praegune kellaaeg 20.06.2025 01:41:16
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tyler
HV kasutaja

|
06.09.2011 16:45:16
kõvakettalt failide taastamine (Maxtor DiamondMax 500GB SATA) |
|
|
Tere,
Oman Maxtor DiamondMax 22 500gb SATA kõvaketast, mis lõpetas töötamast.
Kui juhtmed taha panna ja üles bootida, siis heal juhul jõuab XP disk checkini vms mis 19% peal freezib.
Kui see cancel panna, ning XP'sse jõuda, siis kõvaketas on alguses küll My Computeris olemas, kuid kui püüda sellesse siseneda, siis asi freezib ja lõpuks ketas kaob nimetelust.
Tundub, et ketas veel täiesti läbi pole, kas oleks võimalik sellel olevaid andmeid taastada?
Loodan väga, et oskate mind aidata ehk siis suunata mõne targa inimese/asutuse poole, kes selle ette võtaks.
Eriti tähtsaks pean oma ca 200gb mp3 kogu, seda tahaks kindlasti taastada.
Tänan Teid ette vastuse eest
viimati muutis tyler 07.09.2011 21:25:11, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
ridariass
HV veteran

|
06.09.2011 16:52:18
|
|
|
Võime uurida.
_________________ There is no patch for human stupidity... |
|
Kommentaarid: 232 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
206 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
06.09.2011 17:02:56
|
|
|
laurx kirjutas: |
ketas teisele masinale sappa, andmed kiirelt välja ja seatoolsiga zero fill peale |
Ega see teine arvuti paremini ketta tuvastamise - tööle saamisega hakkama saa. Võid katsetada Parted Magic CD_ga, kuid arvan, et sellest ka suurt abi pole, kasutaja toivos tegeles ketaste taastamisega.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
l2bukast
HV veteran

|
06.09.2011 17:06:15
|
|
|
Kui ketas kettaboxi panna ja teise masinale järgi, siis peaks ju andmed vabalt kätte saadavad olema? Mulle tundub küll kui peetis windows.
_________________ 58017968 |
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
06.09.2011 17:08:25
|
|
|
l2bukast kirjutas: |
Kui ketas kettaboxi panna ja teise masinale järgi, siis peaks ju andmed vabalt kätte saadavad olema? Mulle tundub küll kui peetis windows. |
Sa ikka seda lõiku lugesid, või ei jõua see jutt sulle pärale.
ot: |
Kui see cancel panna, ning XP'sse jõuda, siis kõvaketas on alguses küll My Computeris olemas, kuid kui püüda sellesse siseneda, siis asi freezib ja lõpuks ketas kaob nimetelust. |
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
l2bukast
HV veteran

|
06.09.2011 17:14:32
|
|
|
Lugesin ja jõudis pärale ka. Aga tekstis pole öeldud kas selle sama ketta peal asub XP või mitte. Mina prooviks siiski kõigepealt näiteks ubuntu livecd-ga kettale läheneda.
_________________ 58017968 |
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
tyler
HV kasutaja

|
20.12.2012 10:31:07
|
|
|
ei asu sama ketta peal mingit opsys'i. vaid väga vajalik ja kallis meedia minu jaoks, peamiselt .mp3 kujul.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
20.12.2012 10:48:23
|
|
|
Kas need 6nnetud andmed saadi kätte v6i seisab ketas samamoodi nukralt?
Käitumise järgi peaks failid veel olema kättesaadavad, aga kas k6ik pärast töötavad, on omaette teema.
Postitatud Sony Ericsson mobiililt
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
tyler
HV kasutaja

