praegune kellaaeg 20.06.2025 00:47:36
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
elevant
HV kasutaja
|
24.12.2012 22:26:33
Kõnepaketi/kaardi valik |
|
|
Nutitelefon sai maha müüdud ja sellega seoses pole olemasolevat paketti, mis sisaldab piiramatut internetti vaja. Olen uue paketi/kõnekaardi otsingul. Räägin vähe ja pigem rõhk SMS-del. Milline pakett valida? Või kasulikum kõnekaart? Tele2 pakub miskit 1 euro värki, aga tundub jube kahtlane, kõnearvestus on 60sek täpsusega?? Mis nali see on?
Igatahes mis kõige kasulikum mul valida oleks väga vähese rääkimise ja väheste sms-de korral kõige väiksema hinnaga?
Küsin abi, kuna pakette ja kõnekaarte on tohhuijaa ja ausaltöeldes olen üsna segaduses juba.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
25.12.2012 00:11:19
|
|
|
Pigem küsi elisa ja tele2 käest eraldi pakkumist, letil olevad paketid pole midagi head.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
25.12.2012 00:37:16
|
|
|
Tele2 Mini on sellise peamiselt "helista mulle" paketina oma 1€ miinimumarvega igati ok. Kui sa vähe välja helistad, siis pole see 60sek täpsusega arvestamine kuigi oluline. 1€ eest võid sellest hoolimata 100 lühikest kõnet teha.
Kui senise numbri säilitamine oluline on, siis pole ükski kõnekaart vist eriline valik?
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|