Tartus kinos "Ekraan" linastuv " The Hobbit" on 3D vana, 24 kaadrit /sekundis versioon. Uut HFR/48 kaadrit sekundis 3D versiooni näeb Eestis vaid kinos Coca-Cola Plaza.
Ilusate soovidega,
Inga Leetmaa,
Kino teenindusjuht
Film ise oli minu jaoks enam-vähem samal tasemel sõrmuste isanda triloogiaga. Maastikuvaateid tundus küll oluliselt rohkem olema ning tänu suurele kaamera liikumisele sai neist ka parema ülevaate.
Minu jaoks oli parem, kuna ma pole suutnud ühtegi LOTR filmi ühe korraga lõpuni vaadata. Minu jaoks on need võrdsed unerohu tablettidega.
Tegu võis olla muidugi IMAX'i uudsusega. Panoraamvõtted üksi on piletihinda väärt. Ja heli praktiliselt veatu. Samal tasemel hea kodukono omaga, mida üldjuhul kinosaali heli kohta öelda ei saa.
oh seda quicktime.
keegi yldse peale sinu seda kasutab ka ? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Kääbik nähtud 48 kaadri peal. Esimene asi oli muidugi see, et ebaharilikult palju oli kasutatud kaamera liigutamist ja pannimist. Tüüpilises filmis on seda oluliselt vähem. Pole ka ime, see jätab pildi parajalt uduseks madala FPS tõttu. Kääbikus aga oli pilt üüratult terav kõikjal.
Multifilmilikku animatsiooni märkasin ainult korra.
Võttes etaloniks näiteks Gollumi tegelaskuju, siis animatsiooni kvaliteet on selle ca 10 aastaga korraliku hüppe teinud.
Pilt oli stunning, isegi liigsest tumedusest, mis 3D-ga kaasas käib, polnud haisugi.
Multifilmiliku animatsiooniga olen osaliselt nõus, eriti käis see närvidele...
Spoiler
...maa-aluses Orkide city's, kus see ulme tagaajamine toimus.
Sinna kapsaaeda lendab ka teine kivi - no ei ole äge, kui vennad kogu aeg teevad 50-meetriseid kukkumisi kaljult kaljule, ise kriimugi saamata.
That's My Boy 5/10
Sandleri filmid on kuidagi lapsikud viimasel ajal. Samas võibolla olen ise vanemaks saanud, kuid vanemad teosed tundusid ikkagi paremad.
The Help 7.5/10
Mustade ja valgete vastasseis ning probleemid 60'tel, mõnus vaatamine.
The Expendables 2 7/10
Mõnus tagasivaade 90'tesse, märulit täie raha eest.
Lawless 8.5/10
Lihtsalt tõsiselt hea ning sisuga film.
Kääbik nähtud - visuaalne külg on täielik nauding ja 48fps meeldib mulle palju palju rohkem harilik fps - Mitte kordagi ei tekkinud vastumeelset tunnet. paar kiirendatud kohta alguses ja lõpus olid pigem vale filmimisnurga vms tõttu. - eks ajaga roogitakse need vead välja.
Lugu ise, tegelased jne on ka suurepärased. Triloogiaks jagamine ka ilmselt ainuõige otsus. Keskmaa on imeline paik.
Aasta filmiks jääb endal siiski Prometheus. Kääbik läheb pigem otse parimate ja visuaalselt nauditavamate filmide hulka mida kunagi näinud.
_________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Minu arvates väga hea näide kaasaegsetele noortele meestele,et mitte "naistestuda" ,ning õpetus kuidas on üldse vaja väärikalt käituda tänapäeva demokraatlikus ühiskonnas,et mitte olla lodev ja vastutustundetu mehehakatis tänapäeval ja mis peamine-see on mõnes mõttes A ja O edasiseks tegutsemiseks võimukoridorides...kuigi vähe komödiaseeritud,aga ikkagi
"Cloud Atlas" - väga äge film, kolm tundi läks nii, et ei pannud tähelegi. Tagantjärele on kahju, et rohkem spoilereid ei lugenud kuna sellest oleks olnud kasu filmi vaatamisel, praegu sai alles tiitrite jooksmise ajal aru mõnest detailist... mine või uuesti kinno tagasi. Sest kui oleksin teadnud, et hea on jälgida ja otsida:
Spoiler
erinevatest ajalõikudest ning rollidest samu näitlejaid
siis oleks saanud kohe mitmest asjast aru, mis muidu jäid kergelt ebaselgeks.
