Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  e-sigareti teema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 159, 160, 161  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Mida arvad e-sigarist?
Aitab loobuda suitsetamisest, on tervislikum kui tava sigarett
40%
 40%  [ 52 ]
Aitab loobuda suitsetamisest, ei ole tervislikum kui tava sigaret
7%
 7%  [ 10 ]
Ei aita loobuda suitsetamisest, on tervislikum kui tava sigaret
23%
 23%  [ 30 ]
Ei aita loobuda suitsetamisest, ei ole tervislikum kui tava sigaret
29%
 29%  [ 38 ]
hääli kokku : 130

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
M8T0
HV Guru

sõnum 07.01.2013 16:37:58 vasta tsitaadiga

fallout3 kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
www.epapierosylodz.pl tellisin.
Sealt siis tellida enam ei tasu, kui poolakad mulle paari päeva jooksul ei vasta, siis kysin raha tagasi

No jääb loota, et sina sattusid kuhugi juhuslikku pistelisse kontrolli, ja keegi Eesti Postis liini ääres kõigi pakkide saatjaid näpuga järge ajades üle ei kontrolli. Loodan, et saan täna ikka oma tracking numbri kohta vastuse, siis saaks üle kontrollida kus minu saadetis hetkel on, ja kas liigub veel siiapoole, või on juba tagasiteel..

Ta pold ju ainuke.
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Sold OUT
no credit
Sold OUT

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.01.2013 16:38:36 vasta tsitaadiga

tsitaat:

tallinn-lodz-tallin minu diisel-semjorkaga on ca 190€ kütus

no norm ju, tagaistmel teeme nestea ja rummicoctaili, vahepeatus veepargis icon_lol.gif

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 07.01.2013 16:41:05 vasta tsitaadiga

InterFace kirjutas:
Õnneks on ca 15ml vedeliku alles ja 1 enam-vähem toimiv kangeri coil aga suht nutune seis on ikkagi icon_biggrin.gif
homme või ülehomme peaks 2 coili smartpostiga tulema õnneks aga nüüd peab välja mõtlema et kust või mismoodi normaalselt vedeliku kätte saaks. spetzzzzzz sul tellimus juba saadetud? seal on kindel lugu, et jõuab kohale (ka nii suur tellimus kui mitu inimest sees) ?

tallinn-lodz-tallin minu diisel-semjorkaga on ca 190€ kütus icon_razz.gif

Ma ei lähe niipea ka poola, tooks liitri ära icon_lol.gif
Endal 5ml head kraami ja 15ml hullu saasta icon_neutral.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 07.01.2013 16:41:48 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
tsitaat:

tallinn-lodz-tallin minu diisel-semjorkaga on ca 190€ kütus

no norm ju, tagaistmel teeme nestea ja rummicoctaili, vahepeatus veepargis icon_lol.gif

Või üks paak sinist siin tankida siis saab 150€'ga hakkama jagada viie peale on 30€/näkku blalblablalbla icon_razz.gif
Tegelt aitab küll.

Kas kellelgi suuremat-üleliigset varu ei ole vedelike näol? icon_biggrin.gif
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 07.01.2013 16:43:43 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kas kellelgi suuremat-üleliigset varu ei ole vedelike näol?

mul loodetavasti homme tuleb 4 pudelit 20ml

hetkel seis selline: 3 Departed Facility in WARSAW - POLAND WARSAW - POLAND 08:03

eeldatavasti nelja-viie ajal on vilniuse sissekanne ja siis homme ennelõunat siin

viimati muutis Sold OUT 07.01.2013 16:45:16, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 79
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 07.01.2013 16:45:00 vasta tsitaadiga

InterFace kirjutas:
fallout3 kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
www.epapierosylodz.pl tellisin.
Sealt siis tellida enam ei tasu, kui poolakad mulle paari päeva jooksul ei vasta, siis kysin raha tagasi

No jääb loota, et sina sattusid kuhugi juhuslikku pistelisse kontrolli, ja keegi Eesti Postis liini ääres kõigi pakkide saatjaid näpuga järge ajades üle ei kontrolli. Loodan, et saan täna ikka oma tracking numbri kohta vastuse, siis saaks üle kontrollida kus minu saadetis hetkel on, ja kas liigub veel siiapoole, või on juba tagasiteel..

