Kahjuks ei saa seda mängida, proovisin oma arvutiga 800x600 ning kõik low peal on fps 14 kanti ning mängimine suht võimatu. Kas on väärt mäng, et peaksin ostma korralikuma arvuti?
eks see best ole rohkem isiklik arvamus jah, aga pagana hea mäng on ta ikka küll uute modidega läheb juba kolmas kord läbitegemist, seekord teen absoluutselt kõik ära enne peamissioone
Kahjuks ei saa seda mängida, proovisin oma arvutiga 800x600 ning kõik low peal on fps 14 kanti ning mängimine suht võimatu. Kas on väärt mäng, et peaksin ostma korralikuma arvuti?
Kui nõrk see arvuti siis on?
Mul on 3a vana HP läppar mis ei hiilga just kiiruse poolest ja 3dmark06 saab 7000punkti kätte (video veits klokitud) ning mängin 1280x720 ja high-low-low-med-med-med-med-med-med-med ning jookseb talutavalt.
profiilis täpsem riistvara olemas.
äkki sul driverid hirmus vanad, mõni asi sööb taustaks jõudu ära jms häda?
Läbi Mäng nagu otseselt ei meeldinud mingil põhjusel,kuid üle pika aja oli see mänge mis ka reaalselt lõpuni suutis mind arvuti ees hoida Kõik muidu jäänud pooleli viimase aasta jooksul,kuid sellele sai suisa 5-6h jutti päevas pühendatud Seega selline omamoodi värk
ise võtan samamoodi outposte, kui keegi leiab üles siis lasen ära tappa ja proovin uuesti
uurisin välja kuidas main menu tausta muuta
kõigepealt tuleb patch.dat lahti pakkida kasutades http://svn.gib.me/builds/dunia2/
How to make any image or video as a far cry main menu background.
1. Take an image/video and convert that into .bik with RAD Video Tools http://www.radgametools.com/bnkdown.htm
2. Rename that file to swan_30_sec_loop.bik
3. Put that file into patch_unpack\ui\singleplayer\video
4. Pack your patch.dat, replace it, and youre done !
See mäng kammib ikka korralikult ära. Eile juhtus nii, et hommikul 10 ajal hakkasin vaikselt pelama. Päeval läks asi hapuks ja olin sunnitud uuesti alustama. Ning märkamatult sai kell pool neli(öösel)
Seekord teen ka kõik kõrval asjad ära, ennem kui põhi asja kallale asun. ei taha, et kiiresti läbi saaks. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Oh oleks ainult masin millega saaks kõik põhja lükata ja DX11 näha.
Muidugi tegelikult ei saa pildikvaliteedi üle isegi mitte dx9 ja med kurta aga siiski...
Ega mingi üüber pilt pole aga väga hea on siiski. Füüsika võiks parem olla
Aga mängus kõik paigas ja hea...see kõik kokku teeb über mängu _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
teine osa oli suht saast, kolmas viimase peal, mida nad neljandaga välja mõtlevad _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Kui vähegi arusaajad eesotsas, siis võiks ju kolmandale sarnane tulla _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Kui vähegi arusaajad eesotsas, siis võiks ju kolmandale sarnane tulla
No aga mis teema?
Ei saa ju sarnast storyt teha fc4-s.
See pole enam uus _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
no peamine, et oleks user-friendly. kõige paremad mängud ongi need mida on mugav omas tempos mängida.
nt hitman absolution on pmst hästi tehtud, aga kuna pole eriti kasutajasõbralik, ei saa seda nautida üldsegi nii hästi kui FC3.
HDTanel,
kena ülevaade.
Miks jahud kust ja kuidas mäng saada üle minuti, zipsi seda ja teist, ebaeetiline pole ?
Tesite rahakoti teema üle arutleda mängu ülevaates on muidugi täiesti uus dimensioon, WAU Platoon
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.