_________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
"Kalapoeg Nemo" eesti keelde dubleerituna ja 3D-s vaadatud - Haide Männamäe Dory'na on võrratu _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
Kui ma ei teaks, et neil erinevad perekonnanimed, ytleks kohe, et vennad.
Aga äkki ongi _________________ This message was sent from space using stargate
Käisin täna siis ka "Kääbikut" vaatamas. Väike pettumus oli, aga ilmselt olid mu ootused liialt kõrged. Ilmselt jättis jälje ka see, et paar korda jooksis neil midagi seal kokku ja film jäi lihtsalt seisma kuni lõpuks kadus pilt üldse ära Vahepeal oli nagu kuuldemäng, heli on, pilti pole (@ CC Plaza saal 2) Vähemalt sai filmi lõppedes kommi ebameeldivuste pärast
See HDR vms oli ka pisut imelik, kohati isegi häiriv aga ehk harjub lõpuks ära...loodetavasti. Igatahes praegu eelistaks ilmselt tavalist versiooni. 6/10
Mulle hakkab ka kommentaare lugedes tunduma, et ootan vist hoopis 2D ära ja lähen siis vaatama. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Kogu film ja visuaalne külg nagu miski koduvideo(mitte realislikus mõttes).
Tuleviku kontseptsioon oli ka kellegi mingi tõve hoos ettekujutatud.
Über kondel motikal, nagu oleks papist kuut ümber ja mootori hääl mingi tolmuimeja urin + sirgeseljaga paarutamine.
Eile käisin kinos "kääbikut" vaatamas. Film oli ok, kuid see tihedama kaadrisagedusega pilt on ikka paras kräpp. Olen seda ennem proovinud teleril ja pilt on ebameeldib, veniv, ebaloomulik ja efektid on naeruvaaäselt võltsid. Tegelt arvasin, et asi rohkem minu teleris või vanemates filmides, aga eile selgus, et see asi on lihtsalt nõrk. Ei saagi nagu aru kuidas selline si*t ülse nii kaugele jõudis? Hea filmi rikkus paraku ära.
Kõige rohkem segab see veniv pilt mis veidralt kiire ja siis see, et kõik efektd on nii selgesti näha, et tehtud mudelitega. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Kogu film ja visuaalne külg nagu miski koduvideo(mitte realislikus mõttes).
Tuleviku kontseptsioon oli ka kellegi mingi tõve hoos ettekujutatud.
Über kondel motikal, nagu oleks papist kuut ümber ja mootori hääl mingi tolmuimeja urin + sirgeseljaga paarutamine.
See film tõestab väga hästi kui erinevad võivad inimeste maitsed olla.
Mulle täitsa meeldis see. Parem kui Stallone'i variant kuigi suht ropp klišee oli kohati. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Sisu oli midagi sellit kus 4 poissi ärandasid mingi toidukäru - lasid selle pool juhuslikult treppidest alla veereda kus see siis kellegi tappis.
Peale seda saadeti nad noorte kolooniasse kus valurite poolt neile hulganisti palju jamasid tehti, piinati jne...
Sleepers _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
sherlock holmes'i teise nägin alles eile ära
mõnus guyritchielik montaaž, päris ekstensiivselt kasutati seda
vähestest filmidest, kus järg on parem kui esimene
kolmandale oleksin isegi nõus piletit ostma... _________________ assumption is the mother of all fuck ups
,,think before you print and save a ROOT::TTree''
Viimane Resident Evil oli totaalne saast
Muidu ikka meeldinud _________________ This message was sent from space using stargate
Klõpsisin kanaleid ja jäin just Home Alone 2 peal pidama. Täna ikka õige päev vaatamiseks. TV3 krt näitab kunagi keset suve seda ju. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Klõpsisin kanaleid ja jäin just Home Alone 2 peal pidama. Täna ikka õige päev vaatamiseks. TV3 krt näitab kunagi keset suve seda ju.
kui mul õhtul väga igav, siis vaatan home alone 5 ära _________________ This message was sent from space using stargate
Triage: http://www.imdb.com/title/tt1217070/
Täitsa juhuslikult juhtusin vaatama. Väga "valus" film. _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.