Eks need videod ole hiljem avaldatud kui asi juba lahendi leidnud. "Süüdlase" kindlustus neid pilte nähes põkiks vastu hüvitise maksmisel.
Kui teine on lammas siis ise ei pea siga olema, see dibla paraku seda on. Paldiski maanteel Hipodroomi juures on koht kus saaks igakell Vikit panna : tee keskele tekib juurde bussirada, parempoolsed teevad jõnksu paremale. Alatihti eksitakse seal kuigi märgid on isegi topelt üleval, teemärgistega on nats kehvemini muidugi.
Pilt objektilt. U. 0.21 pealt edasi on roheline punn minu reas, paremale võtt ja pappi tuleb. Kaamerapildiga ei lehvita ja ongi jokk. Normaalne inimene paraku nii ei käitu.
Jätan sellised ja ka muud jamad enamasti seljataha ...
Vaata, olnuks fookuse roolis miski Viktorija-masti mees, siis sa enam niiviisi üle pideva joone ei rullitaks, mkay. _________________
Siin peaks juba selgelt politsei sekkuma.
no kuidas seal ülemistes nüüd sõitma peab siis? Jooned on maas nende järgi? Mingit märki ka ei näinud nagu ennem, et midagi muutund oleks...
Olin seal kus oli hall auto ja läksin joonte järgi sinna kus on buss, buss tuli sealt kus on must auto ja keeras mulle külge, signaalitas ja vilgutas tulesid...
Järjekordne koht kus teadjad sõidavad joonte järgi ja kes ei tea sõidab otse. Haigemaja mis toimub, selline liikluskorraldus et...
Käisin Pallasti ka läbi, 30 ala, videos ka näha et vend kiirendab üle 30ne, 32, 33, 34km/h Huvitav kas kindlustus saaks teda süüdlaseks teha, sest avarii juhtus kiiruse ületamise pärast?
Link _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Käisin Pallasti ka läbi, 30 ala, videos ka näha et vend kiirendab üle 30ne, 32, 33, 34km/h Huvitav kas kindlustus saaks teda süüdlaseks teha, sest avarii juhtus kiiruse ületamise pärast?
Vaata video algust. 30-alas 37km/h _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Huvitav,kas see vend füüsiliselt karistada pole veel saanud?
Micraid ja Aaühtesid roolivate blondinkade käest?
Kaubikumehe käest sai kindlasti üle kurgi, aga üldjuhul oskab naaše geroi Viktor ohvreid valida. _________________
Politsei reaktsioon on küll täiesti hambutu, seal on piisavalt materjali et tüübil päris pikaks ajaks load riiulisse panna. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
eile töölt koju minnes oli üsna wtf hetk. tänavat lahti lükanud sahamees on meeldivalt tulemusele orienteeritud olnud või lihtsalt mõni asisem kui tavaliselt. tänav oli ilusti äärteni lumest tühjaks lükatud, kus vähegi andis (s.t. ilmselt päevasel tegemise ajal autosid ei parkinud). ehk siis tavaliselt hanges parkimise asemel sai ilusasti auto tee äärde panna. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Meil siin jällegi ei lükata mitte tee puhtaks vaid suvaliselt mingi lai ala. Ole ettevaatlik, et teeäärest alla ei sõida, viskab risti ka. Eelmine aasta mingi pisike junn sõitis mu ees täpselt tagarattaga teeäärest alla, muru peale, viskas risti ka keset teed, hea et vahet hoidsin... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
Käisin täna Viljandis ja tahan jubedalt tänada Imaveresse sõitnud raskeveoki juhti, kes mu täna armulikult ellu jättis. Mis sest et sõitis mu liikuri persest max paari meetri kaugusel ja möödus minu tagasihoidlikust isiksusest ja liikurist äärmiselt mölaklikult, sundides mind mu juhitava liikuri hoogu tugevalt vähendama. _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur.
pidurid plokki ja raskeveok on tagant kadunud
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
Mario stiilis mitte alla 130? _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
udus ja kiilasjääl lubatud min 130, muidu ei tule kõne allagi _________________ sometimes i hug myself for no reason.
