Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Computech märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tihver
HV veteran

sõnum 31.12.2012 15:32:01 vasta tsitaadiga

Kui tegu ei ole just uunikumide varuosadega, siis 30 päeva on küll selline aeg mille jooksul on võimalik leida ükskõik millele varuosad. Isegi Hiinast ja Taiwanist tulevad 30 päevaga postiga asjad kohale, rääkimata siis Euroopast kust kiirpostiga saab mõne päevaga kauba kätte. Kauemaks kui 30 päeva klient ootele jätta ei ole tõesti mitte kuidagi aksepteeritav.

Selle Teie omavahelise tatipritsimise võiks keegi siit ära kustuda ja Computech võiks seletada kuidas on võimalik, et 30 päevaga ei suudata äriklassi arvutit korda teha.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.12.2012 15:45:18 vasta tsitaadiga

ot:
IBM/Lenovo Eesti teeninduse kaela pole mõtet küll midagi ajada - isegi ca 3-aasta vanustele mudelitele tarnitakse ning paigaldatakse ekraanid, emaplaadid ja pisemad pudinad vähem kui nädalaga.
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
Ramm
Kreisi kasutaja
Ramm

sõnum 31.12.2012 16:32:55 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
ot:
IBM/Lenovo Eesti teeninduse kaela pole mõtet küll midagi ajada - isegi ca 3-aasta vanustele mudelitele tarnitakse ning paigaldatakse ekraanid, emaplaadid ja pisemad pudinad vähem kui nädalaga.

Mul on olnud erand. Üks klaviatuur tuli ca 30-45 päeva jooksul.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
kombain05
HV vaatleja

sõnum 11.02.2013 15:16:24 vasta tsitaadiga

Ma saan samuti mõnusa venitamise osaliseks, millest on jube kahju, sest lootsin tõesti, et nende teenindus ja kõik muu vastab kodulehel kirjeldatule ja ei tahtnud mingit tüliõuna kiskuma hakata. Olin muidugi nii rumal, et ei uurinud varasemate klientide kogemuste kohta ja maksin suure hurraaaga 01.02.13 arve ära. Ja mida pole, on arvuti. Probleeme väidetakse olevat erinevaid ja muidugi mitte nendest sõltuvaid, aga minu tellitud mudelit neil endiselt koha peal pole ja tüüdates neid telefonitsi ja kodulehe chati kaudu tuleb vastuseks suhteliselt ümmargune mull ja vabandused, ja lubadused. Konkreetseid lahendusi igatahes mitte. Ma isegi võiks veel oodata inimlikust faktorist, aga mul endal seisab mitu tähtsat asja selle konkreetse arvuti taga ja ma ei saa sinna midagi parata, kui mu kannatus viimaks katkeb. Pakkusin variandi kompromissiks, et andku nimekiri võrdväärsetest kaupadest, mis neil koha peal olemas ja ma valin siis mingi muu pilli. Oluline, et arvuti tänase jooksul mulle koju jõuaks. Aga seda nimekirja ootan ka juba 2 tundi ja reaalsus on see, et minuni täna ükski arvuti ilmselt ei jõua.. olen juba päris nördinud. Ilmselt läheb tehingu katkestamiseks, kui keegi minuga nüüd lähematel minutitel tegeleda ei viitsi, sest lähen siis ostan ehk veidi lihtsama pilli kuskilt mujalt ja palun raha tagasi kanda. Tegelikult ajab see mind vihale, et mind sellistest taktistustest ei informeerita. Ma oleks ammu juba vaadanud muid variante ja otsinud asendust, kui mulle oleks öeldud, et mu tellitud arvuti ei jõua tähtaegselt minuni icon_evil.gif
tagasi üles
Andrus Luht
itimees.ee
Andrus Luht

sõnum 11.02.2013 15:18:28 vasta tsitaadiga

kombain05, welcome 2 the club! Valetamine, venitamine ja kusetamine on nende firmaroog... Ja süüdi on kõik teised aga mitte nemad.

