Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
lightbluefox
HV Guru
|
06.01.2013 12:57:04
Jälitustarkvara targale telefonile? |
|
|
Tundub, et Pray, droidlost ja veel nii mitme arvestatav konkurent on Avast!, aga küsimus on, kas antud tootel on üldse mingi mõte, kui see paigaldada rootimata telefonile?
St kui leitakse lukuga telefon, oleks ilmselt esimene asi full wipe/sim välja ja sellega läheks ka jälgimisvõimalus...
St kui sa juhtumisi ei jõua nii kiiresti arvuti taha pärast telefoni kaotust, et aktiveerida kadunud telefoni režiim, siis on programm mõttetu...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.avast.android.mobilesecurity&hl=et
viimati muutis lightbluefox 06.01.2013 13:23:13, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
06.01.2013 16:52:29
|
|
|
Avast! teatab, kui SIM kaart vahetatakse või võetakse välja. Sellega saad ka uue SIMi numbri.
Samas jah, eks see rootimine/hard reset ole üks probleem...selle vastu väga ei saa. Tulebki loota, et leidja/varas on rumal ja ei tee seda enne, kui trackingu peale paned.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
   |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
   |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
07.01.2013 11:29:24
|
|
|
Avast on tore, veebis saab jooksvalt telefonile käsklusi anda, nt panna sireeni tööle ja aktiveerida, et kõikidest kõnedest ja sõnumitest saadetakse koopia sõbranumbrile.
Kuna rooditud pole, siis gpsi kahjuks aktiveerida nii ei saa, aga samas kui tegin veebis asukohapäringu ja avasin "pahaaimamatult" telefonis gpsi kasutava rakenduse, tuli hoobilt veebi telefoni asukoht kaardil.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
   |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
07.01.2013 14:22:48
|
|
|
Siis ka kui GPS on välja lülitatud? Avast näitab vist ikka ka asukohta rootimata telefonil, kui GPS välja pole lülitatud.
Rootimata telefonil ei saa appi Admin gruppi määrata, et GPS-i lülitiga mängida saaks - kas mitte selles pole probleem?
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
07.01.2013 14:33:43
|
|
|
Avast!i saadetavad sõnumid kahjuks küll maksavad. Tuttaval oli probleem, et saatis mulle sõnumeid. Mingil moel polnud tema SIM kaart "Trusted" ning sellepärast tuli sõnum peale iga väljalülitust...
|
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
07.01.2013 16:34:09
|
|
|
Lord Ami, kus need kajastuvad? Kellele need maksavad? Omal on sim "trusted" ja mindeid tasusid jooksval saldol küll ei näe.
Dogbert, tõepoolest, telefonil on gps vaikimisi sees ja veebilehel tehtud päring võttis aega, aga näitas asukoha ära, samas kui gps kasutava rakenduse poole pöörduda, on vastus kiire.
Samas, kui esimese asjana telefon välja lülitatakse, ei aita miski.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
07.01.2013 16:35:06
|
|
|
+1
Vaart kraam, kasutan isegi.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
07.01.2013 19:37:20
|
|
|
lightbluefox kirjutas: |
Lord Ami, kus need kajastuvad? Kellele need maksavad? Omal on sim "trusted" ja mindeid tasusid jooksval saldol küll ei näe.
Dogbert, tõepoolest, telefonil on gps vaikimisi sees ja veebilehel tehtud päring võttis aega, aga näitas asukoha ära, samas kui gps kasutava rakenduse poole pöörduda, on vastus kiire.
Samas, kui esimese asjana telefon välja lülitatakse, ei aita miski. |
Mul oli tuttaval nii, et tal polnud trusted sim ja siis saatis avast! koguaeg sõnumeid, et telefoni sim kaart vahetatud jne. Need nö hoiatussõnumid maksid tavalise SMSi hinna minu mäletamist mööda. Neid oli ikka hulgi, kuna ei arvanud, et need midagi maksta võiksid. Tuli välja, et üle 200SMSi oli saadetud
|
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
08.01.2013 09:40:05
|
|
|
Kuidas sa siis arvasid, et need sõnumid saadetakse? Samuti võib selline vidin päris korraliku arve teha, kui üritab netti minna ja mobiilse interneti paketti pole... aga varguse korral on muidugi varga telefoniarvest sügavalt p***ui.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
08.01.2013 17:01:33
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Kuidas sa siis arvasid, et need sõnumid saadetakse? Samuti võib selline vidin päris korraliku arve teha, kui üritab netti minna ja mobiilse interneti paketti pole... aga varguse korral on muidugi varga telefoniarvest sügavalt p***ui. |
Ma lihtsalt ei tulnud selle pealegi, et need sõnumid midagi maksta võivad. Ei tea kuidas ma nii rumal olin. Arve saabumise järel paistis midagi kahtlast silma. Ma mõtlesin, et see käib läbi neti vms.
