Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
firemark
HV Guru

|
27.12.2012 11:13:38
|
|
|
kõige parem oli ikka vana FAT versioon, hea suur nagu lauaarvuti
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erx15
HV kasutaja

|
27.12.2012 14:08:42
|
|
|
10.10.10 kirjutas: |
Häid Jõule!
Eks vali selle järgi mis endale rohkem meeldib, kas FIN või UK. Muud eriti pole mõtet valida, ei pääse eriti lihtsalt PSN tasulistele kaardidele juurde, kuigi olen kuulnud, et ka Saksamaa kaardid on kergesti omastatavad.
Ise olen asukohariigi järgi UK  |
Kas Saksamaa asukohana selles mõttes halb ei ole, et seal on teatud asjad tsenseeritud, nt PS+ ei saa Jaanuaris Mortal Kombatit? Ise kasutan UK kontot, kuna kunagi ammu sai sinna tehtud, aga lisaks on veel FIN konto, millega ostan PSN-ist kraami ja kus ka Plus subscribtion on.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
euforia
Kreisi kasutaja

|
27.12.2012 14:11:42
|
|
|
US konto, sellise lisa kontona, on abiks, sest sinna ilmub tihti muud kraami kui EU kontodele
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
linux
HV vaatleja

|
27.12.2012 14:58:23
|
|
|
Psn prepaid kaartite kohta veits.
Tellisin ja olen ka ennem tellinud electronicfirst.com neid, peale maksmist tuleb paari tunniga see kood kohale, aga kui selle koodiga peaks midagi juhtuma, siis pole neist küll abi loota mitte mingit.
Nimelt tellisin £25 psn koodi, tuli kohale, ja kui sisse panin siis ilutses selline kirjake vastu "This Prepaid card has already been spent"
kirjutasin neile kohe vastu ka, et selline teema, soovitati 3 punkti täita, lõpus muidugi et helistage ise psn supporti mis on tasuline, tehtud kõik ja ikka mitte mingit abi.Nemad vaikivad ja asi ei liigu kuskile poole.
Ei oska öelda, kuidas teised sellist situatsioonis oleks käitunud, aga nendega ei taha ma enam mingit tegemis teha!
eShelobik kirjutas: |
asdasd, electronicfirst.com toimib väga ilusti. samuti shopto.net neil on digitaalsed koodid ka olemas. |
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
euforia
Kreisi kasutaja

|
27.12.2012 15:59:04
|
|
|
linux kirjutas: |
Tellisin ja olen ka ennem tellinud electronicfirst.com neid, peale maksmist tuleb paari tunniga see kood kohale, aga kui selle koodiga peaks midagi juhtuma, siis pole neist küll abi loota mitte mingit. .....
eShelobik kirjutas: |
asdasd, electronicfirst.com toimib väga ilusti. samuti shopto.net neil on digitaalsed koodid ka olemas. |
|
Hmm, ise just tellisin neilt samas vääringus kaardi üleeile ja sellega läks küll veatult. kahju küll kui afterservice lonkab.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
27.12.2012 18:15:15
|
|
|
Proovitud erinevates asendites ja tuleb leppida faktiga, et HD kraami üle wifi sheerida ei kannata
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
karmo_k
HV vaatleja
|
27.12.2012 20:55:56
|
|
|
Tahtsin oma pildid PS3 kõvakettale mälupulgaga salvestada, kuna arvuti juba ajast ja arust. Konsool aga ütleb, et mälupulk tühi, kuigi pildid on tegelikult seal peal. Oskab keegi öelda, kas selline asi on üldse võimalik?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
EstBeast
HV veteran

|
27.12.2012 21:13:24
|
|
|
Mine pictures alla > mine mälupulga ikooni peale > vajuta kolmnurka > pictures = success
|
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
2 :: |
6 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
AB ART
HV vaatleja
|
28.12.2012 00:59:00
|
|
|
10.10.10
Aitäh!
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
tyler
HV kasutaja

|
29.12.2012 07:48:14
|
|
|
xxlmaster kirjutas: |
tyler, huvitav on vaadata kuidas keegi tuleb lampi teisi ossiks sõimama jättes välja asjaolu, et räägitakse OMA ARVAMUSEST.
Kujutan ette et tegemist on meil järgmise "mul jookseb pela 20fpsi silky smooth" tegelasega.
Ja mis see krdi neti ühendus siia puutub kui keritakse rippmenüüd? Antud hetkel oli 9Mbs allalaadimis kiirus ja ärge tulge rääkima et see kuidagi netis kinni on. |
tunnistan, et see postitus oli "joovastavas" olekus kirjeldatud ent isegi siis ei mõelnud ma mitte mingil juhul, et keegi siit "ossipurakas" on! vb sai halvasti end väljendatud, kuid kirjutasin " " ja siis sellele järele, "kaks näppu püsti nagu mingi ossipurakas". ehk siis halvimal juhul pidasin enda postitust, kui mingi tränaossi kirjutatut ja - kordan veel - mitte ühegi Teie oma.
RS6: mul tõesti pole mitte midagi taolist selle uue poega. pigem jookseb ta nagu mingi allatiritud pisike programmijupp, VÄGA kiiresti ja tõhusalt. mul on tavaline starmani ühendus ja enamus ajast on torrentiprogramm ka PC's lahti, niiet ei ole ka kõik muu suletud, et võrk vaid PS Store'i päralt oleks - ent, jookseb ta - võrreldes eelmisega! - nagu programm ehk siis ps store oleks hdd peal, mitte läbi võrgu, nii minimaalne on response. vabandan väga, kui ma selle ossijutuga kedagi solvasin, kordan veel, et ei pidanud mitte kedagi silmas, vaid seda, et kirjutasin "kaks näppu püsti" ps store hea performance'i üle ja siis lisasin (ebavajalikult), et saan nüüd nagu ossipurakas end välja elada ja näidata, et "jee,asi rokib täiegaa hästi rä."
vabandan, kui kedagi solvasin või ennast piisavalt selgesti ei väljendanud.
pean siiski veel kord ütlema, et see "uus" PS Store on day/night võrreldes eelmisega nii lihtsuse/ülesehituse poolest, kui ka kiiruse poolest, kuigi mul polnud ka eelmisega mingeid otseseid kiiruse probleeme, et a la pidin tõesti mõttes lugema mitu sekundit ta lehte loadib või vahetab.
Minugi poolt häid pühi kõigile GT5'lastele ja et uus aasta tooks palju update'e ja DLC'sid
|
|
tagasi üles |
|
 |
kala1
Kreisi kasutaja

