|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Minu meelest on LoLi kogukond... |
| Sõbralik. Viisakas. Andekas! |
|
5% |
[ 8 ] |
| Keskmine. Ei erine teistest kogukondadest. |
|
37% |
[ 56 ] |
| Mürgine. |
|
57% |
[ 85 ] |
|
| hääli kokku : 149 |
|
| autor |
|
jreinula
HV kasutaja
|
14.12.2012 18:17:03
|
|
|
Euroopas pandi hommikul peale.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Zanzhu
Kreisi kasutaja
|
14.12.2012 20:38:59
|
|
|
| R3negadeX kirjutas: |
| Runesi pole üldse mõtet osta, see on raiskamine kui oled alles mängu alustanud. Parem kogu raha kuni saad lvl 30 ja siis juba tead mis runesi tahad, mis champe mängid kõige rohkem ning sul on selleks ajaks piisavalt IP-si, et osta suur kogus runesi. Need Tier 1 ja Tier 2 runed on suht waste kui sa just pole "veteran" ja tahad omale eriti head tulemused teha. |
Tier 1 ruunid (30 ip tükk) on ülimalt cost-effective. Paar first win of the day boonust ja sul on täielik runepage olemas mis sisuliselt annab sulle 475 ingame kulla väärtuses statse juurde. Kas alustad ühe doransi itemiga või kahega. On vahe?
Tier 2 ruunid on väga cost-ineffective võrreldes t1 ja t3.
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
t-force
Kreisi kasutaja
|
14.12.2012 21:46:49
|
|
|
| Zanzhu kirjutas: |
| Runesi pole üldse mõtet osta, see on raiskamine kui oled alles mängu alustanud. Parem kogu raha kuni saad lvl 30 ja siis juba tead mis runesi tahad, mis champe mängid kõige rohkem ning sul on selleks ajaks piisavalt IP-si, et osta suur kogus runesi. Need Tier 1 ja Tier 2 runed on suht waste kui sa just pole "veteran" ja tahad omale eriti head tulemused teha. |
Tier 1 ruunid (30 ip tükk) on ülimalt cost-effective. Paar first win of the day boonust ja sul on täielik runepage olemas mis sisuliselt annab sulle 475 ingame kulla väärtuses statse juurde. Kas alustad ühe doransi itemiga või kahega. On vahe?
Tier 2 ruunid on väga cost-ineffective võrreldes t1 ja t3. |
Paar pisiasja...
Level 20 saad hakata juba ostma tier 3 rune ja sinna jõudmine ei ole just eriti raske ja palju aeganõudev. Seega miks raisata IP-d enne seda? Paned mingi 1000 IP-d ikka hakkama rune pagei peale mida sa hiljem ei taha. Seega, pigem nõustun R3negadeX , et koguda ja minna tier3 peale kohe.
|
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
14.12.2012 21:58:47
|
|
|
| t-force kirjutas: |
| Zanzhu kirjutas: |
Tier 2 ruunid on väga cost-ineffective võrreldes t1 ja t3. |
Paar pisiasja...
Level 20 saad hakata juba ostma tier 3 rune ja sinna jõudmine ei ole just eriti raske ja palju aeganõudev. Seega miks raisata IP-d enne seda? Paned mingi 1000 IP-d ikka hakkama rune pagei peale mida sa hiljem ei taha. Seega, pigem nõustun R3negadeX , et koguda ja minna tier3 peale kohe. |
jap, sest alguses oled sa nii halb anyway et sa ei tunneta nende tier1 ruunide boonust
|
|
| Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
cubedude
Kreisi kasutaja