|
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
   |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
08.01.2013 21:08:55
|
|
|
Andrus Luht, Avasti oled ka proovinud?
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
   |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
09.01.2013 00:18:52
|
|
|
Andrus Luht kirjutas: |
lightbluefox, ei ole. Mul pole seda liigset nänni vaja juurde. Cerberus ei tarbi tavaolekus fööni ressurssi grammigi. |
Sama võib öelda tegelikult avast! kohta. Anti-thefti saab eraldi ka peale jätta, st muu "kraami" maha lasta ja Anti-thefti peale jätta.
|
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
09.01.2013 09:49:58
|
|
|
Lord Ami kirjutas: |
lightbluefox, ei ole. Mul pole seda liigset nänni vaja juurde. Cerberus ei tarbi tavaolekus fööni ressurssi grammigi. |
Sama võib öelda tegelikult avast! kohta. Anti-thefti saab eraldi ka peale jätta, st muu "kraami" maha lasta ja Anti-thefti peale jätta. |
Jah, ligipääs programmile käib sel juhul PIN numbrile "helistamisega".
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
09.01.2013 10:13:30
|
|
|
Andrus Luht, kui sa seda kasutanud pole, kust sa tead palju see ressurssi tarbib? Pealegi on see täiesti tasuta.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
   |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
09.01.2013 12:38:44
|
|
|
Andrus Luht, ma räägin ikka Avastist Akukasutajate nimekirja ta igatahes ei mahu ja mul on praegu peal täispauk teenused, va tulemüür, milleks oleks vaja telefon rootida.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
10.01.2013 00:45:09
|
|
|
Ilma maha võtmata tarbib residentne AV kola pidevalt akut kindlapeale.
 |
Tegelikult tarbib mobiilne Avast üllatavalt vähe ressurssi. Normaaltingimustel ei jõua ta kunagi droidi power managementi edetabelisse ja hetkel ei näe ma seda isegi BBS (BetterBatteryStats) üheski nimekirjas peale alarmide ja võrgustatistika: 40 tunni jooksul 47 ärkamist ja 620KB datat (9 päevaga 2,28MB datat). Ise ta telefoni ei ärata, teda äratab mõne teise protsessi käivitumine.
Näljaseks muutub ja power managementi statistikasse jõuab ta vaid juhul kui mõni teine protsess kontrollimatult möllama hakkab - hoiab selle tegevusel "silma peal". Kui protsessid on kontrolli all, ei kipu ta kusagilt esile.
Muidugi mul on ka app shieldi seadetes deaktiveeritud "scan apps on execution", nii et appe skännib ta mul energia kokkuhoiu mõttes ikkagi ainult paigaldamisel ja kui manuaalse skännimise käivitad.
Kõne- ja SMS-i filter on ka aktiivne, Network Stats on deaktiveeritud - kasutan ICS enda oma, samuti kasutan Avasti tulemüüri asemel DroidWall-i. Põhjuseks see, et Avasti puhul ma ei tea, mis seal filtreerimist teostab ja ma pole seda katsetanud ka, nii et energiatarvet ei tea. DroidWall'i kasutasin juba enne Avastit ja tean, et ta on vaid front end kerneli iptables'ile, nii et energiatarve on olematu, tarbib vaid siis kui ta seadistamiseks käivitad ja reegleid muudad, aktiveerid/deaktiveerid. Oletan, et Avast teeb sama, aga ma pole teda proovinud, nagu juba mainisin. Nüüd kui protsessid ja energiakulud on kontrolli all, ehk isegi proovin ära. Näeb, kas ja kui palju ta siis rohkem tarbima hakkab.
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|