Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 116, 117, 118 ... 581, 582, 583  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
42%
 42%  [ 27 ]
10-8a
17%
 17%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
7%
 7%  [ 5 ]
4-2a
4%
 4%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
15%
 15%  [ 10 ]
hääli kokku : 63

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 01.01.2013 22:57:57 vasta tsitaadiga

Koos
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 01.01.2013 23:21:31 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
kas seal teenistuskäigu lehel, kus tankide statistika on, on max. kogemus ilma premmita, või juba koos sellega? Seal on mul max. kogemus 2044, IS3

seal peaks vist koos premmiga olema
mul on seal max 2407 ja ka is3ga

aga mis teema vene tankidel nende puurontidega on?
igal tankil on neil miski kaigas kaasas
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 4
tagasi üles
Froggy
HV kasutaja
Froggy

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 01.01.2013 23:26:27 vasta tsitaadiga

Palki kasutati näitesks sohu kinni jäädes lintide alla viskamiseks
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
andrez3d
HV veteran
andrez3d

sõnum 02.01.2013 02:50:44 vasta tsitaadiga

Võtsin hiljuti T1 Cunninghami ligi ja 145 lahingu järel on selle tankiga EFF 3210, võiduprotsent 59. Tier 1-2 mängudes on näha tüüpe, kes on spetsiaalselt teinud selle nimel kasutaja, et grindida nendes mängudes eff'i.

Kusjuures alates kella 2'st on viimane võimalus 5X kordajaid teha, sest hommikul on nad taas 2X.
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 91
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 02.01.2013 18:54:42 vasta tsitaadiga

see briti t8, Caernarvon, pole mitte heavy vaid puhas snaipertank, millega kannatab hädapärast ka eesliinil olla. Olen nyydseks arendanud sinna peale uue kupli ja kahuri, vaja veel lvl. 2 mootor saada. See maksab ropult kogemust, umbes 32k kogemust. Siis pole ta nii uimane ja saab ka nõksutada kuskil linnas. Igastahes hetkel teenin sellega kõvasti vähem kogemust kui Black Princega aga level on ka juba 8, vastased kuni t10 -ni ja kahuriga mis teeb 130 dämmi on selgelt liiga vähe sellises mängus. Ega ta nüüd ka mingi suurem asi killer pole ka selle uue kahuriga, 230 dämmi, aga vähemalt soomust võtab sama palju läbi kui IS3 -e kahur.
Igastahes peaks lisaskill sihtijal olema snaiper, sest see masin on puhas snaipija ... kui seda yldse kannatab kasutada ... eks grindib selle lvl. 2 mootori lahti ja siis vaatab kas saab asja tollest elukast.

Põmst on see ideaalne platoonitank. Lähed koos IS3 ga näiteks ja lased tema kõrval teistel roomikuid maha ja yritad mingeid muid kriitilisi tabamusi teha. Kõrval siis mehed teevad dämmi.
Ja kui vastased raiskavad laadimisaega sinu peale siis on põmst võit garanteeritud. Dämmimehed saavad rahulikult dämmi teha ja ei pea raiskama aega roomikute peale mis tavaliselt dämmi ei tee. Lisaks on caernarvonil elupunne ka rohkem kui teistel sama leveli tankidel ja soomust ka ypris normaalselt.
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 02.01.2013 19:30:37 vasta tsitaadiga

Ma leveldan samamoodi Caern´i ja olen sama kaugel. Teine kahur, teine kuppel ja mootorid veel leveldamata. Stock kahur oli paras naljanumber. Põhimõtteliselt sama jube, kui T43 stockina. Üsna kasutu rauahunnik. See teine kahur on nüüd küll ka väikese dämmiga, aga see eest suht sihtimisvaba ning kolmas saab veel kiirem sihtija olema.
Caern on jah ideaalne teise liini tank. Mõne suure ja tugeva seljatagant on väga hea lasta. Samas üksi olles ka hätta ei jää. DPM on suhteliselt ok. u7.5sek laadimine.
Kokkuvõttes OK tank. Usun, et kolmanda kahuriga on juba väga hea. Keskmine statistika on sellel tankil ka super. Järelikult peab hea olema. icon_smile.gif