|
14.12.2012 22:13:14
|
|
|
| Ma nõustun ka, et pole mõtet ruune enne lv 20 osta kuna sul nagunii puuduvad ju slotid kuhu neid panna low levelina
|
|
| Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Zanzhu
Kreisi kasutaja
|
14.12.2012 23:00:17
|
|
|
Paar pisiasja...
Level 20 saad hakata juba ostma tier 3 rune ja sinna jõudmine ei ole just eriti raske ja palju aeganõudev. Seega miks raisata IP-d enne seda? Paned mingi 1000 IP-d ikka hakkama rune pagei peale mida sa hiljem ei taha. Seega, pigem nõustun R3negadeX , et koguda ja minna tier3 peale kohe. |
Tavaline tier 3 runepage maksab kokku kusagil 13k IP (kui sa just full crit page või movespeed quinte ei osta, siis veelgi kallim). Mis sa arvad kui kaua casualilt mängides ilma IP boostita sa seda kogud? Ainult first win of the day peale panustades (ca 250 IP) kulub sul poolteist kuud et asi kokku saada.
Tier 1 ruunid on sigaodavad arvestades mitu mängu pead niikuinii leveli kohta tegema ja kui palju nende eest statse saab.
Tier1:
9 AD marki 9x15=135 IP (4,77 AD)
3 AD quinti 3 x 80 = 240 IP (3,75 AD)
9 mres glyphi 9x15=135 IP (6,66 mres)
9 flat armor seali = 9x15= 135 IP (7 armor)
Total IP: 645 IP (kogud vabalt ühe õhtu mängimisega)
Total stats: 8,52 AD 6,66 mres 7 armor
Mis ingame kullas statside kaalus oli s2 väärt pea 500 kulda. s3 on AD veelgi odavamaks tehtud ehk t1 reaalne runepage väärtus ingame tõusis.
Kas sa tõesti ei taha alustada mängu ühe tugeve starter itemi võrra tugevamana?
Tier 2 runepage ei ole tõesti oma hinda väärt, paar k IP-d sisuliselt vastu taevast.
Ma ise leveldan alt accounti teises servus ja oleks loll kui tier 1 runepaget leveldamise käigus kokku ei paneks.
EDIT: see on umbes samasugune vaidlus nagu WoWis kunagi oli kus tamiilid üritasid pigem täiesti enchantimata/gemmimata geariga raidida oodates kuni epic gemmide/chantide jaoks kulda koguneb, selle asemel et 50g kulutada starter level kama peale saades peenraha eest korraliku eelise fightides võrreldes täiustamata geariga.
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
t-force
Kreisi kasutaja
|
15.12.2012 00:12:48
|
|
|
| Zanzhu , aga tier1 on siiski maha visatud IP. Pmst tasuks enda kulutatud aja eest siiski osta midagi asjalikku äkki? Eelis mis sa saad on eniveis nii väike, et skill loeb rohkem.
|
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
15.12.2012 00:24:55
|
|
|
| no see on juba ammu teada, et on olemas 2 tüüpi mängureid. 1) pingutavad iga lisapunkti kallal, mis eelist annab 2) ei raatsi/suuda osta odavamaid asju, et küll kunagi saab kallimad ja on selle tõttu algusest peale nõrgemas seisus. Ise ostsin ka t1 asjad ära, et saada see pisike advantage nende ees, kellel pole.
|
|
| Kommentaarid: 295 loe/lisa |
   |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Zanzhu
Kreisi kasutaja
|
15.12.2012 01:29:39
|
|
|
| Zanzhu , aga tier1 on siiski maha visatud IP. Pmst tasuks enda kulutatud aja eest siiski osta midagi asjalikku äkki? Eelis mis sa saad on eniveis nii väike, et skill loeb rohkem. |
Sa teenid terve ühe tier 1 runepage vabalt ühe õhtuga ja eelis ei ole kohe kaugeltki väike. Ingame statsides on see 500g nagu tasuta saadud.
Kui level 20 tuleb ja otsustad tier 3-ga asju asendama hakata siis rune combineriga võid t1 ruunidest isegi mida kasulikku saada (šanss 0,0001%, mul õnnelik fluke movespeed quintiga). Mina ise muidugi ootaks veidi kauem, ostaks 3 runepaget tier1 täis, prooviks kõiki rolle ja champe põhjalikult ja paljudes mängudes ja siis otsustaks, vott mulle meeldib AD carry/AP carry/toplaner/jungler/support . Siis täidaks oma esimese vägeva t3 runepage ära ja edasi vaataks kas täiendan vastava rolli championikogu IP eest neid ostes või laiendaks oma järgnevaid runepagesid asju spetsiifilisemaks tehes (nt ad + full mres leht kui bruiser toppi mängid ap topi vastu jms).
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
15.12.2012 01:41:53
|
|
|
| kui me räägime runepagest siis me eeldame, et kõik levelid on tehtud ja kõik rune slotid unlockitud? ehk siis lev 9 ongi mul igat värvi 3tk lahti?
|
|
   |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Zanzhu
Kreisi kasutaja
|
15.12.2012 04:46:25
|
|
|
| Peaks olema jah, mul level 11 kontol on 4 vist lasti vms.
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
15.12.2012 12:40:36
|
|
|
Sa unustad siin olulise asja, nimelt pole tüüp kordagi seda mängu mämginud. Mis runedest me räägime kui ta veel ei tea kõige pealt champione ega nende skille, samuti ilmsel õpib ta alles kuidas buildimine käib ja mis itemid kasutada. Runedega sa teed asja jõle keeruliseks, juba masteryd on koht mis vajab vähe pikemat peale vaatamist. Runed on koht millele pöörab tähelepanu juba vähe asjalikum mängima, kellele on korras masterite kasutus, champide basicud selged ning muu kõik mida peaks teadme enne mängu alustamist. Mina ostsin ka alguses Tier 1 runesi aga ma ostsin lampi ja ma ei saanud aru nendest kuigi lugesin mitu korda juhendeid jne ( polnud kunagi taolist mängu mänginud ), alles peale paarisadant mängu hakkasin uurima Runede poolt ja sain lõpuks selgeks, kuna siis oli juba mäng ka üsna arusaadavam ja sai "Advanced" asju teha.
Ühesõnaga, Runedele tuleks tähelepanu pöörata siis kui mäng on selge ja mõistad mõnda üht kaht championi mängida korralikut Seega jään enda väitele kindlaks, et ta ei peaks Runesi ostma.
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Launger
Kreisi kasutaja
|
15.12.2012 12:47:42
|
|
|
Nida rework on cougar formi ära rikkunud. Kiisu näeb välja nagu loll koer (/dance emotega lausa püüab oma saba), kõik skillid on kahekordse delayga ja jump animationis lööks loom nagu krampi.
Riotil ainult vaja muuta koguaeg midagi, ükskõik kas paremaks või halvemaks.
_________________ https://store.simracing.ee/eval-lounge-simulaatori-rent |
|
| Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HellWalKeR
HV kasutaja

