Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tanelp
HV kasutaja
|
27.01.2004 17:21:42
|
|
|
Niisiis, jutu moraal: FUCK norton, AVG presidendix!
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
muhv
HV kasutaja

|
27.01.2004 17:29:46
|
|
|
Eks peale AVG teisigi mis kah üsna OK on! Kuid siiski soovitaks valida selliseid, mis teevad rohkem tööd kui omavad igasugu lisavilesid ja tulukesi....
Suuremad AV-d tükivadki iga uuema versiooniga järjest rohkem tilulilu lisama, kui oma töökindlust arendama!
_________________ * Tarkus on relv mida ei tohi anda lolli kätte!
* Kõige hullem on vägisi targaks tehtud loll!
* Pole olemas lollikindlaid asju, kuna lollid on kõige leidlikumad! |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
tom1245
HV veteran
|
27.01.2004 18:29:57
|
|
|
aga mulle näiteks NAV 2004 väga meeldib. Mul enda arvutis töötab see kenasti, kuigi jah paljudel tuttavatel on jamasid küll ja küll. Enamasti muidugi on mingi viiruse-laadne uss või trooja NAV-ile kena põõna pannud Peale viirusetõrje peab oskama ka oma arvutit kaitsta igasuguste väliste rünnete eest, mitte lootma, et NAV viirust sisse ei lase...Windowsi updatetid, turvapaigad jne ka abiks.
_________________ Ehitusteemalised arutelud:
https://www.ehitusfoorum.com |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanelp
HV kasutaja
|
28.01.2004 07:42:48
|
|
|
naviga oli see jama kaa, et ta ei suutnud viruseid 2ra deletida, vaid andis ainult v6imaluse see viirusega fail JÄRGMINE KORD SKÄNNIMISEST VÄLJA JÄTTA!!!
enamasti pidin k2sitsi neid siis safe mode'is backupima ja deletima. aga nüüd on juba avg peal ning olen rahul.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
tom1245
HV veteran
|
28.01.2004 11:02:49
|
|
|
siis ei lasegi ära kustutada, kui sa ei tee viirusetõrjet safe mode's. Ja loomulikult päris KÕIKI süsteemifaile ei saagi ära kustutada, mis on vajalikud windowsi minimaalseks töötamiseks. Siis ei aita sind ka AVG...Paljudel juhtudel aitab hoopis system file checker.
_________________ Ehitusteemalised arutelud:
https://www.ehitusfoorum.com |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanelp
HV kasutaja
|
28.01.2004 16:41:25
|
|
|
kle ma arvan et ma tean seda kyllalt h2sti, aga ma r22gin siinjuures ikka viirustest mitte systeemifailidest. ta v6ix lihtsalt need mittevajalikud protsessid 2ra killida ja siis deletida.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|