Ma ise mõtlen, et grindin 110K kokku ja ostan Conquerori ära. Tollele kiiresti T10 toru peale ning siis on aega neid mootoreid leveldada küll.
Kommentaarid: 266 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 217
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 02.01.2013 20:05:44 vasta tsitaadiga

mul see mk2 ja ventikas ka peal. Kolmandana katsetan nii kildmyrsuvastast seadet, kahuri stabilaatorit(+10% sihtimist) ja pikksilma icon_razz.gif (need juba laost võtta. Soodukaga sai manti ostetud tagavaraks)
Aga peab vist ostma yhe lisavidina, selle kahuri automaatlaadija kuna see kiire laadimine on suht ainuke asi mis selle tanki puhul oluline on.

Lisaks on meestel juba relvavennaskill, teine skill on 70% peal. Kaptenil on meistrimehe oma, teistel remont. Aga peab vist teiste meeste skille modima. Tundub et selle tanki puhul ei saa sama liini arendada mida näiteks. IS3 -e puhul. Aga eks näis, hetkel las olla icon_rolleyes.gif

aga selle mootoriga peab krt kiirustama, just hetk tagasi sain surma kuna mingi paaaaaaaar meetrit jäi positsiooni jõudmisest puudu icon_mad.gif icon_mad.gif icon_mad.gif Tõmbasin veel sõidu pealt yhele tankile lasu sisse, see läks põlema ja sain killi kirja. Ja see vastane obv pani mu positsiooni kaardil põlema ja 3 artyt saatsid KOHE sinna sellise hunniku pomme et halb hakkab. 30 sekundi mäng oli. Aga jah, mootor on vaking uimane hetkel. Kui kaart on selline et positsioon määrab põmst poole kaarti valdamise ja vastased rsk teavad seda siis on sekund vaking vaking oluline icon_confused.gif
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 02.01.2013 20:16:35 vasta tsitaadiga

pikksilm tahtis vist komandörilt ja radistilt mingit toetavat lisaskilli. ma ostsin ka manti, 100 remondikat, 100 medkitti ja 50 kustutajat.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 02.01.2013 20:23:28 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
pikksilm tahtis vist komandörilt ja radistilt mingit toetavat lisaskilli. ma ostsin ka manti, 100 remondikat, 100 medkitti ja 50 kustutajat.

ei tahtnud. neid kääre mõtlen. Need lykkavad +25% kuni 500m nägemisulatust.
tagasi üles
KaarelK
HV kasutaja
KaarelK

sõnum 02.01.2013 20:53:34 vasta tsitaadiga

dunno kui skilled olen see effi arvutamine on nagu ta on aga ...

pms v6ib keegi lisada ka kui tahab, GodSpeed944
olemas enamv2hem kolm p2devat tanki, Tiger P, T20 ja VK 4502 Ausf B

v2iksemat mudru on ka a need sellised küll t2iesti tipptopp v2ljaarendatud kuid mitte nii nagu esimesed kolm,
King Tiger, KV-1S ja loltraktor.

antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 02.01.2013 21:06:02 vasta tsitaadiga

Ise siin ka tasapisi arenen, kuigi ruumi paranemiseks ikka on. Muidugi praegu võtsin käsile paari tank tree läbi grindimise mistõttu eff kukub nagu peldikust alla.

Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 03.01.2013 02:29:26 vasta tsitaadiga

no homme on caernarvon'i mootor olemas. Igastahes päris huvitav tank. Type A kahur on ysna täpne, kannatab täitsa kõmmutada. Olen löwega saanud mängida ja ytleks, et kahur on sama hea. Kui saaks Type B siis see peaks löwele juba suht lõdvalt ära tegema.
Kuid jah, stock mootor on ikka suht jama. Isegi level3 peaks see olema, siis vast juba teeks ilma. Hetkel on ikka suht jama majas kui IS3 või vihasem tank otsa vaatab. Võidelda võiks aga nende kiirus ja manööverdusvõime teevad asja selgeks isegi kui oled osav lähivõitluse mees. Homme testib seda asja lvl.2 mootoriga ja vaatab kas juhile oleks vaja seda siduriga pidurdamist kohe või kannatab sellega oodata.

