praegune kellaaeg 19.06.2025 18:16:05
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Badr
HV vaatleja
|
28.12.2012 00:26:39
Kuidas windowsi BIOSi salasõna eemaldada? |
|
|
Windows 7. Kui ma tean salasõna, kogemata sai peale pandud. Lihtsalt tüütu on igakord seda sisestada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
28.12.2012 01:03:09
|
|
|
BIOSi salasõnal pole Windowsiga mingit pistmist. Arvuti käivitamisel pressi kohe korduvalt Del või vastavat F1-F12 klahvi klaviatuuril (siinkohal võiksid mainida kas lauaarvuti või sülearvuti ja milline tootja ning mudel). Arvuti ise peaks samuti ekraanile kuvama, millise klahvi vajutamisega BIOS avaneb.
Kui pead silmas parooli, millega Windowsisse sisse logid, siis Control Panel ja User Accounts.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Badr
HV vaatleja
|
28.12.2012 08:06:37
|
|
|
Laptop, ASUS K55V
Peale poweri nupu vajutamist tuleb selline asi ette: http://www11.speedyshare.com/UmJjd/download/28122012525.jpg
Panin selle BIOSist (F2 vajutades) ise kogemata peale. (pikk jutt miks ma seda tegin )
Pealegi pole kindel, kas tegemist on üldse BIOSi salasõnaga või ei.
BIOS käivitab ju operatsioonsüsteemi, aga jah, toimib ta Windowsist sõltumatult. Panin natuke vale pealkirja jah, et mode võib muuta, kui õigeks peab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
28.12.2012 08:52:57
|
|
|
Tüüpiline BIOSe parool. Samast, kus selle peale keerasid, saab ka maha võtta. Järgi juhiseid paremal paanil ja saadki hakkama.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|