Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
fbrz
HV kasutaja
|
31.12.2012 17:59:01
|
|
|
Mul on juba kolm aastat olnud kell, mida peab peale iga tõsisemat kasutamist laadima: Garmin Forerunner 405.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
pacho
HV veteran

|
31.12.2012 19:11:48
|
|
|
Paljud inimesed kasutavad juba praegu "tarku" käekelli. Mõned matkamiseks, teised trenni ajal. Näiteks Motorola MotoACTV jooksutab Androidi, omab ANT+ ühilduvust ja sinihammast.
Isegi Garmini ja Polari alumise otsa seadmed oskavad arvutiga suhelda. Tark käekell on väga suhteline mõiste.
ot: |
fbrz kirjutas: |
Mul on juba kolm aastat olnud kell, mida peab peale iga tõsisemat kasutamist laadima: Garmin Forerunner 405. |
Kas sa kasutad Garmin Connecti?
Mul on viimasel paaril nädalal olnud pidevalt probleeme Gamin Connectiga sünkroniseeerimisega ja tahaks teada kas viga minus või on teenusega midagi lahti. |
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
fbrz
HV kasutaja
|
01.01.2013 12:06:06
|
|
|
pacho kirjutas: |
Mul on viimasel paaril nädalal olnud pidevalt probleeme Gamin Connectiga sünkroniseeerimisega ja tahaks teada kas viga minus või on teenusega midagi lahti. |
Jah, kasutan ja viimasel ajal on neil teenused aeg-ajalt maas olnud küll. Enda ja naise kellad on siiski suutnud mingil hetkel enda andmed arvutisse ja GC saata. Kui mingi suurem probleem, siis Garmin Connecti FB lehel antakse võrdlemisi operatiivset infot ka selle kohta. Kusjuures, levis arvamus, et probleemid olid põhjustatud sellest, et väga paljud said endale jõuluks uued kellad, mida siis süsteemi ühendama hakati, mille peale serverid vastu ei pidanud. |
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
MONGO
HV kasutaja

|
01.01.2013 15:06:56
|
|
|
angel kirjutas: |
Uhuu kirjutas: |
Ja varsti pärast Ijubina väljatulekut on kuulda, kuidas konkurendid kohtusse kaevatakse, kuna kopeeritakse Apple ideed ja teostust  |
just appple on innnoovaator, nemad varastasid nende idee ja tegid nende pealt maha... see on täiesti uudne ja vinge lahendus...
see kaua aku peab või kas aega kah kuidagi näitab on savi, peamine et iWatch olemas oleks ning igasugu "funktsioone" omaks. Saab vähemalt midagi õhtuti jälle laadima visata ja kui parasjagu selle unustab siis savi, et aega ei näita. Vähemalt on iWatch käepeal ehk siis üks plastik-metall elektroonika junn mille üks järjekordne "rõõmsa tööjõuga" tehase liikmed kokku viskasid.
Huvitav kumb firma ennem selleni jõuab, et sinna ka telefööni sisse panna. Ehk siis oleks "all in 1" lahendus. Apple jõuaks vist antud lahenduseni iWatch 3 ajaks vast ... |
Käekella ja mobiili on paaritatud enam kui küll juba
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
2 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
01.01.2013 18:17:18
|
|
|
Nagu ma seal teises postis oleva lingi taga kirjutasin, siis kas me kutsuksime seda multifunktsionaalset taskuseadet hetkel telefoniks, kui telefonifunktsioon oleks lisandunud igapäevaselt taskus kantavale kellale? Võibolla räägiksimegi enesestmõistetavalt kellast kui kõige vanemast ja olulisemast asjast seal sees. Kellata ma läheks palju vastumeelsemalt kodust välja kui telefonita.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
pacho
HV veteran

|
01.01.2013 20:49:25
|
|
|
fbrz kirjutas: |
pacho kirjutas: |
Jah, kasutan ja viimasel ajal on neil teenused aeg-ajalt maas olnud küll. Enda ja naise kellad on siiski suutnud mingil hetkel enda andmed arvutisse ja GC saata. Kui mingi suurem probleem, siis Garmin Connecti FB lehel antakse võrdlemisi operatiivset infot ka selle kohta. Kusjuures, levis arvamus, et probleemid olid põhjustatud sellest, et väga paljud said endale jõuluks uued kellad, mida siis süsteemi ühendama hakati, mille peale serverid vastu ei pidanud. |
|
Mulle tuli täna hommikul teade vea parandamise kohta.
Ma lähenesin uudisele vale nurga alt. Vaadates mis funktsioone käekella oleks võimalik panna. Kui vaadata veidike teise nurga alt on väljavaade palju huvitavam. Vaataks kui vähe funktsioone on võimalik tarka kella ehitada. Kui võtta low-end SOC, alles ainult Wi-Fi ja Bluetooth, lisada enam-vähem korralik ekraan. Eraldiseisvalt töötab kell ainult kellana kui läheduses on paaritatud telefon, ühendub kell BlackBerry Bridge sarnaselt telefoniga. Kell saaks sellisel viisil ühenduses olles oma täie "tarkuse".
MRP $99 , müüks ilmselt miljonites ja oleks väga kõrge marginaaliga.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
05.01.2013 20:35:23
|
|
|
1dumbpcuser kirjutas: |
Mida see teeb? Milleks see hea on? (Käe-)kell on ikka esmasena ajanäitamiseks, siis staatusesümbol ja muud vidinad nagu stopperid jms.  |
Mobiiltelefon on ka eelkõige helistamiseks. Ühest vanemast HV foorumi teemast napsatud pilt:
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
06.01.2013 20:42:24
|
|
|
Miski, mis juba olemas (või vähemalt korjatakse juba tellimusi): http://getpebble.com/
E-ink oleks tegelikult tõesti praktilisem. Pidevalt ja akusäästlikult pilt ees. Aku peab väidetavalt kuni 7 ööpäeva.
$150 küll ei plekiks, aga $50 kandis võiks juba täitsa kaaluda.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|