Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tarmac
HV kasutaja

|
13.07.2011 17:37:46
Metalli treimine |
|
|
Tervist. Ilmselt võib see olla vale koht, kuid kahjuks ma ei leidnud mõnda teist kohta kuhu ma võiks selle poetada.
Nimelt mul oleks vaja kedagi, kes viitsiks kas mõne või mõne € eest treida paar väikest auguga silindrit.
Materjali saaks minu käest kui vaja.
Umbkaudsed mõõdud oleks 12mm diameeter ning 5mm diameetriga auk. Detaili paksus oleks 8mm.
Kes omab ligipääsu treipingile või teab kedagi, võtke ühendust ning ma varustan teid täieliku joonisega.
Eelistatud asukoht võiks olla Harjumaal või Tapa/Rakvere kandis.
Tänades Tarmo
_________________ www.crawl.ee Eesti R/C Rock Crawlerid. |
|
tagasi üles |
|
 |
hani93
HV vaatleja
|
13.12.2011 01:25:13
|
|
|
tartus võin äta teha
|
|
tagasi üles |
|
 |
marxmacher
Kreisi kasutaja
|
13.02.2012 22:13:20
|
|
|
Viska joonis mulle ps-i. Siis saan öelda, kas saan hakkama detailiga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
16.02.2012 20:56:52
|
|
|
Pulli pärast võiksite siia ka joonise, tulemuse ja kommentaarid visata. Võibolla teistel tulevikus sama küna ees
Kui asi juhtumisi asjalikuks peaks muutuma, teeme sticky ja tulevikus kõigil lihtsam...
_________________ Jogani pogani pooh |
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
13.12.2012 03:02:49
|
|
|
Ma ise saan vabalt kõiki metallitöid teha, treimine suurel treipingil mis kuulub iseendale, töö täpsus kuni 0,01 mm ja vajadusel täpsem töö 0,001 mm, detaili pikkus ei ole limiteeritud (7 meetrit ligikaudu), ning detaili läbimõõt pole ka limiteeritud (maximum pool meetrit ligikaudu). Vähesel määral ka freesimist teostan treipingis piiratud mõõtmete ja võimaluste piires, ka avade sise freesimist nagu kiilu soon ava sees või detaili peal.
Samuti puurimis võimalus puurpingis, käiamis võimalus erinevatel käiadel ja võimalusel võimaldan asjatundjatel kasutada kohapeal keevitus seadmeid nii gaasi kui elektri, olemas ka kutsetunnistus ning võimalik ka tööleping minuga vormistada pideva või hooajalise tarne osas. Hetkel seisavad kõik seadmed niisama ja otsin seadmetele maksimaalset rakendus võimalust Vajadusel võin ka cnc programme lihtsamaid treida valmis arvutis või 3d jooniseid teha programmis solid edge
Võimalik ka puidutöötlus, saagimine, hööveldamine lihvimine, lihvimine, kokku liimimine, projekteerimine
DIY projektide puhul ka elektroonika ja elektrotehnika küsimustes saan aidata.
Ehk siis suurendan DIY projektide edukust võimaldades need teoks saada minu abiga, olen ise ka suur DIY huviline ja osaleks heameelega ennast huvitavatel projektidel
_________________ Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte |
|
tagasi üles |
|
 |
lokuta
HV veteran