thumbs_up.gif

Kommentaarid: 377 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 318
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Computech.ee
Piiratud kasutaja

sõnum 11.02.2013 15:28:56 vasta tsitaadiga

kombain05 kirjutas:
Ma saan samuti mõnusa venitamise osaliseks, millest on jube kahju, sest lootsin tõesti, et nende teenindus ja kõik muu vastab kodulehel kirjeldatule ja ei tahtnud mingit tüliõuna kiskuma hakata. Olin muidugi nii rumal, et ei uurinud varasemate klientide kogemuste kohta ja maksin suure hurraaaga 01.02.13 arve ära. Ja mida pole, on arvuti. Probleeme väidetakse olevat erinevaid ja muidugi mitte nendest sõltuvaid, aga minu tellitud mudelit neil endiselt koha peal pole ja tüüdates neid telefonitsi ja kodulehe chati kaudu tuleb vastuseks suhteliselt ümmargune mull ja vabandused, ja lubadused. Konkreetseid lahendusi igatahes mitte. Ma isegi võiks veel oodata inimlikust faktorist, aga mul endal seisab mitu tähtsat asja selle konkreetse arvuti taga ja ma ei saa sinna midagi parata, kui mu kannatus viimaks katkeb. Pakkusin variandi kompromissiks, et andku nimekiri võrdväärsetest kaupadest, mis neil koha peal olemas ja ma valin siis mingi muu pilli. Oluline, et arvuti tänase jooksul mulle koju jõuaks. Aga seda nimekirja ootan ka juba 2 tundi ja reaalsus on see, et minuni täna ükski arvuti ilmselt ei jõua.. olen juba päris nördinud. Ilmselt läheb tehingu katkestamiseks, kui keegi minuga nüüd lähematel minutitel tegeleda ei viitsi, sest lähen siis ostan ehk veidi lihtsama pilli kuskilt mujalt ja palun raha tagasi kanda. Tegelikult ajab see mind vihale, et mind sellistest taktistustest ei informeerita. Ma oleks ammu juba vaadanud muid variante ja otsinud asendust, kui mulle oleks öeldud, et mu tellitud arvuti ei jõua tähtaegselt minuni icon_evil.gif

kombain05 Hetkel on see nimekiri veel alles koostamisel. Usun, et leiame lahenduse ja saad täna paki kätte juba.

Andrus Luht Katsu nüüd lõpuks üle saada sellest, et sa jõulukingist ilma jäid. Lapsik ja idiootne käitumine ei näita sind just väga heas valguses.

viimati muutis Computech.ee 11.02.2013 15:30:20, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 30
tagasi üles
Alan
HV veteran
Alan

sõnum 11.02.2013 15:32:48 vasta tsitaadiga

Minu kogemused siiani on päris head.

Jah, tarne on ka minu tellimustel pikem olnud kui tahaks, aga arvestades, et ma saan kvaliteetset kaupa ikkagi märkimisväärselt odavamalt ja ka kaup on ikkagi alati kohale jõudnud, siis ei ole kokkuvõttes asi üldse hull.
Sellesmõttes, et kui ma saan ikka toote nii palju odavamalt, et isegi ebay-s oluliselt lahjemate näitajatega masinad ei suuda konkureerida, siis ma kannatan selle 1.5 kuni 2 nädalat oodata küll.
Mina isiklikult tellin computechist edaspidigi. Kui just tõesti kohe samal päeval midagi vaja ei ole.
Kommentaarid: 131 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 121
tagasi üles
kombain05
HV vaatleja

sõnum 11.02.2013 15:35:41 vasta tsitaadiga

Andrus Luht kirjutas:
kombain05, welcome 2 the club! Valetamine, venitamine ja kusetamine on nende firmaroog... Ja süüdi on kõik teised aga mitte nemad.

thumbs_up.gif

Ma ei tee veel lõplike järeldusi, kuna minupoolne viimane taks kukub alles tänase tööpäevaga.
Mu sooviks ei ole kedagi mustata ja mõistliku lahenduse puhul annan hea meelega tarne hilinemise müüjale andeks.
Suhtlemine on muidu igati viisakas olnud ja loodetavasti leiame olukorrale lahenduse.
tagasi üles
Andrus Luht
itimees.ee
Andrus Luht

sõnum 11.02.2013 17:05:58 vasta tsitaadiga

Computech.ee, ei midagi uut su suhtumises. Kõik, kes julgevad kritiseerida olematu kvaliteediga teenust on lapsikud ja idioodid. Pole viga - jätkame samas vaimus. Suhtumine on sul vale mees. Otsi viga enda juurest.