|
30.12.2012 11:34:17
|
|
|
karmo_k, kas mälupulk pidanud teatud formaadis olema ? (google), muidu näitas jah, et tühi .
_________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier. |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
30.12.2012 12:21:26
|
|
|
karmo_k kirjutas: |
Tahtsin oma pildid PS3 kõvakettale mälupulgaga salvestada, kuna arvuti juba ajast ja arust. Konsool aga ütleb, et mälupulk tühi, kuigi pildid on tegelikult seal peal. Oskab keegi öelda, kas selline asi on üldse võimalik? |
Pulgale tee alamkaustad: VIDEO, MUSIC, PICTURES.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
karmo_k
HV vaatleja
|
30.12.2012 12:27:28
|
|
|
Mure sai lahendatud juba EstBeast õpetussõnade järgi. Lihtsalt tuleb minna mälupulga ikoonile mitte seda avada vaid vajutada rohelist kolmnurka.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
mindmaster
HV vaatleja
|
01.01.2013 22:17:50
|
|
|
Head uut foorumi kasutajatele! Aga probleem siis järgmine, nimelt keeldub üks ps3 mänguplaatidest, pika proovimise peale aegajalt omastab. Samas dvd plaate loeb ilusti. Kas siis on aeg hakata laserit vahetama?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
MummikAl
Kreisi kasutaja

|
03.01.2013 04:20:46
|
|
|
mindmaster kirjutas: |
Head uut foorumi kasutajatele! Aga probleem siis järgmine, nimelt keeldub üks ps3 mänguplaatidest, pika proovimise peale aegajalt omastab. Samas dvd plaate loeb ilusti. Kas siis on aeg hakata laserit vahetama? |
ainult ühe plaadiga jama? aga üldiselt ei puutu jah see asjasse, et dvd plaadid ilusti töötavad, bluray osa midagi muud ja kui vahetamiseks läheb, siis ikka terve laser vaja uus osta.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
murdoch
HV kasutaja
|
03.01.2013 11:00:12
|
|
|
sai soetatud 3D telekas ja kohe tekkis küsimus ka 3D mängude kohta.
netist uurides selgub, et PS3-le on 3d mänge tunduvalt rohkem kui xbox360-le. huvitav miks nii?
kas oskab keegi kommenteerida, kuidas 3D mängud mängitavad ja millised on neist parimad?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
03.01.2013 11:14:50
|
|
|
sest sony vist oli esimene kes hakkas 3d mänge tootma
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
03.01.2013 11:42:37
|
|
|
murdoch, IMO see 3D on mängudes ülehinnatud ja suurt midagi juurde ei anna...
P.S ma ei kasuta seda isegi Nintendo 3DS'i peal
EDIT: mis mängu/DLC'd soovitate 5 eur eest PSN'ist osta
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
03.01.2013 12:09:02
|
|
|
Mina ei nõustuks selle väitega. Ise küll eriti ei kasuta, aga Dead Space oli küll oluliselt vingem 3d's ning ralli mängud ja muud simud ka.
Tänane probleem 3d'ga on see, et FOV on liiga väike ja info müra on, mis illusiooni rikuvad.
Ma väga loodan, et Oclulus Rift lahendab selle probleemi.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
03.01.2013 14:07:50
|
|
|
tsitaat: |
Mina ei nõustuks selle väitega
|
jällegi, see on vaid sinu arvamus ja no NFS Shift 3D...
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
03.01.2013 14:36:02
|
|
|
Kas ma väitsin midagi enamat ?
Ei saa aru, kuhu sa oma postiga sihid?
Panin juurde ka piisavalt palju linke, kust saab ülevaate muudest mängudest ning asjaolu, et mulle nfs shift meeldib, ei puutu üldse asja. Vaieldamatult on seal väga hea cockpit view ja heli ...
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
murdoch
HV kasutaja
|
03.01.2013 15:39:47
|
|
|
tundub, et selle 3D koha pealt on erinevad suhtumised. mõnedele meeldib, teistele mitte.
küsin, et kas seal on vahet ka mis 3D-ga asi mängib, kas passiiv või aktiiv?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
taaniellin
HV Guru
|
03.01.2013 17:20:41
|
|
|
kas keegi teab juba kust saab SS-le hdd caddyt osta Eestist?
   |
3 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
10.10.10
Kreisi kasutaja

|
03.01.2013 20:05:44
|
|
|
murdoch, Niipalju kui ise telekat otsides infot sain, siis enamus ikka pooldab aktiivprille.
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
|