|
25.12.2012 03:58:35
|
|
|
Seisab ja ootab ühe hv'lase juurde viimist. vahepeal on 2x1.5tb juurde tekkinud, mis tutikana ostetud ja mõlemad perses. ühte bootides näitab jne, windows xp pilt tuleb ka ette, laeb ära, aga edasi on aint must pilt ja arvuti mõtlemine..oota tund või aasta
Tegu ei ole ühegil juhul ketastega, kus mingi opsys peal on, puhtad meediakettad, see 500gb kõige "hinnalisem" kuna see kõige kauem olnud, need 1.5tb ühe viin garantiisse vist, kui mingi odav asi ple ja saab taastada ka ja teise siis lasen korda teha kui eriti kirves pole ja sinna läheb siis kogu 500gb pealt kraam sest see ketas on kindlalt äraviskamiseks, aga siin üks sepp on, kes oskab vähemalt andmed kätte saada. (tähendab seda ütlen MINA, et see ketas on ära viskamiseks, ega ma pole ekspert, otseloomulikult!)
Lihtsalt, näiteks ITBussi Hiiu putkast, ehk siis endisest Maahärra vms poest, kust sai kunagi, kui alles 16 mul eluaastaid oli, ploki või kahe-kolme ploki kaupa Camel Lightsi omale ostetud, kui kodu juures R-Kioskis ei müüdud istus 2012 piisavalt "tark" mees sees kes ütles et jaa see ketas on jahh katki et kui ordisse viiksid siis pmst nad ütleks et 1500-1900eur läheb taastamine. a ketast ennast korda ei saa niiehknaa. me saaks taastamise sulle veits odavamalt teha vb. et anna teada kui otsustad.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
25.12.2012 08:15:57
|
|
|
tyler kirjutas: |
Seisab ja ootab ühe hv'lase juurde viimist. vahepeal on 2x1.5tb juurde tekkinud, mis tutikana ostetud ja mõlemad <b>piixus</b>. ühte bootides näitab jne, windows xp pilt tuleb ka ette, laeb ära, aga edasi on aint must pilt ja arvuti mõtlemine..oota tund või aasta
Tegu ei ole ühegil juhul ketastega, kus mingi opsys peal on, puhtad meediakettad, see 500gb kõige "hinnalisem" kuna see kõige kauem olnud, need 1.5tb ühe viin garantiisse vist, kui mingi odav asi ple ja saab taastada ka ja teise siis lasen korda teha kui eriti kirves pole ja sinna läheb siis kogu 500gb pealt kraam sest see ketas on kindlalt äraviskamiseks, aga siin üks sepp on, kes oskab vähemalt andmed kätte saada. (tähendab seda ütlen MINA, et see ketas on ära viskamiseks, ega ma pole ekspert, otseloomulikult!)
Lihtsalt, näiteks ITBussi Hiiu putkast, ehk siis endisest Maahärra vms poest, kust sai kunagi, kui alles 16 mul eluaastaid oli, ploki või kahe-kolme ploki kaupa Camel Lightsi omale ostetud, kui kodu juures R-Kioskis ei müüdud istus 2012 piisavalt "tark" mees sees kes ütles et jaa see ketas on jahh katki et kui ordisse viiksid siis pmst nad ütleks et 1500-1900eur läheb taastamine. a ketast ennast korda ei saa niiehknaa. me saaks taastamise sulle veits odavamalt teha vb. et anna teada kui otsustad. |
Dafuq did i just read :S
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
erko
Kreisi kasutaja
|
25.12.2012 20:16:13
|
|
|
Spezz, ilmselgelt on koolikogemus olnud nagu hane selga vesi. See sõnadejoru on ikka väga valus.
Ma ei imesta üldse CV Online spetsialistide kurtmise üle, et noortel puudub kirjutamis- ja eneseväljendusoskus.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
27.12.2012 12:41:39
|
|
|
erko kirjutas: |
Spezz, ilmselgelt on koolikogemus olnud nagu hane selga vesi. See sõnadejoru on ikka väga valus.
Ma ei imesta üldse CV Online spetsialistide kurtmise üle, et noortel puudub kirjutamis- ja eneseväljendusoskus. |
Aga ainus millest tänapäeval hoolitakse on ju peldikuseinad nagu FB, MSN, delfi kommentaarium jne. aga mitte koolis õpetatu. Ning nagu nendes ollakse harjunud end väljendama, nii ka mujal, k.a. CV-d ja siinne foorum...... plärtsatatakse valimatult suvalisse kohta oma ebamäärane jura.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
tyler
HV kasutaja