Yldiselt jääb mulje selline et see on tank, kus igal meeskonnaliikmel peaks olema spetsskill võimalikult kohe. Mitte nagu teistel heavydel, et tervele meeskonnale kohe remont ja asi tahe.
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 03.01.2013 09:47:50 vasta tsitaadiga

Kuna T10H on siiski teise liini tank või kaugelt metsast snaiper, siis:

esimeseks skilliks ikka BiA. Siis edasi komandörile lambike, laadurile repair, juhile repair, gunnerile dead eye. Kolmandaks siis ilmselt repair, kellel veel puudu ja camo, ülejäänuile.

tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 03.01.2013 11:14:35 vasta tsitaadiga

nii. mootor käes icon_cool.gif thumbs_up.gif icon_razz.gif
tagasi üles
[raVen]
HV kasutaja
[raVen]

sõnum 03.01.2013 11:19:06 vasta tsitaadiga

Võtsin ka aastavahetusel mängu uuesti ette ja toksisin "väiksema mudru", irw, Tiger II valmis, enamik juppe oli juba varem arendatud, jäänud mingi 40k viimase toruni ja siis ~100k E-75'ni.
Üks hetk olid kõik 3 tiigrit garaazis, siis sai lemmikuks kujunenud Tiger I Hummeli vastu vahetatud, kuna eliidis oleva tankiga pole enam mõtet suurt mängida, eriti kui selles tieris enam väga
kasumit ei tooda. Mängukogemust napib jätkuvalt, randomis eriti mingit taktikat ei tee, ikka üksi ujumine. Aga pmst kannatab Tiger IIga mängida küll, laseb ka 9'id ja 10'id ära, kui varjus
püsida ja mitte surma joosta. Ehk siis selles klassis eriti armoriga hiilgav tank pole, E-75 tuleb ehk parem, kui vahepeal mänguisu ära ei kao.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 03.01.2013 11:29:34 vasta tsitaadiga

Ma ise otsustasin meediumi peale spetsialiseeruda. Peale KV-1Si ja T29a pole ükski heavy eriti istunud. Hindan üle kõige ikka mobiilsust, lemmik tegevus on flankimine. T20 on olemas ja hea tank, aga huvi pakuvad Panther ja Panther2. Panther hetkel käes viimase toruga ja ei oskagi seisukohta võtta. Võrreldes T20ga on räme uimane ja alpha on väike. Samas laseb nagu kuulipritsist ja pen on enam-vähem. T20 meeldib rohkem. Ideaalne mulle vist oleks type59 a mida ei müüda, seda ei müüda icon_smile.gif Tahaks E50ni ära mängida vähemalt saksa liini, eks siis vaatab edasi.
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 03.01.2013 11:46:51 vasta tsitaadiga

madfury, Mine prantsuse või vene medika peale. Mõlema T10d on thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif

Type59 on ülehinnatud. T9 lahingutes on väga raske. Millestki läbi ei lase ja premium tankil prem ammot kasutada oleks nagu sea selga sadul... T34 on palju parem tank. Pershing kah. Viimasel on vähemalt vinge esiarmor, millega kahuri puudujääke kompenseerida.
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 03.01.2013 11:52:12 vasta tsitaadiga

Kristoferr, No krt, mul kulus sakslase arendamiseks paras aur ja korralik kogus free expi. Prantslased jäid mul ELC juures pidama, medikad on alles t9 ja t10. Sinnani on üsna viisakas grind lightides. Vene medikatest ei tea ausalt üldse midagi...
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 03.01.2013 12:10:55 vasta tsitaadiga