thumbs_up.gif

PS! Mina oma jõulukingid sain kätte. Kuidas sinuga, ma ei tea. Lubatud kingi sai kätte ka klient, mitte aga sinu käest...

tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 11.02.2013 18:07:30 vasta tsitaadiga

kombain05 kirjutas:

Eks kullerifirma ole süüdi, et tarne venib. icon_wink.gif
Kommentaarid: 256 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 210
tagasi üles
kombain05
HV vaatleja

sõnum 19.02.2013 12:21:34 vasta tsitaadiga

Mõtlesin enne natuke uut arvutit testida, enne kui siia kirjutama tulen. Tegelikult sain arvuti kätte juba eelmisel nädalal, lubatust veidi hiljem, kuid vähemalt on ta nüüd mul olemas ja võin öelda küll, et olen kokkuvõttes rahul. Oma tüütamise ja kindla sooviga vist hiirt ja kotti ära ei teeninud icon_lol.gif
Ostetud Vostro3560 SSD-ga lippab ludinal ja klaviatuur on hämmastavalt mugav - eriti mõnus Ubuntuga toimetada. Metallkorpus ja soliidne välimus nullivad ära arvuti raskuse ja kokkuvõttes olen ma ostuga väga rahul. Võimas arvuti on, pole midagi öelda.
Seega, kui ainult teenindus vähem hämaks, st. räägitaks asjadest otse nii nagu on, siis oleks lahendused palju kiiremad tulema ja kliendid rohkem rahul. Oleksin ka mina täiesti sillas, kui oleksin saanud 100% ausa kohtlemise osaliseks, aga seda viga pole tulevikus raske vältida. Mõelge sellele.
Igatahes järgmise arvuti ost, kui peaks vajadus tekkima, tuleb samuti teie kaudu - sest soodsa hinnaga lööte konkurente päris pika puuga ja pikka viha ma ei pea tekkinud viivituse tõttu.

Olge tublid!
tagasi üles
Alan
HV veteran
Alan

sõnum 19.02.2013 12:45:50 vasta tsitaadiga

Ostsin sõbrale samuti Computechist Vostro 3560 koos SSD-ga ja 8GB DDR3-ga... konkurentidel oli isegi HDD ja 4GB DDR3-ga hind omajagu kõrgem.
tagasi üles
kombain05
HV vaatleja

sõnum 19.02.2013 12:56:56 vasta tsitaadiga

Alan kirjutas:
Ostsin sõbrale samuti Computechist Vostro 3560 koos SSD-ga ja 8GB DDR3-ga... konkurentidel oli isegi HDD ja 4GB DDR3-ga hind omajagu kõrgem.

Meil ilmselt sama pill, lisaks veel FHD ja Intel core 7
Konkreetselt minu puhul tuldi hinnas ikka väga vastu ja selle poolest olen küll väga tänulik ja tõesti, konkurendite hulgas võrdset pakkumist polnud võimalik leida.
tagasi üles
Alan
HV veteran
Alan

sõnum 19.02.2013 14:05:07 vasta tsitaadiga

kombain05 kirjutas:
Alan kirjutas:

Meil ilmselt sama pill, lisaks veel FHD ja Intel core 7
Konkreetselt minu puhul tuldi hinnas ikka väga vastu ja selle poolest olen küll väga tänulik ja tõesti, konkurendite hulgas võrdset pakkumist polnud võimalik leida.

Just, i7 ja FHD samuti, mida igal konkurendi pakutaval (+kallimatel) polnud.
tagasi üles
Anti

sõnum 22.02.2013 20:39:26 vasta tsitaadiga

256GB SSD turu odavaima hinnaga + väga operatiivne postitamine. Ei ühtegi halba sõna thumbs_up.gif
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
exciter
HV kasutaja

sõnum 26.02.2013 22:15:49 vasta tsitaadiga

Mis firmaga toimub, et nad kolivad pidevalt? icon_smile.gif

Algul olid Võru tänaval, siis Laial , nüüd juba Jaama tänaval...

Enne kui arvutile järgi lähen , vaatan tulevikus, kuhu tuleb minna üldse icon_biggrin.gif Teadmiseks siis teistele kah!
tagasi üles
Computech.ee
Piiratud kasutaja

sõnum 26.02.2013 22:46:39 vasta tsitaadiga

Tere,

Märksõnadeks on suurenemine/laienemine/areng. icon_wink.gif

Computech.ee
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 28.02.2013 17:08:28 vasta tsitaadiga

Pigem tegu odavama üüripinnaga. Samas mõistlik asukoht. Minu kodust 400m kaugusel. Toidupood ka lähedal. Kui nüüd aktiivsemalt reklaami koostöös Selveriga teha meelitaks nii mõnegi ostleja arvutijubinaid vaatama.

