Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mikk36
HV Guru

|
26.12.2012 03:19:33
|
|
|
Delfi tüübi videos üks väga häiriv asi on pidev bassisumin taustal.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
26.12.2012 04:53:40
|
|
|
mulle ei jõua kohale kuidas inimesed seda fallouti 3 and skyrimiga võrdlevad......
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
26.12.2012 11:32:20
|
|
|
Äkki aitab sellest teemast siin?!
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewil-apple
HV kasutaja

|
26.12.2012 11:46:10
|
|
|
Cb4 kirjutas: |
Äkki aitab sellest teemast siin?! |
Äkki aitab Far Cry 3-st rääkimisest siin teemas ?
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
mannatera
Kreisi kasutaja

|
26.12.2012 12:21:01
|
|
|
nolifer kirjutas: |
mulle ei jõua kohale kuidas inimesed seda fallouti 3 and skyrimiga võrdlevad...... |
Seal minumeelest ka muud ühist ei ole kui avatud maailm ja RPG võimalused.
Kas kellelgi veel selline probleem pärast mängu läbitegemist, et avastada ei viitsi enam (kaob point)? Ma sellepärast alustasin mänguga otsast peale, kus ei tee tuhinal missioone vaid avastan kõikvõimalikke kohti - teine feeling täitsa
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
26.12.2012 12:40:02
|
|
|
mannatera kirjutas: |
nolifer kirjutas: |
mulle ei jõua kohale kuidas inimesed seda fallouti 3 and skyrimiga võrdlevad...... |
Seal minumeelest ka muud ühist ei ole kui avatud maailm ja RPG võimalused.
Kas kellelgi veel selline probleem pärast mängu läbitegemist, et avastada ei viitsi enam (kaob point)? Ma sellepärast alustasin mänguga otsast peale, kus ei tee tuhinal missioone vaid avastan kõikvõimalikke kohti - teine feeling täitsa  |
tjep, see on ka suht loogiline et siis kaob huvi ära, samas nii kaugele peaks ikka missioone vast tegema, et ka teisele saarele ligi pääseda.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
d43m0n
HV kasutaja

|
26.12.2012 13:45:52
|
|
|
Ma küsisin mängu loojatelt, kas nad saaksid teha nendest kahest SP saarest, multiplayer saared, mis toetaksid arvukalt mängijaid.
Ma küll kahtlen et sellist asja tehakse, kuid mulle meeldiks see väga (nn game mode oleks capture the flag nagu single playeris outpostide ülevõtmine)
_________________ -= 1-2 =- |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewil-apple
HV kasutaja

|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
26.12.2012 19:59:38
|
|
|
Eks ikka tuleb vahele ette sellist asja
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
26.12.2012 20:24:01
|
|
|
d43m0n kirjutas: |
Ma küsisin mängu loojatelt, kas nad saaksid teha nendest kahest SP saarest, multiplayer saared, mis toetaksid arvukalt mängijaid.
Ma küll kahtlen et sellist asja tehakse, kuid mulle meeldiks see väga (nn game mode oleks capture the flag nagu single playeris outpostide ülevõtmine)  |
Bf stiil või flashpointi CTi stiil oleks ülim selle mängu juures.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
dementor
HV vaatleja
|
26.12.2012 22:06:52
|
|
|
keegi teab kedagi, kellega teha co-op'i?
Oleks väga meeldiv, kui keegi saab tulla.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ewil-apple
HV kasutaja

