Caspar08, Mis sa selle hiirega rullid, seda kasuta ainult laskmiseks ja nö suuna muutmiseks. Pane Pitch Downward näiteks CTRL ja Pitch Upward näiteks Space.
Ossa raisk kui kuradi hea mõte :O kuidas ma ise selle peale pole tulnud. Kui ma nvn vasakut kätt kasutan W/SHIFT/A/D jms jaoks siis võin ka vabalt ctrl tähega lasta. Vanasti sanis selle jetiga sai nii hakkama, aga seal kasutasin paremat kätt hiire asemel noolte peal kallutamiseks . Näiteks LMB pitch up ja RMB pitch down vms. Mõtlen veel natuke. Aga aitüma idee eest
IvarV, ma polegi öelnud ju, et kuidagi moodi peaks fightima, lihtsalt kirjutasin kiirelt valma ja siis ei mõelnud sõnade peale mitu korda üle jne, kukkus nii välja . Aga jah, annan teada siis, kuidas orgunnisin nupud
EDIT: mmm, vajab harjumist, aga päris mõnusa kiirusega keerab ikka freelook'i unbinidisin üleüldse ära, pole vaja.
Märkasin, et kui siuke raske situatsioon tuli, siis liigutasin hiirt üles-alla midagi ei juhtunud, siis kui matsu panin jõudis kohale, et muutsin sätted ära . Ehk siis niisama on meeles küll, kui kohalt minekut teha, aga nii mõneski kohas kipub veel meelest minema.
Ise lendan niimoodi, et pitch up on space peale binditud - täitsa toimib. Ja teiseks saad sa panna ju igale asjale secondary bindi ka st pane pitch up/down nii hiirele kui ka klaviatuurile.
Caspar08, Mis sa selle hiirega rullid, seda kasuta ainult laskmiseks ja nö suuna muutmiseks. Pane Pitch Downward näiteks CTRL ja Pitch Upward näiteks Space.
Ossa raisk kui kuradi hea mõte :O kuidas ma ise selle peale pole tulnud. Kui ma nvn vasakut kätt kasutan W/SHIFT/A/D jms jaoks siis võin ka vabalt ctrl tähega lasta. Vanasti sanis selle jetiga sai nii hakkama, aga seal kasutasin paremat kätt hiire asemel noolte peal kallutamiseks . Näiteks LMB pitch up ja RMB pitch down vms. Mõtlen veel natuke. Aga aitüma idee eest
IvarV, ma polegi öelnud ju, et kuidagi moodi peaks fightima, lihtsalt kirjutasin kiirelt valma ja siis ei mõelnud sõnade peale mitu korda üle jne, kukkus nii välja . Aga jah, annan teada siis, kuidas orgunnisin nupud
EDIT: mmm, vajab harjumist, aga päris mõnusa kiirusega keerab ikka freelook'i unbinidisin üleüldse ära, pole vaja.
Märkasin, et kui siuke raske situatsioon tuli, siis liigutasin hiirt üles-alla midagi ei juhtunud, siis kui matsu panin jõudis kohale, et muutsin sätted ära . Ehk siis niisama on meeles küll, kui kohalt minekut teha, aga nii mõneski kohas kipub veel meelest minema.
Ise lendan niimoodi, et pitch up on space peale binditud - täitsa toimib. Ja teiseks saad sa panna ju igale asjale secondary bindi ka st pane pitch up/down nii hiirele kui ka klaviatuurile.
Ma jätsingi default klaviatuuri bindid ka peale . Ma nii taibu ka pole . Aga mitmed asjad pidi unbindima hiire pealt, RMB oli varem tulistamise peal, ei saa nii ka ju teha, et tõusen üles ja tulistan lambilt samal ajal
Krt mingi vahe siiski on, me peame koguaeg nende language packidega jebima siin. Kui tahad seda vältida, maksa pisut rohkem. Praegu pole see hinnavahe nii suur enam. Siis, kui mina ostsin, oli hinnavahe ca 35€ ning läksin loomulikult odavamat teed, samas ei kahetse, et raha alles jäi. Muud midagi ei muutunud peale selle, et pärast igat updatet pead 2 min netis sorima, ning siis 2 minutit selle packi lahti pakkimisega tegelema.
siin mingi eelmise suurema origini sale ajal inimesed ostsid premium editionit venekeelse bf3 peale, ehk siis kellelgi on praktilised kogemused ka olemas. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Minul on BF3 sünnistsaati olnud vene versioon ja mingeid probleeme pole esinenud. Kõik vajaliku peale patche on saadud CJS leheküljelt, lisaks suurelt ja punaselt punkthaaval olemas seal ka õpetus, kuidas midagi peale panna ja mis ei võta kohe üldse kaua aega (nagu isegi ütlesid, siis mingi paar minutit vaid läheb allalaadimise ja pealepanekuga). Pigem on probleem selles olendis, kes seal ekraani taga möllab.