|
15.12.2012 13:45:15
|
|
|
Sa unustad siin olulise asja, nimelt pole tüüp kordagi seda mängu mämginud. Mis runedest me räägime kui ta veel ei tea kõige pealt champione ega nende skille, samuti ilmsel õpib ta alles kuidas buildimine käib ja mis itemid kasutada. Runedega sa teed asja jõle keeruliseks, juba masteryd on koht mis vajab vähe pikemat peale vaatamist. Runed on koht millele pöörab tähelepanu juba vähe asjalikum mängima, kellele on korras masterite kasutus, champide basicud selged ning muu kõik mida peaks teadme enne mängu alustamist. Mina ostsin ka alguses Tier 1 runesi aga ma ostsin lampi ja ma ei saanud aru nendest kuigi lugesin mitu korda juhendeid jne ( polnud kunagi taolist mängu mänginud ), alles peale paarisadant mängu hakkasin uurima Runede poolt ja sain lõpuks selgeks, kuna siis oli juba mäng ka üsna arusaadavam ja sai "Advanced" asju teha.
Ühesõnaga, Runedele tuleks tähelepanu pöörata siis kui mäng on selge ja mõistad mõnda üht kaht championi mängida korralikut Seega jään enda väitele kindlaks, et ta ei peaks Runesi ostma. |
Tõsi, enne lvl 20 ei saanud ma arugi mis mängu ma mängisin. Alles lvl 30 ja edasi hakkas nagu skill tulema ja ruunid muutusid tähtsamaks, sest võisid otsustada 2 võrdse carry mängu.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
15.12.2012 14:11:58
|
|
|
Ühesõnaga, Runedele tuleks tähelepanu pöörata siis kui mäng on selge ja mõistad mõnda üht kaht championi mängida korralikut Seega jään enda väitele kindlaks, et ta ei peaks Runesi ostma. |
Asi ei ole nii hull , et igat IP punkti lugema peaks.
Kohe kindlasti ei ole mõtet iga ip-d lugeda kui casual stiilis mängida ja 150 ip bonus tunduvalt suuremat rolli mängib. Ise ostsin l 20 saades kõik augud ruune täis ja peal seda jäi üle 9k ip alles. Oleks ma seda varem teadnud oleks ma l1 ruune vahepeal kasutanud. (mitte mõne targa mehe foorumi nõuandeid kuulanud) Lisaks 9k ip-le oli tollel hetkel accountil ka 5 ip eest ostetud kangleast.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
16.12.2012 17:39:29
|
|
|
| ma olen level 24, mängin enamasti ilma runedeta (AP runed on, aga ainuke AP kes mulle meeldis oli annie, kes mind ära tüütas, nüüd mängin AD solotop" ja ei tunne mingist otsast, et midagi puudu oleks (oletan, et enemyl on runed olemas) See 500g minutasemel ei määra mitte midagi, nii mina kui ka vastane teeme niipalju vigu anyway
|
|
| Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
cubedude
Kreisi kasutaja