KV13 ja T43 on piin. T44 on veidi rohkem medika moodi. T54 ja 64 on mõlemad ülihead.
Elc on hea, aga toru ei keera. Seega suht raske mängida muud, kui scouti. Tänu madalale profiilile on hea rööbaste vahelt jms snaipida. Kahur on tal ju vinge. Edasi tulevad autoloader lightid, mis järjest paremaks lähevad. 13-90 on tõeline lust mängida. Ei pruugi tihti palju ära teha, kuid mängurõõm on suur. T10 TD ümber tiire tehes on adreka laks ikka korralik. thumbs_up.gif Lorraine on kahjuks üsna keskmik, aga bathet teeb T9 puudujäägid kuhjaga tasa. Minu meelest on batchet kõige kardetum tank üldse ja kardetud on ta õigustatult. 2 batchetit platoonis on hullumaja.

tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 03.01.2013 12:25:25 vasta tsitaadiga

Ega ma tegelt eriti T8st edasi minna üldse ei taha, lahingud lähevad vastikuks ära.
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 03.01.2013 12:33:25 vasta tsitaadiga

madfury kirjutas:
Ega ma tegelt eriti T8st edasi minna üldse ei taha, lahingud lähevad vastikuks ära.

icon_biggrin.gif Väga huvitav arusaam sul mängust.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 03.01.2013 12:42:09 vasta tsitaadiga

t8 -ga oled nagunii mängus kus t10 ringi kolavad.
Yldiselt arvan et t10 -ga on sama mängida kui t8 -ga kuna mängid sina, mitte tank. Lihtsalt kysimus on selles, kas konkreetse tankiga oskad mängida või mitte.

Suvalisi lollpäid oskab igayks maha nottida, eriti siis kui nad sinust 2 levelit madalamad on ja top level seal t6 -e kandis. Aga hoopis teine tera on mängida yle hea mängija. Ja neid häid kipub seal ylevalpool rohkem olema kui all... aga mitte alati, obv
IMHO
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 03.01.2013 12:48:05 vasta tsitaadiga

Olgu kuidas on: kas ma olen veider või ei ole ma piisavalt osav, et T8+ mängudest mõnu tunda vms. aga IS-3 ja T32 mulle ei meeldi, sest pole põnev minu jaoks. See pole probleem, et T10 vastas on, lihtsalt lahingud ei paku erilist rahuldust.
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 03.01.2013 12:51:43 vasta tsitaadiga

no siis oleks paras aeg teha mõnes klannis mõningad kompanii lahingud jne. Sealt saab sellist head fiilingut vahel ja teistmoodi ideid, mille peale ise ei tule. Jne.
tagasi üles
Scuall
Kreisi kasutaja
Scuall

sõnum 03.01.2013 13:25:40 vasta tsitaadiga

madfury kirjutas:
Ma ise otsustasin meediumi peale spetsialiseeruda. Peale KV-1Si ja T29a pole ükski heavy eriti istunud. Hindan üle kõige ikka mobiilsust, lemmik tegevus on flankimine. T20 on olemas ja hea tank, aga huvi pakuvad Panther ja Panther2. Panther hetkel käes viimase toruga ja ei oskagi seisukohta võtta. Võrreldes T20ga on räme uimane ja alpha on väike. Samas laseb nagu kuulipritsist ja pen on enam-vähem. T20 meeldib rohkem. Ideaalne mulle vist oleks type59 a mida ei müüda, seda ei müüda icon_smile.gif Tahaks E50ni ära mängida vähemalt saksa liini, eks siis vaatab edasi.