selge _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
kui teeolud normaalsed,siis praegusel ajal 105-110 vahel. C'mon kui sa isegi rekajuhile jalgu jääd,siis sa ilmselgelt töllerdad või spido näitab tegelikust 5-10km rohkem
viimati muutis mario20031 20.12.2012 23:21:48, muudetud 1 kord
Ofkoors, sellise kiirusega pole väga ohtu et keegi sust mööda sõidaks. Ja see ongi põhiline sest see kellest mööda sõidetakse, on ju jobu. Või dibla või mis iseleiutatud sõnavärd selle kohta käiski. Ja kui keegi peakski mööda sõitma siis see on ajudeta mõrvar kes tuleks ära kastreerida. Win-win.
Mitte et ma loodaks et see YOLO meestele kohale jõuaks. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
mario20031, 15-20 km/h üle normi talvistes oludes on siis normaalne?
Pidurdamiseni - Kõrvalteed lamelliga ka sõidetavad 100-ga, aga tule autost välja ja kukud pikali. Või kui keegi ette sõidab...
Kuni seda lund veel päris jääks ei sõideta on olud head.
Jõhvi maanteel, aga sõideti eile 70-80... see pole ka normaalne.
Pärnu mnt alguses 4ja realisel 110 täiesti ok. Jääd pole, lund pole. Lumisel-jäisel teel vastavalt teeoludele. Ega 4realisel keegi äkiliselt kõrvalteelt ette keerata ei saa ka, seal reastumiseks read. Niiet ühe rauaga öelda "110 on väga ohtlik talvel" ehk ei pea päris vett. Mujal kindlasti ohtlikum...sellepärast tuleks ka sõita vastavalt teeoludele olenemata sellest mis liiklusmärk lubab. _________________ Avatar by Flacko
Kotka poe kõrval kanalis (tallinnas lasnamäel siis) oli üks end suutnud kahe rea vahele lumehunnikusse sõita. Ja seal on päris mõnusalt kõrge hang tee ääres ja lund on ka mönuga. Läksin linnapoole siis kaevas labidaga teed välja, tagasi tulles oli juba keegi paela otsa võtnud ja üritas välja tirida, korralikud jäljed olid ka maas, ma ei saa aru mis moodi ta seda teha suutis, nagu oleks teisest reast risti visanud. Sirge tee. Ajuvaba kuidas inimene mõelda ei suuda, hea et kedagi kaasa ei võtnud. Paneme kaas põhjas ja kihvt. Kahju et mõne suure kivi otsa mootorit ei jätnud.
Ise sõna ei võtaks kui poleks kohapeal olnud ekspert või autos viibinu, kuni ei tea täpseid asjaolusid, võib igaüks oletada ja teist mõtlemisvõime puudumises süüdistada. Ja siis veel parastada, et autot täiesti ära ei lõhkunud Sellised hinnangud võiks oma pähe jätta.
... ma muidugi ei tea aga tõenäoliselt sõitis roosaga üle ja siis tuli üllatusena, et eessõitja ei sõida otse vaid hakkab vasakule parklasse keerama. Seal otse ees paremal ka bussipeatus ja kui buss peatuses, siis praeguse lumega suht-koht kitsas ... _________________
Njh, räpina kandis olid kh mingit sanitaartehnika vms mehed kraavis oma kaubikuga.
Ilmselt olid liiga tee äärde võtnud ja lihtsalt ära vajunud. Aga hoog oli enne seda vägev olnud. Vajumisjäljed hakkasid pihta tükk maad varem, päris normilt lund oli ära lükatud. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Ise sõna ei võtaks kui poleks kohapeal olnud ekspert või autos viibinu, kuni ei tea täpseid asjaolusid, võib igaüks oletada ja teist mõtlemisvõime puudumises süüdistada. Ja siis veel parastada, et autot täiesti ära ei lõhkunud Sellised hinnangud võiks oma pähe jätta.
ok, seda jah... aga igapäev liigeldes näed kuidas seal sõidetakse, ja 99% on jamadest on seal oma lollusest. Sõidan normaalselt ja ei viska risti. Teine sõidab täpselt samal teel ja ei suuda teele jääda, nädalaid tagasi sõitis üks esimses reas paremale vist paksema lume sisse ja oli risti keset teed, hea et mal kohe sabas ei olnud. Eelmine aasta sõitis minu ees (taga? ei mäleta enam) neljandas reas üks samamoodi liiga teeäärde, kuigi ruumi oli ja kedagi kõrval ei olnud ja maandus samamoodi kahe rea vahel lume sees. Ja hoog oli kindlasti suurem, kui mu ~75 umbes.
Kui see pole oma lollus siis ma ei tea, kui ei suuda teeoludega arvestada, siis ei pea lubatud suurima kiirusega või üle selle sõitma. Praegu läksin liiale, aga kui keegi mulle peaks sisse sadama siis ma ei kahetse küll oma väljaöeldut
Kui sind ikka näha ei ole siis on ju suht raske ka otsasõitu vältida?
Keilas sai helkurita naine BMW-lt löögi _________________ sometimes i hug myself for no reason.
Kell 17.00 paiku olid Koskla/Sõpruse puieste ristis paugu pannud Ford Mondeo ja Audi 100.
Nad olid 16.32 igatahes juba seal...koos politseiga...
Lisaks sellele kooles sisuliselt keset Taksopargi ristmiku üks vana Ford Scorpio ront ära... _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
No Tallinnas on viimased kaks päeva olnud õhtuti ikka täitsa pekkis. Eile oli keskmiseks liikumise kiiruseks 6km/h Jala oleks kiiremini jõudnud koju. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
No Tallinnas on viimased kaks päeva olnud õhtuti ikka täitsa pekkis. Eile oli keskmiseks liikumise kiiruseks 6km/h Jala oleks kiiremini jõudnud koju.
Õhtul 7 paiku oli Haabersti ringil Ehitajate tee poolt mingi jeep ära surnud, rivi ulatus Arcticuni välja. Poole 8 paiku tulin uuesti sinna, Tabasalu poolt oli mingi bemm ohukatega teel ees. _________________
nõmme keskuse juures oli üks volvo üle suure, kurat ikka üle väga suure, lumehunniku reklaamsildile sisse pannud. ei kujuta ette mis kiirusega sealt nii üle peaks lendama...
Tallinna transpordiameti kinnitusel ei pea lume alla jäänud teekattemärgistusest kinni pidama. Juhul, kui kattemärgised ei ole lume tõttu nähtavad, ei saa need Tarmaku kinnitusel olla kehtivad ja nendest tulenevad keelud ei kehti.
Aga märgid radade kohal ka siis ei kehti?
Rohkest lumest tingituna võivad sõidurajad olla kitsamad ja teede kohale paigaldatud märgid ei vasta reaalsusele. _________________
Vimane Soome liiklusvaatlus minu "sulest":
neljapäeval käisin Hämeenlinnas - kolmostie parem rada enamuses kiilasjää
reedel käisin Padasjoel - nelostie kohta sama jutt
/end of Soome teevaatlus
eile öösel tulin Tallinnast Viljandisse - 99,9% teest alates Tallinna linna piirist oleks võinud suvekatega sõita
Normaalne õhtu saab olema. Pea teve päev Põlvas mingit lumelaadset jama sadanud. Tuiskab ka veel. Ja varsti saab näha kas üksik metsamaja on ligipääsetav, et jöule pidada
nõmme keskuse juures oli üks volvo üle suure, kurat ikka üle väga suure, lumehunniku reklaamsildile sisse pannud. ei kujuta ette mis kiirusega sealt nii üle peaks lendama...
Sattusin just see hetk sinnakanti ei saanudki aru kuidas see auto sinna sai
Palju õnne neile kes satuvad koos liiklema tumesinise chrysler voyageriga, numbrimärk 300ML... just nägin jägala joa ääres... jumala siledate suverehvidega _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Normaalne õhtu saab olema. Pea teve päev Põlvas mingit lumelaadset jama sadanud. Tuiskab ka veel. Ja varsti saab näha kas üksik metsamaja on ligipääsetav, et jöule pidada
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.