|
19.12.2012 00:29:06
|
|
|
| Vi, the Piltover Enforcer aka. Riven 2 spotlight tuli välja. Suht OP tundub ja no eks esimene nädal ta arvatavasti ka on.
|
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
19.12.2012 01:10:38
|
|
|
| cubedude, isegi Sejuani "tundus" OP kui juba ta skillsetist teada anti. Aka kõige idiootsem idee on öelda "tundub op" mingi uue championi kohta.
|
|
| Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
3 :: |
104 |
|
| tagasi üles |
|
 |
cubedude
Kreisi kasutaja

|
19.12.2012 01:31:00
|
|
|
| iDemon kirjutas: |
| cubedude, isegi Sejuani "tundus" OP kui juba ta skillsetist teada anti. Aka kõige idiootsem idee on öelda "tundub op" mingi uue championi kohta. |
Skillseti kohta üttlen et ta on Riven2, OP ütlen kuna kui sa ta gameplay videosid vaatad või kasvõi seda spotlighti, siis näed kuidas level 1-2-na see nidalee topis juba sulas ilma midagi tegematagi
|
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
t-force
Kreisi kasutaja
|
19.12.2012 06:52:29
|
|
|
| cubedude kirjutas: |
| iDemon kirjutas: |
| cubedude, isegi Sejuani "tundus" OP kui juba ta skillsetist teada anti. Aka kõige idiootsem idee on öelda "tundub op" mingi uue championi kohta. |
Skillseti kohta üttlen et ta on Riven2, OP ütlen kuna kui sa ta gameplay videosid vaatad või kasvõi seda spotlighti, siis näed kuidas level 1-2-na see nidalee topis juba sulas ilma midagi tegematagi |
Spotlight ja see mis reaalselt välja tuleb on väga erinevad asja 10 korda jõutakse nerfida enne.
|
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mamba
HV kasutaja
|
19.12.2012 10:42:17
|
|
|
| Kellelgi krediitkaarti on ning ostab RPd?
|
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
cubedude
Kreisi kasutaja

|
19.12.2012 12:06:22
|
|
|
| mamba kirjutas: |
| Kellelgi krediitkaarti on ning ostab RPd? |
Pole krediitkaarti aga ikka olen ostnud Uuri MoneyBookersit ehk uue nimega Skrills-i
|
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mamba
HV kasutaja
|
19.12.2012 12:16:30
|
|
|
Pole krediitkaarti aga ikka olen ostnud Uuri MoneyBookersit ehk uue nimega Skrills-i |
Otse panga ülekandega saab ka aga ma ei viitsi pool nädalat oodata
|
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
AllanK20
HV Guru