Tahad mobiilsust ja olla eriti vastik tegelane, tee T54 ära. Saksamannides olen isiklikult väga pettunud. Aga mida tahta sibulate mängust...
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
k2rn
HV vaatleja

sõnum 03.01.2013 17:22:47 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
KV13 ja T43 on piin. T44 on veidi rohkem medika moodi. T54 ja 64 on mõlemad ülihead.
Elc on hea, aga toru ei keera. Seega suht raske mängida muud, kui scouti. Tänu madalale profiilile on hea rööbaste vahelt jms snaipida. Kahur on tal ju vinge. Edasi tulevad autoloader lightid, mis järjest paremaks lähevad. 13-90 on tõeline lust mängida. Ei pruugi tihti palju ära teha, kuid mängurõõm on suur. T10 TD ümber tiire tehes on adreka laks ikka korralik. thumbs_up.gif Lorraine on kahjuks üsna keskmik, aga bathet teeb T9 puudujäägid kuhjaga tasa. Minu meelest on batchet kõige kardetum tank üldse ja kardetud on ta õigustatult. 2 batchetit platoonis on hullumaja.

Ja minu meelest on vene tier10 med üks hullemaid. Bat'ti on kõvasti lihtsam maha saada kui venelast;)
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 03.01.2013 17:59:13 vasta tsitaadiga

tundub et saan täna selle caernarvoni lvl.3 mootori ka lahti. Kuna t9 on kõik see sama mant lvl.2 -l siis teen need nüüd juba lahti, on hiljem parem alguspunkt
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 03.01.2013 19:30:51 vasta tsitaadiga

Proovin seda replayd panna. Yks suht keskmine mäng aga sai yhte skauti kolm korda tabatud sõidu pealt, mina obv seisin icon_smile.gif

http://www.upload.ee/files/2954409/20130103_1800_uk-GB11_Caernarvon_08_ruinberg.wotreplay.html

edit: täitsa töötab see upload thumbs_up.gif
tagasi üles
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 03.01.2013 19:31:06 vasta tsitaadiga

Proovisin teist korda T25/2'ga alustada, kuid no ei meeldi see tank kohe üldse. Aeglane, kehva kahuri ning olematu armoriga TD jaoks pole turret ka mingi päästeingel. Võib-olla on T28 Proto parem, aga ma küll ei viitsi seda grindida.
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 03.01.2013 19:45:22 vasta tsitaadiga

kr6ll, kasuta vbaddict.net.. uploadib replay ja dossieri üles
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 03.01.2013 20:22:55 vasta tsitaadiga

Leinö kirjutas:
kr6ll, kasuta vbaddict.net.. uploadib replay ja dossieri üles

praegu ei näe vä? Mul näitas küll. Või võttis arvutist mul? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 03.01.2013 20:31:56 vasta tsitaadiga

kr6ll, vbaddictis tiba lihtsam, activedossieruploader viskab peale igat mängu dossieri faili ja replay (juhul kui on enabletud) üles.
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 03.01.2013 21:05:38 vasta tsitaadiga

20 scouti lahingus icon_lol.gif

http://www.upload.ee/files/2954727/20130103_1937_germany-VK1602_13_erlenberg.wotreplay.html

tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 03.01.2013 22:09:03 vasta tsitaadiga

madfury kirjutas:

proovi usa liini, mina naudin väga Pershinguga mängimist (T8), toru on norm ja suht täpne, kiirust on ka, elusid ka väga hea medium tank, saab flankida ja saab ka snipeda, teiste heavydega linnavahel just 1v1 ei madista aga lageda peal saad rahus heavy ümber tiirutada või TD külje alla pugeda, enamalt ühe ka kõige tugevama paugu elab üle ja siis oled juba külje peal ja TD ei tee enam midagi.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
[raVen]
HV kasutaja
[raVen]

sõnum 03.01.2013 22:28:27 vasta tsitaadiga

Tegin paar treeninglahingut eelviimase toruga Tiger II'ga E-75 vastu, 0 dämmi. Üsna üllatav tulemus, varasemalt oleks nagu
tavalise tiigriga E-100 ka lasknud, aga kui nüüd vaatama hakata, siis näiteks E-75 viimane torn on 3x kergem kui E-100 oma
ja samas parem. E-75 puhul on, mida oodata küll.

