Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Mobiiltelefonid ja fototehnika »  Kas see ongi Samsung Galaxy S IV? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 05.01.2013 20:51:52 vasta tsitaadiga

Aga mida tähendab üldse helistamisfunktsioon? Kasutades tahvelarvutil Skypei jms helistamiseks ei ole helistamisfunktsioon?
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 05.01.2013 20:59:25 vasta tsitaadiga

Helistamisfunktsloon ongi, et t6stad telefoni ja helìstad ja pole kinni igasugu Skype v6rkudes.
---
Aga oleks igati ok küll, kui 2G-3G modem on kohe tahvlis ja oma asi, kas helistad, saadad faksi v6i surfad.

Postitatud Sony Ericsson mobiililt
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
maniisama
HV kasutaja

sõnum 05.01.2013 21:04:57 vasta tsitaadiga

kogu selle ilusa tilulilu juures ootaks, et
oleks võimalus asjale panna aku mille mahutavus on 2,5-3 korda originaalist suurem, või siis on aparaat ise toodetud nii, et peale ühepäevast kasutamist sellega lutsu ei peaks viskama
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
Taun0
HV veteran
Taun0

sõnum 05.01.2013 21:13:38 vasta tsitaadiga

jep, kestaks nutitelefonil aku nagu nokia x1-01'l ostaks sellise juba homme.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
KzxTc
HV kasutaja
KzxTc

sõnum 05.01.2013 21:20:00 vasta tsitaadiga

ranel kirjutas:
ja see on küll tõsine liialdus, et s2 ja s3 mahub vaevalt kätte ära. naistetelefon see tõesti pole, kui enamus meessoost isikutel ei tohiks sellega küll probleeme olla. note2 tõesti ei mahu normaalselt kätte ära.

arm2004 kirjutas:
sisuks loen prose & videot muidu...

no pole ju sama.

Vaidleks vastu Note2 väitele, teised telefonid on lihtsalt liiga väiksed. Ühe käega saab vabalt hakkama.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
ranel
HV Guru

sõnum 05.01.2013 21:27:30 vasta tsitaadiga

KzxTc kirjutas:
ranel kirjutas:
ja see on küll tõsine liialdus, et s2 ja s3 mahub vaevalt kätte ära. naistetelefon see tõesti pole, kui enamus meessoost isikutel ei tohiks sellega küll probleeme olla. note2 tõesti ei mahu normaalselt kätte ära.

arm2004 kirjutas:
sisuks loen prose & videot muidu...

no pole ju sama.

Vaidleks vastu Note2 väitele, teised telefonid on lihtsalt liiga väiksed. Ühe käega saab vabalt hakkama.

oleneb käest ka. aga see jutt, et tavainimese kätte ei mahu s2 või s3 ära, on lihtsalt sellise inimese poolt, kel endal puudub reaalne kokkupuude(või on väga väga väikest kasvu mees). endal isiklikult note2 puhul ei ulatu pöial ekraani teise serva, mis tähendab, et ühe käega kasutada ei saa. st minu jaoks on see telefon suurevõitu.

HA
HV Guru
HA

sõnum 05.01.2013 21:32:39 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Helistamisfunktsloon ongi, et t6stad telefoni ja helìstad ja pole kinni igasugu Skype v6rkudes.

Sa sellest oled midagi kuulnud et Skype'ga saab telefonile ka helistada ja vastupidi?
Kommentaarid: 143 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 121
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 05.01.2013 21:40:39 vasta tsitaadiga

Ma pidasin silmas täpselt samasugust helistamist nagu suvalise tavatelefoniga. icon_smile.gif

Mitte et ma pean olema veel mingis Skype või mingis muus X-Y sotsiaalvõrgus klient, et siis läbi selle sotsiaalvõrgu helistada saaks. icon_cool.gif
tagasi üles
HA
HV Guru
HA

sõnum 05.01.2013 21:56:34 vasta tsitaadiga

No aga äkki sulle ei meeldi hoopis EMT, Elisa, Tele2 või mingi muu X-Y operaatori klient olla, et helistada saaks. icon_lol.gif
Kommentaarid: 143 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 121
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 05.01.2013 22:01:00 vasta tsitaadiga

xxlmaster kirjutas:
tsitaat:

Tablet phone

no padphone juba olemas

ammuilma ringleb väljend phablet. ja just sinna S4 suundubki icon_cry.gif
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 05.01.2013 22:11:42 vasta tsitaadiga

Kolistasin tiba netis ringi, näiteks 7 tolliseid SmartPhonesid on juba päris palju erinevaid mudeleid müügis.
Kogu küsimus on pigem selles, millal Eesti ISP-d taolised SmartTelod müüki toovad. icon_razz1.gif

Väike müüginäide:
7 inch smart phone
http://www.alibaba.com/showroom/7-inch-smart-phone.html
tagasi üles
Braien
HV Guru
Braien

sõnum 05.01.2013 22:27:43 vasta tsitaadiga

Samsung Galaxy Tab 2 7" omab ka helistamisvõimalust, kuid ei kujuta ette kas sellega just mugav on helistada.
Ise oman 4.65" ekraaniga telo, ei ütleks, et see liiga suur on, pakun, et ma saaks note II'ga ka ühe käega hakkama.

DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 05.01.2013 22:47:08 vasta tsitaadiga

Endal 7" tahvel alati kaasas, oleks sel "helistamisvõimalus" küljes ei näeks küll erilist põhjust veel eraldi telefoni kaasas kanda.
Praegu selline (44gr!) telefon lisaks kaasas.
Kahepoolseteibiga tahvli külge? icon_razz1.gif
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 05.01.2013 23:37:16 vasta tsitaadiga

Ainult HV foorumis on tehnikahuvilised progressi vastu.
rex
HV Guru
rex

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.01.2013 01:00:49 vasta tsitaadiga

gan3b kirjutas:

Või siis oskavad natuke paremini optimaalsuse üle otsustada kui suvalised "the bigger the better" tibid.

Taskutelefon on alati olnud kompromiss kantavuse nimel. Selge see, et krediitkaardisuurust ja 44g kaaluvat on mõnus kanda, 24"-se ekraaniga aga mõnus kasutada.

Mina pean oma 3.5" iPhone'i optimaalseks. 4" iPhone 5 mind ei tõmba, kuna ekraan suurenes minu jaoks kasutus suunas. Filme ma telefonist üldjuhul ei vahi, nii et pole mul sinna seda piluekraani aja.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
1dumbpcuser
HV Guru

sõnum 06.01.2013 06:49:32 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Full HD displei, millel on uuele ajale kohaselt 1920 x 1080 resolutsioon.

Full HD pole kunagi sõltunud "ajast", koguaeg 1920x1080 olnud icon_rolleyes.gif

eltso
HV veteran
eltso

sõnum 06.01.2013 11:25:51 vasta tsitaadiga

Kui vahepeal jälle teemasse siin asju kirjutada, siis välimuse poolest võiks natuke rohkem edasiminekut olla. Mulle meeldiks kui ajaksid terve esikülje ekraaniks, saaks praeguse ekraaniosa jätta täisekraani mänguda ja brausimise jaoks ja selle osa mis praegu ei ole ekraan, selles osas saaks tavalisi teadaandeid näidata, mida praegu ülemises servas androidil näidatakse.

Ja arvestades Samsungy flexy ekraane ja muid toredaid uusi asju, siis oleks aeg teha terve telefoni pind ekraaniks, nii servad kui tagakülg samuti icon_smile.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 06.01.2013 11:38:34 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Ma pidasin silmas täpselt samasugust helistamist nagu suvalise tavatelefoniga. icon_smile.gif

Mitte et ma pean olema veel mingis Skype või mingis muus X-Y sotsiaalvõrgus klient, et siis läbi selle sotsiaalvõrgu helistada saaks. icon_cool.gif

Kui androidi peale on skype installitud, siis ei pea skype kõnesid skypest valima vaid kontakti valid telefoniraamatust ja vaid kõne käib läbi skype... skype saab määrata ka default kõne kandmise vahendiks, seega pmst ei ole mingit vahet. Lihtsalt peab siis asjalik andmesideühendus olema... mingi 0.3 mbit elisaga võib hääl päris kahvatuks ära minna.

Proovi, installi skype ära, logi sisse ja siis mine proovi telefoni dialerist kellelegi helistada, viskab kohe akna ette, et mis programmi soovid kasutada kõne tegemiseks (skype või dialer ning all peaks veel tekkima koht kuhu linnuke panna, et soovid "default" või "vaikimisi" valikuks teha.)

ot:
tsitaat:

Ma isegi ei oska öelda, kuidas asja paremaks saada. Aga näen seda, et asi läheb järjest hullemaks.

vaba mikrofon by default nähtamatuks. need kes teavad ja tahavad, saavad selle nähtavaks teha endale

mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 06.01.2013 12:31:00 vasta tsitaadiga

Super AMOLED, üsna masendav ju, kui tavalise GSM kõne jaoks piisab <10Kbps?
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 06.01.2013 12:53:24 vasta tsitaadiga

Tavakõne ribalaius on 3,5kHz-i, nii et GSM-ist piisab kõne tarbeks ohtralt ja jääb veel kõvasti ka üle. icon_cool.gif

