nüüd ,et kindlamat otsust teha küsiks üle
Eelistaks mõnusat bassi muidugi heli ka oluline ... Hetkel kasutan noname 15€ omasid. Mis kõrvas ei püsi ja kõrva saamine, et heli normaalne oleks ka ilge tegemine..
1. Kas Sennheiser CX 300II Precision - Oleks piisavalt mõistlik selle hinnajuures ? Kui õieti aru sain siis mudel juba oma 2a vana.
2. Jays a-Jays ONE - Teine vajrant siis.. Juhtmeosa natuke vast tundub harjumatu. Samas ei liikle kuulamise ajal väga
Suured tänud kindlasti ette ära teile, kes selles valdkonnas natuke asja jagab  |
Endal on Sennheiser CX271 ning kiidan taevani. Kunagi Digi ajakirja testi järgi valitud. Usun, et CX 300II Precision võiks olla väärt järglane
_________________ SimplBooks veebipõhine raamatupidamisprogramm väikeettevõtetele |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
oksakoor
HV kasutaja

|
07.01.2013 14:43:36
|
|
|
Endal samad CX271 ja tõesti head
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tux
HV kasutaja
|
07.01.2013 16:17:09
|
|
|
ReneM kirjutas: |
grimes kirjutas: |
Tervist
Suured tänud kindlasti ette ära teile, kes selles valdkonnas natuke asja jagab  |
Endal on Sennheiser CX271 ning kiidan taevani. Kunagi Digi ajakirja testi järgi valitud. Usun, et CX 300II Precision võiks olla väärt järglane  |
Olen ühte CX 300 versiooni kuulanud, ma ei tea palju nad erinevad on, aga mulle see küll eriti head muljet ei jätnud. Bass on võimas küll, aga mingist helipildi selgusest küll rääkida nende puhul ei saanud - samas poppmuusika kuulamiseks on valdavale osale rahvast ilmselt täiesti head (ning see efekt ka, et kui pole varem paremaid kuulnud, siis ei tea ju ka parematega võrrelda ja sinu isiklikul skaalal 0-10ni on nad ikka täispunktidel parimad).
Kui huvitab veidi täpsem sagedusedastus ja puhtam heli, siis julgen soovitada siit teemast juba läbi käinud Sony MH1-sid, mida saab ebay-st naeruväärselt odava hinnaga (alates ca 25-30$-st, hind on veidi üles läinud pärast seda, kui head-fi.org seltskond avastas nende klappide hinna kohta ootamatult hea heli ja nende läbimüük oluliselt kasvas).
Odavamast klassist on veel nt Maximo iMetal iM-590 ka päris adekvaatset heli mängiv sisekõrvaklapp, mida kuulnud olen ja soovitada julgen.
Muidu kui nii kiire ei ole, soovitaks ühel õhtul rahulikult see leht läbi vaadata, saab ka päris hea pildi ette: http://www.head-fi.org/t/478568/multi-iem-review-268-iems-compared-visang-vs-k1-added-01-03-13
viimati muutis Tux 07.01.2013 16:17:48, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
11.01.2013 00:19:24
|
|
|
Võrdlesin nüüd natuke lampe Aune T1-ga ja minu kõrvale on 6922EH parem. Avaram helilava, instrumendid rohkem nö. laiali laotatud. Pillid ja detailid kergemini eristatavad. Üleüldiselt 6922EH-ga kogu helipilt õhulisem ja tundud rohkem nö. muusika sees olevat. 6N23P-ga kogu kupatus rohkem sinu ette koondatud ja pillid rohkem "üksteise seljas". 6922EH-ga kergelt rohkem kõrgeid ja bassil rohkem sügavust/kuma. 6N23P-ga nö. tihedam bass ja jätab "kuivema" mulje kuid samas rock/metal muusika puhul toob bassikitarri ja basstrummi mõnevõrra paremini esile. Kitarrid jällegi omakorda sedavõrra raskemini eristatavad. Vokaali seisukohalt on 6922EH natuke "elavam".
Eks see helipildi iseloomustamine ole naljakas teha sõnadega aga loodan, et on minu kirjeldusest aru saada miskit
Minu arvates ei tasu see RockGrotto foorumi tüübi (Pinkfloyd aka Mike) käest tellitud 6N23P ennast ära (27£ koos postiga) aga eks see ole maitse asi ka.
Paljudele ilmselt meeldib selline rohkem "koondatud" ja tihedam helipilt. Elektroonilise muusika kuulajatele soovitan küll pigem 6922EH teed minna.
Rock/Metal puhul vb. eelistaks isegi 6N23P`d aga kui seinast seina stiilide kuulaja, siis 6922EH vast parem valik.
Tellisin niisama testimiseks eBay`st veel mõned lambid:
Amperex ECC88/6DJ8 (69`, GAC, large dimple disc getter on a single leg support)
Brimar ECC88/6DJ8 (late 70`, round large Halo getter, "Cinemascope" logo)
Tungsram PCC88/7DJ8 (NOS, made in Hungary)
Eks näis mis nendega saama hakkab. Kommin siia ka kindlasti. Kes tahab, siis endiselt võimalus Aune T1-te oma kõrvaga proovima tulla (tooge omi klappe kaasa)
|
|
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
oksakoor
HV kasutaja