E-sari oli ajalooliselt sakslaste optimeeritud standardisüsteem, odavam toota kui varasemad tankid ja samas igas mõttes tõhusam.
Sellega jäid nad aga lootusetult hiljaks ja ainukese E-100 lammutasid britid pärast mõningast uurimist vanarauaks, ikkagi 100
tonni terast icon_biggrin.gif

Kuna ma ei mängi mitte reitingu pärast vaid oma lõbuks, siis sibulaks ka ei hakka enne kui uudishimu rahuldatud, olgu need vene
tankid paremad mängida ja odavamad ülal pidada.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 03.01.2013 22:33:01 vasta tsitaadiga

briti tankid on ka ju peale sibulate icon_razz.gif
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 03.01.2013 22:38:52 vasta tsitaadiga

[raVen] kirjutas:
Tegin paar treeninglahingut eelviimase toruga Tiger II'ga E-75 vastu, 0 dämmi. Üsna üllatav tulemus, varasemalt oleks nagu
tavalise tiigriga E-100 ka lasknud, aga kui nüüd vaatama hakata, siis näiteks E-75 viimane torn on 3x kergem kui E-100 oma
ja samas parem. E-75 puhul on, mida oodata küll.

E-sari oli ajalooliselt sakslaste optimeeritud standardisüsteem, odavam toota kui varasemad tankid ja samas igas mõttes tõhusam.
Sellega jäid nad aga lootusetult hiljaks ja ainukese E-100 lammutasid britid pärast mõningast uurimist vanarauaks, ikkagi 100
tonni terast icon_biggrin.gif

Kuna ma ei mängi mitte reitingu pärast vaid oma lõbuks, siis sibulaks ka ei hakka enne kui uudishimu rahuldatud, olgu need vene
tankid paremad mängida ja odavamad ülal pidada.

minule näiteks istub täielikult usa puu, nu artyga ei kõmmuta aga kõik teised mis olen mänginud heavyd, mediumid, TD, lihtsalt meeldivad icon_smile.gif eks ühele ema ja teisele tütar icon_wink.gif
mina isiklikult ei võta seda nii et kui vene rahvus ei meeldi siis vene tankidega ei mängi aga eks iga üks valib oma icon_smile.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
[raVen]
HV kasutaja
[raVen]

sõnum 03.01.2013 23:25:27 vasta tsitaadiga

Nu britte proovisin ka, ei meeldinud algsest peale, amisid mängin ka, arty on päris hea, alguse otsa tankid mitte eriti, aga plaan on T29 ikka ära teha,
see suht legendaarne tank ja rahategijaks sobib ka. Asi pole rahvuses, näe, täitsa vahva mängu tegid, vaid huvis - vene tanke nägi siinmail ka veel 20
aastat tagasi ja peamine, mis sellest meeles, on "vene värk".
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 04.01.2013 11:12:48 vasta tsitaadiga

Ju ma pean ikkagi siis selle T20 asja ära grindima, pole pershinguni palju jäänud...
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 04.01.2013 11:15:12 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
Proovin seda replayd panna. Yks suht keskmine mäng aga sai yhte skauti kolm korda tabatud sõidu pealt, mina obv seisin icon_smile.gif

http://www.upload.ee/files/2954409/20130103_1800_uk-GB11_Caernarvon_08_ruinberg.wotreplay.html

edit: täitsa töötab see upload thumbs_up.gif

Näide:
http://www.vbaddict.net/wot.php?do=charts&chartname=battlereport&wotid=7615d9f96f13d4a61699d6d082dd9886&battlearenaid=246662107765306820

Lahingu andmed olemas ja kui tanki peale vajutad, siis laeb replay alla.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 04.01.2013 18:22:17 vasta tsitaadiga

ma ei saa sellest arendajast aru. Mängus on juba tavaline 4 artyt. No see pole enam mäng. Kui sa oled ryndavas tiimis siis pole lihtsalt võimalik võita.
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 04.01.2013 18:48:08 vasta tsitaadiga

Vabalt on. Scoutid ja snaiprid peavad tasemel olema lihtsalt.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 04.01.2013 19:51:39 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
Vabalt on. Scoutid ja snaiprid peavad tasemel olema lihtsalt.