|
19.12.2012 12:19:02
|
|
|
krt, tegid diana nüüd eriti katki
temaga mängisid mängu "tundvad" inimesed, tegelt polnud ta miskit OP.
Võibolla nende jaoks, kelle skillrange piirdub dariuse ulti litsumisega, tundus skillshotimine ja adc'de maha pickimine OP, kuid nüüd pole Dianal mid'is mingit võimu.
_________________ joodan ja mõõdan |
|
| Kommentaarid: 133 loe/lisa |
   |
2 :: |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Zanzhu
Kreisi kasutaja
|
19.12.2012 12:24:11
|
|
|
Riven tundub tugevam nüüd kui Vi ult ei lisa automaatselt denting blow-si.
Vi jällegi saab rangest harassida, Riven on all-in.
Intsabuy on niikuinii, bruiser4life.
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sander989
Kreisi kasutaja

|
19.12.2012 12:38:29
|
|
|
Pole krediitkaarti aga ikka olen ostnud Uuri MoneyBookersit ehk uue nimega Skrills-i |
Otse panga ülekandega saab ka aga ma ei viitsi pool nädalat oodata |
Kasuta Skrilli. Instantly tuleb üle.
|
|
| Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
19.12.2012 13:05:04
|
|
|
Ma ostan, võid ühendust võtta.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
| Kommentaarid: 360 loe/lisa |
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TeaMeTzu
HV veteran
|
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Zanzhu
Kreisi kasutaja
|
19.12.2012 21:06:19
|
|
|
Alistaril ja Mordel on mõlema jala jaoks saapad olemas. Morde ühe varusaapa ka ostnud.
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
19.12.2012 21:08:54
|
|
|
Hullemad kui mina esimesed mängud. Siis ma ostsin kõike muud peale bootside.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
| Kommentaarid: 360 loe/lisa |
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TeaMeTzu
HV veteran
|
|
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HellWalKeR
HV kasutaja

|
19.12.2012 21:47:30
|
|
|
Ma mäletan oma esimesi builde. Ashele ostsin alati 2-3 nashors toothi, sest, noh, attack speed oli hea ja ulti skaleerus APga. Samuti arvasin, et 100% cd saades hakkan autoattackimise asemel ainult ulti nooli laskma
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TeaMeTzu
HV veteran
|
|
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
greencow
HV kasutaja
|
19.12.2012 23:07:26
|
|
|
| Tutvun taas erinevate championidega ja teen päevas 1-2 mängu bottide vastu, aga seal küll keegi selliseid juppe ei osta.
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TeaMeTzu
HV veteran
|
|
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
cubedude
Kreisi kasutaja

|
19.12.2012 23:39:11
|
|
|
| HellWalKeR kirjutas: |
Ma mäletan oma esimesi builde. Ashele ostsin alati 2-3 nashors toothi, sest, noh, attack speed oli hea ja ulti skaleerus APga. Samuti arvasin, et 100% cd saades hakkan autoattackimise asemel ainult ulti nooli laskma  |
Epic mõte istud baasis ja lihtsalt viskad xd karthusega oleks sama xd. Enda esimesed matchid olid master yi-ga ning siis stakkisin bootsid ja 5 ghostblade kuna attackspeedi ja critti sai xd
| TeaMeTzu kirjutas: |
| Ostsin kunagi chin-chao vms. Nüüd, kui alustan lahingut ei saagi teda valida. Midagi vahepeal muutunud? |
Vahepeal pole midagi muutunud, xin-i näen ma päris tihti mängus. Ehk on ta juba valitud või võibolla mälu petab ja ostsid kedagi teist või teisel kontol?
|
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ObNixilis
HV kasutaja