Ta pold ju ainuke.

Mina siis üks vähestest kellel king sigari pakk läbi tuli.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
strohher
HV veteran
strohher

sõnum 07.01.2013 16:50:09 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
tsitaat:
Tere päevast!
Pakis on tellitud tooted  - 7 pudelit e-sigareti täitevedelikuga, nikotiinisisaldusega 11 mg,50+50+10+10+10+10+10, saadetises kokku 150 ml. Tegemist on elektroonsete sigarettide täitevedelikuga, mis sisaldavad nikotiini. Ravimiameti, Tervisekaitse ja Tarbijakaitse poolt on kinnitatud nõuded e-sigarettide kapslitele ja täitevedelikule, mis seisneb selles, et nendel toodetel või nende toodete pakendil peab olema info neis sisalduvate aine nimetuste , koguste ja partii nr kehtivusaja kohta ja nad ei tohi sisaldada nikotiini. Antud juhul on nõuded täitmata. Seega ei saa saadetist maale lubada.[

Tublis peldikus elame, muud pole midagi lisada thumbs_up.gif

Saada vastuseks, et:"Eks ma pean siis salasigarette edasi tõmbama"

M8T0
HV Guru

sõnum 07.01.2013 16:55:25 vasta tsitaadiga

Kas mingit "maitsekonsentraati" pole olemas? Nikotiinivaba ja "ilgelt kange"? Telliks seda siis kuskilt odavalt ja samas tooks sillamäelt a'la pool liitrit 36mg PG'd ja pool liitrit 0mg VG'd ning segaks endale mingi liitri normaalset õuna kokku ... saaks aasta aega sodiks suitsetada ennast.

Võibola ajan umbluud suust välja aga ideepoolest a'la 47.5% 36mg PG ja 47.5% 0mg VG + 5% mingit ütleme õunakonsentraati peaks tähendama ju 1 liiter ca 17mg õunavedeliku ...

spetzz muidugi ostis sillamäe poe 0VG'st tühjaks hetkel aga 5x100ml 36mg PG oleks 86€ näiteks , samapalju 0VG'd oleks 22.5€ + siis 50mg konesntraati vaja. kogukulu tuleks liitri kohta midaig 120€ kanti ...
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 07.01.2013 16:57:21 vasta tsitaadiga

InterFace kirjutas:
Õnneks on ca 15ml vedeliku alles ja 1 enam-vähem toimiv kangeri coil aga suht nutune seis on ikkagi icon_biggrin.gif
homme või ülehomme peaks 2 coili smartpostiga tulema õnneks aga nüüd peab välja mõtlema et kust või mismoodi normaalselt vedeliku kätte saaks. spetzzzzzz sul tellimus juba saadetud? seal on kindel lugu, et jõuab kohale (ka nii suur tellimus kui mitu inimest sees) ?

Just maksin ära jah. Loodetavasti DPD ei vea alt icon_smile.gif
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 66
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 07.01.2013 16:59:55 vasta tsitaadiga

No siis ma olen kuival. Nädala lõpuks.
Või noh , see on veel variant. Tore vanamutt on päriselus - hästi sõbralik ja saab täitsa käest-kätte äri teha
http://www.osta.ee/e-vedelik-maitsesoovi-korral-10ml-32434042.html
Ütled mis maitset tahad ja kui kanget ning teeb valmis kiiresti.