ja kust sa neid tasemel scoute võtad, ah? Snaiperdada ma võin aga kui pole keda lasta siis on suht pohlad, rsk icon_mad.gif

konkreetne mäng mis närvidele käis oli selline, et oli 4 artyt ja 1 scout ja ylejäänud olid heavyd. Ja meil rynnak ja tee mis tahad ... lihtsalt artyd lammutasid meid nagu ise tahtsid.

viimati muutis kr6ll 04.01.2013 20:03:33, muudetud 1 kord
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 04.01.2013 19:58:54 vasta tsitaadiga

Mis mapil sul probleeme on nende artide vastu? Ma küll ühtki mappi ei tea, kus varjuda võimalik poleks. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 04.01.2013 20:14:53 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
Mis mapil sul probleeme on nende artide vastu? Ma küll ühtki mappi ei tea, kus varjuda võimalik poleks. icon_rolleyes.gif

meil oli rynnak, teised kaitsesid. Nimi ei tule meelde aga see on see suur lage karjamaa, kus kaitse on seal nõlvakul, kohe selle all paar maja ja lipp

Igastahes hakkasin seda briti mediumi arendama. Ostsin selle pulli pärast poisile mängimiseks, et ta mu muude tankide reitingut ei alandaks nii kohutavalt, ja siis avastasin, et OHOOOO - pooled asjad on mul juba arendatud kui briti heavyt arendasin. Pooleldi tasuta yhesõnaga see briti medium käes icon_cool.gif
tagasi üles
allavett
Kreisi kasutaja
allavett

sõnum 04.01.2013 21:27:31 vasta tsitaadiga

Briti meediumid on omalgi peast läbi käinud. Madalate tieride mängudes alatihti punnitan silmi ja vaatan kuidas mehed cromwelliga imetegusid teevad.
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 04.01.2013 21:35:53 vasta tsitaadiga

cromwell on päris viisakas elukas ma vaatan. Kiirust ja tulejõudu jagub. Päris hea asi vist icon_eek.gif
Hetkel on mingi eripakkumine kah teisipäevani, see cromwell on poole hinnaga. Yhesõnaga ma kavatsen selle ära grindida, äkki homme on käes. Cromwell ise aga on peaaegu juba arendatud mul selle heavyga. Olemas on juba hetke,l kui sinnani paar levelit on, kõik top vidinad, peale roomikute. Sama lugu sellest järgmise tanki, cometiga icon_cool.gif icon_cool.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif icon_biggrin.gif icon_eek.gif

viimati muutis kr6ll 04.01.2013 21:37:27, muudetud 1 kord
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 04.01.2013 21:37:06 vasta tsitaadiga

paljud scout tankide tegelased ei teagi oma otstarvet. nad satuvad endajaoks juhuslikult suurte tankide mängu. nad ei saa suurtele tankidele ise midagi teha ja mängu läbisaamiseks sõidavad vastasele julmalt peale.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 04.01.2013 21:42:56 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
paljud scout tankide tegelased ei teagi oma otstarvet. nad satuvad endajaoks juhuslikult suurte tankide mängu. nad ei saa suurtele tankidele ise midagi teha ja mängu läbisaamiseks sõidavad vastasele julmalt peale.

kusjuures ma ise ka ei oska. Pole eriti viitsind neid kiireid elukaid mängida kah. Ma tavaliselt mängin seda scout nagu heavyt icon_biggrin.gif kui kellegi avastan siis kujutan ette et mul on vähemalt IS3 tagumiku all icon_lol.gif
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 05.01.2013 01:31:23 vasta tsitaadiga

VK2801 on eepiline elukas icon_biggrin.gif

10.5cm derp + kuldmoon = surnud heavy või td kui ta peaks eraldatud olema, kahekesi 8fly8-ga platuunides saab ikka väga korralikult kaost külvatud enamasti. Üldplaan on enamasti vaenlaste scoutid maha nottida, siis otsida liinides auk ning arty maha kui mõni target of oportunity ette ei jää.

Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 116, 117, 118 ... 581, 582, 583  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.