Nii, AHVid, ehk keegi soovib sellist mängu nagu Perimeter 2: New Earth.
HinnaVaatluse grupile siis ära anda. Esimene gift, vaatan ka kuidas toimib
Kella 22:00ni on aega.
http://www.steamgifts.com/giveaway/mDBoo/
E: Õnnelik võitja olemas
viimati muutis chatro 05.01.2013 23:07:26, muudetud 1 kord
No ei saa aru mis juhtus. Võtsin siis kah 2 mängu odavalt, otsustasin osta giftidena ja storida enda inventorys praeguseks, kinnitasin ostu läbi paypali ära, kõik oli nagu roheliste linnukestega ja korras ja siis läks tagasi steami "purchase for yourself or as a gift"... wtf.. ei leia kuskil endal neid mänge ja tundub et paypal pole raha maha võtnud aga ei julge teist korda läbi lüüa, äkki võtab topelt lõpuks..
Ülevalt menüü - GAMES - Manage Gifts and Guest Passes... _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Steam uuesti ette tuli, kas siis lehe ülaservas mingit errorit ei olnud? on teine selline märkamatut värvi ja võis kahe silma vahele jääda. juhtub kui nteks raha piisavalt pole paypalis. Paypali sisse logides saab historyst vaadata tehinguid ja seljuhul peaks seal canceled vms olema kui diil pooleli jäi.
Paypalis pole tehingut näha. Raha võtab otse pangast ja seal piisavalt.. ei tea milles asi. Igastahes Steamis midagi punast ega errorit polnud, esimene asi mida hakkasin otsima sest tundus imelik et tagasi ostmise peale suunas. Giftide all pole. Eks ma siis ostan korra veel..
Eile õhtul neil oma süsteem jamas, ei õnnestunud ka mul osta, teatas, et pank lükkas tagasi. Täna hommikul kõik õnnestus samade andmetega, pangas mingeid muudatusi ei teinud.
Et kui giftina ostan, siis ma seda mängida ennem ei saa kui pole enda kontole liigutanud?
Kui olen enda kontole liigutanud, siis hiljem ikka seda kinkida, müüa või vahetada ei saa?
SirVorkars, enne mängida ei saa kui oled oma kontole liigutanud ja kui seda kord teinud oled siis kinkida, müüa või vahetada ei saa. Kui sa mängu "lahti pakid" on ta sinu kontoga jäädavalt seotud.
kellelgi miskit mängu topelt ei vedele või lihtsalt seisab inventorys ja pole huvi kasutada.
Vastu oleks Mini ninjas pakkuda - http://store.steampowered.com/app/35000/. indie category mängud eriti huvi ei paku,
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.