|
26.12.2012 22:14:55
|
|
|
Ei meeldi see, et maksad 50 eurot mängu eest ja siis on service is unavailable. Nah...
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
26.12.2012 22:40:09
|
|
|
Krt, ajavad närvi need random save kohad. Õigemini see, et ei saa sobivas kohas salvestada.
Teen kõvasti craftimist ja värki ja siis lihtsalt lambi kohas kukun autoga mäelt alla ja kutu ning kõik stuff kadunud....
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
26.12.2012 22:48:43
|
|
|
Suvakas kohas saad ju alati ära seivida kui vaja.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
[raVen]
HV kasutaja
![[raVen] [raVen]](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/23650cbde6e8e8235986ac97e94a6600.jpg)
|
27.12.2012 00:49:13
|
|
|
-Kaivo- kirjutas: |
Suvakas kohas saad ju alati ära seivida kui vaja. |
võta näpust, pole õnnestunud ühtegi seivi teha. võimalik, et mingi missioon on käima jäänud
ja see on asja tuksi keeranud, igatahes nõme. teise asjana ei meeldi mulle kasutajaliides,
menüüdes hiire kursor ujub, kottidel hotkeysid pole, st tuleb alati game menüüsse minna.
külgedele liikumine on halb. käin ringi ühe relvaga, sest pole õnnestunud paremat kotti teha,
kottide haldus on halb. rpg element iseenesest ei häiri, mängingi parema meelega rpg'sid,
peamiselt piranha bytesi omi kuna ameeriklastelt pole viitsinud mitte ühtegi läbi teha.
midagi head ka? http://www.youtube.com/watch?v=J6gnOVJsCsM - tutvustusvideo on hea.
suhteliselt kandev idee, võib tänapäeva maailma eksootilistemates kohtades praktiliselt igaühega juhtuda.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
27.12.2012 00:51:36
|
|
|
[raVen], Ui on kosnoolikas jah. Mulle inventory management ei istu kuidagi, tundub nagu Skyrim on vanillas - mõttetult klikkide rohke. Ujumise vastu v-sync maha
_________________ Avatar by Flacko |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
27.12.2012 01:01:30
|
|
|
[raVen] kirjutas: |
-Kaivo- kirjutas: |
Suvakas kohas saad ju alati ära seivida kui vaja. |
võta näpust, pole õnnestunud ühtegi seivi teha. võimalik, et mingi missioon on käima jäänud
ja see on asja tuksi keeranud, igatahes nõme. teise asjana ei meeldi mulle kasutajaliides,
menüüdes hiire kursor ujub, kottidel hotkeysid pole, st tuleb alati game menüüsse minna.
külgedele liikumine on halb. käin ringi ühe relvaga, sest pole õnnestunud paremat kotti teha,
kottide haldus on halb. rpg element iseenesest ei häiri, mängingi parema meelega rpg'sid,
peamiselt piranha bytesi omi kuna ameeriklastelt pole viitsinud mitte ühtegi läbi teha.
midagi head ka? http://www.youtube.com/watch?v=J6gnOVJsCsM - tutvustusvideo on hea.
suhteliselt kandev idee, võib tänapäeva maailma eksootilistemates kohtades praktiliselt igaühega juhtuda. |
missiooni ajal ei saagi saveda, ytleb sulle seda kohe kui hakkad saveme
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
27.12.2012 14:38:35
|
|
|
[raVen], Suurema koti/relva kabuuri nahkasi pole just eriti raske ju otsida. Ok, viimase astem "nahad" tulevad vähe raskemini. Mull läks paar päeva ja oli kõik maks level.
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
27.12.2012 15:06:16
|
|
|
Ma algul ei saanudki aru kus see craftimine täpselt oli ja kuidas toimub. Pärast mõnda tundi mängimist kui selle leidsin sealt menüüst oli kõik nahad juba olemas.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
27.12.2012 15:52:05
|
|
|
Jälle on jama. Eelmine kord läks lampi mingi asi segi ja pidin uuesti alustama. Seekord siis taas päris kaugel. Kõik kõrval missioonid tehtud ja alustasin siis põhi asjaga. Paraku läks mäng eile vähe segi seal, kus on vaja narko põlde põletada. Vaheat pole mida põletan, ikka näitab, et 3-5est on põletatud. Olen täna 4 korda proovinud. Ja krt spawnib mehi ka juurde nagu ei tea mis. 100 meest vist maha nottinud ja ikka voolab juurde. Kõik on põletatud ja paadi ka korduvalt pilbasteks lasknud...
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
zikiest
HV vaatleja