|
13.12.2012 09:11:10
|
|
|
teretalv kirjutas: |
Ma ise saan vabalt kõiki metallitöid teha, treimine suurel treipingil mis kuulub iseendale, töö täpsus kuni 0,01 mm ja vajadusel täpsem töö 0,001 mm, detaili pikkus ei ole limiteeritud (7 meetrit ligikaudu), ning detaili läbimõõt pole ka limiteeritud (maximum pool meetrit ligikaudu). Vähesel määral ka freesimist teostan treipingis piiratud mõõtmete ja võimaluste piires, ka avade sise freesimist nagu kiilu soon ava sees või detaili peal.
Samuti puurimis võimalus puurpingis, käiamis võimalus erinevatel käiadel ja võimalusel võimaldan asjatundjatel kasutada kohapeal keevitus seadmeid nii gaasi kui elektri, olemas ka kutsetunnistus ning võimalik ka tööleping minuga vormistada pideva või hooajalise tarne osas. Hetkel seisavad kõik seadmed niisama ja otsin seadmetele maksimaalset rakendus võimalust Vajadusel võin ka cnc programme lihtsamaid treida valmis arvutis või 3d jooniseid teha programmis solid edge
Võimalik ka puidutöötlus, saagimine, hööveldamine lihvimine, lihvimine, kokku liimimine, projekteerimine
DIY projektide puhul ka elektroonika ja elektrotehnika küsimustes saan aidata.
Ehk siis suurendan DIY projektide edukust võimaldades need teoks saada minu abiga, olen ise ka suur DIY huviline ja osaleks heameelega ennast huvitavatel projektidel  |
Kui saladus pole mis pink see selline on, mis suudab 1 mikroni täpsusega treida? Ma ise Töötan CNC peale ja suht ulme tundub olevat. Kindel, et mikromeetri täpsusega sassi ei aja? On kaks võimalust, kas sa ajad sassi midagi või oled miljonäär ja toodad süstiku detaile.
|
|
tagasi üles |
|
 |
pinkman
Kreisi kasutaja
|
13.12.2012 17:05:57
|
|
|
Inimene-sa oled ju lausa unikaalne nähtus metallitööstuses.Kuidas küll sind pole tähele pandud ja nobeli preemia antud.Sellist täpsust suudad aga pingid seisavad-ulme.Paned äkki pingi margi ka siia-tahaks ka näha sellist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
13.12.2012 18:02:04
|
|
|
NB, treimistöid enam ei tee kuna keegi lihtsalt ei vaja neid icon_lol.gif mitte tülitada privaga! nüüd on 3d printerid moes thumbs_up.gif
_________________ Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte
viimati muutis teretalv 01.03.2013 00:26:40, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
13.12.2012 19:09:08
|
|
|
Ma soovitaks Sul oma kontaktid avaldada ka automoto foorumis.
Seal alailma on hädalisi, kes otsivad töötlemisvõimalusi.
http://forum.automoto.ee/
|
|
tagasi üles |
|
 |
MorRAW
Ei ole Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
17.12.2012 14:12:17
|
|
|
0,001mm = 1 µm
0,001mm-0,01mm = 1–10 µm - Bakterite tüüpiline diameeter
0,003mm-0,005mm = 3–5 µm - Inimese spermatosoidi pea pikidiameeter
0,006mm-0,008mm = 6–8 µm - Inimese vere punalible ehk erütrotsüüdi läbimõõt
Munaraku läbimõõt muide on 0,5mm
|
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
17.12.2012 18:47:10
|
|
|
NB, treimistöid enam ei tee kuna keegi lihtsalt ei vaja neid icon_lol.gif mitte tülitada privaga! nüüd on 3d printerid moes thumbs_up.gif
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte
viimati muutis teretalv 01.03.2013 00:27:22, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
tarmac
HV kasutaja

|
17.12.2012 22:26:36
|
|
|
Nüüd oman isegi treipinki. Töötan aga cnc freesi keskuse peal. Programmeerin ning seadistan.
Metallitöö on ikka nii mõnus. Tolerantsid on ka kohati päris kitsad. Aga mida täpsem tolerants, sedavõrd kallim detail.
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
17.12.2012 23:40:08
|
|
|
NB, treimistöid enam ei tee kuna keegi lihtsalt ei vaja neid icon_lol.gif mitte tülitada privaga! nüüd on 3d printerid moes thumbs_up.gif ja ka raha printimine ametlikult mis viib meid 5 rikkama riigi sekka
viimati muutis teretalv 01.03.2013 00:26:01, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Väikemees
HV kasutaja

|
26.12.2012 23:20:02
|
|
|
Ise soetasin ka endale just hiljuti metalli freespingi ning alustasin selle CNC'ks tegemist. Varasem kogemus puudub aga äkki lõpuks saab asja
Selline küsimus, et kust saab osta metalle (eriti alumiiniumit) kodukasutaja kogustes? Ma ei taha panna 500 eurot ühe hiiglasliku lehe alla, väiksemates kogustes ikka.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
26.12.2012 23:36:34
|
|
|
http://www.schmolz-bickenbach.ee/
Mingeid jupikesi kusagilt toru, lati, varda otsast nad ikka saevad. Vast ka lehtmaterjalist lõikavad. Giljotiini neil mu meelest polnud.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
tagasi üles |
|
 |
tarmac
HV kasutaja

|
30.12.2012 12:49:35
|
|
|
Väikemees kirjutas: |
Ise soetasin ka endale just hiljuti metalli freespingi ning alustasin selle CNC'ks tegemist. Varasem kogemus puudub aga äkki lõpuks saab asja
Selline küsimus, et kust saab osta metalle (eriti alumiiniumit) kodukasutaja kogustes? Ma ei taha panna 500 eurot ühe hiiglasliku lehe alla, väiksemates kogustes ikka. |
Mis mõõtudest jutt? Ma võib-olla saan aidata. Saada PS.
|
tagasi üles |
|
 |
|