|
29.12.2012 09:48:12
|
|
|
Hmm, mis, Teil, härrastel siis silmad verd tilkuma pani täpsemalt?
See, et polnud piisavalt paragrahve st. tekst oli ühe pudruna ja kiiruga kirjutatud? jah, guilty as charged. kui ise praegu üle vaatan, siis mõned laused on küll sellised, et kaovad lihtsalt poole pealt nagu uueks lauseks ära vms...
Õigekiri, aga, on täiesti korrektne 99.9% postituse puhul ju, ehkki jah, natuke pikaks mõned laused lõpupoole läksid st. oleks võinud punkte paar tk rohkem olla ja paragrahvid kogu postitusel, seal, kus vaja.
Ega Teil juhuslikult midagi teemale kohast öelda pole? Ehk on ITBuss.ee, kui firmaga, kogemusi? Võib-olla teate veel mõnda teist kohta soovitada, kus kõvaketastelt info taastamise teenust pakutakse?
Pean silmas nende "peakontorit" Hiiul, endises "Maahärra pood" nime kandva asutuse ruumides. Maja asub vahetult raudtee ülesõidu kõrval ja ka rongipeatuse ("Hiiu", ma usun) vahetus läheduses.
Samuti on "peakontori" eest ja ühe külje peat, mis, ühtlasi on ka autodele mõeldud rongiteelt ülesõiduks silmaga nähtav Hiiu Põhikool.
OT: Mul oli õigekiri ja Eesti keele alustalad ja seda puudutav selge juba ammu ennem, kui üldse esimest päeva kooli läksin ja siis hiljem, kui imeväikestes ja totakaid "seadusi" paralleelselt pähe tuupida kästes, seda koolis lõpuks vaikselt ja väikestes kogustes ette söötma hakati ei pidanud ma õnneks seda piina taluma.
Mäletan, kuidas see "seaduste" ja muu "jura" tõttu, mis õigekeelt ennast ÜLDSE ei puudutanud, selles suhtes, et ka enamusel klassikaaslastest kohe esimesel-teisel korral juba täiesti piisas, et igasugune huvi Eesti keele õppimise vastu kaoks ja selle pärast juhtubki nii, et kui saadad kuhugi poodi maili, et kas siis toote olemasolu kohta küsida või midagi sarnast, tuleb tänapäeval vastuseks niivõrd palju reply'sid ~30ndates inimestelt, kes kirjutavad, nagu iseenesest peaks oskama kirjutada 3. klassi minev poiss/tüdruk. Ju on ka nemad kunagi lastena igasuguste seaduspärasuste ja käänete nimede pähe tuupimisega ära peletatud lihtsalt lugemisest ja keele endaga tutvust tegemisest. ja 12-aastaselt hakata tiinekate ajakirju lugema, on juba hilja - selles eas jäävad sulle pähe NIMED, mis sa sealt loed, aga mitte see, kus oli punkt, kus koma ja mis muidu toimus peale selle, et Justin Piibel sai uue auto.
Selle asemel tuleks õhutada lapsi lihtsalt LUGEMA, soovitavalt neid ka natukene intrigeerivat kirjandust, alguses hästi lihtsat, siis natukene pikemat-paksemat ja edasi on lapsel juba endal huvi keel selgeks saada. Aga eks ta nii on ju pea, et iga õppeainega - tee ta õpilasele huvitavaks, alguses ka lihtsaks (näiteks MITTE alustada matemaatikas kohe terve korrutustabeli tutvustamisega - see keerab vaid juhtmed sassi sest uut infot tuleb rohkem peale, kui vastu jõuab noor inimene võtta ja seega lüüakse enamasti käega, eriti muidugi aitab sellele kaasa veel see, kui on ebasümpaatne ja "robotlik" õpetaja ka klassi ees, aga mida sa selle rahatilga eest tahad, mis nad nüüd saavad ja ka varem saanud on - vähem, kui tavaline kontorirott-sekretär, kes siis saadabki neid õigekirja vigu täis e-maile päevad läbi igale poole ja ei mõista siis "temake", et "ähh, kuss mu kirjad lähvad ä, ma peaks vastuse ju saama kui ma saadan!!!1"
Nimelt veetsin lasteaia asemel päevad tavaliselt vanaema juures tema Tallinna kesklinna korteris, kus polnud end eriti millegi muuga lõbustada, kui kuhjade raaamatutega, mis Ta oli kokku ostnud elu jooksul. Alguses vaatasin igavusest lihtsalt erinevate raamatute kaanepilte, mis NL ajal olid eestikeelsete raamatute kohta väga head . Piisavalt head, et ma siis mõtlesin raamatu pealkirja ja pildi põhjal mingi lühijutu välja, millest see raamat rääkida võiks ehk siis fantaseerisin teadlikult sest 4 kuni 6-aastasena huvitavana näiva kaane järel paar lk. edasi liikuda, oli tavaliselt tekst, mis kiiresti vääga igavaks muutus. Samas oli erandeid (Kolm musketäri, 10 aastat hiljem (järjed orig. "Kolm Musketärile"), mis sai siis enne 7. sünnipäeva tähistamist läbi loetud ja - uskuge mind - ei ole paremat õpetajat, kui Sina ise. peab ainult huvi olema ja ligipääs materjalidele ja edasine on Sinu kätes. Seega ei ole mul Eesti keele või õigekirjaga üldse, olgu ta eesti-või inglise (ameerika, pigem) keeles - kaks keelt, mida ma nii kirjalikult, kui suuliselt täiesti pärismaalase tasemel valdan.
Nii, et julgen väita - mul on üpris adekvaatne õigekirja ja Eesti keele oskus ja teadmine, lause ülesehitusest.
Küll aga ei osanud arvata, et mulle paari liigselt pika ja - tunnistan - laiali valguva lause tõttu kohe kõri kallale tullakse. 
|
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
29.12.2012 14:43:53
|
|
|
tyler, õigekiri, lauseehitus ja stiilid on asjad, mille puhul võiks eeldada, et inimene oskaks neid igas olukorras automaatselt kasutada, ka kiirustades.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
01.01.2013 14:15:52
|
|
|
Ma ei saa enam aru kas said andmed kätte või mitte
Samas ei viitsi ma kogu teksti läbi lugeda ka
Kui taastamis huvi siis ps mulle ja räägib edasi
Taastamine on tasuline
|
|
Kommentaarid: 361 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
tyler
HV kasutaja