|
27.12.2012 17:48:20
|
|
|
J ikka näitab, et 3-5est on põletatud. |
Seal on vist kokku 7-e põldu. Kaks on kuskil eraldi paremal, neid mäng ei arvesta.
_________________ BF4 = Mr-ZiKi |
|
tagasi üles |
|
 |
ewil-apple
HV kasutaja

|
27.12.2012 18:14:46
|
|
|
Jälle on jama. Eelmine kord läks lampi mingi asi segi ja pidin uuesti alustama. Seekord siis taas päris kaugel. Kõik kõrval missioonid tehtud ja alustasin siis põhi asjaga. Paraku läks mäng eile vähe segi seal, kus on vaja narko põlde põletada. Vaheat pole mida põletan, ikka näitab, et 3-5est on põletatud. Olen täna 4 korda proovinud. Ja krt spawnib mehi ka juurde nagu ei tea mis. 100 meest vist maha nottinud ja ikka voolab juurde. Kõik on põletatud ja paadi ka korduvalt pilbasteks lasknud...  |
Sa valisid raskusastmeks Chuck Norris või?
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
rastaman
Kreisi kasutaja

|
27.12.2012 18:34:53
|
|
|
proovi raskusastet muuta ja samm-sammu haaval kõik vaikselt läbi teha. imelik, et kuidas mõndadel tekivad siuksed probleemid ja teistel pole absoluutselt ühtegi bugi mängu jooksul
|
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
27.12.2012 19:49:00
|
|
|
Raskus aste on kõige raskem. Muidu pole nagu viga sellega. Aga sudisin ja jebisin, poõletasin kõik majad ja ladusin kõiksuga plahvatavat jura täis, ning lõpuks lasin ennast ka suure vihaga õhku Peale load-imist oli asi korras ja ime kombel ka laev juba põhjas   Tegelt oleks pidanud see missioon algusest hakkama.
Kas see, et relva automaatselt ei lae on minu viga? Või raskus astmest?
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
27.12.2012 20:09:21
|
|
|
Kui Farcry 2 oli juba algusest peale tapvalt igav, siis FC3 puhul läheb pisut kauem aega, enne kui tüdimus peale tuleb. Ütleme nii, et esimesed 5-6 tundi on päris huvitav ringi joosta, aga lõpuks vajub asi ikkagi ära. Teise saare peale jõudes tekib juba tunne, et saaks selle jamaga juba ühele poole. Lõputiitrite ajal pole mitte mingisugust tahtmist selle juurde tagasi pöörduda. Pigem vastupidi, mäng tundub siis eriti tühja ja mõttetuna.
Algus oli paljulubav, sest pantvangi tema kusagil pärapõrgus üksiku saare peal võib päris põnev olla, eriti kui on suudetud selline psühho nagu Vaas välja mõelda. Kahjuks olid peategelane ja tema kaaslased niivõrd isikupäratud ja ebameeldivad, et nende saatus ja seega kogu story mind aboluutselt ei huvitanud. Pigem tundus kogu lugu hoopis ajaraiskamisena, eriti mis puudutas Vaasi - ootasin sealt ikka rohkemat,
Spoiler 
kui ühte laisalt QTE'ga lahendatud boss fighti
Hoyt oli mingi hale Tony Montana kloon, peategelase areng hädisest nolgist "saarekuningaks" oli täielik klishee ja kogu story mõjus kokkuvõttes etteaimatavalt teisejärgulisena.
Jah, graafika oli kena, gunplay ja autode juhitavus suurepärane, loomade jahtimine samuti, aga 10/10 Eurogamerilt? Mitte midagi revolutsioonilist ja maksimumhinne... Riiiiight.
Kui esimene vaimustus suurest saarest ja kenast pildist üle läheb, siis lõpphindeks annaksin ausa 7/10. Arenguruumi on veel kõvasti, perfektsusest on asi kaugel. Loodetavasti on FarCry 4 järgmistel konsoolidel veelgi parem, sest selline avatud maailmaga mäng lausa karjub põvkonna vahetuse järele.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|