Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  STV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 89, 90, 91 ... 120, 121, 122  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
T1000
HV kasutaja
T1000

sõnum 19.12.2012 01:19:44 vasta tsitaadiga

Väga positiivne/julge samm STV poolt. Eks ta tuleb kindlasti tagasi, tegemist lihtsalt survestamisega operaatori poolt.
Ideaalne lahendus oleks kui kõik kolm selle kanali tasuliste alla viskaks ja k2 reklaamirahad kahanema hakkaks. icon_smile.gif
http://foorum.elion.ee/foorum/viewtopic.php?f=10&t=21613
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DjFreeze
HV kasutaja
DjFreeze

sõnum 19.12.2012 11:03:58 vasta tsitaadiga

T1000 kirjutas:
Väga positiivne/julge samm STV poolt. Eks ta tuleb kindlasti tagasi, tegemist lihtsalt survestamisega operaatori poolt.
Ideaalne lahendus oleks kui kõik kolm selle kanali tasuliste alla viskaks ja k2 reklaamirahad kahanema hakkaks. icon_smile.gif
http://foorum.elion.ee/foorum/viewtopic.php?f=10&t=21613

mis sellest kasu kui ülejäänud teenusepakkujad samamoodi ei tee..
kui leping nedega lõppetada kas siis peab kaardid tagasi viima või? kas see nende homecast starmani võrgus ka toimib?

aise
HV Guru
aise

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.12.2012 16:58:01 vasta tsitaadiga

kui ikka mingit ulme summat nõuavad siis las minna, operaatorit küll selle pärast vahetama ei hakka.
Kommentaarid: 189 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
alpha
HV veteran
alpha

sõnum 20.12.2012 00:42:49 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Mirc kirjutas:
http://www.tarbija24.ee/1064486/jargmisena-voib-kanal-2-pilt-kaduda-stv-klientidel/

Kaabellevioperaatorid ja eesti telekanalid on pidamas läbirääkimisi kanali edastamise hinna suhtes.
Kui eelmise nädala lõpus teatas Kanal 2, et läbirääkimised on luhtunud Telsetiga ja nende kanalit seal enam näidata ei tohi, siis järgmisena võib sama saatus tabada STVd.

Ma arvan, et selles suhtes on õigus väljapressimisele mitte alluda.
Eks võib ju läbirääkimiste lauale tuua ka selle, kes maksab kinni kanali edastamise klientidele?
Olen ammu välja öelnud, et antud seisus peaks nii kanalitootja kui ka kanali edastaja olema ühel latil, üks saab tasu reklaami eest ning teine kliendilt edastamise eest. Hetkel aga tahetakse kaudselt televisiooni kliendile tasuliseks teha, kuid ebavõrdses seisus, kes antenni kasutavad näevad ju kanaleid tasuta ja edastamise maksab kanalitootja reklaamirahadest ise kinni. Kaablioperaatori klient peaks siis 50% reklaamiga kaetud kanalite eest tasu maksma? Ei ole loogiline, pealegi mainitud hind 20cent kliendi kohta kuus on ebareaalne.
Lahenduseks oleks kanalid eraldi tellitavaks teha ning siis saaks kanalitootja ise ka aru, et igal aastal jõulude ajal reklaamiga pooleks "üksinda kodus" ei ole vaatajale enam huvitav ning kanaleid ei tellita ja võib poe rahulikult kinni panna.
elion ju allus ''väljapressimisele''

indrekp kirjutas:
Olen ammu välja öelnud, et antud seisus peaks nii kanalitootja kui ka kanali edastaja olema ühel latil, üks saab tasu reklaami eest ning teine kliendilt edastamise eest.
kaabeloperaatori märg unelm
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Mirc
HV kasutaja
Mirc

sõnum 20.12.2012 09:41:05 vasta tsitaadiga

Mnjah, olin varem juba lahkumas STV-st, aga tõstsid netikiirust topelt kiirusele. See leevendas ja jäin...
Nüüd ilmselt ikkagi lahkun, kuna STV eelistab venelasi ja selline suhtumine on kõige vastikum selle asja juures.