Kuid nüüd, kes alles esimest korda BF3 plaanib osta, on mõttekas jah osta juba inglisekeelne versioon, kuna hinnavahe vene omaga on neil langenud nii madalale.
Ja Premiumi ostuga ei ole vahet, kas sul on vene või inglise versioon. Inglise keelse mängu ostmine vene keelse peale (s.h inglise Premium Edition), muutub ka mängu keel ise inglise keelseks.
Ostsin amazonist 22€ premiumi. sain koodid kätte ja aktiveerisin Premium Service Key. Battlefield 3 LE Key ei aktiveerinud kuna BF3 ja LE RUS on olemas. Kuid battlelog.battlefield.com annab ikka teada et oman ainult B2K.
edit:
Sai asja korda. Oli vaja ka Battlefield 3 LE Key aktiveerida.
viimati muutis Mercury 26.12.2012 18:14:43, muudetud 1 kord
Liiga tuim- ää nüüd sain surma, nüüd mind elustati, nüüd tank lükkas mind. Kapten ilmselge stiilis "kommentaarid". Täiesti tavaline gameplay, mis lihtsalt ei kutsu vaatama. Mingit pointi nagu pole
Ei käsi kellelgi vaadata, lihtsalt jagasin.
Kellele ei meeldi ja kes ei pea vajalikuks, siis ärge vaadake. Lihtsalt jagasin tavapärast BF 3 gameplayd.
Kes arvab, et tahaks vahel koos mängida, siis addige mind Originis.
Youtube videotegijatele mõned soovitused, üldiselt ei viitsi enamus tavalist gameplayd vaadata kui seal midagi erilist pole (kui sa just maailmatasemel progamer pole). Seega klipid võimalikult lühikeseks ja ainult action sisse, üldiselt saab info edasi anda alla 3 minuti koos sissejuhatuse ja outroga, kui tegemist ei ole mänguülevaatega või mõne pikema selgitusega.
Eestikeelsetele videotele on sihtgrupp väga piiratud, seega tasub mõelda, et kui tahad pikemalt teha ning populaarseks saada, tuleb kindlasti inglisekeelseks minna ning leida oma nišš.
Enda lemmikuteks on birgirpall,shosho10199 ja robbaz, kes suudavad produtseerida hea kvaliteediga ning sisuga gameplay videoid ning lihtsalt erinevaid lambimomente, aegajalt ikka ise ka naerust kõveras monitori taga Eestikeelsetena tean ainult HDTanelit, kes suudab piisavalt kvaliteeti toota, mida kannatab vaadata nii, et kõrvad ja silmad verd ei jookseks.
panen lingid ka muidu osad ei tea millest ma räägin
Mind kannatab vast ka kuulda : ).
Caspar14gaming mu channel, vahest viskan paar gameplayd. Hetkel commentarytega videot puuduvad, aga homme vast teen ühe korralikuma pela ühe Tõnisega , ehk ka üks Sillu. Ehk ka Urmasega(URM4Z BF3's, HVlased vast tunnevad teda). Võibolla ka Egert(music123 siinmail)/Erks. Ehk siis kui saab teeb ühe suurema squadi ja korralikuma pela . Teamwork
aga kes räägivad siin, et ilma sniprita on suht raske üle 20% accuracy saada, siis ma tegin snipriga ainult 2killi https://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/51725654/1/816451099/
40% accuracy oli niigi suht lamp, oleks suuremagi saanud aga tegin suht palju lampe laske, ehk tuleb midagi. Selle accuracy saavutasin tankiga enamjaolt
Mind kannatab vast ka kuulda : ).