Räägib paremini kui kirjutab icon_biggrin.gif
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 07.01.2013 17:00:57 vasta tsitaadiga

InterFace kirjutas:
No siis ma olen kuival. Nädala lõpuks.
Või noh , see on veel variant. Tore vanamutt on päriselus - hästi sõbralik ja saab täitsa käest-kätte äri teha
http://www.osta.ee/e-vedelik-maitsesoovi-korral-10ml-32434042.html
Ütled mis maitset tahad ja kui kanget ning teeb valmis kiiresti.

Seekordses pakis tulemas 470ml erinevaid vedelikke.
Hetkel võin sulle pakkuda RY4 ja mandariini. Mõlemad 18mg.
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 66
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 07.01.2013 17:01:42 vasta tsitaadiga

Tõsine teema, arvutamine käib juba liitrites thumbs_up.gif

Ma ei saa aru, et kui igal pool euroopas tohib nikotiinisisaldusega vedelikku müüa, siis tuleb mingi krd eesti lipsustatud näss ja ytleb, et selle toimet pole uuritud jne. Krt, hullem kui tavasigarett see ju pole.
Kohe vägisi tahavad, et ma hakkaks uuesti suitsetama icon_confused.gif

tagasi üles
number
külaline

sõnum 07.01.2013 17:13:01 vasta tsitaadiga

...

viimati muutis number 28.05.2013 09:00:46, muudetud 1 kord
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 07.01.2013 17:14:02 vasta tsitaadiga

mul ka vedelik otsas suht, tuleb vist seda osta.ee varianti proovida 2x10ml red bull ja 10ml coca
erkin
HV kasutaja

sõnum 07.01.2013 17:28:44 vasta tsitaadiga

Keegi teab mis tüüp Clearomizer(1.2ml) on skysmoke eco star sigaris? Originaal on 15€. Kas oleks sellele mudelile odavamat analoogi vms.?
Guugeldasin aga suht raske leida, pildid ka nagu on, midagi C2 tüüpi nagu oleks(alt välja ulatuva väikse keermega).
Ei tea jah mis tüüp sinna võiks veel sobida icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 29
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 07.01.2013 17:31:06 vasta tsitaadiga

Krt muidu igal pool kaebavad et meeste keskmine vanus nii madal tänu suitsetamisele ja vähi protsendid nii laes. Nah nad siis piiravad aseaineid. Eks see jälle mingi tubaka bosside juurutamine ole. Huvitav kuidas eesti poe pidajad seda vedeliku tarnivad kui tegemis ikka nii ebaseadusliku asjaga?
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 07.01.2013 17:41:28 vasta tsitaadiga

Eraisik võib eestis müüa, firma mitte.

huub kirjutas:
Nonii, mul nüüd lõpuks esimene ports kraami Eestis ka kohal icon_smile.gif
510-DCT (EGO-DCT) 3.5ml paagiga atomaiserid 5€
510-DCT (EGO-DCT) sisemised cartomaiserid 2€
Ilurõngad Ego akule 2€

Lähipäevadel peaks mõned komplektid ka jõudma.

Ise olen sellega ülirahul ja muud väga ei kasutagi.
Kui kellelgi huvi, siis andke privas teada. Tartus käest kätte, mujal mis iganes postiga. 2 kiiremat saavad tasuta, kui siin hiljem väikse ülevaate teevad icon_smile.gif

EDIT: 1 tasuta jubin veel saadaval.

Kaup käes. Kõik nagu lubatud icon_smile.gif boonusena tänu eksitusena sain ka aku "kauba peale" thumbs_up.gif Aku väga hea ja eeskujulik. Soovitan osta.