http://www.reporter.ee/2012/12/19/as-stv-lopetab-oma-klientidele-kanal-2-edastamise/
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
mati29
Kreisi kasutaja
mati29

sõnum 20.12.2012 09:57:18 vasta tsitaadiga

just helistasin, ja öeldi et läbirääkimised lähevad edasi, et vast ei kao... Kuldvillakust on kahju, üks saade mida tõsiselt vaatan icon_sad.gif
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 20.12.2012 10:12:07 vasta tsitaadiga

mati29 kirjutas:
just helistasin, ja öeldi et läbirääkimised lähevad edasi, et vast ei kao... Kuldvillakust on kahju, üks saade mida tõsiselt vaatan icon_sad.gif

http://kanal2.ee/vaatasaateid/Kuldvillak icon_wink.gif
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
hobihall
Kreisi kasutaja

sõnum 20.12.2012 10:36:10 vasta tsitaadiga

Minu jaoks on naljakas K2 propaganda oma kanalis, et miks STV karistab kliente jõulude eel programmist ilma jätmisega. Uue seaduse järgi (mis on ju ilmselge erakanalite lobitöö tulemus) on ju TV3-l samuti õigus "õiglast" tasu küsida. TV3e lõpetamisega STV millegipärast ei karista.
Pigem on asi ikka niipidi, et vana leping lõpeb 21.12 ja K2 tahab rohkem raha välja pressida lootes sellele, et jõulude ajal STV kanalist loobuda ei julge.
Minu meelest pole siin mingit traagikat. See on ju äri. Kui seadus lubab, siis on kanalitel õigus enda äranägemise järgi pappi küsida ja levitajatel on õigus loobuda. Kliendid peaksid tegema omad järeldused ja kes ikkagi vaatab teatud kanalit, see peaks operaatorit vahetama, kui võimalus on. Küll siis kaablioperaatorid otsustavad kas on mõistlikum kliente kaotada või kompromissile minna.
STV avaldus, et eestastest nad ei hooligi pole ammu mingi uudis ja tõenäoliselt selle peale mängitaksegi, et need kes eesti kanaleid hindavad on ammu juba STV-st lahkunud. EKS näis.
Aga erakanalid on samuti oma jõupositsiooni piisavalt demonstreerinud. Kasvõi tütarkanalite vabalevist kaotamisega ja põhikanalite eemaldamisega ähvardamisega (mis on olemuselt täpselt samasugune edastamistasude konflikt erakanalite ja Levira vahel, ainult et erakanalid on seal vastasposisioonil). Või siis sellega, kuidas vilistatakse seaduses ettenähtud reklaamiaja piirangutele
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
raidov
HV kasutaja

sõnum 20.12.2012 13:29:48 vasta tsitaadiga

tsitaat:
STV avaldus, et eestastest nad ei hooligi pole ammu mingi uudis ja tõenäoliselt selle peale mängitaksegi, et need kes eesti kanaleid hindavad on ammu juba STV-st lahkunud.

Huvitav millal ja kus selliseid avaldusi tehtud on, kui keegi kätte näitaks vahetaks kohe pakkujat. Praegu on ju nii, et seda väidab kanal2.
Muidugi huumorit peab saama, ime et Võsapeeter ei kutsu teenusepakkujat vahetama. Ootan millal STV tellib kanal2-te reklaami, et ärge seda kanalit vaadake ja eelistage Foxi ja Tv3.
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 20.12.2012 13:44:17 vasta tsitaadiga

irw jah, reporteri väiteid, ei tasu just stv pressiteatena võtta icon_lol.gif
kogu sisu oli ju MEIE arvame/väidame/ütleme, et stv teeb nii ja naa..
Kommentaarid: 113 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 101
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 20.12.2012 13:51:38 vasta tsitaadiga

Ongi üks hea põhjus, miks emale lõpuks Elioni digitelevisioon hankida thumbs_up.gif
Kopp ees nendest kanalitest, millel venekeelne pealelugemine ja muuta ei saa thumbs_down.gif
tagasi üles
Mais
Piiratud kasutaja
Mais

sõnum 20.12.2012 13:53:25 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Ongi üks hea põhjus, miks emale lõpuks Elioni digitelevisioon hankida thumbs_up.gif
Kopp ees nendest kanalitest, millel venekeelne pealelugemine ja muuta ei saa thumbs_down.gif

Mõned kanalid toetavad seda võimalust, et saab keelt muuta.
Kollase nupuga siis.

viimati muutis Mais 20.12.2012 13:53:50, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 87
tagasi üles
kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 20.12.2012 13:54:47 vasta tsitaadiga

muudaks PBK lätikeelseks kui saaks icon_cool.gif
minu telekal on muidu hoopis roheline see I/II keelevaliku nupp
tagasi üles
statistik
HV vaatleja
statistik

sõnum 20.12.2012 14:15:19 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Kõike saab muuta. Loe oma teleka või boksi juhendist, kuidas saad ise valida subtiitrite ja heli keelt.