Kas Crucial M4 SSD soodukas kehtib endiselt?

Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 04.03.2013 16:41:38 vasta tsitaadiga

Reedel sai telefoni teel oldud ühenduses ja lubati sülearvuti koju ära tuua kuna tööpäeva sees ei oleks jõudnud. Leppisin siis sellega ja isik kellele arvuti tulema pidi jäi ootama. Õhtul sai veel korra helistatud ja uuritud. Öeldi selgelt ja soravalt, et kui täna ei tule, tuleb homme (laupäeval) küsisin veel üle kas laupäeval ja mismoodi. Isegi "Jetpak" tuli esindaja suust ilusti... Kui aga laupäev hakkas õhtusse vajuma sai siis huvipärast Jetpakist uuritud ning selgus, et minu nimele/aadressile pole ühtegi pakki üle antud. Saan aru, et kodulehel kirjas 2-7 tööpäeva aga miks on siis vaja valetada ja öelda, et kuller on juba kaubaga teel? icon_rolleyes.gif
Andrus Luht
itimees.ee
Andrus Luht

sõnum 04.03.2013 16:46:01 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
Saan aru, et kodulehel kirjas 2-7 tööpäeva aga miks on siis vaja valetada ja öelda, et kuller on juba kaubaga teel? icon_rolleyes.gif

See on Siimu "tehaseaseades" antav vastus, tal on see veres. Mina sain seda vastust päris mitu kuud kuulda. icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 05.03.2013 13:09:57 vasta tsitaadiga

Andrus Luht kirjutas:
Super AMOLED kirjutas:
Saan aru, et kodulehel kirjas 2-7 tööpäeva aga miks on siis vaja valetada ja öelda, et kuller on juba kaubaga teel? icon_rolleyes.gif

See on Siimu "tehaseaseades" antav vastus, tal on see veres. Mina sain seda vastust päris mitu kuud kuulda. icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

Ei ole õnneks midagi hullu. Läks lihtsalt teistsuguse transaga ja jõudis liiga hilja Tallinnasse ja mingi info kadus kuskil vahepeal ära ning pakk on seisnud 3 päeva Tallinnas. Paar kõnet ja varsti peaksin tavaari kätte saama thumbs_up.gif

woozy
HV Guru
woozy

sõnum 05.03.2013 13:10:58 vasta tsitaadiga

Super AMOLED, sa oled nii mõistev!
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 05.03.2013 13:12:35 vasta tsitaadiga

Mis teha. Ikka juhtub.
Computech.ee
Piiratud kasutaja

sõnum 05.03.2013 14:35:18 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
Reedel sai telefoni teel oldud ühenduses ja lubati sülearvuti koju ära tuua kuna tööpäeva sees ei oleks jõudnud. Leppisin siis sellega ja isik kellele arvuti tulema pidi jäi ootama. Õhtul sai veel korra helistatud ja uuritud. Öeldi selgelt ja soravalt, et kui täna ei tule, tuleb homme (laupäeval) küsisin veel üle kas laupäeval ja mismoodi. Isegi "Jetpak" tuli esindaja suust ilusti... Kui aga laupäev hakkas õhtusse vajuma sai siis huvipärast Jetpakist uuritud ning selgus, et minu nimele/aadressile pole ühtegi pakki üle antud. Saan aru, et kodulehel kirjas 2-7 tööpäeva aga miks on siis vaja valetada ja öelda, et kuller on juba kaubaga teel? icon_rolleyes.gif

Hei,

Reedel pandi see Cargoga teele, aga kuna tellimusi/pakke oli väga palju, siis töötaja lihtsalt unustas teisele kullerfirmale mainida, et nemad selle sealt peale võtaks ja ära viiks. Tegemist on ka suhteliselt uue töötajaga, kellel võib eksimusi ette tulla.

Computech.ee
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 05.03.2013 14:50:02 vasta tsitaadiga

Nüüdseks kaup käes thumbs_up.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Computech mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.