Clearo kohta kirjutan täpsemalt kui uut vedelikku tuleb. Hetkel suht otsakorral thumbs_down.gif

number
külaline

sõnum 07.01.2013 17:52:17 vasta tsitaadiga

...

viimati muutis number 28.05.2013 09:03:38, muudetud 1 kord
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 07.01.2013 17:53:13 vasta tsitaadiga

dpz, kogu selle jutu peale võiks ju öelda, et kõik eesti edasimüüad rikuvad seadust ju icon_rolleyes.gif
+ eks riigil jääks ju ka tohutud rahad saamata, mõelge ise millised rahad tulevad tubaka ja alkoholi aktsiisi pealt.

viimati muutis xxlmaster 07.01.2013 18:04:28, muudetud 1 kord
tagasi üles
NSR25
HV kasutaja

sõnum 07.01.2013 17:54:21 vasta tsitaadiga

icon_eek.gif icon_eek.gif well... f**k

Tellisin just eile king cigarist kerge koguse. Hetkel on pakkimises ja saatsin kirja, et nad prooviks paki peal nimetusi vältida. Eks näha ole kas ka teevad seda. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 15
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 07.01.2013 18:08:51 vasta tsitaadiga

Nad pole teab mis mihklid e-mailide lugemises. Vähemalt eile saadetud meilile pole nad midagi vastanud.
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 07.01.2013 18:11:48 vasta tsitaadiga

Ma kardan et see mis pakil kirjas on või ei ole, ei muuda mitte midagi. Ma sügavalt kahtlen et keegi seisab liini kõrval ja otsib pakkidelt tuttavaid nimesid. EU sisesed saadetised käivad ilmselt lihtsalt meie moodsast automatiseeritud sorteerimiskeskusest läbi (alles oli mingi uudis selle kohta) ja see scannib pakke ning annab teada kui miski kahtlane tundub. Ju vedelikud tunduvad kahtlased. Võibolla sõltub ka kogusest? Kui suured kogused need olid mis tagasi saadeti ja kas keegi on suurema koguse viimasel ajal kätte saanud?

Kulleriga saadetud pakke EU siseselt ei kontrolli keegi.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 07.01.2013 18:14:17 vasta tsitaadiga

InterFace kirjutas:
Nad pole teab mis mihklid e-mailide lugemises. Vähemalt eile saadetud meilile pole nad midagi vastanud.
mulle vastati kolmandal päeval icon_rolleyes.gif
Täna juba 2 kirja saatnud, ei tea kas on mõttekas kolmaski saata, lähevad närvi veel. Unustasin öelda, et kui saadavad, siis pakkigu ymber.
Samas kui aju neil olemas, siis peaksid ise ka selle peale tulema, arvestades, et neile on mitmeid pkke siit banaaniast tagasi saadetud
Mu 150ml pole teab mis hiigelkogus

tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 07.01.2013 18:17:31 vasta tsitaadiga

NSR25 kirjutas:
icon_eek.gif icon_eek.gif well... f**k

Tellisin just eile king cigarist kerge koguse. Hetkel on pakkimises ja saatsin kirja, et nad prooviks paki peal nimetusi vältida. Eks näha ole kas ka teevad seda. icon_rolleyes.gif

Mina sain oma paki king sigarist tervelt kätte, eelpool juttu ka sellest. Ise arvan, et eks see pisteline kontroll oli. Lihtsalt ei maksa suuri koguseid võtta, sest nad ei paki neid korralikult. Mul tuli 5 pudelit lahtiselt mulli ümbrikus. Eks nad võivad transpordi käigus vigastada saada ja siis kui lekib, küll siis ka vaadatakse, et mis värk on... Ja see kiri, mis saadetakse arupärimise peale, tundub olevat selline trafaretne - kõigile sama.
Samas on peleon normaalselt pakkinud. Kui ikka karbi sees on ja ei haise ka vängelt, siis peaks euroopa pakid puutumatult läbi tulema. Tollil pole seal midagi otsida. Muidugi on kuller kambakaga vist kindlam, sest kogused suuremad jne.
Samas saab ka sellist varianti kasutada, et tellida Läti Valka oma kraam. Tuleb ainult sealses postkontoris postkast avada ja siis aegajalt seda tühjendamas käia. Kui keegi Valgas elab, siis see oleks täitsa normaalne variant ju. Teha kambakas ja siis sealt juba laiali...
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 73
tagasi üles
eXacTy
Kreisi kasutaja