Elioni digitelevisioon ei ole STV omast odavam ja Elionil on veel see jama, et vaja nende lisaboksi. Teistel kaabel-digitelevisiooni pakkujate kaabliotsast näitab enamik viimastel aastatel meie poodides müüdavaid telekaid digipilti ilma igasugute lisaboksideta, kusjuures kui ostad salvestava teleka või kaablidigiboksi, saad kõiki kanaleid salvestada ilma mingi lisakuumaksuta. Muide, need on minu teada ka salvestavad boksid, mida STV rendib vanaaegsete telekate omanikele.

Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 20.12.2012 14:19:42 vasta tsitaadiga

statistik kirjutas:
Kõike saab muuta. Loe oma teleka või boksi juhendist, kuidas saad ise valida subtiitrite ja heli keelt.
Elioni digitelevisioon ei ole STV omast odavam ja Elionil on veel see jama, et vaja nende lisaboksi. Teistel kaabel-digitelevisiooni pakkujate kaabliotsast näitab enamik viimastel aastatel meie poodides müüdavaid telekaid digipilti ilma igasugute lisaboksideta, kusjuures kui ostad salvestava teleka või kaablidigiboksi, saad kõiki kanaleid salvestada ilma mingi lisakuumaksuta. Muide, need on minu teada ka salvestavad boksid, mida STV rendib vanaaegsete telekate omanikele.

Mais kirjutas:
Betamax kirjutas:

Kollase nupuga siis.

Emal on kodus kaabeltelevisioon ja uut televiisorit pole plaanis osta. Olemasolev toimib veel täiesti normaalselt. Elion annab seadmed tasuta kaasa (kohustuslik leping, aga siiski). STV tahtis seadmete eest konkreetselt pappi igakuiselt või väljaostmist.
tagasi üles
kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 20.12.2012 14:22:40 vasta tsitaadiga

ma pole küll sentigi stv seadmete eest maksnud, leping tähtajatu.
ainus punkt oli et seaded tuleb tagastada leping lõpetades.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 20.12.2012 14:25:41 vasta tsitaadiga

kaspar00 kirjutas:

Viimane kord, kui suhtlesin STV klienditeenindusega aasta alguse paiku, siis üritati STV digivärki pähe määrida ilma ühegi soodustuse ja tasuta lõunata ning nii muuseas hirmutati veel, et sügisest kaob kaabeltelevisioon ära. Saatsin teenindaja meeldivalt läbi lillede kukele.
tagasi üles
panda4ever
HV vaatleja
panda4ever

sõnum 20.12.2012 14:31:55 vasta tsitaadiga

hobihall kirjutas:

STV avaldus, et eestastest nad ei hooligi pole ammu mingi uudis ja tõenäoliselt selle peale mängitaksegi, et need kes eesti kanaleid hindavad on ammu juba STV-st lahkunud. EKS näis.

Гроб, гроб, пизда, путин вор!
Vale! STV ei soovi seda kanal valjalylitada.

Mais
Piiratud kasutaja
Mais

sõnum 20.12.2012 14:35:57 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
kaspar00 kirjutas:

Viimane kord, kui suhtlesin STV klienditeenindusega aasta alguse paiku, siis üritati STV digivärki pähe määrida ilma ühegi soodustuse ja tasuta lõunata ning nii muuseas hirmutati veel, et sügisest kaob kaabeltelevisioon ära. Saatsin teenindaja meeldivalt läbi lillede kukele.