Ja kui ajalugu meenutada, siis suurema ribalaiuse vajadus tuli hoopis sellest, hakati muusikasündmuseid (näiteks teatrietendused) üle kandma ning siis laulu-muusika jaoks oli rohkem ribalaiust vaja, kui tavakõne korral.
--------------------------------
Igatahes minu jaoks midagi imestamapanevat selles pole, et targad Tahvlid ka helistama õpetatakse icon_smile.gif ning tehakse inimesele rõõmu, et tal pole vaja mitut tehnikaimet, vaid et piisab ühest seadmest. thumbs_up.gif

Küll on omapäraselt huvitav, et moodsa ajastu noorem rahvas, ilma helistamisvõimekusega sotsiaalvõrgu olemasoluta, enam helistada ei oska... icon_razz1.gif beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 06.01.2013 13:02:25 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
Super AMOLED, üsna masendav ju, kui tavalise GSM kõne jaoks piisab <10Kbps?

ma ei tea palju skype nõuab... niipalju kui seda kasutanud olen, siis kõne/video hakib isegi 12/1 ühenduse otsas... teinekord aga toimib ka poole halvema ühendusega. üks mõttetu asi see skype olnud nagunii... mõne arvates eesti "uhkus"

KzxTc
HV kasutaja
KzxTc

sõnum 07.01.2013 00:49:16 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
gan3b kirjutas:

Või siis oskavad natuke paremini optimaalsuse üle otsustada kui suvalised "the bigger the better" tibid.

Mina pean oma 3.5" iPhone'i optimaalseks. 4" iPhone 5 mind ei tõmba, kuna ekraan suurenes minu jaoks kasutus suunas. Filme ma telefonist üldjuhul ei vahi, nii et pole mul sinna seda piluekraani aja.

Ilmselgelt sa pole müügi sihtgrupp.
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 07.01.2013 01:53:18 vasta tsitaadiga

Ei ole tõesti ja peaks seetõttu juskui suu kinni hoidma? Paraku näen ma pilti natuke laiemalt kui see nö sihtgrupp. Mul poleks midagi selle vastu, kui igaüks oskaks oma peaga valida seadme, mida ta vajab ning toodetaks ja arendataks mitmesuguseid seadmeid. Paraku tambitakse "sihtgrupile", kes tegelikult on paras lambakari (loe mu eelmisest postist, mis teadlikest saanud on), et nüüd on moes 5" 16:9 ekraani taskus kanda ja kui sul on väikem, oled sa alaväärtuslik möku. See kannab massi sinna üle ja loomulikult panustatakse nii arenduses kui ka tootmises sinna, kuna sealt tuleb ju kerge raha. Mulle sobiliku ja optimaalse max 4" 3:2 ekraanisuhtega seadet polegi enam paraku kuskilt võtta. Raske on isegi 16:10-ga leida. Nii et ärge lootkegi, et ma suu kinni hoian.
tagasi üles
KzxTc
HV kasutaja
KzxTc

sõnum 07.01.2013 08:21:33 vasta tsitaadiga

Telefonide valik on laiem kui high end eks.
HTC Windows Phone 8S; Samsung Galaxy S III Mini GT-i8190; Samsung Galaxy S Duos GT-S7562; HTC Desire X; Sony Xperia J; Apple iPhone 5; Samsung Galaxy Beam GT-i8530; Samsung Galaxy S Advance GT-i9070; LG Optimus L5; Nokia 808 PureView; Sony Xperia P; Samsung GT-i9001 Galaxy S Plus kõik need on 4" tollised ja suhteliselt uued ja nii mõnigi neist 16:9 suhtega. Ja kui sa oled möku ega see telefon sind vähem mökuks ei tee
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 07.01.2013 09:41:24 vasta tsitaadiga

KzxTc kirjutas:
Ja kui sa oled möku ega see telefon sind vähem mökuks ei tee

No näed, said ka ära panna. Just sellest ma jutusse seda osa sisse tuues rääkisingi.

Nagu ma kirjutasin, siis 16:9 on ebasoovitav. Ja ei soovi väiksema ekraaniga seadet mitte odavuse, vaid parema kantavuse nimel. Enamik sinu loetletuid on odavate ~200dpi ekraanidega ning muul moel kohitsetud. Kui kord oled ~300dpi ekraaniga harjunud, pole sealt enam tagasiteed.

Kui sa iPhone 5 high end'ist distantseerid, pole sinu nõu sel teemal kuigi tõsiseltvõetav.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Mobiiltelefonid ja fototehnika »  Kas see ongi Samsung Galaxy S IV? mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.