sõnum 07.01.2013 18:20:03 vasta tsitaadiga

dpz kirjutas:
xxlmaster kirjutas:
Krt muidu igal pool kaebavad et meeste keskmine vanus nii madal tänu suitsetamisele ja vähi protsendid nii laes. Nah nad siis piiravad aseaineid. Eks see jälle mingi tubaka bosside juurutamine ole. Huvitav kuidas eesti poe pidajad seda vedeliku tarnivad kui tegemis ikka nii ebaseadusliku asjaga?

Ravimiamet paneb näkku kuna nende arvates on nikotiin ravim. monkey.gif

tsitaat:

Ravimiamet (Katrin Kiisk, ravimite osakonna juhataja): "E-sigarette ei tohi müüa!"

Poisid: "Miks ei tohi? See pole ju kahjulik ja aitab suitsetamisest loobuda."

Ravimiamet: "Just selle pärast ei tohigi! Kui e-sigaret ravib nikotiinisõltuvust, siis järelikult on see ravim ja ravimeid tohivad müüa ainult apteegid."

Poisid: "Aga nikotiiniplaastreid ja -nätsu tohib küll müüa?"

Ravimiamet: "Just nimelt, neid müüvadki apteegid, kuigi käsimüügis. Nikotiinisisaldusega kapslid on ravimid. Vastavalt ravimiseadusele peab kõikidel Eestis turustatavatel ravimitel olema müügiluba. E-sigaretil müügiluba puudub ja müügiloata ravimeid ei tohi mõistagi ka reklaamida."

Poisid: "Ja mille ravimina kasutatakse nikotiini?"
Ravimiamet: "Nikotiini sisaldavad mitmed ravimid, mis on mõeldud tubakasõltuvuse raviks, sealhulgas võõrutusnähtude ja suitsetamise tungi leevendamiseks suitsetamisest motiveeritud loobumisel. Analoogseid ravimeid on Eestis ja mujal registreeritud mitmeid (närimiskummid, plaastrid jne)."

Poisid: "Olgu, me ei müü edaspidi nikotiinikapsleid, me hakkame müüma e-sigarette igasugu muude maitseainetega - õuna-, šokolaadi-, piparmündi- jm maitselisi."

Ravimiamet: "Ikka ei tohi! See sigaretikujuline elektriline ese, kuhu lõhnaõli ja vee seguga padrun sisse käib, moodustab kokku meditsiiniseadeldise ja selliseid asju tohib müüa ainult ravimiameti litsentsiga. E-sigareti seadme osa on klassifitseeritud meditsiiniseadmeks seetõttu, et see on mõeldud nikotiinilahuse (ravimi) manustamiseks, ning see jääb seadmeks ka siis, kui seade on turul ainult koos 0% nikotiinisisaldusega kapslitega."

Poisid: "Sel juhul on elektriline hambahari ka meditsiiniseadeldis! Ja vesipiip, see on ju ka Eestis täitsa legaalne "seadeldis"!?"

Kõlab nagu tubakabossidel oleks käpp sees. icon_smile.gif

Tubakabossidel ongi käpp sees icon_smile.gif ja see siin on minu vaidlus ravimiametiga aastal 2008 või 2009. Meil oli 2 advokaati, tänu kellele e-sigaret üldse eestis olemas on. Algselt tahtsid nad kõik kinni keerata. 9 kuud vaidlust ravimiameti ja tarbijakaitsega on viinud sellise tulemuseni kus oleme praegu. Nad korjasid meil kõikide edasimüüjate lettidelt kauba 2 korda maha, kirjutasid ajalehe artikleid "e-sigareti tõmbaja tapab tervist" jne. Aga artiklites polnud sõnagi, kuidas e-sigaret võiks tervist ohustada.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  e-sigareti teema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 159, 160, 161  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.