Mingi kampaani oli 1 aasta tagasi STV-l, et 1 seade tasuta, aga see oli tähtajaline icon_lol.gif
Nüüd maksan igakuu 2 seadme eest renti...Imelik jah, et tasuta neid ei anna.
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 87
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 20.12.2012 14:38:37 vasta tsitaadiga

Kusjuures, põhjus, miks see vastumeelsust tekitas, oli selles, et helistasin neile üldse netiprobleemidega (mini kolmikpakett oli toona üürikorteris). Selle asemel, et tehnikut saata (lõpuks ikkagi saadeti), hakati mingit tunduvalt kallimat digitelevisiooni pähe määrima.
tagasi üles
statistik
HV vaatleja
statistik

sõnum 20.12.2012 18:07:26 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
statistik kirjutas:

Mais kirjutas:
Betamax kirjutas:

Kollase nupuga siis.

Emal on kodus kaabeltelevisioon ja uut televiisorit pole plaanis osta. Olemasolev toimib veel täiesti normaalselt. Elion annab seadmed tasuta kaasa (kohustuslik leping, aga siiski). STV tahtis seadmete eest konkreetselt pappi igakuiselt või väljaostmist.

STV annab ka tasuta, kui vähemalt aastane leping.
http://stv.ee/content/est/362/

Mirc
HV kasutaja
Mirc

sõnum 21.12.2012 15:04:32 vasta tsitaadiga

Ma vaatan, et STV auto on juba teist päeva mul maja koridorides. Tänapäeval vaja veel kohale tulla, kui keegi teenustest loobunud?

Kui loobuda saturni ühendusest, siis lihtsalt leping lõpetada ja kõik? Mul mingisuguseid vidinaid pole tagasi anda. Nende poolt tuli ainult kaabel. Ja mööblit ja asju ma liigutama ei hakkaks, et saada kätte seda Cat5 vms kaablit...
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 21.12.2012 15:18:50 vasta tsitaadiga

Mirc kirjutas:
Ma vaatan, et STV auto on juba teist päeva mul maja koridorides. Tänapäeval vaja veel kohale tulla, kui keegi teenustest loobunud?

Kui loobuda saturni ühendusest, siis lihtsalt leping lõpetada ja kõik? Mul mingisuguseid vidinaid pole tagasi anda. Nende poolt tuli ainult kaabel. Ja mööblit ja asju ma liigutama ei hakkaks, et saada kätte seda Cat5 vms kaablit...

Vaevalt. manageeritavas switchis port lukku ja asi ants. Korrusmajades on arvestatud mahuga vähemalt 48 inimest. TV kaablit tulevad ilmselt eemaldama, kuna seal levib analoog ja sarnaselt digile ei saa esimest kaugelt kinni keerata.

Gunnar19
Kaevur
Gunnar19

sõnum 23.12.2012 14:23:35 vasta tsitaadiga

Kas tõesti leidub inimesi kes lõpetavad suurepärase kvaliteediga kaabelfirma lepingu selle õudsa kanal2'e pärast ära? Uskumatu lihtsalt...
Pailaps
HV Guru

sõnum 23.12.2012 15:05:11 vasta tsitaadiga

Gunnar19 kirjutas:
Kas tõesti leidub inimesi kes lõpetavad suurepärase kvaliteediga kaabelfirma lepingu selle õudsa kanal2'e pärast ära? Uskumatu lihtsalt...

Mu vanaema küll, kes primaarselt vaatab seebikaid Kanal2 vahendusel. Lükkasin talle ajutiselt probleemide lahenduseks DVB-T toaantenni järgi.

STV-l on tegelt masendavalt palju bugisid lahendamata. Esiteks juba mittetäielik EPG, kus kohtab tõlkimata kohti ja vigast kirillitsat. Mõlema teleka peal , kaasa arvatud STV enda hd boxiga.

Eesti kanalite ribalaius on kesine, mistõttu mõne teleka puhul tekitab karvasemat pilti.

Interneti kohapealt viriseks ainult seda, et kui mingi idioot suudab Saturn võrgus oma ruuteri valesti konfata, nii, et see võrku DHCP-d jagab, siis sul internet lännu.

Viimasel ajal paketikadu tekkinud pärast LinxTelecomi peeringu pealt Elioni peale minnes.

Kiiruste kohapealt ei kurda, saan rohkem, kui tegelikult võimaldatakse.

panda4ever, ma usun, et STV ei soovinud kanalit välja lülitada. Kuid milliseid jõupingutusi on nad teinud antud olukorra lahendamiseks?
Meedia vahendusel on ainult jaanalinnu kombel pea liiva alla peitmist näha.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  STV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 89, 90, 91 ... 120, 121, 122  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.