|
12.01.2013 13:49:10
|
|
|
puna: Panen ka Sinu pakkumise kõrva taha, kuid hetkel on soovitatud ühte teist hv'last, kes pidi kohe ERITI kompetentne olema sellistes asjades.
(täitsa perses ketastelt andmete taastamine).
Need kaks 1.5tb ketast ei ole mul TÄITSA perses, üks näitab ennast biosis kuid mitte windowsis ja teine näitab biosis ja laseb isegi windows xp logo ära laadida jne kuid siis on pilt pime ja e dasi enam ei lähe, st. desktopini.
aga kõige suurem soov on mul taastada selle täiesti perses 500gb'selt kettalt kogu seal peal olev meedia mis on mulle väga tähtis ja kallis.
See, et taastamine maksab - ära räägi:P . öeldi kohe, et kui ma ordisse läheks sellega öeldaks et ca 1600-1800euri terve 500gb taastamise eest, kuna eestis aint üks aparaat mis seda suudab jne jne, aga et no me saame sulle natuke odavamalt teha st. selle aparaadile ka juurdepääs ja ei võta nii palju vahelt, et kuskil 800-1000eur. sellis e"sõbramehe" pakkumise sain siis ITBussi Hiiu "kontorist". Seal rongitee ülesõidu kõrval tellistest maja, endine toidupood, kes Nõmmel/Hiiul vms elab, see mäletab. Eriti need kes Hiiu Põhikoolis või Nõmme Gümnaasiumis käisid.
ütlesin neile siis tollal, et okkei, eks ma tulen siis varsti läbi, sest noh, see 500gb tuli lihtsalt kätte saada sellelt 500gb maxtorilt... või no mingi 493gb vms. nii et, tean, et taastamine maksab
HV foorumis siin päringut tehes vihjati ühele kasutajale korduvalt, kellega PS'is ühendust võtsin ja palju had informatsiooni kuulsin seal hulgas seda, et 800euri kindlasti kaasa võtma ei pea. teda soovitati mulle teiste lahkete foorumi kasutajate poolt, kes ei ole ehteestlaslikult õnnelikud teise häda üle vaid aitavad ja ütlevad, kust just seda õiget ja kvaliteetset abi saab. õnneks enamus foorumist koosnebki sellisest rahvast enivei, sai temaga räägitud siis PS'i teel ja varsti ma need kolm ketast tema poole viin, et 500gb maxtor siis konkreetselt andmed kätte saada ja 2 1.5tb IDE sisemist ketast, mis ka ei taha enam fungata korralikult.
Toivos'ega tegu on.
viimati muutis tyler 12.01.2013 14:05:55, muudetud 5 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
12.01.2013 13:53:24
|
|
|
Toivos on väga asjalik kui teda silmas pead
Ja ka ma olen tallinnas vahepeal.
|
|
Kommentaarid: 361 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|