|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
12.01.2013 13:50:11
|
|
|
aga oskab keegi mõistliku kvaliteediga/aku vastupidavusega BT klappe soovitada kaablimajandusest on ametlikult kopp ees, trennis kandmiseks just seega võiks selle suunitlusega ka olla et 3 piiska higi kohe seadme töölepingut ei lõpetaks
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
4 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
oksakoor
HV kasutaja

|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
12.01.2013 13:56:47
|
|
|
jooksmisega ei tegele, uurin neid
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
4 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
lkraav
Kreisi kasutaja

|
12.01.2013 18:58:58
|
|
|
Sain eile täiesti juhuslikult TLN Muusiku poes ühe suurema kauba ostuga JTS IE-1 omanikuks.
Täiesti wow. Kõrged eristuvad fantastiliselt hästi, alumine ots on mõnus ja need asjad pole end isegi sisse veel mänginud. Ma olen selline alustava faasi trummar ja kuulan neid kõige rohkem ja detailsemalt. In-earidest pole ma veel kohanud ühtegi paari mis selliselt suudaks vist tõesti peaaegu iga häti lööki, isegi 16+ndikke, ükshaaval eristatavaks teha. Kõikide taldrikute asukoht on samuti suurepäraselt äratuntav.
Ühesõnaga, kuskil 50-60€ klassis on mul nüüd suht kindel benchmark toode olemas, mille vastu igasugust kallimat ja odavamat kraami võrrelda.
_________________ TELEFON PROFIILIS :: HV-NewFavFilter - GreaseMonkey HV lemmikute filter! Kui meeldib, pane positiivne märksõnaga "HV-NewFavFilter". |
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
H_K
Aeg Maha 2n

|
12.01.2013 19:48:01
|
|
|
kembadesig kirjutas: |
1. Sennheiser RS 180 - Juhtmeta klappide klassis väga asjaliku esitusega, üpris mugavad ning ekspertide poolt väga häid hinnanguid saanud klapid. Heli ülekandest rääkides on kasutusel KLEER "lossless" süsteem, et midagi õhku kaduma ei läheks.
Hind on muidugi juba teine asi, Sounshopis ~215€
2. Beyerdynamic RSX700 - Ilmselgelt järgmine valik, kui ei soovita nii palju raha klappide alla kulutada, kui esmalt jutuks olnud klappide eest küsitakse. Täismõõdus klapid, digitaalse ülekandega ning häirete vältimiseks võimalik kasutada kaheksat erinevat kanalit. Hea esitusega ning täitsa viisakad klapid, arvestades et hetkel on nad rohkem kui poole odavamad esmalt pakutud Sennheiseri mudelist. Ka eksperdid on hinnanud neid klappe teise koha vääriliselt.
Soundshopis kukutatud ~170€ pealt 99,90€
|
pool aastat on sellest postitusest mööda läinud, kas vahepeal on midagi uut ja ja soodsamat müügile ilmunud, mida kannataks soovitada.
Huvitab peamiselt juhtmevaba ja TV kuulamiseks.
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
kembadesig
HV veteran

|
13.01.2013 02:16:18
|
|
|
H_K, Kõik sõltub rahakotist, kuid ~100€ eest ei saa paremat ilma juhtmeta klappi kui seda on RSX700!
_________________ Sounds?... |
|
Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
17.01.2013 19:09:42
|
|
|
Keegi mõnda Turtle Beach Ear Force M3 analoogi oskab soovitada, kuna need pidavat kiiresti lagunema
P.S mikri olemasolu ei ole primaarne.
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
17.01.2013 19:38:34
|
|
|
pots4t4j4 kirjutas: |
aga oskab keegi mõistliku kvaliteediga/aku vastupidavusega BT klappe soovitada kaablimajandusest on ametlikult kopp ees, trennis kandmiseks just seega võiks selle suunitlusega ka olla et 3 piiska higi kohe seadme töölepingut ei lõpetaks |
Ma olen Tenqa Remxd klappe testinud nädal aega, peale seda tellisin endale ära ka. Aku vastupidavust ei oska kommenteerida kuna omanik enne ei mäletanud millal laadis (vast mõni nädal tagasi) ning minu käes ka nad ei tühjenenud. Kui kasutada tunnike päevas siis peab nii kaua, et kunagi ei mäleta, millal viimati laadisid. Ilmselt isegi mitte kuus korra vaid veel harvem.
http://www.tenqa.com/remxd-bluetooth-headphones.php
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |