Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  DayZ (arma 2 mod) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 119, 120, 121  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
NorthB
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 21.12.2012 21:38:16 vasta tsitaadiga

tatslinkov kirjutas:
Shorty kirjutas:
Hahah lasin mitu HV tägidega poissi Chernos maha kui nad oma kärudega seal rallisid ja tapsin veel neid korduvalt edasi kuna ma ootasin oma sõpra kes sai surma varem ja kuna ma kasutasin paar korda ka m107 siis [HV] Northb või miski taoline sell hakkas juba bännitamisega mind ähvardama peale seda kui ta mitu korda suri...väga lapsik icon_biggrin.gif
Ja m107 sain ma ~tunnike tagasi Balotalt kui ma tapsin ära inimese nimega Mr.Snow-flake vms

Ennegi sarnaseid terminatoreid nähtud kes pärast teevad näo nagu kõik tegelased jooksid neil ise toru ette icon_biggrin.gif

Just nimelt.

Shorty, sinu puhul kahtlustan ma siiani ESP-d ja mitte sellepärast, et sa mind ära tapsid. Pigem tüüpiline gear AS50/M107 + CCO + Ghillie ja see, et mõni ronib selle geariga Chernosse icon_lol.gif
Või siis, et mingihetk sa lendasid peale meie vendadele m107-ga lähivõitluses icon_biggrin.gif või et sa leidsid kõik ülesse kuigi mõni nägi väga suurt vaeva enda peitmisega aga terminaator leiab ikka ülesse icon_biggrin.gif
Või et sa tuled siia ragema mis on ka päris huvitav variant, kas katsuti hella kohta?
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Shorty
HV vaatleja
Shorty

sõnum 21.12.2012 23:21:41 vasta tsitaadiga

NorthB kirjutas:
tatslinkov kirjutas:
Shorty kirjutas:
Hahah lasin mitu HV tägidega poissi Chernos maha kui nad oma kärudega seal rallisid ja tapsin veel neid korduvalt edasi kuna ma ootasin oma sõpra kes sai surma varem ja kuna ma kasutasin paar korda ka m107 siis [HV] Northb või miski taoline sell hakkas juba bännitamisega mind ähvardama peale seda kui ta mitu korda suri...väga lapsik icon_biggrin.gif
Ja m107 sain ma ~tunnike tagasi Balotalt kui ma tapsin ära inimese nimega Mr.Snow-flake vms

Ennegi sarnaseid terminatoreid nähtud kes pärast teevad näo nagu kõik tegelased jooksid neil ise toru ette icon_biggrin.gif

Just nimelt.

Shorty, sinu puhul kahtlustan ma siiani ESP-d ja mitte sellepärast, et sa mind ära tapsid. Pigem tüüpiline gear AS50/M107 + CCO + Ghillie ja see, et mõni ronib selle geariga Chernosse icon_lol.gif
Või siis, et mingihetk sa lendasid peale meie vendadele m107-ga lähivõitluses icon_biggrin.gif või et sa leidsid kõik ülesse kuigi mõni nägi väga suurt vaeva enda peitmisega aga terminaator leiab ikka ülesse icon_biggrin.gif
Või et sa tuled siia ragema mis on ka päris huvitav variant, kas katsuti hella kohta?

Kas sa oledki tard või sa lihtsalt mängid ?
1. Minumeelest ragesid sina ju ingames ja kutsusid mind igast nimepidi või mis ?
2. lähivõitluses ma ei kasutanud m107 sest mul oli 2kuuli alles ja chernosse tulin ma Balotalt koos sõbraga kuna me ei viitsinud northi joosta, sest ta pidi quittima üsna pea.
3. mitte ükski teist ei peitnud ennast nagu...esimese ghilliga kuti kes oli UAZ kõrvalistmel sai esimesena surma (ma olin katustel) ja siis oli see Hero skinned UAZ juht kes üritas seal hui teab mis manöövreid korralda ja siis quittis ja astus autost bleedides välja ning jooksis haigla poole seega mu vaateväljast minema natuke aega hiljem nägin mingit m16 civilianiga lähenemas põhja poolt kelle võttis teiepoolt keegi m14/dmr -ga maha ning (vist oli siis sama sell) läks teda lootima keda ma samuti lasin kuid pole kindel kas tapsin (bandit).
Kuna rohkem kedagi ei näinud ja mu sõber hakkas samuti lähenema juba sinna siis ma ronisin alla ja tulin ringiga teie poole westi küljelt...tapsin vist paar tüüpi kes tulid lootima ning jooksin samuti nurgataganat lõpuks välja autode vahele sompama koos oma sõbraga...sekundid hiljem hakati tulistama hipi bussi juurest meid m14'ga..sõber kukkus ja ma hakkasin kohe CCOga vastu paugutama...siis oli natuke aega kassihiire mäng temaga kuniks sinna saabus Little-Bird keda see m14 kutt laskma hakkas ja tänu sellele nägin, et ta on seal samas sinise bussi kõrval jälle..muutsin oma positsiooni ja olin tal täpselt otsejoones vasakul õlal ja tapsin ta, lootisin kiirelt ta m14 ning läksin tagasi põõsastesse oma sõpra ootama ning tsut tsut ennem kui ta tagasi oli jooksid sina pmts majadevahelt otse minupoole üheskoos oma zombiest sõbraga..sa läksid nurgataha ennast bandagema (vist) ning ma lõpetasin sulle näkku ja oligi kõik.
4. Miks ma ei või siia tulla oma lugu rääkima mis juhtus HV serveris ? kas see teema siin polegi selleks mõeldud mitte ?

Kui sa oledki nii äss vend ja lahmid niisama bännimise juttu ja kahtlustad mida iganes siis miks sa siiamaani pole logisid uurind või mida iganes teinud...kui sa leiad et ma olen midagi reeglitevastast teinud siis aga palun pane banni, sest lõppkokkuvõttes said sina ikkagi näkku nii mis koliseb, hakkasid ragema ning sõimama ingame ja ongi kõik icon_smile.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
NorthB
HV kasutaja

sõnum 21.12.2012 23:27:19 vasta tsitaadiga

Shorty kirjutas:
NorthB kirjutas:
tatslinkov kirjutas:
Shorty kirjutas:

Just nimelt.

Kas sa oledki tard või sa lihtsalt mängid ?
1. Minumeelest ragesid sina ju ingames ja kutsusid mind igast nimepidi või mis ?
2. lähivõitluses ma ei kasutanud m107 sest mul oli 2kuuli alles ja chernosse tulin ma Balotalt koos sõbraga kuna me ei viitsinud northi joosta, sest ta pidi quittima üsna pea.
3. mitte ükski teist ei peitnud ennast nagu...esimese ghilliga kuti kes oli UAZ kõrvalistmel sai esimesena surma (ma olin katustel) ja siis oli see Hero skinned UAZ juht kes üritas seal hui teab mis manöövreid korralda ja siis quittis ja astus autost bleedides välja ning jooksis haigla poole seega mu vaateväljast minema natuke aega hiljem nägin mingit m16 civilianiga lähenemas põhja poolt kelle võttis teiepoolt keegi m14/dmr -ga maha ning (vist oli siis sama sell) läks teda lootima keda ma samuti lasin kuid pole kindel kas tapsin (bandit).
Kuna rohkem kedagi ei näinud ja mu sõber hakkas samuti lähenema juba sinna siis ma ronisin alla ja tulin ringiga teie poole westi küljelt...tapsin vist paar tüüpi kes tulid lootima ning jooksin samuti nurgataganat lõpuks välja autode vahele sompama koos oma sõbraga...sekundid hiljem Hakati tulistama hipi bussi juurest meid m14'ga..sõber kukkus ja ma hakkasin kohe CCOga vastu paugutama...siis oli natuke aega kassihiire mäng temaga kuniks sinna saabus Little-Bird keda see m14 kutt laskma hakkas ja tänu sellele nägin, et ta on seal samas sinise bussi kõrval jälle..muutsin oma positsiooni ja olin tal täpselt otsejoones vasakul õlal ja tapsin ta, lootisin kiirelt ta m14 ning läksin tagasi põõsastesse oma sõpra ootama ning tsut tsut ennem kui ta tagasi oli jooksid sina pmts majadevahelt otse minupoole üheskoos oma zombiest sõbraga..sa läksid nurgataha ennast bandagema (vist) ning ma lõpetasin sulle näkku ja oligi kõik.
4. Miks ma ei või siia tulla oma lugu rääkima mis juhtus HV serveris ? kas see teema siin polegi selleks mõeldud mitte ?

Kui sa oledki nii äss vend ja lahmid niisama bännimise juttu ja kahtlustad mida iganes siis miks sa siiamaani pole logisid uurind või mida iganes teinud...kui sa leiad et ma olen midagi reeglitevastast teinud siis aga palun pane banni, sest lõppkokkuvõttes said sina ikkagi näkku nii mis koliseb, hakkasid ragema ning sõimama ingame ja ongi kõik icon_smile.gif

Panid ära. Ma olen uhke.
Ma surin golfis esimesena.
Edaspidi kirjuta http://dayz.kriba.ee oma memuaare
e:/ sest meie serveril on oma foorum

viimati muutis NorthB 21.12.2012 23:57:53, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 21.12.2012 23:44:18 vasta tsitaadiga

Mäng peab olema tõesti hea, et pingeid tekitama nagu MUDade mängimine omal ajal.. või on tegu lihtsalt vinniliste tattnokkadega ? icon_smile.gif

Either way, ma ootan DayZ full versiooni icon_smile.gif
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 22.12.2012 18:10:36 vasta tsitaadiga

kas mängust on see idiootne relv millel on heatscope ära võetus L8aws vms
Kommentaarid: 493 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 401
tagasi üles
allavett
Kreisi kasutaja
allavett

sõnum 22.12.2012 19:09:47 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:
kas mängust on see idiootne relv millel on heatscope ära võetus L8aws vms

Peaks kadunud olema jah.
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
delux1337
HV vaatleja

sõnum 23.12.2012 12:48:51 vasta tsitaadiga

http://www.youtube.com/watch?v=lfk7jVsw04M
http://www.youtube.com/watch?v=QGexaPSYG7Q
mõned klipid eilsest tavianast icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Zkax5
HV vaatleja

sõnum 23.12.2012 17:59:40 vasta tsitaadiga

Tere,
Ükspäev ostsin Arma 2Co ja nüüd tõmbasin DayZ Commander alla. Seal installisin kõik mis vaja ära.
Võtsin HV.ee serveri IP ja lisasin lemmikutesse. Vajutasin double klick peale ja joindisin.
See võttis mingi 2min aega, laadis kuni poole peale ja lõi mängust välja, BattlEye alusel.
Proovisin veel teist korda äkki nüüd saan, aga nüüd ei saanud joindida, tuli BattlEye failed värk ette ja kõik..

Paluks abi!!!
tagasi üles
DarkStyle
HV vaatleja

sõnum 23.12.2012 18:26:31 vasta tsitaadiga

HV Serveril hetkel Whitelist.Oled whitelisti lisatud üldse?
tagasi üles
Zkax5
HV vaatleja

sõnum 23.12.2012 18:36:07 vasta tsitaadiga

DarkStyle kirjutas:
HV Serveril hetkel Whitelist.Oled whitelisti lisatud üldse?

Vot seda ma ei tea, regasin ametiliku foorumile ka ära, aga adminid peavad aktiveerima..
Aga see probleem on iga serveriga.. Et BattlEye pole installitud vms...
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 23.12.2012 18:37:07 vasta tsitaadiga

Uuenda siis käsitsi ära, tõmba kodukalt ja lisa manaualselt kausta.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Zkax5
HV vaatleja

sõnum 23.12.2012 18:50:52 vasta tsitaadiga

-Kaivo- kirjutas:
Uuenda siis käsitsi ära, tõmba kodukalt ja lisa manaualselt kausta.

Oleks see vaid minu jaoks lihtne, pole varem kokku puutunud Arma 2'ga...
Eks proovin, BattlEye tõmban kodukalt, kuhu kausta ma selle installin vms?

// panin BeClient.dll faili Arma 2 Oa kausta dll'i alla... Kas see on õige koht?
tagasi üles
Arvutipäss
Kreisi kasutaja
Arvutipäss

sõnum 23.12.2012 18:59:57 vasta tsitaadiga

Zkax5,
1. Sa pead olema Whitelistis
2. Serveri beta ptach on 100056 Download: ftp://downloads.bistudio.com/arma2.com/update/beta/ARMA2_OA_Build_100056.zip
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 43
tagasi üles
Zkax5
HV vaatleja

sõnum 23.12.2012 19:02:11 vasta tsitaadiga

Keegi siit foorumist saaks mind lisada Whitelisti? [HV]Riivo

Selle panen Arma 2 Oa kausta ja peaks töötama? , proovime icon_smile.gif
tagasi üles
Arvutipäss
Kreisi kasutaja
Arvutipäss

sõnum 23.12.2012 19:11:32 vasta tsitaadiga

Zkax5 kirjutas:
Keegi siit foorumist saaks mind lisada Whitelisti? [HV]Riivo

Selle panen Arma 2 Oa kausta ja peaks töötama? , proovime icon_smile.gif

Emm, enam pole whitelisti, viga sul ainult patchis
tagasi üles
Zkax5
HV vaatleja

sõnum 23.12.2012 19:21:41 vasta tsitaadiga

Nii sai see fail sinna kausta pandud, avasin DayZ Commander'i ja võtsin suvalise serveri, vajutasin selle peale ja lõi errori ette,
_PILT_ http://img203.imageshack.us/img203/6870/day2a.png

// Installisin ära, nüüd proovin uuesti, kui ikka see jama siis midagi viga...
tagasi üles
Arvutipäss
Kreisi kasutaja
Arvutipäss

sõnum 23.12.2012 19:38:31 vasta tsitaadiga

Zkax5 kirjutas:
Nii sai see fail sinna kausta pandud, avasin DayZ Commander'i ja võtsin suvalise serveri, vajutasin selle peale ja lõi errori ette,
_PILT_ http://img203.imageshack.us/img203/6870/day2a.png

// Installisin ära, nüüd proovin uuesti, kui ikka see jama siis midagi viga...

See teine map;)
Sellepärast sa ei saagi, proovi ikka Chernrust
tagasi üles
Zkax5
HV vaatleja

sõnum 23.12.2012 20:52:43 vasta tsitaadiga

Sai kõik asjad tehtud mida vaja, minu meelest.
Läksin serveri , hakkas laadima ja mingi 60%-80%peal jäi seisma ja ei tee midagi... Enne seisma jäämist liikus vasakult-paremale vägagi hästi, 60-80% peal jääb seisma ja kõik. Mõne aja pärast tuleb Loading ja ei tee jälle mitte midagi...
tagasi üles
Cracker
Kreisi kasutaja

sõnum 23.12.2012 22:18:40 vasta tsitaadiga

pane google otsingusse arma 2 beta patch -> lae kõige uuem patch alla -> installi ära ( daah icon_biggrin.gif) -> käivita arma 2 beta arma 2 folderist ( jah, beta patchiga arma 2 on eraldi exega, arma 2 folderist expansion -> beta) -> ??? -> profit icon_smile.gif

Vast oli see viga ja aitas icon_smile.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Zkax5
HV vaatleja

sõnum 23.12.2012 23:18:47 vasta tsitaadiga

Olen nüüd ühte serveri saanud... isegi liikusin, aga kuidas ma näen? Praegu näen ainult nagu silmade kaudu, aga kuidas pealt vaadata või vm..
tagasi üles
jreinula
HV kasutaja

sõnum 23.12.2012 23:30:48 vasta tsitaadiga

numpadi enter.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
And3rs
HV vaatleja

sõnum 23.12.2012 23:32:16 vasta tsitaadiga

numpad enter ,sättetest tasuks headbob ka ära võtta siis pole joodiku kõikumist üldiselt soovitan enne mängimist teha arma 2 boot campi või vaatada youtubes õpetusi
sest Arma II ei ole just kõige mängija sõbralikuma kasutajaliidesega ning mängus ka ei jõua kõike ära õpetada näitada jne.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
beljo91
HV kasutaja

sõnum 24.12.2012 00:33:12 vasta tsitaadiga

Ma ei saa ka sisse millegipärast. icon_confused.gif
Steamis on mõlemad olemas - nii OA kui ka OA beta. Viimased uuendused peaksid peal olema ikka.
nimi: beljo
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
allavett
Kreisi kasutaja
allavett

sõnum 24.12.2012 00:50:15 vasta tsitaadiga

beljo91 kirjutas:
Ma ei saa ka sisse millegipärast. icon_confused.gif
Steamis on mõlemad olemas - nii OA kui ka OA beta. Viimased uuendused peaksid peal olema ikka.
nimi: beljo

Esimeses postis Spoilerite all on nii mõndagi peidus icon_wink.gif
Kui sealt midagi asjaliku ei leia, tule küsi uuesti icon_razz.gif
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
beljo91
HV kasutaja

sõnum 24.12.2012 01:04:00 vasta tsitaadiga

No ma ei tea...
Ma olen varem ikka paljudes serverites mänginud.
Kasutan Play WithSix-i. Näen seal ka HV serverit, aga on hall ja joinided on wait for host on ees ja kuhugi ei liigu icon_smile.gif
Proovisin isegi OA beta patchi downgradeda, aga ka see ei aidanud.
Äkki pean seal whitelistis olema vms? icon_redface.gif
tagasi üles
Arvutipäss
Kreisi kasutaja
Arvutipäss

sõnum 24.12.2012 01:37:42 vasta tsitaadiga

beljo91 kirjutas:
No ma ei tea...
Ma olen varem ikka paljudes serverites mänginud.
Kasutan Play WithSix-i. Näen seal ka HV serverit, aga on hall ja joinided on wait for host on ees ja kuhugi ei liigu icon_smile.gif
Proovisin isegi OA beta patchi downgradeda, aga ka see ei aidanud.
Äkki pean seal whitelistis olema vms? icon_redface.gif

Whitelisti pole praegu peal icon_biggrin.gif
Sul äkki vale dayz versioon, või mõned moodid jne asjad valed
tagasi üles
imprezzive
HV vaatleja

sõnum 24.12.2012 01:45:08 vasta tsitaadiga

ei saa samuti sõbraga sisse enam (whitelistitud, updatetud jne). enne lõunal oli ok, aga nüüd ping 10000 ja ei ühenda ära.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Arvutipäss
Kreisi kasutaja
Arvutipäss

sõnum 24.12.2012 03:21:45 vasta tsitaadiga

imprezzive kirjutas:
ei saa samuti sõbraga sisse enam (whitelistitud, updatetud jne). enne lõunal oli ok, aga nüüd ping 10000 ja ei ühenda ära.

Server oli maas, nüüd peaks korras olema!
tagasi üles
Zkax5
HV vaatleja

sõnum 24.12.2012 12:54:45 vasta tsitaadiga

Mina aru ei saa... Kas arvutis on viga või... Mäng laeb niikaua , kui peaaegu laetud siis tuleb BattlEye ja kickib välja: Kaua sisenesid vm..?? :S)
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 24.12.2012 16:33:08 vasta tsitaadiga

ma vaatan et suht odav on combined operations praegu steamis. 13€. OA üksi on 8€.
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 140
tagasi üles
beljo91
HV kasutaja

sõnum 24.12.2012 16:38:41 vasta tsitaadiga

Tahaks wishlisti saada. Tegin ka dayz.kribasse kasutaja ära icon_smile.gif
tagasi üles
Nimetu112
HV kasutaja

sõnum 24.12.2012 16:39:15 vasta tsitaadiga

Sattusin mingite imelike zombide otsa, suuremad ja lihast tehtud, lihtsalt ilmusid välja ja über lägised
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
pro
HV kasutaja

sõnum 24.12.2012 16:46:17 vasta tsitaadiga

beljo91 kirjutas:
Tahaks wishlisti saada. Tegin ka dayz.kribasse kasutaja ära icon_smile.gif

http://dayz.kriba.ee/index.php/board,11.0.html sinna pead enda nime ja guid panema

beljo91
HV kasutaja

sõnum 24.12.2012 16:54:08 vasta tsitaadiga

No selge. siis pean approvali ära ootama :/
tagasi üles
Zkax5
HV vaatleja

sõnum 24.12.2012 18:52:34 vasta tsitaadiga

Mure siis selline, et ma ei saa serverisse, üldse mängima (teistes serverites sama jama) tuleb see ooteruum vm, vajutan Continum (play) ja hakkab laadima, laeb ära, siis tuleb receving vms laeb selle ka ära. Tuleb juba mängu heli ja lööb äkki Serveri host ei ole vms... Serveri host on üle koormatud (midagi sellist..)
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 24.12.2012 20:49:38 vasta tsitaadiga

Nimetu112 kirjutas:
Sattusin mingite imelike zombide otsa, suuremad ja lihast tehtud, lihtsalt ilmusid välja ja über lägised

Namalsk Bloodsuckerid, telepordivad ringi nagu tõelised alienid icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 24.12.2012 22:23:35 vasta tsitaadiga

viskasin kah foorumisse oma guidi ja asjad üles. whitelisti palun icon_smile.gif
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
Rallih007
Kreisi kasutaja
Rallih007

sõnum 25.12.2012 03:24:48 vasta tsitaadiga

Olen ka nüüd paar päeva mingis Soomlaste Non PVP serveris seigelnud. Täna siis leidsin tee ääraest musta suv ja küsisin, et kelle oma aga vastuste ei tulnud siis järeldasin, et finder keeper. Kihutasin ringi sellega ja sattusin NE Airstipile kus olid mingid vennad veel 3-e samasuguse suvga ja käskisid seisma jääda. Aga teades Day Z esimest reeglit, et ära usalda kedagi siis sõitsin sajaga minema sealt ja need samad tüübid karjusid ja tulistasid mind. Kuskil küla tee peal üritasin nende eest miema saada ja õnnestus ka kuid siis keset tühjust käis pilt mustaks ja tuli kiri ette sa oled bannidtud põhjus häkker icon_lol.gif

Minu 15 aasta online mängu kogemuse juures esimene ban ja kohe häkker icon_confused.gif
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 28
tagasi üles
Arvutipäss
Kreisi kasutaja
Arvutipäss

sõnum 25.12.2012 03:37:44 vasta tsitaadiga

Rallih007 kirjutas:
Olen ka nüüd paar päeva mingis Soomlaste Non PVP serveris seigelnud. Täna siis leidsin tee ääraest musta suv ja küsisin, et kelle oma aga vastuste ei tulnud siis järeldasin, et finder keeper. Kihutasin ringi sellega ja sattusin NE Airstipile kus olid mingid vennad veel 3-e samasuguse suvga ja käskisid seisma jääda. Aga teades Day Z esimest reeglit, et ära usalda kedagi siis sõitsin sajaga minema sealt ja need samad tüübid karjusid ja tulistasid mind. Kuskil küla tee peal üritasin nende eest miema saada ja õnnestus ka kuid siis keset tühjust käis pilt mustaks ja tuli kiri ette sa oled bannidtud põhjus häkker icon_lol.gif

Minu 15 aasta online mängu kogemuse juures esimene ban ja kohe häkker icon_confused.gif

Mul juhtus ühes servus nii et lasin as50 admini maha ja sain ka banni kohe icon_biggrin.gif
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 25.12.2012 06:43:45 vasta tsitaadiga

mu esimesed kaks surma - bugise mängu tõttu sai gravitatsioon võitu. gg icon_lol.gif
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 25.12.2012 10:35:50 vasta tsitaadiga

üks kvaliteet dayz machinima:

Link

MOD OF THE YEAR?
dayz saavutas hääletusel teise koha:
http://www.moddb.com/events/2012-mod-of-the-year-awards/features/mod-of-the-year-2012

kuid võitis editors choice auhinna multiplayeri kategoorias:
http://www.moddb.com/events/2012-mod-of-the-year-awards/features/moty-editors-choice-2012

To even qualify for Best Multiplayer for Editors Choice you need two things. First you need to be released and a new IP within 2012 and secondly you need to be super fun with other people. DayZ gets two ticks!
Creating lasting experiences and stories through emergent gameplay is the golden egg laying goose of game design, many triple A games try and most fail. When it works the gaming community will latch onto it and explore this idea to death. We just never expected a modification for Arma 2 to be the catalyst. DayZ while broken and flawed mostly because of host engine is just so very remarkable and over 1.4 million players agree. Even if it is not your cup of tea, the experience is worth it.
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 140
tagasi üles
Zkax5
HV vaatleja

sõnum 25.12.2012 13:37:00 vasta tsitaadiga

Zkax5 kirjutas:
Mure siis selline, et ma ei saa serverisse, üldse mängima (teistes serverites sama jama) tuleb see ooteruum vm, vajutan Continum (play) ja hakkab laadima, laeb ära, siis tuleb receving vms laeb selle ka ära. Tuleb juba mängu heli ja lööb äkki Serveri host ei ole vms... Serveri host on üle koormatud (midagi sellist..)

BuMp
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 25.12.2012 21:02:57 vasta tsitaadiga

Miks peale HV serveri restarti parool peal on? Brauser näitab, et mingi rahvas juba sees ka. Mingi bug?
tagasi üles
crypto
Kreisi kasutaja
crypto

sõnum 25.12.2012 21:19:46 vasta tsitaadiga

painkillah, oota natuke, server peale restarti lockib ennast ära, et kohe alguses fpsi kinni ei tõmbaks.
beljo91
HV kasutaja

sõnum 26.12.2012 13:17:23 vasta tsitaadiga

Natuke lihtne server, aga vahelduseks täitsa norm icon_smile.gif
tagasi üles
HaXoR
HV kasutaja

sõnum 26.12.2012 13:18:13 vasta tsitaadiga

beljo91 kirjutas:
Natuke lihtne server, aga vahelduseks täitsa norm icon_smile.gif

Lihtne?
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
Zkax5
HV vaatleja

sõnum 26.12.2012 16:15:15 vasta tsitaadiga

Zkax5 kirjutas:
Zkax5 kirjutas:

BuMp

Aidake see probleem lahendada!!
tagasi üles
Rallih007
Kreisi kasutaja
Rallih007

sõnum 26.12.2012 17:19:10 vasta tsitaadiga

Käisin eile korra arvutist eemal ja tagasi tulles avanes selline pilt icon_lol.gif
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 28
tagasi üles
Arvutipäss
Kreisi kasutaja
Arvutipäss

sõnum 26.12.2012 17:51:35 vasta tsitaadiga

Rallih007 kirjutas:
Käisin eile korra arvutist eemal ja tagasi tulles avanes selline pilt icon_lol.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Kass või nvg-ed ? icon_biggrin.gif
tagasi üles
-myyr-
HV kasutaja
-myyr-

sõnum 26.12.2012 18:31:15 vasta tsitaadiga

sa spawnisid nvg'dega:D?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  DayZ (arma 2 mod) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 119, 120, 121  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.