Caspar14gaming mu channel, vahest viskan paar gameplayd. Hetkel commentarytega videot puuduvad, aga homme vast teen ühe korralikuma pela ühe Tõnisega , ehk ka üks Sillu. Ehk ka Urmasega(URM4Z BF3's, HVlased vast tunnevad teda). Võibolla ka Egert(music123 siinmail)/Erks. Ehk siis kui saab teeb ühe suurema squadi ja korralikuma pela . Teamwork
aga kes räägivad siin, et ilma sniprita on suht raske üle 20% accuracy saada, siis ma tegin snipriga ainult 2killi https://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/51725654/1/816451099/
40% accuracy oli niigi suht lamp, oleks suuremagi saanud aga tegin suht palju lampe laske, ehk tuleb midagi. Selle accuracy saavutasin tankiga enamjaolt
Urmasega ise ka koos lasknud. Olen käpp kui midagi plaanis koos teha. Videost leiad minu nime ka.
olen ka k2pp 28 det kui eetisse j6uan
ise ka caspaga paar m2ngu teinud kuid viimasel ajal veits kiire olnud ja praegu yldse v2lismaal
kujutan et praegu aim suht paigast 2ra _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Aitab äkki sellistest postitustest, või on siin tõesti kedagi kellele lähevad need battlereportid korda? Mind jätab sinu ja ka teiste KDR ning skoor täiesti külmaks, tahad areneda - tule ESL-i. Teeme näiteks competitive 4vs4 Squad RUSHi ja siis vaatame mis su reaalne skill on
Ja otsi omale 3 kambajõmmi ka, et 4vs4 squad playd treenida. Muidu süüakse teid elusalt kui suvakatega pubist tuled...
Aitab äkki sellistest postitustest, või on siin tõesti kedagi kellele lähevad need battlereportid korda? Mind jätab sinu ja ka teiste KDR ning skoor täiesti külmaks, tahad areneda - tule ESL-i. Teeme näiteks competitive 4vs4 Squad RUSHi ja siis vaatame mis su reaalne skill on
Ja otsi omale 3 kambajõmmi ka, et 4vs4 squad playd treenida. Muidu süüakse teid elusalt kui suvakatega pubist tuled...
viska oma esli profiil, tahaks näha, kui kõva mees sa ise oled
viska oma esli profiil, tahaks näha, kui kõva mees sa ise oled
Pole midagi postitada, kuna pole saanud teatud põhjustel ESL-is osaleda kevadest saadik (osadel squadi liikmetel tekkis reaalne sõjaväekohustus). Muidu mängime tagiga AK - Avtomat Kalashnikov. CS-i mängijatele vast tuttav nimi
Battlelogis olen aadressiriba ja FPS kogemust on aastast 1991
Ning kes reaalselt tahab skilli arendada, siis 4vs4 Squadi Rushis olen nõus alati kaasa lööma suva mis mapil.
mehh 4v4. see pole kaunterstraik, sorri bob. Saan aru küll asja mõttest, aga tegu on battlefieldiga. See, et kuskil ESL liigas jooksevad kõik squadid ringi M16A3 ja M4A1 ga pole mingi näitaja.
Kuigi BF3 es on (mööndustega) väga hea gunplay - on siin täpselt sama hea vechicle play. Suurte kaartide puhul on oluline mõelda ja rakendada maailma ja selles sisalduvat. Mingites 4v4 squad rushis käib üks nurkade taga onaneerimine, niipalju kui ma olen neid clanmatche vaadanud. Nii, et selle põhjal ma skilli küll ei tituleeriks. Samas sellega ma olen nõus, et mis nende pubistatidega ikka lehvitada - näitavad nad väga vähe (täpselt sama vähe nagu battlefieldi mõistes see 4v4 ). Kui ükskord saadakse kokku conquest/rush mapil reaalselt mingi 10v10 miinimum, siis võime rääkida organiseeritud competetive skenest. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Hakkab looma. Aga kui nüüd kärutada 2 meest tanki, 2 meest kopterisse ja 1 hävitajasse, jääb jalaväge maru väheks. Üldiselt võiks ikkagi olla võistluse tasandil korralikku conquest/rush madinat, kus rahvast on. Mõnes mõttes muidugi arusaadav, et keegi seda kobarkeppi ei viitsi korraldada ega hallata - ala sama miks WoWis on arena matšid esports, aga BattleGroundid ei ole (tasakaalust väljas kaardid kah üheks põhjuseks). _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
IvarV, On sul Originis cloud storage sisse lülitatud? Kui jah, siis lülita välja, kustuta see PROF_SAVE_body fail ära ning tee BF3-le repair install. Ja proovi, ehk siis mõikab.
Ma muidu polegi kunagi BF3 pmst üksi mänginud vist, alati mõni eestikas skypes kui mu neid reporte vaadata. kui seda mõtlesid selle "kambajõmmi" all.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.