teeme edaspidi nii, et keegi -myyr-,-i juttu ei loe ega kuula ega võta südamesse või suhu või midaiganes, mängib meiega, las mängib ja las möliseb, vahet pole
Njah, mul läheb see aasta mängimisega kahtlaseks, kuni 10nda jaanuarini olen laeva peal öises vahis tööl, kui vaba hetk tekib, vast proovin siinse "kvaliteet" netiühenduse otsas sisse tulla ja kah nats pela teha _________________ 61. Logistikapataljoni võitleja
yah, minu paha... Pole eriti pc peal mumblet kasutanud siiamaani _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
muidu kõik enamvähem toimib, aga osad serverid keelduvad mind vastu võtmast. arma2 oa lauch steamist küsib mida teha, aga valikut play CO-d seal ei ole. lugesin et peaks selle valima aga lihtsalt pole seda valikus, mis teha mis teha.
Spoiler
kui OA lahti teha siis viskab paar dayz errorit kollast, mingid asjad puudu, dayz suurus oli mul 161 mb. siinne õpetus väitis et circa 200 aga uuem evr väiksem?, võiks esimesel lehel installimise järjekorda ja puust punaselt ette teha, tavaliselt viskavad need mooditud asjade install esimesel korral veits üle. esimene kord installid mingi 2 päeva. teine kord 1 tunni, kõik ainult sellepärast et kuskil jäeti üks koma ja aga välja
_________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda.
dayz commanderiga installi ära, pole mingeid probleeme... korduvalt olen selle meetodiga dayz peale pannud... _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Panin ka siis täna Arma2:OA ja DayZ peale ja kohe tekkisid ka mured, serveritesse sisse saan ilusti, aga pmst paarikümne sekundiga insta kick, sest battleye versioon on vana, tahab saada 1.85. Probleem ongi selles, et ta ei taha ennast kuidagi ära update-tida. Reinstall battleyele ei aita, battleye.dll failide vahetus ja uuendus ei aita(nagu enamus foorumites soovitatud), ei oska enam midagi teha... Ehk keegi siit oskab aidata?
Huvitav kas mängu performanss ongi nii saast? Ok, masin on kaugel esimesest noorusest - aga päevasel ajal mistahes sätetega (reso fullhd peal ikkagi) fps kõigus 15-30 fpsi vahel. Enamus aega seal 18-24 vahel. Prose phenom x4 2.6 , 560ti, 8giga rammu. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Mul on x4 810@3GHz, gtx560ti OC 8 giga ram DDR2 ja jooksis eile ilusti 40-50 fps...
video settingute twiikimisest pani northb või keegi siin paar lehte tagasi hea viite... kui sul advanced seatete all on nõrgemad kui "high" siis toimetab selle muutujaga prose ja kui on high või kõrgem, siis toimetab sellega GPU...
ahjaa...dayz failid ja dayz commander elavad mul ramdiski peal... ei tea kas sellest erilist abi on aga ikkagi... _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Panin ka siis täna Arma2:OA ja DayZ peale ja kohe tekkisid ka mured, serveritesse sisse saan ilusti, aga pmst paarikümne sekundiga insta kick, sest battleye versioon on vana, tahab saada 1.85. Probleem ongi selles, et ta ei taha ennast kuidagi ära update-tida. Reinstall battleyele ei aita, battleye.dll failide vahetus ja uuendus ei aita(nagu enamus foorumites soovitatud), ei oska enam midagi teha... Ehk keegi siit oskab aidata?
paned battleye dll failid valesse kausta? käsitsi vahetus peaks aitama iga kord.
paned battleye dll failid valesse kausta? käsitsi vahetus peaks aitama iga kord.
Ei pane valesse kausta. Ma ei kujuta enam ette, mis jama olla võiks, mingi võimalus on proovida clean installida, mis tähendaks steamis vist täiesti uuesti tõmbamist...
Okei, kuidagi sain nüüd battleye versiooni up-to-date. Aga nüüd kickib ikka välja, kas viga võib olla mingis erroris: addon 'CACharacters2' requires addon 'CAweapons_ksvk'. Tavalist Operation Arrowheadi saan ma mängida igatahes.
Kui steami versioon siis dayzcommanderis settings>Steam Options mõlemise kasti linnuke.
Trikk number kaks Arma 2 kaustast kopeerida kogu sisu Arma 2 OA kausta sest steam ise ei tee seda vaid installib ikka Armad eraldi mille tõttu ei tekki Arma 2 Combined Operationit,Steami all
regasin ennast kah ära http://dayz.kriba.ee foorumile kasutajanimega "Thing". Mul sõber regas ennast nimega "kolla333". Äkki saaks meid keegi vastu võtta? Tuleks uuriks kah elu seal servus
regasin ennast kah ära http://dayz.kriba.ee foorumile kasutajanimega "Thing". Mul sõber regas ennast nimega "kolla333". Äkki saaks meid keegi vastu võtta? Tuleks uuriks kah elu seal servus
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.