|
20.12.2012 00:00:41
|
|
|
| TeaMeTzu, keskmine killide arv ei näita sellises stiilis mängudes mitte tilligi. Supporti mängides tuleb see alla 1 ilmselt.
|
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jaks228
HV vaatleja
|
20.12.2012 00:02:50
|
|
|
K: 5,9
D: 4,9
A: 10,1
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jreinula
HV kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sten260
HV kasutaja
|
20.12.2012 03:10:07
|
|
|
See Vi login screen laul ka, üle prahi ikka..
Uskumatu, et Riot paneb sellist rõhku "pisiasjade" peale.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
20.12.2012 10:06:25
|
|
|
| sten260, lel. Ning bug'id mis on mängus olnud aastaid on endiselt olemas.
|
|
   |
104 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
20.12.2012 11:41:56
|
|
|
| siit enamus mängib eastis? Kas väide, et westis on community vähe sõbralikum peab paika? et pole endise idablokki riike nii palju esindatud?
|
|
   |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
20.12.2012 11:46:57
|
|
|
| eShelobik, jah. Westi kohalik kommuun on ka hulga suurem kui Eastis. Kui sa oled Westis siis liitu kindlasti League Planeti chatroomiga, seal on pidevalt 70~190 inimest sees.
|
|
   |
104 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
20.12.2012 12:13:06
|
|
|
| eShelobik kirjutas: |
| siit enamus mängib eastis? Kas väide, et westis on community vähe sõbralikum peab paika? et pole endise idablokki riike nii palju esindatud? |
Enamus eestlased läksid westi üle juba mõnda aega tagasi.
|
|
| Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
20.12.2012 12:14:28
|
|
|
| kui mul on eastis ostetud champid, kas saan neid westis ka kasutada? Kas saan kliendis kuskilt muuta, kuhu regiooni ma login?
|
|
   |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
20.12.2012 12:19:23
|
|
|
eShelobik, transfer maksab 2600 RP.
Ehk siis pead ostma 20€ eest RP'd. Sellest jääb sul alles ca 1k RP, mille eest saad hiljem mingi skinni osta. Ning jah, siis pead kliendis (enne kui Play vajutad) valima selle regiooni serveri kuhu sa soovid sisse logida.
Transferiga liigutatakse kõik su info, championid, ruunid, rune-page'id, võitude/kaotuste arv teise serveri. See toimub automaatselt ja koheselt.
/ Arvesta sellega, et friendlistiga on see teema, et sa ei saa suhelda inimestega kes on teises serveris. Nimed jäävad friendlisti küll alles, aga sa lihtsalt ei näe kui keegi neist on online.
|
|
   |
104 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
20.12.2012 12:23:48
|
|
|
| iDemon, nagu aru saan, siis ilma transferit tegemata alustan lihtsalt puhtalt lehelt .. mul on mõlemas kasutaja, aga esimese hooga hakkasin eastis mängima.
|
|
   |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
20.12.2012 12:30:07
|
|
|
eShelobik, jep. Kasutajakontod eri regioonide vahel ei ole omavahel seotud.
Samas, sul on võimalik osta kellegi teise konto west serveris ja siis sellel nimi ning email ära vahetada. Neid müüakse 10-20€ piires, keskmiselt 50+ championi ja 3-4 korraliku runepage. Ei ole küll legaalne tegevus, aga Riot ei ole sellele väga palju tähelepanu pööranud.
|
|
   |
104 |
|
| tagasi üles |
|
 |
cubedude
Kreisi kasutaja

|
20.12.2012 12:47:39
|
|
|
ma soovitaks lihtsalt westi uue konto teha, ei ole teada millal eastis ikka kontot vaja on ning selle 20 euri eest saab parem skinne osta. Endal on mul nii Eastis kui Westis lv 30 kontod olemas
sten260, Login screeni kohta õigus: epic
viimati muutis cubedude 20.12.2012 12:56:55, muudetud 1 kord |
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
20.12.2012 12:51:12
|
|
|
Mul on 2 erineva emailiga tehtud kontod east ja west. viimane tegelikult kogemata, sest mul tööl suunas westi lehele automaatselt ja kodus ei saanud easti sisse logida, siis tegin automaatselt uue konto
kas summoner name'i saab ka "ostetud" kontol muuta?
|
|
   |
262 |
|
| tagasi üles |
|